Mutu'yu alıp ne yapacakki real.
Mutu'yu alıp ne yapacakki real.
Real'de bu ara herkese talip bana pek inandırıcı gelmedi
Çok gereksiz bir transfer olur Real böyle bir hata yapmaz
Çok gereksiz ve saçma bir transfer olur![]()
çokta anormal bir transfer değil ki!
mutu kaliteli bi oyuncu son zamanlarda da cok formda ama realde sürekli oynayamaz bos transfer olur bence
Gereksiz,saçma bir transfer olur aklı varsa Galatasaray'a gelsin![]()
mutu gitmez zaten her fırsatta klübünde mutlu olduğunu söylüyo
İyi bir yedek olur kadro derinliği açısından.![]()
Villa'nın yerine Kezman
İspanya'nın Valencia Kulübü'nün, David Villa'nın Real Madrid ile flört etmesi üzerine Fenerbahçeli Mateja Kezman'a transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. "Valencia'nın acil bir golcüye ihtiyacı var" başlığını kullanan İspanya'nın Periodicos Gazetesi, "David Villa takımdan ayrılırsa bu boşluğu dolduracak en iyi golcülerden biri Kezman" yorumunu yaptı.
Haberde, Valencia Teknik Direktörü Quique'nin Morientes ile de ciddi sorunları bulunduğu belirtilerek, İspanyol yıldızın da kendine takım aradığı yazıldı. Liverpool'dan gelen Morientes'in sürekli sakatlanmasından dolayı Teknik Direktör Quique ile arasının açık olduğu ve bir türlü kadroda yer bulamayan golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı vurgulandı.
Valencia'nın iki büyük golcüsünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını kaydeden Periodicos Gazetesi, "Kezman daha önce de La Liga'da Atletico Madrid formasını giydi. İspanyol futboluna yabancı değil. Morientes ve David Villa'nın boşluğunu rahatlıkla doldurabilir" görüşüne yer verdi.
Gazete ayrıca sezon başında Racing Santander'den transfer edilen golcü Zigiç'in Milli Takım'dan Kezman ile yakın arkadaş olduğunu vurguladı, "Bu iki oyuncunun Valencia'da birlikte forma giyme şansları artık çok yüksek" ifadesini kullandı.
Sıcak bakıyor
Periodicos Gazetesi, Valencialı yöneticilerin Kezman'ın menajeri ile temasa geçtiğini de iddia ederken, Sırp oyuncunun Fenerbahçe'yi bırakarak İspanya'ya gelmesinin çok da zor olmayacağını belirtti. Real Madrid'in devre arasında David Villa'yı alabilmek için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı, bu oyuncu için İngiliz ekibi Chelsea'nin de astronomik bir rakam önerdiği kaydedildi.
Bu arada sezon başında Zigiç'in Fenerbahçe'ye alınmasını çok isteyen Kezman'ın, sarı-lacivertli ekipte yaşadığı sıkıntılı günler nedeniyle gelen teklife sıcak baktığı ve devre arasında Türkiye'den ayrılabileceği bildirildi. Sarı - lacivertli yönetimin de Mateja Kezman'ın yerine daha etkili bir forvet için arayışlarını hızlandırdığı öğrenildi.
Kaynak : Milliyet
Van der Vaart ile birlikte gerektiği kadar değer verilmeyen oyunculardan bence iyi olur kendisi için.
Villa'nın yerine kezman'ı alan zihniyetten şüphe ederim.
Ki zaten haberin doğru olduğuna inanmıyorum.
bu haberin doğruluğuna inanabilmemin tek sebebi zigiçin valenciada oynuyor olmasıdır. valencia ancak bu nedenle kezmanın transferini düşünebilir bence.
bu haber yüzde ÿuz yalan... hangi salak Villanin yerine kezmani alir....
Şaka yapıyor olmalılar![]()
keşke gitsede kezman beyin zigiç ile neler yapabildigini görsek
Yalan haber ama keşke gerçek olsa. Para da verirler bide Kezman'a![]()
Ben bu habere sadece gülerim![]()
Keşke gerçek olsa.
Ver VİLLa yı aL Kezmanı
Başka TürLü oLmaz![]()
Nesta'nın yerinede Edu gider Milan'a artık.![]()
Her ne kadar kötü performans göstersede Kezman bizim sözleşmeli Futbolcumuz, parayı veren düdüğü çalar.
İşte sorunda orda Mehmet Kezman'a kim neden para versin şu haldeyken.![]()
Valla doğruysa Fenerbahceliler seviniyordur ama yüzde yüz yalan![]()
Ama bakın o takımda Zigiç var neden olmasın. ( Sırp )
Yinede ben inanmıyorum.![]()
Mutu Real'i hakkediyor Real'de Mutu'yu.
Şu an Fiorentina'yı taşıyan isim.
vallaha o kadar oyuncuyu kesip mutu oynatılmaz yav