İBB o,İstanbulspor değil...
Eski takımı S.Liberec'e de kiralanabilir...
İBB o,İstanbulspor değil...
Eski takımı S.Liberec'e de kiralanabilir...
tamam pekı sızı mı kıracam ıbb olsun yanlıs duymusum demekki
Tekirdağspor'a kiralanma ihtimali varmış Zapo'nun.
Beşiktaş da buldu da dahasını istiyorYahu Ferrari de Metzelder de çok üst düzey stoperler, daha kimi arıyor Beşiktaş? Cannavaro'yu mu? Puyol'u mu?
Al işte ikisini de (bence), veya istediğini, ikisi de iyi sonuçta.
buarada o suprız ısımın defans oyuncusu olacagı ne malum? sonucta delgadonun yerıne gelecek bırı olamazmı?
Lamborghini Lamborghini bnceSon zamanlarda Y.Demiroren'in gozumdekı degerı arttı ınanıorum ben ona
![]()
Sonuçta fazLa düşünmeye gerek yok, süper bir stoper geLecek işte, fazLa takıLmamak gerek![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ferrari çok iyi seçim-ona baktıkca Ronaldo'yu görüyorum![]()
Kadromuz bayağı iyi oldu valla![]()
DeLgado gönderiLmeLi zaten, ne bekLiyoruz ki. Adam zaten oynayamayacak, ona yer kaLmıyor, boşu boşuna yattığı yerden para ödenmesin. Yerine Ferrari+MetzeLder yaparız.
Delgado yarın basın toplantısı düzenleyecek...
Umarım, "sakatlığım dolayısıyla kulübümünde isteğiyle sözleşmemin dondurulmasını kabul ettim" der...![]()
İnşaLLah öyLe der.
Pazartesi günü Nihat, MetzeLder ve Ferrari den oLuşan bir imza show yapar, yoLa devam ederiz![]()
evet inşAllah öyle der,ayrıca Hayrettin Abinin dediği imza show süper olur![]()
İspanya'nın Marca Gazetesi'nde Beşiktaş'ın, Christoph Metzelder ile anlaştığı haberleri çıkarken, Alman oyuncunun menajeri bu iddiaları sert bir dille yalanladı!..
Real Madrid'in stoperi Metzelder'in Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı haberleri gündeme bomba gibi düştü ancak bu habere yalanlama Metzelder'in menajeri Jörg Neubauer'den geldi!..
İddialar üzerine Alman basınına konuşan Neubauer, "Kimse ile temasımız yok. Bu iddialar çok saçma! Eğer ikinci bir Christoph Metzelder yoksa bu iddialar doğru değil!" dedi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
İddialar üzerine Alman basınına konuşan Neubauer, "Kimse ile temasımız yok. Bu iddialar çok saçma! Eğer ikinci bir Christoph Metzelder yoksa bu iddialar doğru değil!" dedi.
Bu cümleye koptum vallahi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ferrarininde menejeri yalanlamıştı![]()
Aynı yalanlamayı 3-4 gün önce Ferrari'nin menajeride yapmıştı...
Menajerlerin ciddi anlamda ne iş yaptıklarını düşünmeye başladım...
Neyse,Ferrari önplana çıktı zaten,kontenjan boşaldığı an o geliyor bir aksilik olmazsa...
arkadaşlar maraton dan cıkan haberlere inanmayın adamların işi gücü asparagas haber yapmak değilmi zaten bence güvenirliği hiç yok...
Kıskanclık ve cekememe insani ne hallere dusurur inanmamak lazım zaten
Delgado basın toplantısınıda şunları söyledi;
Sakatlığımı biran önce atlatıp futbol oynamak istiyorum.Üç ay içinde hazır duruma gelebilirim.Ne ben bedavaya futbol oynamak istiyorum ne de oynamadığım zaman para almak istiyorum.Beşiktaş ile sözleşmem sürüyor.Sözleşmem bitene kadar en iyi şekilde devam etmek istiyorum.Beklentileri karşılamak için çalışacağım,buraya transfer olmamın sebebini göstereceğim...
Kulüpten bana sözleşme dondurma teklifi gelmedi,sözleşmeye uyulması gerektiğini düşünüyorum.Benim başkanla iyi ilişkilerim var.Böyle bir teklif gelirse otuturur konuşuruz...
Başkan iLe iyi iLişkiLerim var ne demek
Varsa madem, dondur sözLeşmeni. Sende rahat et, bizde rahat edeLim.
Dondurmaz Hayrettin abi...
Adam lig başladıktan 1 ay sonra sahalara döneceğim diyor.Bu adam dondurmaz kesinlikle...