Aman aman, nazar degmesin![]()
Aman aman, nazar degmesin![]()
Benim adamim ya iyikide Havaalaninda görmusum haa![]()
Mesut Özil 473 dakikada 4, Kalström 273 dakikada 4 asist. Euro 2012 elemeleri..
Milletin adamları atıyor attırıyor bizdeki milli takıma bak...
Yeni kalecimiz Muslera olacak herhalde, herkes ağızbirliği etmiş gibi sürekli Muslera ismini telaffuz ediyor.
Last edited by uAburak89 : 04.Haziran.2011 at 01:30
Muslera-Kallstrom-Drogba-Ersan aciklanirsa Pazartesi efsane gunlerden olur![]()
Gayrıresmi bayram ilan ederim Pazartesi gününü.![]()
Galatasaray, Drogba'nın alternatifini buldu
4 Haziran 2011 10:13 | NTVSpor.net
Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba'yı renklerine bağlamak için büyük uğraş veren Galatasaray yönetimi, işini sağlama alıyor. Sarı kırmızılılar Fildişi Sahilli golcü için Roman Abramoviç'i ikna edemezse, Panathinaikos'un Fransız forveti Djibril Cisse'yi renklerine bağlayacak.
![]()
Chelsea'den ayrılması gündemde olan Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba'yı kadrosuna katabilmek için uzun süredir mesai harcayan Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcuyla anlaşma noktasına gelmesine karşın, Roman Abramoviç'i ikna edemiyor.
Rus milyarder ile anlaşma zemini arayan sarı kırmızılı yönetim, Drogba transferinde hayal kırıklığı yaşama ihtimalini de göz önünde bulundururak alternatifli çalışıyor.
ALTERNATİF YUNANİSTAN’DA BULUNDU
Panathinaikos forması giyen Djibril Cisse ile ilgilenen Galatasaray yönetimi, Fransız golcü ve kulübü ile anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde Chelsea'nin sahibi Abramoviç'le bir kez daha bir araya gelecek olan Galatasaray, kendisini son bir kez daha ikna etmeye çalışacak. O toplantıdan da istenilen sonuç çıkmadığı takdirde de ibre Cisse'ye dönecek. Galatasaray, Drobga defterini kapatarak her konuda anlaşmaya vardığı Cısse'yi İstanbul'a getirecek.
Auxerre, Liverpool, Marsilya ve Sunderland formaları giyen Cisse, son olarak Yunanistan'ın Panathinaikos takımında top koşturdu. 2009 yılında Yoncalara gelen Fransız oyuncu, 60 maçta 52 gol kaydetti.
Bu arada Fatih Terim için Romanya'ya gitmiş. -Gabriel Torje için deniyor-
Ersan Pazartesi imzalıyor
Galatasaray üçüncü transferini savunmaya yaptı. Elmander ile forvet hattını, Selçuk İnan ile orta sahasını güçlendiren sarı-kırmızılılar, defansına aradığı ismi de yurt içinden buldu. Kiralık geldiği Beşiktaş'ta geçen sezon harikalar yaratan Ersan Adem Gülüm, yeni sezonunda Galatasaray forması giyecek.Savunmasına Egemen Korkmaz ve Sidnei transferlerine yapan Beşiktaş, Ersan'ın bonservisine sahip Adanaspor ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca devreye sarıkırmızılılar girdi. 24 yaşındaki başarılı stoper de "Galatasaray'da oynamak istiyorum" mesajını iletince transferde mutlu sona ulaşıldı.
VE AÇIKLANIYOR...
Pazartesi günü Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile son detayları konuşacak sarı-kırmızılılar, Ersan ile her konuda anlaşıldığını duyuracak.
Haber Kaynağı: Sabah
Herkesin bilmediği bir gelişme olsa, kaynağa bakıp inanmazdım ama ben Ersan'a kesin gözüyle bakıyorum Selçuk'taki gibi. Yanında da Drogba ve kaleciyi bekliyorum. Belki ortasahayı ilerleyen günlerde açıklarlar.
Hem Monaco Lyon hem de Bosna Romanya maçında oynamış olan bir isim var Pjanic. Belki odur.![]()
Elmander'in golleri.
http://www.fotomac.com.tr/webtv/vide...u-388793918876
http://www.transfermarkt.de/en/djibr...eler_3966.html
09/10'da 49 maçta 29 gol, 10/11'de 42 maçta 25 gol atmış toplam olarak ama sadece Lig performansına bakarsak 09/10'da 28 lig maçında 23 gol, 10/11'de 27 lig maçında 20 gol atmış Cisse.
Screw you guys, I'm goin' home
NTVSpor'da Wikipedia'dan bakmış demek kiO istatistikler 2 seneki istatistikleri, hangisi doğruysa artık. Cisse çok kaliteli bir forvet. Transfer çalışmaları 10 numara da alacağımızı gösteriyor gibi geldi bana. Yine ismi geçenlerden 11 çıkarayım
![]()
Ronnie yerine Baros'u koyup 4-4-2 oynasak da olur.
10 numara alınacaksa Diego alınsın zaten. Ben o adamda Lincoln'ü görüyorum. Şimdi de başımızda o tip adamları zaptedebilen Fatih Terim var. Gelirse kral olur. 10 numara alınmayacaksa da Drogba-Baros çok iyi olur. Yedekleri de Elmander-Sercan![]()
10 numara alınmasını istemiyorum şahsen.10 numara yerine çift forvet daha mantıklı.
15 gün içinde transferler tamamlanır bence. Pazartesi -> Drogba(Cisse), Ersan, Kaleci
Yabancı stoper alınmayacak mı acaba.Alınırsa Ersan'da gelirse Ersan ya da Servet'ten biri yedek kalacak.Servet yedek kalırsa inşallah arıza çıkarmaz.