Evet adam asist makinası çok iyi bir transfer. hadi hayırlısı
Evet adam asist makinası çok iyi bir transfer. hadi hayırlısı
iyisallah acaba hangi formayı giyecek bence 10 numara giyme<z cünkü neceti var
firikiklerinin iyi olduğu söyleniyor, görücez bakalım ilaç olıur bizim için eski takımında 13 gol atmış 9'u firikikten
Duyduğuma göre 10 numarayı istemiş ama Ö.Canaydın Necatinin olduğu için vermemiş formayıOriginally Posted by anakonda52
beyler cimbomun macını show vermiyor galiba borussia ile yapacagı macı cünkü hep beseiktas cimbom macını gösteriyor galatasaray macını reklemını yapmıyor
16 numara unuttum şuan başkanın memleketi olduğu için o forma numarası verilmiş.![]()
16 numara yakısmaz bence
Her ne şekilde olursa olsun web sitesi reklamı yapmak YASAKTIR!
demirhan1984
Galatasaray ön libero rotasını belirledi
27 Temmuz 2006 15:25
Sol kanada Carrusca'yı transfer eden Galatasaray ön libero için çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı kulüp Fransa'da Viera'nın veliahtı olarak gösterilen Diarra'ya göz dikti.
Galatasaray ön libero mevkii için Diarra’da karar kıldı. Teknik Direktör Gerets’in ısrarla transfer istediği bu alan için ilk opsiyonu Diarra’dan yana kullanmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim Fransız kulübü yöneticileri ile görüşmelere başladı.
25 yaşında olan ve Dünya Kupası’nda milli takımda zaman zaman Patrick Vierra’nın yerinde oynayan Diarra için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Lens yetkililerine ilk etapta 4.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray yönetimi cevap bekliyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin oyuncunun kendisi ile yıllık 1.5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Diarra’yı, İtalyan ekipler Udinese ve Roma’nın da istediği belirtildi.
Lens Kulübü’nün bonserviste indirim yapmasını bekleyen sarı-kırmızılı yönetimin bu oyuncuyu elde edebilmek için 6 Milyon Euro’yu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında yer alıyor.
Gene başladılar.. Ne Vogel ne Diarra.. Somoza gelmesi lazım..
diarra çok zor hatta imkansız
Bizim için çok pahalı ama imkansız sayılmaz bence. Bana sorarsanız hala gönlüm Somoza'dan yanaOriginally Posted by hurmet
somoza bencede iyi bir adam sonuçta valezden gelicek ama diarra da çok kaliteli. imkansız deme sebebim zaten fiyatı
Beni şaşırtan şey, Pekerman gibi genç oyunculara önem veren bir teknik direktörün Carrusca'yı bir kez bile milli takıma çağırmamasıdır. Copa America'daki kadroda, çok genç oyuncular vardı. O kadroda Carrusca yoktu. Dünya Kupası'nda da yoktu. Şaşırtıcı.
ben carrusca nın nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum
inşallah galatasarayımıza hayırlı olur
milli takıma belki yetersiz gördüğü için almamıştır pekerman
dünya kupasında oynayan genç sayısı azdı. adam messiyi bile oynatmadı
Somoza diarradan ucuz ucuz dururken Gs pahalıyı alırmı AKıl var mantık varuydurma bir haber bence.
diarra gelse tabiki süper oLur ama gelmez Gs 6Mn € para vermez. veremez
ze roberto dediler carrusca geldi diarra diyorlar somoza gelcek her zaman son tercihimiz oluyor
beyler diarra büyük ihtimal gelecek bize roma istiyormus cimboma gelmek istiyormus cünkü en iyi arkadası song cimbomda oynuyor song var diye cimbomu tercih etmiş zaten song da onun gelemsini cok istiyormus
Song - Diara veya Carrusca - Somoza
her türlü bizim işimize yarıyor. önemli olan aynı takımda bir arkadaşı bulunmasıdır..
diarra ile anlaşmısız öyle diyorlar
kim diyor anlaşmışız diye .... kaynak belirtirseniz sevinirim ....Originally Posted by anakonda52
kimlerle anlaşmıyoruz ki şu transfer dönemlerinde, bekleyip göreceğiz bakalım..
@hurmet, Messi'yi bile oynatmadı Pekerman, fakat yerini dolduracak oyuncular vardı (Riquelme, Maxi Rodriguez gibi). Ama en azından kadroya çağırdı Messi'yi, sonradan oyuna aldı. Carrusca'yı ise son Copa America ve Dünya Kupası'na çağırmadı. İlginç doğrusu.
messi ve carrusca karşılaştırılacak 2 oyuncu değil bence. messi çok daha yetenekli. Arjantin milli takımına çağıraln bir oyuncu zaten türkiyeye gelmez. oyuncunun milli takımda olmayabilir ama yinede iyi oyuncu olabilir. sonuçta geldiği ülke arjantin öyle angola falan değilOriginally Posted by eGowiCh
insallah diarra gelir yaa.. cok iyi olur bence gelirse..
beyler cimbom ilici satıp yerine somoza ve diarra alacakmıs
kaç tane ön libero alıyor?
haberlerde söylediğine göre lens 7.5 milyon istiyormuş
galatasaray 4.5 veriyormuş burada bir mantık hatası var
adam satılık değil neden değerinin çok altında transfer olsun?
ama gelirse appiah kadar iş yapar
diarrayı adamlar niye satsın ya akıl var mantık var alırsak süper olur ama çok zor
takımın ortasahasını güclü yapcakmıs cimbom iki önlibero alma ihtimali var