Hikmet Karaman sportif direktör olmasın bi de![]()
Hikmet Karaman sportif direktör olmasın bi de![]()
Screw you guys, I'm goin' home
hikmen karaman gelirde şampiyonlar liginde bayern le aynı gruba düşsek nolur acaba![]()
http://www.hikmetkaraman.com.tr/ hocam gelsin be analizlerine bakin adamin((
Geç kalınıyor bence. Özellik yabancı bir teknik adam gelecekse (ki öyle gözüküyor) ne kadar erken gelirse o kadar iyi.
Valla artık biri gelsin de herkese razıyım ben.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Moyes gibi adamlar geleceğine Hikmet Karaman gelsin daha iyi. Türk hocalarla ligde şampiyon olmamız daha kolay. Ama Avrupa'da ne yapacakları da tam bir muamma. Hikmet Karaman gelirse ligde şampiyon olabiliriz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ter bu ter![]()
tariki cok istiyorum keske gelse olmasada oraya hamit sabri veysel idare eder kadro gibi kadro yeterli iste..
![]()
Last edited by byariff : 28.Haziran.2014 at 15:00
Fifa Hajrovic'i haklı bulmuş ve başka takımda oynaması için geçici lisans verecekmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/manset-...lisans-verecek
hamza hocaninda galatasaray kariyeri daha baslamadan bitmistir bu kadar futbol cahili olunmaz... sneijdere aldigi parayi hak etmiyor diyor.. 17 gol 12 asist yapmis adam hak etmiyor himm nese guzel bir tespit ;
Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder'e sallaması tesadüf olamaz. Terim'in Galatasaray'daki yardımcısı Hasan Şaş da "Sneijder 4.tercihimizdi"demişti.
O değilde sen orada DK maçını yorumlamak için gidiyorsun niye adamın kulübünden aldığı para hakkında kişisel görüş belirtiyorsun, bundan bize ne.
Hamza hoca "Aldığı parayı hak etmiyor" nasıl diyebilir anlamak güç dese "yetersiz" daha doğru olur ki Galatasaray da sezonun oyuncusu bence..
Yav he hee Hamza Hamzaoğlu.
spiker gazladi, bizimki de gaza geldi. talihsiz oldu hamza hoca acisindan.
Bruma'nın da Hajrovic gibi alacakları nedeniyle FIFA'ya gideceği yönünde dedikodular var. Var mı bilgisi olan, aydınlatabilecek? Galatasaray'dan alacağı varsa sadece yarım sezonluk vardır diye düşündüm de sanırım Gaziantepspor anlaşmasında diğer yarının ücretini de Galatasaray üstlenmiştir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Olsa çoktan çıkardı ortaya, büyük ihtimalle yalan haber bence.
bugun aysal baskan 39m euro para yatirmis oyuncularin tum alacaklari odenmis , klup uyelerinden birisi soledi tabi ne derece dogru bilmiyorum ama guvendigim bir kaynak acikcasi.
Bruma gitmez yaa
Edit:
Konuyu da değiştirelim![]()
Last edited by europeanconquer : 30.Haziran.2014 at 23:47 Reason: tamam eski fotoğrafmış
Katar airways mi ne yeni sponsorumuz olcakmis..+ tekrar tarik camdal icin es es ile gorusuyormusuz
saat 15.30 - 16.00 gibi yonetimden istifa olcakmis galiba
yalanlamis yonetim lutfi aribogan haberini
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20559.php
GS yönetimi 1 - 0 Arif![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bu arada birileri kupa töreninde Aydın Yılmaz'a sallamıştı,şişmanlamış göbek yapmış diye.Adam fena düzeltmiş vücudu
![]()
4 kisilik ekibiyle geliyormus prandelli , yardimcilarindan biri fm de efsane venturatti mi ne
Bir dert bitiyor yenisi kendini hatırlatıyor.
Yeni sezon formaları ve dolayısıyla hala ortada bir forma sponsoru yok.Bakalım kim forma sponsoru olacak bize.