Sayfa 511 / 578 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561 ... SonSon
15,301 ile 15,330 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'nın yolu açık olsun. Bence beklediğimiz katkıyı fazlasıyla aldık. Belki bu sezon biraz daha ekonomik kullanabilsek daha iyi olurdu ama ilk maçında girer girmez attığı gol, R. Madrid'e attığı topuk golü, Mersin maçı, Süper Kupa, Beşiktaş maçı, iki Juventus maçında yaptıkları ilk aklıma gelenler. Bunlara ek olarak prestij ve reklam açısından da güzel katkı verdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Mancini'ye desteğimi hala sürdürüyorum.

Kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum uzun sürede,yok diyeceksiniz 4. yıldız falan filan,4. yıldız şahsen umurumda değil şu durumda,önemli olan Mancini'ye destek çıkıp arkasında durmaktır,şu an çoğu kişinin istediği Lucescu'da bir zamanlar istifaya davet edilmişti,istifaya davet ettiysen şimdi niye istiyorsun ? Başarının %30'u taktik bilgi,oyuncu kadrosu,takımın uyumu falansa kalanı kesinlikle istikrardır,Avrupa'da bu istikrar sadece İngiltere'de olduğu için,diğer üst düzey liglerde bile en başarılı adam 2-3 kötü sonuçta yollandığı için Türkiye gibi berbat bir futbol ülkesinde Mancini en fazla 1 sene daha barındırılır.

Her şeyinin yanında kesinlikle ''sporcu'' gibi duruyor.Şimdi ki hocalara bakıyorsun,hepsi popoyu göbeği salmışlar,dersin ki ''Bu adam kim ? Bunu kahveden mi alıp getirmişler ? ''

Ama Mancini öyle mi ? Tam bir sporcu,tam bir beyefendi,tam bir İtalyan erkeği,Türk hocalardan 1 şeyi eksik;her şeyden fazlasıyla var bu adamda,tek eksiği ''Haydi goçlarım,haydi aslanlarım,ahey ahey ahey'' diyememesi

Her zaman ki gibi bir özlü sözle bitireceğim ;

"Başarı çoğunlukla, ötekiler pes ettikten sonra da ipe asılıyor olmaktadır."

Arkandayım Sinyor ! Sonuna kadar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada Mancini'ye desteğimi hala sürdürüyorum.

Kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum uzun sürede,yok diyeceksiniz 4. yıldız falan filan,4. yıldız şahsen umurumda değil şu durumda,önemli olan Mancini'ye destek çıkıp arkasında durmaktır,şu an çoğu kişinin istediği Lucescu'da bir zamanlar istifaya davet edilmişti,istifaya davet ettiysen şimdi niye istiyorsun ? Başarının %30'u taktik bilgi,oyuncu kadrosu,takımın uyumu falansa kalanı kesinlikle istikrardır,Avrupa'da bu istikrar sadece İngiltere'de olduğu için,diğer üst düzey liglerde bile en başarılı adam 2-3 kötü sonuçta yollandığı için Türkiye gibi berbat bir futbol ülkesinde Mancini en fazla 1 sene daha barındırılır.

Her şeyinin yanında kesinlikle ''sporcu'' gibi duruyor.Şimdi ki hocalara bakıyorsun,hepsi popoyu göbeği salmışlar,dersin ki ''Bu adam kim ? Bunu kahveden mi alıp getirmişler ? ''

Ama Mancini öyle mi ? Tam bir sporcu,tam bir beyefendi,tam bir İtalyan erkeği,Türk hocalardan 1 şeyi eksik;her şeyden fazlasıyla var bu adamda,tek eksiği ''Haydi goçlarım,haydi aslanlarım,ahey ahey ahey'' diyememesi

Her zaman ki gibi bir özlü sözle bitireceğim ;

"Başarı çoğunlukla, ötekiler pes ettikten sonra da ipe asılıyor olmaktadır."

Arkandayım Sinyor ! Sonuna kadar.
    O zaman siz bi çay için Mancini ile. Şaka bi yana Lucescu'yu kim istifaya davet etti? Fatih Terim için feda etmediniz mi adamı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Lucescu'nun gelme ihtimali varsa ben çok sevmeme rağmen Bilic'i bile gözden çıkartırdım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O zaman siz bi çay için Mancini ile. Şaka bi yana Lucescu'yu kim istifaya davet etti? Fatih Terim için feda etmediniz mi adamı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Lucescu'nun gelme ihtimali varsa ben çok sevmeme rağmen Bilic'i bile gözden çıkartırdım.
    İçeriz,kahve içeriz,pizza yeriz,pasta yeriz(şair burada makarnadan bahsediyor ),tenis falan oynarız Lucescu ilk geldiği sezon istifa etmesini istemiş büyük Galatasaray taraftarı,ondan bahsediyorum Fatih Terim için çoğu şeyi feda ettik ama kendisi ne olduğunu gösterdi,neyse adını anmayalım rica ediyorum.Zaten ben Lucescu'ya karşı değilim,gelirse taklalar atarak kutlarım ancak Mancini'ye güveniyorum,sonuna kadar da destekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Mancini'ye bu kadar destek olması beni çok şaşırtıyor. Bu adamın takıma oynattığı bir oyun yok ve göz göre göre halen destek alıyor.

Hani deseniz ki takım şunu iyi yapıyor ya da takıma şunu getirdi, bende derim ki; tamam eyvallah.

Bu adamın her maç farklı kadro ve format denemekten başka yaptığı bir şey yok. Şuan resmen oyuncular kendi kendini yönetiyor.

Mancini ışık olacak bir hoca kesinlikle değil diye düşünüyorum. Lucescu'nun gelme durumu var ise kaçırmamalı sonra kafayı çok yerlere vurursunuz ama iş işten geçmiş olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

manciniyle takim savunmasi yonunden duzelme var bence, hucum yonuyse kisisel performanslara bagli kalmis durumda. bu da kontrollu oyunun handikapi. superligde sampiyonluk kazandirmasi zor, avrupadaysa daha istikrarli sonuclar alabilir. sonuc olarak sampiyonluk icin pek de ideal bir isim degil ama savunma yonunden kazandiracaklari olabilir bence mancininin. profil olarak yuksek bir isim olmasi da transferlerde kolaylik saglayabilir.

lucescu her turlu seceneklerin tepesindedir, hem avrupa hem de superlig icin ideal bir isim bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben bu sezon hakkında detaylı bir yorum yapmıştım,bu sezonun sıkıntısı Mancini değildi,oyunculardı.

http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=79

Sanıldığının aksine Mancini'ye öyle destek çıkıldığı falan yok 10 kişiden en fazla 3 kişi kalması taraftarıdır.
    Last edited by europeanconquer : 13.Mayıs.2014 at 02:21

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4 sezon üst üste şampiyon olan takıma geldi sonuçta Lucescu, o dönem aldığı tepkiler normaldi. Avrupa'da çeyrek final oynatmıştı ilk sezonunda. 2. sezon da şampiyon yaptı zaten. Lucescu gelse daha iyi olur tabii ama kendisinin deplasman anlayışı Mancini'den çok da farklı değil aslında.

Mancini'ye destek çok mantıksız değil, kariyeri sağlam. Yeni bir ülkeye geldi, sezon başladıktan sonra geldi, futbol anlayışının oldukça farklı olduğu bir ülkeye geldi. Kimya tutmamış gözüküyor ancak adam Inter ve City'de önce lig kupası, ardından şampiyonluk yaşamış. Diğer yandan sürekli hoca değiştirmek de pek çare olmuyor. İşin tazminat kısmı da var.

Mancini yerin dibine sokuluyor, Ferguson, Mourinho, Van Gaal gibi hocaların da zaman zaman yaptığı kağıt ile taktik verme olayı ile dalga geçiliyor. İtalya'da, İngiltere'de şampiyonluk yaşamış adamı futboldan anlamıyor diyerek fazla küçümsüyoruz sanki. İtalya kısmı için şike argümanı, İngiltere için son dakika vurgusu yapılıyor. Özellikle İngiltere olayını hiç anlamıyorum açıkçası, küçümsenmesi çok mantıksız.

Bu sene bizim oyuncularda da oldukça hata vardı, doymuşluk ve formsuzluk problemi hep sürdü. Mancini çıkıyor en beğendiğim Türk oyuncu Semih diyor, o günden sonra Semih tam bir leyla olarak geziyor sahada, garip garip konsantrasyon hataları yapıyor. Ben de Mancini gitse daha iyi olur diyenlerdenim ama bazen de öyle şeyler yazılıp, söyleniyor ki. O topu da Mancini mi çıkaracak, boş kaleye topu da mı Mancini atacak diye isyan edesi geliyor insanın.

Bu takım Süper Kupa'yı alırken de iyi top oynamıyordu ayrıca, ligin ilk 4-5 haftasında da. Beraberlik bağımlılığın temeli ligin başında atıldı zaten. Mancini'nin eleştirilecek çok yanı var ama teneke bağlanıp gönderilecek adam da değil.

Bizim ülkeye gelen yabancı teknik adamları aşağılamaktan, garip lakaplar bulmaktan, dalga geçmekten bıkmadık. Aynı şekilde yerli teknik adamları da fazla abartıyoruz, üst düzey liglerde çalışan bir tane bile teknik direktörümüz yok.

Galatasaray şu anda ligin en az gol yiyen takımı, savunması kötü dediğimiz takım. Adam gibi stoper istediğimiz takım. Aradaki farkı oluşturan hücum oldu. Drogba'yı etkili kullanamayarak baltaladık hücumu. Burak Yılmaz çok acayip goller kaçırdı, son sezonlarına göre ortalamasının altında kaldı. Umut da yeterli katkıyı veremedi. Tutanımız çok kötü değildi aslında ama atanlarda sıkıntı vardı. Sivasspor bizden daha fazla gol atmış durumda.

Mancini gitse de kalsa da takıma da çeki düzen verilmesi şart. Bu sezon bu takımı Mourinho, Simone falan çalıştırsa da çok farklı olmazdı. Aynı şekilde Fatih Terim kalsaydı da alacağımız puan 3-5 puan fazla olurdu. 3 kulvarda mücadele edecek takım sezona çok yanlış başladı, bedeli de ödendi. "Sadece" Mancini demek, tüm suçu ona yıkmak, büyük hata olur. Gidecekse de teklif falan aldığı için gitmeli, o yüzden istifa diyoruz. O tazminat parasına öküz alınır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Roma bir günde inşa edilmedi beyler !birbirbir11!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

doymusluk oldu bahanesi pek mantikli degil bence. oyuncular acisindan az cok yenilendi sayilir kadro. belki camia bu doymuslugu yasamis olabilir. ama burak sadece 1 kez yasadi sampiyonluk, keza sneijder ve drogba da oyle, yeni gelen bir telles var. chedjou da ilk senesi. doymusluktan ziyade kafalarin surekli SL de olmasi bu sonucu dogurdu bence. eger ki avrupa defteri aralik ayinda kapanmis olsaydi sampiyonluk yarisi daha cok kizisirdi. boyle kolay pes etmezdi. gelecek sene de pek farkli olmaz diye dusunuyorum. cunku galatasarayin oncelikli hedefi son donemlerde SLde basari. rotasyon acisindan da cok zengin olmayinca lig sekteye ugruyor. fener yine tek kulvar, yonetim ve kadroda kurulan yapi bozulmazsa yine rahat sampiyon olur.

mancini de rotasyona bagliyor kacan sampiyonlugu. SLde ceyrek finale kadar gideceksen ligi de birlikte goturme sansin cok az, ancak real madrid, barca gibi takimlar ustesinden gelir ki onlar bile tokezlediler. avrupada nisan ayini gormek istiyorsaniz sampiyonlugu unutun derim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezonu çoook uzun değerlendirebilirim ama oralara artık fazla girmek istemiyorum.

Sezonun özeti; Yönetim,futbolcu,taraftar kaosumsun Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takımın büyük çoğunluğu 2 sezondur şampiyonluk görüyordu, o açıdan söyledim. Sneijder ve Drogba'yı da bence ayrı bir kefeye koymak lazım, onlar zaten göreceklerini görmüşler. Sneijder çıkışta, Dünya Kupası hedefi var çünkü. Büyük etken bence, kadroda olup olmayacağı tartışılıyordu bir ara. Drogba'nın da hedefi frikik golü bulmak ve Chelsea maçlarıydı sanki, derbileri de ekleyebiliriz. Zaten aklı burada olsa bir sezon daha kalabilirdi.

Avrupa konusuna katılıyorum, özellikle bu yabancı kuralı varken bütün kulvarları götürmek çok zor Türk takımları için. Bu sene bizim yaşadığımızı geçen sene Fenerbahçe yaşadı, Avrupa Ligi'nde final kaçtı, ligde 2. olup, Türkiye Kupası kazanıldı. Bizim geçen sezon yaptığımız biraz ekstraydı, gerçi onda da 3 değil, 2 kulvarda gittik. En azından şu Türkiye Kupası'nda grup saçmalığı kaldırılmalı, gereksiz maç yapılıyor.

Gönül istiyor ki hepsinde başarı gelsin ama gerçekçi bakarsak, zor. Müzemizde olmayan iki kupa var, Şampiyonlar Ligi ve doğal olarak Dünya Külüpler Kupası. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak çok zor, güzel bir hayal gibi ama yine de önceliğin lig şampiyonluğuna mal olacak olsa bile Avrupa olması lazım bence. O kutsal müzik bile yeter, o çok başka bir heyecan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mpaker hakli cikti gibi mancini kaliyormus beyler.

+ hayrovic evlenmis Congratulations on your marriage, Izet Hajrovic & Lejla. Have a wonderful life!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default Galatasaray Sohbet Alanı

Mancini'nin kalacağı belliydi.Yonetimle bir sıkıntısı yok adamın ve ileriye dönük uzun vadeli hedeflerimiz var diyor buna rağmen ilk sezonunda Şl gruptan cıktı ligi 2. bitirdi ve Türkiye kupasını aldı neden gitsin ki ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    mpaker hakli cikti gibi mancini kaliyormus beyler.
    Ftw ne derse sende o doğrultu da gidiyorsun demi abi ?

Hajrovic'e de tebrikler,seneye daha iyi olacak inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok europ cidden ftwnin kaynaklarindan daha saglam kaynaklar var twitterde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mancini'ye başarısız demek ayıp olur 1 şansı hakediyordu kesinlikle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bencede mancini 1 y il daha kalmayi hak ediyor , ben hala inancliyim mancinin birseyler yapacagina...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen öyle Arif. Kendi kadrosunu ve ideal 11'ini oluşturmayı başarırsa gerisi gelir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim ülkede taraftar baskısı nedeniyle hocalar çok çabuk gönderiliyor. İnşallah Mancini kalır. Mancini, Del Baskı, Aragones gibi adamlar bir sezonda kovulacak adam değiller ki Mancini kupa kaldırdı ilk sezonda. Her şeyi lige endeksliyoruz ama bu adam Avrupa'da da takımı gruptan çıkardı. Başarı demek illa ligi kazanmak mıdır? Bence ilk sezonda kovulmamak için bir çok haklı başarısı var Mancini'nin. Bunun yanında futbol anlamında da eleştirilebilecek bir çok hatası da yok değil tabi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende olsam şuanda Mancini'yi göndermem. Üst mesajımda da belirtmiştim aynı düşüncemi. 6. haftada takımın başına geçti ve bu kadar süre içerisinde hem takımı, hemde ligi tanımış oldu. Takımla ilk defa hazırlık kampı geçirecek ve kendi istediği oyuncuları araştırıp takıma katmak için epey vakti olacak. O yüzden lige yeni yeni ısınan bir hocayı gönderip, lige tamamen yabancı olan bir adamı getirmek doğru bir iş olmaz bence.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mancini başarılı veya değil teknik direktörde önemli olan şey istikrar ve yönetimin hocanın arkasında olmasıdır ben şahsen mancini gelsin istemiyodum ama madem geldi iyide olsa kötüde olsa en az 1 sezon daha kalmalı (bana göre takımı dönem dönem çok iyi oynattı şl gruplarından çıkardı şampiyon olamadık evet ama her sene şampiyon olamayız malesef)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mancini kalmalıydı ve öyle de oldu. Kalcağından da emindim. İdaaları görelim arif abi

Mancini bizi seneye çok mutlu edecektir. Şüpheniz olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Soma'ya 2 tır malzeme yollayan Galatasaray Kulübü'nden sonra sarı kırmızılı futbolcular da yardım eli uzatıyor. Florya'da bir araya gelen sarı kırmızılı oyuncular, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının maç başı ücretlerini maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine göndermek kararı aldı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007

Daha önce Şirketimizin 31/05/2013 tarihi itibariyle UEFA Finansal Fair Play Düzenlemeleri kapsamında belirlenmiş olan başa baş açık ("break-even deficit") sınırını yaklaşık 9,4 milyon Euro aşmış olduğu kamuoyuna açıklanmıştı. Müteakip incelemeler neticesinde söz konusu aşımın 4,3 milyon Euro olduğu belirlenmiş ve bu konuyla ilgili olarak, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Düzenlemeleri kapsamında UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatirimlar A.Ş. ("Şirket") arasında 16 Mayıs 2014 tarihinde anlaşmaya varılmıştır. 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonlarını kapsayan anlaşmaya göre;

- Şirket 2015-2016 izleme periodu (monitoring period) sonuna kadar UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Düzenlemeleri'nde tarif edildiği şekilde başa-baş uyumluluğunu sağlamayı kabul etmiştir. Diğer bir ifadeyle, 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 raporlama periyotlarına ait toplam başa baş sonucu, başa-baş fazlası veya UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Düzenlemeleri madde 63'te tarif edilen kabul edilebilir sapmalar içinde kalacaktır.

- Anlaşmaya göre Şirketimiz, çalışanlara sağlanan faydalara ilişkin giderlerin, anlaşma süresini kapsayan finansal raporlama dönemleri boyunca arttırılmayacağını taahhüt etmiştir.

- Şirketimiz 2013-2014 sezonuna ait UEFA gelirlerimizden 200.000 Euro'nun UEFA tarafından mahsup edileceğini kabul etmiştir.

Şirketimiz, ilgili anlaşma maddeleri ve mevzuat çerçevesinde UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'na altı aylık dönemler aralığında ilerleme raporu sunacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=361910

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hem mali sebepler hem de yabancı kontenjanı sebebiyle bizim Dünya Kupası sonrası Muslera'yı satıp kaleye Türk kaleci koymamız şart. Çok iyi kaleci ve çok iyi insan olsa da mevcut şartlarda büyük lüks oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Onur o zaman gelir miydi bilmiyorum ama kontratında 6.5'e serbest kalır maddesi varken alınabilirdi.Şimdi Trabzon bırakmaz.
    Onur'dan başka yerli kaleci düşününce, Sinan ön plana çıkıyor ama onunla da Avrupa'da iş yapabileceğimize inanmıyorum ben.Ufuk desen ilk geldiğinde harika potensiyeli var deniyordu kendini hiç geliştiremedi ne yazık ki.Belki lig için yeterli olur ama.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder satılsın,Melo satılsın ama Muslera satılmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hayroviç'de Ribery olayı yaşandı haberleri vardı.. Aslı astarı var mıdır ?

Mesaj Yetkileri