Sayfa 515 / 1204 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon
15,421 ile 15,450 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Ersan'a 4 milyon normalse Kallstrom'e 6 milyon çok ucuz diye söyledim yoksa ersan iyi futbolcu kötülemedim.
    doğrudur abicim

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ---------------Transfer----------------
    Sabri---Servet---Transfer----Balta
    Kazım---Selçuk---Kallström---Arda
    ----------Elmander--Drogba-------
    Sabri'ye yedek lazım.Balta'nın yerine hızlı bir sol bek lazım sabri kazım'ın açıklarını kapatır ama Balta arda'nın açıklarını yine kapayamaz oraya da 1 yabancı şart aslında.Arda'yı rahatlatmak lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    http://twitpic.com/57030v

Arkadaslar bu adam bizim stoperimiz. 1 tane yabanci stoper almak sart.
    Yeni gördüm yemin ederim sandalyeden düşüyordum. Balık falan besliyorsa yazık ya.

ekşi'de bu foto ile ilgili bir entry olayı özetliyor

"Umut Sarıkaya karikatürü gibi fotoğraf"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu takimda Balta'nin oynayacagina inanmiyorum zaten. Eger sol bek alinmazsa banko Caglar oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben bu takimda Balta'nin oynayacagina inanmiyorum zaten. Eger sol bek alinmazsa banko Caglar oynar.
    O zaman üzüleceksin Kaan. Fatih Terim Balta'yı kesmez

Şu Gökhan'ın foto konusunda da hadi ekmeği geçtik hayvanın boyu kadar ekmek veriyor orda aynştayn
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bonservis veren ciksa satacagiz Ozgur ne kesmesi

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    O zaman üzüleceksin Kaan. Fatih Terim Balta'yı kesmez

Şu Gökhan'ın foto konusunda da hadi ekmeği geçtik hayvanın boyu kadar ekmek veriyor orda aynştayn
    Ama harbiden de soyadıyla özdeşleşiyor hakan.Geriye yaslanıp oynayacaksak her maç hakan her türlü ilk 11 oynar ama kanatlar atağa destek verecekse Balta'yla olmaz.Çağlar iyi oyuncu ama sakatlıktan yeni çıktı milli maçtada gördük kendine güveni azalmış bakalım ne olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Madem İsveçli alıyoruz İbrahimovic'i getir Ünal Başkan

Gollerden sonra da Abba çalalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Madem İsveçli alıyoruz İbrahimovic'i getir Ünal Başkan

O kadar da olmaz heralde Ümit

altunterim Osman Altunterim

Terim'in izlediği maçta Pranjic var, Torje var, Mutu var.. Romanya'da Traore var.. Hangisi derseniz Torje ve Traore..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    http://twitpic.com/57030v

Arkadaslar bu adam bizim stoperimiz. 1 tane yabanci stoper almak sart.
    Son zamanlarda gördüğüm ve en çok güldüğüm resim oldu o ne ya .Henrik Larsson gelmesimde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simone Pepe ve Sebastian Larsson serbest kaliyormus.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Simone Pepe ve Sebastian Larsson serbest kaliyormus.
    Simone Pepe nasıl serbest olacak yahu ? Daha geçen sezon başı Juve'ye imza atmamış mıydı ?..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sike skandalina mi ne ucundan da olsa karismis, serbest kalacak diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sike skandalina mi ne ucundan da olsa karismis, serbest kalacak diyorlar.

Bak o olabilir... Çünkü gerçekten daha geçen yıl Juventus'a giden oyuncunun serbest kalması saçma olacaktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben Simone Pepe'yi kiralık olarak biliyorum. Nasıl olacak bu iş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir orta saha yabancı.. Selçuk'un yanına.. Sonra bir de santrafor.. Ee.. Bu kadar adam alınacak da madem, eldekiler ne olacak? İşte sorun o!

3 dakika önce

Bir yabancı kaleci alacak Galatasaray.. Tamam.. Ersan'ın gidişinden sonra bir de yabancı stoper.. Gökhan Zan da kalacak kesin.. H.Balta da..

4 dakika önce

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Her duyum doğru olacak değil ya,bizde patladık Ersan'da Bundan sonra duyum alsam da yazmam
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telefondan giriyorum NTVSpor'da Unal Aysal'in pilav gununde yaptigi aciklamalar var bir arkadasim koyabilir mi acaba buraya? Bu adamin rahat konusmasina bayiliyorum, guven veriyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fatih terimin vazgecilmez ikilisi gökhan ile servet varken defansa takviye beklemeyin derim

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yönetim olarak camiaya verdikleri sözleri tutacaklarını ve bundan kimsenin şüphesi olmamasını söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen "Geleneksel Galatasaray Pilavı"na katılan ve burada 50. mezuniyet yılını kutlayan isimlerden bazılarının plaketlerini veren Ünal Aysal, basın mensuplarına da açıklamada bulundu.

Galatasaray camiasına ve sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik tek bir mesajı olduğunu söyleyen Aysal, "Verdiğimiz sözleri tutacağız, kimsenin endişesi olmasın. Başarı sözü verdik. Başladığımızı yer belli ve ileriye dönük her gün bu başarının ne şekilde gelişeceğini izleyeceksiniz. Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray'ın hizmetindeyiz. Bu hizmeti en iyi şekilde serileyeceğiz, bundan emin olun" diye konuştu.

Programlarında yer verdikleri çalışmaların planlandığı gibi gerçekleşmeye başladığının altını çizen Aysal, "Programımızda yer verdiğimiz ne varsa hepsi tıkır tıkır saat gibi çalışıyor. Hem kurumsal, hem mali, hem de sportif yapılanma konusundaki çalışmaları arkadaşlarımız ekip olarak ciddi bir şekilde sürdürüyorlar. Bir sıkıntıyla karşılaşacağımızı sanmıyorum. 100 günün sonunda camiamıza dönüp, (Şunları yapabildik) diyebileceğimize inanıyorum. Şu anda 1 yıllık ve 3 yıllık programları bir kenara bıraktık. Özellikle 100 günlük programı yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Alt icra komitelerimizi kurduk, onlar devreye girdiler. Sadece yönetim kurulu üyelerinin değil, dışardaki Galatasaraylıların da katkısını bu sisteme azami bir şekilde dahil etmek istiyoruz. Gayet iyi gidiyor. Mali, sportif ve kurumsal yapılanmada temellerin üzerine çıkmaya başladık" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Galatasaray Pilavı'nın kendileri için önemini vurgulayan Ünal Aysal, "Galatasaray'ın geleneksel olarak tüm ögelerinin bir araya geldiği bir olay. Beraberliğin, dayanışmanın sergilendiği bir olay. Hep birlikte yaşıyoruz. Bu bir bayram bizim için" dedi.

"Geleneksel Galatasaray Pilavı" organizasyonuna, başkan Ünal Aysal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Adnan Öztürk, Ahmet Ocaklı, Semih Haznedaroğlu ve Sedat Doğan da katıldı.

Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen tören bölümüne katılan 50. mezuniyet yılını kutlayan isimlerden bazılarının plaketlerini takdim eden Aysal, daha sonra yemekhanede pilav yedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim kendisi soyledi yabanci stoper alinacagini

@Lucas Neill; Sagolasin Lucas

Nevzat Dindar baskanla konusmus pilav gününde Drogba olmuyor yazdi Abramovic birakmiyormus ama avrupanin en iyi 2 kalecisinden biri gelecek dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah be Drogba hayallerimiz vardi Casillas mi Julio Cesar mi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Petr Cech

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yahu sürekli bir yukarıları hedefliyoruz, ortada isimler fink atıyor. Sizce Avrupa nın en iyi iki kalecisi kimdir diye başlık açacağım şimdi Ben bile meraklandım Gerçekten sizce kim Avrupa nın en iyi iki kalecisi? Bence biri Casillas da diğeri de Cech dir herhalde. Son zamanlarda Avrupa yı pek takip edemiyorum gerçi ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Casillas Julio Cesar derdim Bu arada Cisse geliyorsa Baros gitmemeli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Yahu sürekli bir yukarıları hedefliyoruz, ortada isimler fink atıyor. Sizce Avrupa nın en iyi iki kalecisi kimdir diye başlık açacağım şimdi Ben bile meraklandım Gerçekten sizce kim Avrupa nın en iyi iki kalecisi? Bence biri Casillas da diğeri de Cech dir herhalde. Son zamanlarda Avrupa yı pek takip edemiyorum gerçi ama...
    Mesele o iki ismi bulmak değil ki Mesele o adamların o takımları bırakıp buraya gelmesi İşin mantıksız kısmı orası.Ama bunu söyleyen adama göre Avrupanın en iyi 2 kalecisi çok farklı isimler de olabilir

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence o istatistiklerle Cisse geliyorsa gerisine pek takılmayın

Nevzat Dindar abartmis deniyor sadece kalitesini belli etmis bi kaleci demis Ünal Aysal

Mesaj Yetkileri