Mehmet Topuz ya Fenerbahçe'de yada 1 yıl daha Kayseride...
Mehmet Topuz ya Fenerbahçe'de yada 1 yıl daha Kayseride...
Recep Mamur: Demirören benim sözleşmeli oyuncuma forma giydiriyor.
- İzin aldığını söyledi.
Recep Mamur: Hayır kesinlikle izin almadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kavga ciktiDemiroren ile Cakar arasinda![]()
Mehmet Topuz Aziz Yıldırım'ı defalarca aramış gelmek istiyorum demiş, Aziz Yıldırım'da beni kimseye aratma ben kulübünle anlaşınca seni arıyacağım demiş. Topuz'da buna gerek yok ben atlayım hemen geleyim Fener'e demiş. Aziz Yıldırım kabul etmemiş Fifa kurallarına haykırı bu bekle git tatilini yap demiş.
hey Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin benim ile ilgilenmesi pek samimi gelmedi demişti. Beni alın diye başkanı arayıp yalvarıyorsun, sonra gidip Beşiktaş forması giyiyorsun. kendini öyle komik duruma düşürdün ki, oynadığın eski kulübün Kayserispor'a yazık.
Aziz Yıldırım'ın konuşması
http://img190.imageshack.us/i/kanalt...07234304h.mp4/
Alıntıdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu iş FİFA'da biter orası kesin..
Demirören: "ben mamur ile görüştüm‚ bana Fenerbahçeye söz verdigini‚ önceliğin onlarda oldugunu söyledi. bende buna saygı duyarım‚ ama gidip topuzlada anlaşma yaptım."
Şaşkın![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Neler olmus yahu ne Topuz'mus![]()
Topuz'un Fenerbahçe'nin benimle ilgilenmesi bana samimi gelmedi onun için Beşitaş'da oynamak istiyorum demesinin nedeni anlaşıldı.
Aziz Yıldırımı Arayıp şuan ben Antalya'dayım isterseniz Kulübe geleyim görüşelim demiş, Aziz yıldırımda hayır beni millete zırt pırt arattırma ben senin kulübünle anlaşınca seni arayacağım demiş. ve bu sözü üzerine Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin samimi olmadığı kanaatine varmış ilginç.
öte yandan Yıldırım Demirören Mehmet Topuz'un yanına gitmiş özel uçakla bu da Mehmet Topuz'a samimi gelmiş.
Topuz Kendini komik duruma düşürmüştür. şuan eminim kafasını taşlara vuruyordur ben niye böyle açıklamalar yaptım diye.
Ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş geri adım atacaktır, bu işin sonu fifalık olur. ya Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul eder. ya da 1 sezon daha Kayserispor'da top koşturur. karar senin Mehmet Topuz..![]()
Benim açımdan artık Topuz olayı kapanmıştır. 2 büyük başkan NET ve DOĞRULAR ile güzelce olayı anlattılar. Yeterlidir.
Son olarak topuzun demirören tarafından kandırıldığı ortaya çıktı. Adam topuza gidip kulübünle her konuda anlaştım demişoysa öyle birşey yokmuş. Birde anıl menejeri menejeri menejeri açıkladı dediğin adam menejeri değilmiş. Aynı adam yusufu beşiktaşa getirmiş, trabzonun elinden almıştı hatırlarsam. Fazla da söze gerek yok bu gerçeklerden sonra.
Gelsin oynasın topuz. Zaten telefonu kapatmadan arkadan sesler geliyordu garip garip, kapatsana kapatsana artık gibisinden. Kukla futbolcu
Last edited by EreN : 08.Haziran.2009 at 05:47
Bence haklı olduğunuz bir konu yok. Her ne kadar futbolcu istemediği yerde oynamaz kuralı olsa da senin kulübün ilk başta Kayserispor ile görüşecekti. Ve madem senin kulübün bu kadar rahat, o zaman bırakacaklar oyuncuyu salacaklar otelden basın toplantısını yapacaklardı. Bunların hiçbiri olmadı. Fenerbahçe'nin her ne kadar "beşiktaşlıyım" diyen bir oyuncunun hala bu kadar peşinden koşmasını anlamsız bulsam da adamlar kitabına göre hareket ettiği için kimse birşey diyemez.
Hatalı taraf Beşiktaş'tır. orası kesinleşti. artık oyuncu nerede oynar, oynamaz orası çözülecek şimdi. Fenerbahçe adamın tapusunu alsa bile oynamak istemezse cidden olay fifaya kadar gider. Ama Aziz Yıldırım'ın dediği gibi baskı altında tutuluyor falan filan bu olaylar gerçekse çok büyük şeyler olur.
Bu olaylardan sonra adam Fenerbahçe formasıyla İnönü'de forma nasıl giyecek. Korner attırmazlar ona. Mehmet Topuz'a yazık oluyor bence.
Mehmet Topuz'un ciddi manada çok saf olduğu netleşti. Mehmet'in dediği gibi Aziz Yıldırım beni zırt bırt arattırma dediği için alınmış, küsmüş vb. Hatta eminim Mehmet Topuz ilk olarak kendisinin herhangi bir kulüple anlaşmasının kurallara uygun olmadığından bile haberdar değil. Aziz Yıldırım önce kulübünle anlaşalım senle zaten anlaşacağız diyor. Ama Topuz Aziz Yıldırım'ın sesinden bir hükme varıyor. Şaka gibi olaylar gelişmiş. : )
.Daha sonra Fenerbahçe ile görüştüğünü söyleyen Mehmet Topuz, “Fenerbahçe ile görüştüm ve anlaştım. Menajerim de Fenerbahçe’yle görüştü. Salı günü de Aziz Yıldırım’la telefonda görüştük. Bana ‘Beni her yerde arıyorsun, ne istiyorsun. Senle görüşmem etik değil. Recep başkanla samimiyim. Ayıp olur, menajerinle görüşelim” dedi. Ben de ‘tamam başkanım’ dedim. Kendisi bana ‘Seni İstiyoruz’ dedi ama çekinerek söyledi. Ben de ‘beni istiyorsanız görüşelim konuşalım’ dedim. Menajerlerimle birebir görüşüleceğini söyledi. Bunun üzerine kapattık. Konuştuğumuz dönemde olayın içinde Beşiktaş yoktu. Benim menajerlerim ‘Fenerbahçe seni istiyor’ demişlerdi. Süleyman Hurma da bana ‘Talibin yok diyince’, Aziz başkanla konuştum. Aziz Yıldırım bana ‘Fenerbahçe’de oynamak istiyor musun?’ dese sözü verirdim, kimseyle de görüşmezdim.. Şuan yaptığım gibi.. Samimi bulmadım Aziz Yıldırım’ı..”
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eklemeyi unuttuğum birşeyi de ekleyeyim. Demirören diyor ki Topuz bizimle Fenerbahçe'nin teklif ettiği ücretin daha altında bir ücrete anlaştı. Fakat Aziz Yıldırım dedi ki biz Topuz'la para konuşmadık, önce Kayserispor boyutunu hallediyorduk. İlginç bir detay.
Last edited by TR.CaPTaiN : 08.Haziran.2009 at 06:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe Cumhuriyeti
FIFA Transfer Yönetmeliği'nde der ki:
A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player's current club in writing before entering into negotiations with him. A professional shall only be free to conclude a contract with another clubif his contract with his present club has expired or due to expire within six months. Any breach of this provision shall be object to apprpriate sanctions.
Türkçesi:
Profesyonel bir oyuncuyla anlasma yapmak isteyen bir kulüp‚ oyuncuyla görüşmeye baslamadan önce kesinlikle oyuncunun klubunu yazili olarak bilgilendirmek zorundadir. Oyuncu ancak sözlesmesi sona erdiginde ya da sözlesmesinin sona ermesine 6 ay varsa baska bir kuluple anlasabilir. Buna aykiri eylemler uygun sekilde cezalandirilir.
--
Bu iş Beşiktaş'ın başına 3-4M€'luk gibi bir para cezası, 1 sezon boyuncu transfer yasağı, 8-10 puan puan silme, Avrupa Kupaları'ndan men cezası getirebilir.
FIFA'daki en büyük suçlardan biridir oyuncu ayartmak.
Hatta IMKB'de resmi dedil var, Beşiktaş nasıl böyle hata yapar, biz resmen TOpuz ile görüştü dediler.
Bir oyuncu ile görüşmek için iki taraf da antetli kağıda imza atmak zorunda.Beşiktaş Kulübü biz görüştük, anlaştık diyerek hiçbirşeyi kanıtlayamaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
arkadaslar burda programi izlememis gibi davranmayin lutfen. ayrica kime atip tuttugunuza dikkat edin , atip tuttugunuz adam Besiktas Kulubu Baskani. Yildirim Demiroren gayet mantikli aciklamalar yapti ve mehmet topuzla gorusmeden once recep mamuru aradigini ve izin aldigini soyledi.
recep mamur ise ben tv den ogrendim mehmet topuzun anlastigini eger tv den gormeden once demiroren beni arasaydi ben bisey demezdim diyor. ama demirorenin kendisini carsamba 10.30 da aradigini kabul ediyor ama galiba hafiza sorunu yuzunden mehmet topuzun besiktasla anlastigini sali gordugunu soyluyor tv den. mehmet topuzun besiktasla persembe aksami anlastigini bildigimiz icin recep mamurun nasil yalan soyledigi ortaya cikiyor
burda tek haksiz taraf besiktas denmesinin sebebi sanirim fenerbahce topigi olmasi. besiktasin etik disi davrandigini soyleyenler bana once kayserispor ve fenerbahcenin nasil bir etige sahip oldugunu aciklasinlar. burda bazi arkadaslar basinin gazina gelip mehmetin bonservisini almis gibi aciklamalar yapmisti hani kurallari bilmeden. bir futbolcunun rizasi ve imzasi olmadan bonservisi alinmaz bu bir. ikincisi mehmet topuz su anda fenerbahce ve kayserispor kulubunu sikayet edebilir bu iki. futbolcunun rizasi olmadan kendi resmi sitelerinde bonservisinin alindigini aciklayan kulupler ceza alabilirler bu 3. besiktasin mehmet topuzla alakali muhatabinin fenerbahce oldugunu israrla soyleyip insanlari kandirmaya calisan hurma, olaylar istedigi gibi gitmeyince kivirip gelsin bizde oynasin demistir bu 4. israrla mehmet topuza o kadar para veremedikleri icin satma karari aldiklarini soyleyen sayin mamur, sonradan besiktas ne veriyorsa 1 fazlasini veririz diyerek sozunu yedigini gostermistir bu 5.
son olarak mehmet topuz olarak dusunun kendinizi. mehmet topuzun zaten besiktasi istiyorum demesinin sebebi , cok cok iyi besiktasli olup kaninin siyah beyaz akmasi degildir. tabiki kendisi besiktas taraftari oldugu bellidir. galiba siz programi sirf aziz yildirimin konusmalarindan ibaret izlediniz. mehmet topuz sezon bittikten sonra hurmanin yanina gidiyor ve maasinin artirilmasini istiyor. hurmada bunun mumkun olmadigini soyluyor ve kurnazlik yaparak o zaman ben ayriliyim diyen topuza hic bir takim talip degil sana diyor. sonra mehmet topuz tabiki her profesyonel futbolcu olarak 3 buyuk takimda forma giymek istedigi icin ve gunlerdir gazetede fenerbahcenin istedigi yazdigi icin aziz yildirima bunu sormak istiyor. ridvan dilmen dolayisiyla ulasarak ertesi gun aziz yildirimla konusuyor. aziz yildirimin yaptigi sogun konusma sonucunda bekleme karari aliyor ve sonradan araya besiktas girince hemen fenerbahceyle gorusmeleri kesip besiktasla anlasiyor. tabiki besiktastan teklif gelince gonlundeki takiminda etkisiyle fenerbahcenin verdigi paranin yarisina imza atiyor. besiktasa da soz verince bazilari gibi sozunden donmek istemeyen bir delikanli oldugu icin bu kadar diretiyor. bu kadar basit.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mondragon olayinda biz bonservisini almak icin anlasmistik , mondragon da gs de oynamak icin diretmisti ayni mehmet topuz olayi gibi. daha sonra zamanin baskani serdar bilgili aziz yildirimdan biraz kisilik olarak farkli oldugu icin transferden vazgecmisti. yani madem besiktasi elestirmek icin ornek vericeksiniz bari komik duruma dusmeyin. fenerbahceli oldugunu gormesem aziz yildirimi elestirmek icin verdin sanicam bu ornegi. ayrica da ilhan mansizin kacirilmakla alakasi yoktur. 2 takimda teklif yapmistir ve ilhan ben besiktasa gitmek istiyorum diyerek bize gelmistir. ben, futbolcular besiktasa gitmek istiyorum dediginde oyuncuyu kaciran taraflardaki hazimsizligi anlamiyorum.
Last edited by brotha : 08.Haziran.2009 at 10:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
rıdvanv Fenerbahçe Topuz'a ne kadar teklif etti ? Bizim Başkanın haberinin olmadığı rakamdan senin haberin var galiba, o bakımdan merak ettim. Ek olarak Topuz bile kendi ağzıyla açıkladı Aziz Başkan'ın onun zırt bırt aratılmasından rahatsız olduğunu. Çünkü Fenerbahçe'nin Fifa kuralları diye bir derdi vardı, çünkü Fenerbahçe'nin etik değerler diye bir derdi vardı. Öyle olmasaydı zaten Aziz Yıldırım'ın dediği gibi Fenerbahçe çoktan imza attırmış olurdu.
Bir de Fenerbahçe'nin yaptıklarının etik olup olmadığını sorgulamışsın. Fenerbahçe daha ne yapacaktı ? Aziz Yıldırım Kayserispor'la anlaşmadan önce Topuz atlayıp geleyim diyor. Fenerbahçe istese Topuz'u getirip kimseyle görüştürmeden aynı zamanda Kayserispor'la anlaşamaz mıydı ? Ama Fenerbahçe öyle yapmadı. Çünkü Fenerbahçe'li yöneticiler nerde ne yapması gerektiğini, nerde ne söylemesi gerektiğini bilen insanlardır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yatıyorum, kaLkıyorum yine Topuz, yine Topuz. Hay Topuz gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu saatten sonra Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye transfer olsa aklının ne derece futbola verebilir ki? Bence artık Mehmet Topuz Fenerbahçe'de zor oynar. Aziz Yıldırım'da sanırım Yıldırım Demirören'in söylediklerine inat işin peşinden gidiyor. (ezik takım muhabbeti)
I'm back...
Olay daha çok etik takım muhabbeti biraderim. Aziz Yıldırım profesyonellik nasıl olur onu gösteriyor şu an. Türk futbolunun nasıl gelişeceğini biliyor. Neler konuştu kimse dikkat bile etmemiş. Söylediği şeyler, yapmak istediği şeyler gerçekten tamamen TÜRK futbolu adına. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az abi...
Çok Güzel Konuşmuş Aziz Yıldırım
Bir de diyorlar yok Fıfa menajeriyim sizden çok vergi veririm![]()
Dediğim gibi işte Mehmet Topuz bir şekilde oyuna getrilimiş bu belli oluyor.İnşallah bir an önce açığa kavuşur bu olay mehmet topzun bende sevgisi azaldı ama iyi topçudur çürümesini istemem
Topuz olayının en başında demiştik oyuna geldi çocuk diye.. Dün Programın sonlarına doğru Serhat ulueren bağlatmak istedi ama sinir krizi geçiriyomuş ağlıyomuş topuz.. Onu bu hale getirenlerin Türk Futbolundan elini eteğini çekmesi lazım.. Ne demek futbolcuyu kandırmak?
Bu arada büyük başkanın basın toplantısı saat kaçta bilen var mı?
Aramızda programı izlemeyipte konuşanlar var.Bu kadar olmaz,yemin ediyorum bu kadar olmaz,bir tarafta menajerin ve başkanın yalan söyledikleri ortaya çıkıyor,siz hala doğru söylediler,çok net konuştular diyorsunuz...
Programın 1 saniyesini dahi kaçırmadım.En başından anlatıyorum olayı,dahada yazmayacağım,çünkü siz hep kendi bildiğinizi görüp anlamak istediğinizi anlıyorsunuz...
M.Topuz bağlandı; " ben Recep Mamur ile görüştüm,benim yıllık alacağımda indirim yapmak istediler.Ben kabul etmedim,bu şartlar altında imza atamayacağımı söyleyip ayrılmak istedim.Onlarda tamam ama şuanda senin talibin yok,talibin çıkarsa biz sana hertürlü kolaylığı sağlayacağız dediler.Ben bunu duyunca çok içerledim.Nasıl talibim olmaz diye düşünürken menajerilerim bana F.Bahçe senle ciddi şekilde ilgileniyor dediler.Bende bunu ilk ağızdan öğrenmek için Aziz Yıldırım'a Rıdvan Dilmen aracılığıyla ulaştım.Başkanım dedim benle ilgilendiğiniz doğru mu?Aziz Yıldırım'da bana evet oğlum seni istiyoruz ama senle konuşmamız doğru olmaz önce başkanınla konuşup anlaşmamız lazım dedi.Ben söylüyorum yine o zaman Aziz Başkan bana gel imza at dese onun yanınada giderdim.Çünkü o zamana kadar Beşiktaş devrede yoktu.Yemin ediyorum ki Beşiktaş araya girdikten sonra ben birdaha F.Bahçe ile görüşmedim.Çünkü tercihim Beşiktaş.Yine söylüyorum Beşiktaş beni istemeseydi F.Bahçe forması giyecektim.Ama bu saatten sonra Beşiktaş'tan başkasının formasını giymem.Yüzde yüz Beşiktaş'ta oynamak istiyorum...
Süleyman Hurma çıktı daha sonra.Üç dört gündür söylediği şeylerin aynısını söyledi; "bizim F.Bahçe'ye sözümüz var,bu sözden dönemeyiz,Beşiktaş'ın istediğini bilseydik F.Bahçe'ye söz vermezdik.Yıldırım Demirören beni aradı oyuncunun tercihine saygı duymalısınız dedi.Bende Kayserispor'un menfaatlerine saygı duymak zorundayım dedim...
Stüdyodan gelen siz nasıl oyuncu istemediği halde söz veriyorsunuz,nasıl söz verebilirsiniz sözlerinede kem küm edip geçiştirdi...
İki takımda resmi sitelerinde bonservisini aldık verdik muhabbeti yaptılar.Hatta rakamlar ve takas öne sürüldü.Hatta ve hatta Süleyman Hurma bundan sonra muhatap F.Bahçe.Bizden çıktı bonservisi,Beşiktaş gitsin onlarla anlaşsın dedi.Bu tamamen Mehmet'i zor durumda bırakıp F.Bahçe'yi kabul etmesini sağlamaktır.Tabi Mehmet Yine sözünden dönmeyince değiştirdiler lafı;
Biz bonservisi vermedik,hala bizim oyuncumuzdur,sadece sözlü anlaşmaya vardık dedi...
Daha sonra Yıldırım Demirören bağlandı; " Ortada Beşiktaş etik davranmıyor diye birşeyler dönüyor.Ben Recep Mamur ile Çarşamba sabahı 10:30'da görüştüm.Mehmet ile ilgilendiğimizi söyledim.Kendisi bana F.Bahçe'ye söz verdiklerini söyledi.Bende olabilir sözünüze saygı duyuyorum ama M.Topuz ile görüşeceğim,oyuncunun görüşünede saygı duyulması gerek dedim.Kayserispor Fenerbahçe'ye Mehmet Topuz'un bonservisini veremez.Futbolcunun onayı olmadan bonservisini veremezsiniz.Bizim ceza almak gibi bir durumumuzda olamaz.Etik olmayan bir şey de yapmadık.Mehmet Topuz önümüzdeki sene Beşiktaş forması giyecektir...
Menajer Metin Korkmaz bağlandı daha sonra; "Ben İstanbul'dayken Beşiktaş ile yabancı bir futbolcu için görüşmeye gittim.O sırada da Beşiktaş'ın Mehmet ile ilgilendiğini öğrendim.Sonra Mehmet'in Aziz Yıldırım ile olan görüşmesinden mutsuz olduğunu öğrendim.Daha sonra Beşiktaş ile görüşülmeye başlandı Mehmet için.Topuz Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum diye aramamış.Ciddi anlamda ilgileniyorlar mı diye aramış.Rıdvan hocamın kulübe yakınlığından dolayı Mehmet'in onu aramasında bir sakınca görmüyorum.Beşiktaş talip olmadan önce Fenerbahçe eğer bizi çağırsaydı,bugün Mehmet Fenerbahçe forması giymişti.Size yemin ediyorum Beşiktaş,Kayserispor'un verdiği paranın aynısını verdi.Beşiktaş forması giyecek Mehmet.Ve bu çocuk verdiği sözden de dönmeyecek...
Aziz Yıldırım bağlandı sonra; "Fifa ve Tff'nin kuralları vardır.Önce kulüp ile görüşülür daha sonra oyuncu ile görüşülür.Mehmet'in beni aradığını öğrendim.Rıdvan'dan telefon numarasını alıp kendim aradım.Heryerde beni aratıyormuşsun dedim.Meraklanma biz seni alacağız ama önce kulübünle görüşelim dedim.Ortada menajer diye gezinen insanlar menajer değiller.M.Topuz'un menajeri diye bağlanan adamda menajer değil.Mehmet Bana F.Bahçeli olduğunu söyledi.Zorluyorlar çocuğu,baskı altında tutuyorlar.Ben istesem alırım çocuğu.Rahat bıraksınlar çocuk bir ay sonra kendi karar versin.Tekrar aynı şeyi söylerse peşini bırakacağım.Bu işler böyle olmayacak,herşeyi açıklayacağım basın toplantısı yapıp.Herkes Mehmet'in yarından sonra nereye gideceğini görecek...
Recep Mamur bağlandı ; "Bu olayın içinde olmaktan üzüntü duyuyorum.Başkanlığı bırakma noktasına geldim.Şimdi ben Aziz Yıldırım'la görüştüm.Sözü onlara verdim ama Mehmet tapulu bir mülk değil,onunda görüşülsün tabi.Yıldırım Demirören beni söylediği gibi çarşamba sabahı aramadı.Mehmet formayı giydikten,tvlerde anlaşıdığını öğrendikten sonra beni aradı.Borsaya bildirmişler.Hatta salı günü Kemal Kapulloğlu'nun görüşünü almışlar.Arasın söyledin oda.Daha sonra beni aradı Yıldırım Başkan.Benim için ilk şart para değil.F.Bahçe'nin on katınıdıa verseler satmayacağım Beşiktaş'a...
Recep Mamur Yıldırım Demirören'in kendisini Çarşamba günü aradığını yalanladığı için Yıldırım Demirören tekrar bağlandı;" Ben Sayın Mamur'un üzüntüsünü anlıyorum,kafasının da karışık olduğunu düşünüyorum.Lütfen telefon kayıtlarına bakılsın.Ben kendisini çarşamba günü,Mehmet ile biz görüşmeden önce aradım...
Bunun üzerine tekrar Recep Mamur konuştu; "Bir kez daha tekrarlıyorum,Yıldırım Demirören önce Mehmet Topuz ile anlaştı,sonra beni aradı.Kulüp başkanlığı böyle olacaksa ben kulüp başkanlğından iğreniyorum. Ben fiyat artırmaya çalışmıyorum ki, öyle olsa bir Fenerbahçe'ye giderim,bir Beşiktaş'a giderim...
Recep Mamur'un Kapulluoğlu'nun görüşünü aldılar salı günü,bağlansın söylesin lafı içinde Tff eski Başkanvekili Kemal Kapulluoğ'lu bağlandı; "Mehmet Topuz ile Beşiktaş'ın ilgilendiği bilgisi bana perşembe günü aktarıldı.Mehmet Topuz da Beşiktaş formasını cuma günü giydi diye biliyorum.Eğer Kayserispor, Beşiktaş ile anlaşmazsa, Mehmet de Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynamak istemezse, o zaman gider Kayserispor'da oynar...
Yıldırım Demirören tekrar bağlanıp son sözleri söyledi; "Recep Mamur için de "Yalan söylüyor" denmesi yanlış.Şu anda Türkiye'de kafası en çok karışan insan,Recep Mamur.Günleri karıştırıyor başkan,hiçbir kulüp başkanı yalan söylemez.Kararı Mehmet Topuz verir.Neredeyse oynamak istiyorsa.Biz de Kayserispor ile görüşeceğiz.Fenerbahçe de vazgeçmeyebilir.Saygımız var,koskoca kulüp.İş hukuka giderse de hep beraber gideriz.Ben de sonuna kadar arkasındayım.Oyuncu bizi istiyor.Beşiktaş'ın baskı yaptığını söylemek yanlış.Beşiktaşlı olup olmaması de önemli değil,Beşiktaş'ı istediğini söylüyor.Bu yeterlidir.Hukuk varsa,Beşiktaş'ın ceza alma ihtimali de varsa,futbolcu köle değil,istediği takımda oynar...
Şimdi buradan Recep Mamur,Süleyman Hurma çok net konuştu helal olsun sonucunu çıkarmak nasıl birşey anlayamıyorum.Birisi oyuncunun saflığından yararlanıp kandırarak indirime gitmek istiyor.Diğeri,koskoca kulüp başkanı çıkıp yalan söylüyor.Birde ben Anadolu Çocuğuyum naraları atıyor...
Burada şöyle bir sonuç var Yıldırım Başkanda,Aziz Başkanda bu işin peşini bırakmayacaklarını açık açık söylediler.Bundan sonra bize kalan bekleyip olacakları görmek...
Son sözde Aziz Yıldırım'a gelsin; menajer değil dediğin adam Gökhan Emreciksin'in menajeri.Gökhan Emreciksin'i ondan aldın.Eğer bunlar kanun dışı iş yapıyorlar diyorsan,Gökhan Emreciksin transferinde bu adamlarla muhatap olarak sende kanuna aykırı birşey yaptın...
Haktan,hukuktan,transferin nasıl yapılmasını gerektiğini göstereceğini söyleyen Başkan'a ve onu destekleyen taraftarlara şunu söylüyorum sadece.Hakan Bayraktar................
İtalyan Basınında Poulsen'e 5 milyon euro teklif ettiğimiz ve bu oyuncu ile anlaştığımız söylentileri var.
(/s)
Anıl iyi güzel öazetlemişsin olayı ama Recep Mamur bu yalancı iddilarından sonra tekrar bağlanmak istedi yayına ama bağlamadılar, orayı da atlamayalım.
Yıldırım Demirören, Kayserispor biz Fenerbahçe ile görüşüyoruz dediğinde, bana ne ben istediğimle görüşüm tarzında cevap vermesi, Kayseri'den izin alması anlamına mı geliyor?
Dönün Mehmet'in açıklamalarına bakın, isterseniz hemen gelir imza atarım Fenerbahçe'ye demiş. Ama Aziz Yıldırım kulüple anlaşmadan bunu yaparsa başının yanacağını biliyor ve beklemesini söylüyor, Kayseri ile görüşmelere devam ediyor. Sonunda da sana haber vereceğim diyor.
Sonra aynı şeyler Beşiktaş için yaşanıyor, Yıldırım Demirören bekle falan demeden kalkıp gidiyor Topuz'a, sen artık Beşiktaşlısın diyor, sonra da Kayseri'yi arayıp (anlaşmak için değil tabi) Topuz'a imza attırıyoruz diyor. Belki Kayseri kabul etmeyecek bonservis bedelini, nasıl kulüple anlaşmadan oyuncuya gidersin ki?
Hani Aziz Yıldırım'a laf demişsin ya, sence hangisi doğru duruştur? Bir tarafta etik olmaz diyerek kulüple anlaşmaya çalışan başkan, diğer tarafta Fenerbahçe kulüple anlaşmak için harcadığı zamanda oyuncu ile görüşüp imza attırdık diyen başkan.
Kayseri ve Fenerbahçe'nin resmi açıklamalarla oyuncuyu köşeye sıkıştırıcağını söylemişsin, tamam olabilir ama Beşiktaş'ın da daha kulüple anlaşmadan, formayı giydirmesi, aldık açıklaması yapması Kayserispor'u köşeye sıkıştırmak için değil miydi? Fenerbahçe 5 veriyorsa oyuncu bizi istiyor diye 3 kapatırız mantığıyla yapılmış bir hareket değil miydi? Ama Kayseri sözünden dönmedi, biz Fenerbahçe ile görüşüyoruz dedi. 2 taraf da geri çekilmeyince olay büyüdü.
Beşiktaş Kayseri'den resmen istediğini ispatlayamazsa borsayı bildirdiği haber nedeniyle çok başı ağrır. Sezona - puanla başlayabilir hatta transfer yasağı da gelebilir. Bunu da bekleyip göreceğiz ama federasyon bu cezaları verirse denecek lafları ben şimdiden söyleyeyim, Aziz Yıldırım'ın etkisiyle bu kararlar alındı, fenerbahçeli federasyon.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi F.Bahçe'ninde resmi yazılı belgesi yok M.Topuz'la görüşme izni gibi vb.Onlarda sözde anlaşmışlar sadece.Bu konuda bir ceza çıkmaz bence...
Recep Mamur yalancı çıktı Eren,izlemedin mi yahu?
Olay benim,senin ve ya onun haklı olması değil Eren.Ben haklı olsam ne olacak,sen haksız çıksan ne olacak.Burada yanlış yapıyorsunuz işte.Ben sizi haksız çıkarmak ve ya kendimi haklı çıkarmak için yorum yapmıyorum.Gördüklerimi,duyduklarımı ve bildiklerimi anlatıyorum,yazıyorum...
Dediğim gibi işte Eren,bu olay öyle bir noktaya geldi ki hangi başkan daha büyük,hangi takım istediğini alır muhabbetine döndü?Kısacası küçükken mahallede bizim takım daha büyük olayı oluyor resmen.Bu yüzden ne olursa olsun kimse vazgeçemeyecek,açıkça söylediler dün.Bundan sonra yorum yapmayalım en iyisi.İşi başkanlarında dediği gibi hukuka bırakalım.Ondan sonra tekrar konuşalım.Alaştık mı?
Hukuk çözecek zaten olayı da Fenerbahçe'nin sözle yaptığını sanmıyorum, en azından kendini garantiye almak için faks çekmiştir Fenerbahçe. Zaten Aziz Yıldırım da yapacağı basın toplantısında bu belgeleri gösterecek bence.
Aziz Yıldırım'In yerine koyuyorum kendimi ve kandırılmış hissediyorum. Alın beni diyen oyuncu, onu almaya çalışırken ezeli rakibine gidiyor. Bu sadece oyuncunun fikriyle alakalı değildir diye düşünerek olayın peşini bırakmıyor.
Nerede hata yaptı Fenerbahçe, Beşiktaş aldık dediğinde misilleme yaparak ve bunu da kesin dille aldık şeklinde anlaşılacak bir açıklamayla yaparak. Bunu da yukarıdaki yazdığım nedenlerle yapmıştır Aziz Yıldırım.
Bekleyelim, Aziz Yıldırım basın toplantısı yaptıktan sonra zaten diğer taraflar da mutlaka açıklama yapar. Bugün taraflar federasyona başvuracak sanırım, olay bir an önce çözülmeli, sonuçta ne olursa olsun Topuz da genç bir oyuncu, kaybetmeyelim bu yaşta onu da.
"YÜCE ATATÜRK"
Bak Serkan abi yemin ediyorum sana,isteyen inanır isteyen inanmaz.Son cümlende söylediğin gibi.Benim tek korkum M.Topuz gibi bir futbolcunun kaybolup gitmesi.F.Bahçe'ye gitse ne olacak Beşiktaş küme mi düşecek?Hayır.Ve ya Beşiktaş'a gelse F.Bahçe'ye birşey mi olacak hayır?
Benim dediğim M.Topuz çağırılsın Federasyon'a.Taraflardan hiçkimse olmasın.Federasyon yetkilileri ve hukuk adamları kimde oynamak istediğini sorsun.O zaman baskı mı vardı?Adamın gerek tercihi nedir öğrensinler?
O zaman tekrar konuşalım...
Öyle olsa da bu konuya dahil olmuş diğer kulüplerin incelenmesi ve gerekirse ceza almalarını engellememeli. Aynı oyuncu kendi ağzından söyledi, alın beni Aziz başkan demiş, Fenerbahçe'nin kulüple konuşmasını soğukluk olarak düşündüyse de ben birşey demem Topuz'a daha.
Ama işte insanın aklı karışıyor, belki de menajerleri baktılar ki Fenerbahçe'den pay koparamayacaklar, Topuz'a seni oyalıyorlar, soğuk davranıyorlar diye doldurup Beşiktaş'a haber verdiler. İlla ki dolduruşu Beşiktaş yapmıştır demiyoruz ki zaten.
Ama oyuncunun aklının karışık olduğu ortada. Çıksın kimsenin bilmediği bir yerde tatil yapsın 10-15 gün, sonra da dönüp versin kararını. Yoksa Aziz Yıldırım, ben Fenerliyim, alın beni demese Topuz şimdi Beşiktaşlıyım dedikten sonra hala neden ısrarcı olsun? Transfer gerçekleştiğinde taraftardan büyük tepki alacağını bile bile hemde. Demek ki güvendiği başka konular var.
"YÜCE ATATÜRK"