Buluşma var dediler ektik.
Buluşma var dediler ektik.
Bizim neyimiz eksik,biz de buluşalım.![]()
So what?
Saike
Ben yoğum![]()
Bizim finaller 12 Ocak'ta sona eriyor.30'una kadar okul tatil.Bu süre aralığında en çok hangi tarih uygunsa,o zaman bir buluşma yapalım diyorum.Baya zaman oldu buluşma yapmayalı.
So what?
Saike
4-9 arası yokum İzmirdeyim onlara katılcam9 undan sonra olur
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
satmakla ne alakası varbu durumda hangi tarafı satmış oluyorum
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ben bir ordayım bir burdayımve İzmirliyim
![]()
34,5'sun yani![]()
Iyy Aygünn
Saraymı miras kaldı ne oldu![]()
FM Gazetesi
Adam Çin'e gidip vurgun yapıp dönmüş![]()
20 ocakta yarıyıl tatiline giriyorum , sonrasında İstanbul'dayım.Birşeyler olursa gelirim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
5-6 şubat civarı İstanbulda olacağım inşallah.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aygün büyüyünce sen de heveslenirsin merak etme![]()
Ankara olma yolunda ilerliyoruz gençler.En son buluşmadan sonra birkaç kez yokladım ama sonuç çıkmadı.Bu sefer yapalım bu buluşmayı.
![]()
So what?
Saike
yapalım![]()
Takip ediyorum konuyu buluşma yeri ve zamanı benim boş anlarımdan birine denk gelirse uğrar elinizi öperim![]()
Ben ayın 21'inde Antalya'ya uçuyorum. O zamana kadar ayarlayabilirsek gelmeye çalışırım.
FM Gazetesi
O zaman 14 Ocak Cumartesi diye bir tarih atayım ortaya.En uygun zamanı ayarlama çalışırız sonrasında.
So what?
Saike
Uygundur bana.
FM Gazetesi
Cumartesileri çalışıyorum 5'e kadar olur da 6'dan sonra muhabbete devam ederiz derseniz ben de bir gözükebilirim.![]()
20'sine kadar uymuyor bana İstanbul![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.