Sayfa 516 / 569 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566 ... SonSon
15,451 ile 15,480 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan genç olabilir ancak Olcan daha mantıklı bir transfer oldu bence olmayan transferler üzerinden bir yorum yapmanın gereği yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gökhan genç olabilir ancak Olcan daha mantıklı bir transfer oldu bence olmayan transferler üzerinden bir yorum yapmanın gereği yok.
    Besiktas'in en önemli yerli oyuncuları gökhan, oguzhan ve Olcay. Bunlardan belki de en önemlisi gökhan, en zarurisi Beşiktaş için. Yabancı sınırına karşı çıkarken Beşiktaş çok güveniyordu kendine ama gökhan'ı Beşiktaş alamasaydı "biz planlamamizi buna gore yaptık" teranelerini unutup tukurduklerini yalayacaklardi. Gs için çok önemli değil ama bjk için çok önemli gökhan. Kapmaliydik. Yerli kalburüstü oyuncu bırakmamak lazim fenere de besiktasa da.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Besiktas Rubin Kazan`la anlasmis ama Gokhan`la henuz anlasamamislar.Gecen yil 900 bin Euro alan Gokhan bu yil 2 Milyon Euro istiyormus.NTVSpor Besiktas muhabiri soyluyordu.

Galatasaray`a cok sart bir oyuncu degil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni tercüman gelmiş Prandelli için. Annesi Türk, babası İtalyan. İsmi de Dani.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Azerbaijan diyollağ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Azerbaijan diyollağ...
    Ooo Azerbaycan'ı mı alıyoruz. Doğalgazı özelleştirmeyip elimizde tutmalıyız, sağlam getirisi olur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerin forma satislarindaki taktigi cimbomda pek tutmadi galiba, gogus reklami icin arayistalar
    iyi para verir ama azerbaycan, petrol zengini adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fenerin forma satislarindaki taktigi cimbomda pek tutmadi galiba, gogus reklami icin arayistalar
    iyi para verir ama azerbaycan, petrol zengini adamlar
    Ortada bir taktik yok ki. İyi teklif veren sponsor çıkmadı, sponsor bulamadık yerine reklam almıyoruz, 4. yıldız yolunda taraftara jest yapıyoruz diye açıklama yaptılar. Bu sene şampiyon olamazsa Fenerbahçe seneye yine mi sponsoru olmayacak 4. yıldız hedefi devam ettiği için? Bir durum değerlendirmesi yapıp kılıfını bulmanın adı taktik olmamalı, şu anda Fenerbahçe'nin marka değeri düşmüş durumda bunun sebebi de belli zaten. Seneye Avrupa'ya dönüş ile daha fazla para kazanmak mümkün olabileceği için şimdiden uzun vadeli bir sözleşmeyle bağlanmak istememişler. Düşünce mantıklı, bunu yansıtma şekilleri ise komik ve saçma.

Galatasaray'ın durumu aynı değil, FFP olayı var, gelirler artmak zorunda ve haliyle sponsorluk oldukça önemli. Marka değeri olarak da sıkıntı yok. Fenerbahçe henüz Avrupa'da mücadele edemediği için FFP kapsamında incelenmiyor bile, o günler geldiğinde göreceğiz kaynak arayışlarını.

Ayrıca işin matematiğine bakarsak yıllardır süregelen şehir efsanesi yine hortlamış durumda, forma satışı ile oyuncu almak, forma satışı ile büyük paralar kazanmak falan mümkün değil. Çok düşük bir yüzde alıyor kulüpler. Zaten Adidas ve Nike garanti parayı başında veriyor. Bırakın büyük global firmaları Türk Telekom'un Galatasaray ve Fenerbahçe'ye verdiği paraları forma satışı ile çıkarmak rasyonel bir hedef değil. Şöyle rekor kırıldı, en büyük sponsor taraftar haberlerine çok gülüyorum bu sebeple.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ortada bir taktik yok ki. İyi teklif veren sponsor çıkmadı, sponsor bulamadık yerine reklam almıyoruz, 4. yıldız yolunda taraftara jest yapıyoruz diye açıklama yaptılar. Bu sene şampiyon olamazsa Fenerbahçe seneye yine mi sponsoru olmayacak 4. yıldız hedefi devam ettiği için? Bir durum değerlendirmesi yapıp kılıfını bulmanın adı taktik olmamalı, şu anda Fenerbahçe'nin marka değeri düşmüş durumda bunun sebebi de belli zaten. Seneye Avrupa'ya dönüş ile daha fazla para kazanmak mümkün olabileceği için şimdiden uzun vadeli bir sözleşmeyle bağlanmak istememişler. Düşünce mantıklı, bunu yansıtma şekilleri ise komik ve saçma.

Galatasaray'ın durumu aynı değil, FFP olayı var, gelirler artmak zorunda ve haliyle sponsorluk oldukça önemli. Marka değeri olarak da sıkıntı yok. Fenerbahçe henüz Avrupa'da mücadele edemediği için FFP kapsamında incelenmiyor bile, o günler geldiğinde göreceğiz kaynak arayışlarını.

Ayrıca işin matematiğine bakarsak yıllardır süregelen şehir efsanesi yine hortlamış durumda, forma satışı ile oyuncu almak, forma satışı ile büyük paralar kazanmak falan mümkün değil. Çok düşük bir yüzde alıyor kulüpler. Zaten Adidas ve Nike garanti parayı başında veriyor. Bırakın büyük global firmaları Türk Telekom'un Galatasaray ve Fenerbahçe'ye verdiği paraları forma satışı ile çıkarmak rasyonel bir hedef değil. Şöyle rekor kırıldı, en büyük sponsor taraftar haberlerine çok gülüyorum bu sebeple.
    +1 çok iyi açıklamışsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Herşeye maddi açıdan da bakmamak gerekli kulübün arkasında böyle bir taraftar olduğunu görmek bile insanı mutlu ediyor.

Tabii genelde bizim taraftarın böyle haberleri olduğundan kendi adıma ben çok mutlu oluyorum diyebilirim. Sponsor olayı ise doğru bende taktik falan olmadığını düşünüyorum, bulamadık böyle bir kılıfa koymaya çalışıyoruz ama ihtiyaç var mı?

Bence kesinlikle yok. Öyle ya da böyle para çıkıyor zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bjk 10M a gogus reklami arti stad ismi reklamini verdi telefon firmasina. ayrica heryerde sponsor olarak ismi geciyor. cimbom sadece gogus reklami icin 10Ma anlasirsa buyuk is basarir.

manu ile kiyas olmaz, biz kimiz ki. kendimizi dev aynasinda goruyoruz. gerci futbol ekonomizde hersey sisirme, sponsorlar da belki sisirir fiyatlari. bekleyip gorelim.

@uAburak89

gerceklerin ne oldugunu biz de biliyoruz ama bu taktigin forma satislarindaki etkisini gormezden gelmemek gerekir. ayrica sponsor bulamiyoruz davasi degil bu, istenilenden cok dusuk rakamlarda tekel kurulmus. bunu yukari cekmek icin bir rest. sizin takim da ayni nedenden muzdarip. fenerbahcenin adimi bence takdire sayan.

ayrica marka degeri hakkindaki yorumlarin cok yaralayici. satir aralarinda gs disindaki takimlari sadece avrupada boy gosterdiginiz icin silmissin. kimsenin marka degerinin dustugu yok. ayni coplugun klupleri hepsi. birinin degeri neyse oburunun de odur. biz de merakla bekliyoruz, gelecek sezon FFP ile problem olacak mi olmayacak mi. ben sanmiyorum negatif bir durum olacagini.
    3 Temmuz kenetlenmesi ile satılan forma sayısı 500 bin, genel ortalama ise 300 bin falan. Sponsorsuz formanın 1 milyon satma ihtimali bile yok bana göre. Maddi kayıp çıkmaz. Haliyle etkisi sanıldığı kadar olmayacak. Yarın Fenerbahçe'ye X firma 10 milyon euro yıllık para versin, yarından sonra formalar reklamlı çıkar. Sponsor bulamayız cümlesini beklediğimiz parayı veren sponsor olarak değiştirsek de sonuç değişmiyor. Galatasaray bulamaz ve kalkıp taraftara jest falan derse bizim yönetimi de eleştiririm. Hikaye anlatılmasından hoşlanmıyorum çünkü.

Marka değeri farkını yapılan sponsorluk anlaşmaları, Avrupa'daki itibara bakarak söylüyorum. Türkiye içinde aynı olabilir ama yurt dışı için kesinlikle durum aynı değil. FFP gelecek sezon etkilemez, bir sonraki sezonu etkiler zaten. Önce katılım gerçekleşecek, sonra incelemesi yapılacak.
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Herşeye maddi açıdan da bakmamak gerekli kulübün arkasında böyle bir taraftar olduğunu görmek bile insanı mutlu ediyor.

Tabii genelde bizim taraftarın böyle haberleri olduğundan kendi adıma ben çok mutlu oluyorum diyebilirim. Sponsor olayı ise doğru bende taktik falan olmadığını düşünüyorum, bulamadık böyle bir kılıfa koymaya çalışıyoruz ama ihtiyaç var mı?

Bence kesinlikle yok. Öyle ya da böyle para çıkıyor zaten.
    Bence de kuru kuru romantizme gerek yok. O formanın önünde ne yazarsa yazsın, isterse her tarafı reklamlı olsun yine kemik kitle formayı alacak mı? Alacak. Ben zaten olaya taraftar gözünden bakmadım, taraftar tabii ki reklamsız ister. Ben aldığım her formanın arkasından ülker yazısını sildiririm mesela. Benim anlatmaya çalıştığım başka bir şey.

İhtiyaç var mı sorusunun cevabını Aziz Yıldırım verdi zaten, basın mensupları ile sohbet ederken kulüpler kötü durumda dedi satır arasında. Ayrıca ihtiyacı olmayan kulüp neden 4 ay boyunca stadyum için sponsor arayıp geçen hafta gelişme yoktur diye KAP'a bildirim yapsın? Öyle ya da böyle para çıkmadığı için olabilir mi acaba?

Basında çıkan uçak haberlere inanarak bir gaza gelme durumu var ama hem Fenerium hem de GS Store için yapılan KAP bildirimlerine bakılırsa taraftarın forma, ürün vs üzerinden kulübe katkısı bir Diego'nun, bir Sneijder'in senelik ücreti kadar ancak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Socar diyollağ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Socar diyollağ...
    Çok troll manşetler çıkar abi olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray ne kadar istiyor acaba göğüs için, belli bir rakam var mı yıllık ?

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Galatasaray ne kadar istiyor acaba göğüs için, belli bir rakam var mı yıllık ?
    Bildiğim kadarıyla 10milyon euroydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hmm aslında bu fiyatlara sponsor bulunması lazım. Kıyaslama yapmıyorum ama Man Utd falan çılgın rakamlara forma ürettiriyor, sponsor buluyorken bizim takımlarımız şu rakamlara sponsor bulamıyor cidden düşündürücü.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Cubuklu idare ederde beyaz berbat

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bjk 10M a gogus reklami arti stad ismi reklamini verdi telefon firmasina. ayrica heryerde sponsor olarak ismi geciyor. cimbom sadece gogus reklami icin 10Ma anlasirsa buyuk is basarir.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Hmm aslında bu fiyatlara sponsor bulunması lazım. Kıyaslama yapmıyorum ama Man Utd falan çılgın rakamlara forma ürettiriyor, sponsor buluyorken bizim takımlarımız şu rakamlara sponsor bulamıyor cidden düşündürücü.
    manu ile kiyas olmaz, biz kimiz ki. kendimizi dev aynasinda goruyoruz. gerci futbol ekonomimizde hersey sisirme, sponsorlar da belki sisirir fiyatlari. bekleyip gorelim.

@uAburak89

gerceklerin ne oldugunu biz de biliyoruz ama bu taktigin forma satislarindaki etkisini gormezden gelmemek gerekir. ayrica sponsor bulamiyoruz davasi degil bu, istenilenden cok dusuk rakamlarda tekel kurulmus. bunu yukari cekmek icin bir rest. sizin takim da ayni nedenden muzdarip. fenerbahcenin adimi bence takdire sayan.

ayrica marka degeri hakkindaki yorumlarin cok yaralayici. satir aralarinda gs disindaki takimlari sadece avrupada boy gosterdiginiz icin silmissin. kimsenin marka degerinin dustugu yok. ayni coplugun klupleri hepsi. birinin degeri neyse oburunun de odur. biz de merakla bekliyoruz, gelecek sezon FFP ile problem olacak mi olmayacak mi. ben sanmiyorum negatif bir durum olacagini.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 20.Temmuz.2014 at 18:17

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten fikir ayriligi yok getirisi hakkinda, ben tamamen forma satisina etkisinden bahsediyorum. sansina iyi de bir forma dizayni geldi. tabii ki sponsor gelirini cikarmaz. ayrica yarin 10m verirlerse buyursunlar koysunlar reklami. amacina ulasilmis demektir.

ffp incelemesini ben de gelecek yil icin soyledim. gelecek sezon derken gelecek yil anlaminda. sorun yasanacagini dusunmuyorum. gs gercekten mali yapisi cok darda olan bir klup, ona ragmen flash transferler yaparak ivme yakaladi. ffp ye takilmasi normal. fb daha planli geldi mali olarak. sportif acidan yanlis kararlar ciksa da mali yonden sikintisi en az olan kluptur ulkede.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tablo o kadar da olumlu değil sizin için de benim yaptığım incelemelere göre ama daha 2 sene var o yüzden ne desek boş şu anda. Her şey değişebilir, süre uzun. Mali açıdan Galatasaray'ı sıkıntılı devraldı Ünal Aysal, gelirleri arttırdı ama giderleri de bir anda hızla arttırdı gaza gelip. FFP tam yerinde devreye girdi aslında, şimdi adımlar daha dikkatli atılır diye umut ediyorum. Gerçi yapılan sözleşme yenilemeleri bu konudaki umudumu biraz kırdı ama, bizim için de zaman gösterecek. Gelecek sezon da gideriz Avrupa'ya, sonrasına bakacağız.

Planlı olan Fenerbahçe'de Krasic gibi bir hata yapılabiliyor. Beşiktaş Fernandes'i para ederken satmayıp zarar etti mesela. Bu örnekler herkes için geçerli ve çoğaltılabilir. Şu anda en çok gideri olan kulüp Galatasaray ama aynı zamanda en yüksek geliri olan kulüp de Galatasaray o yüzden darda kelimesi pek doğru gelmedi bana. Büyüyerek büyüme dedi Ünal Aysal, seçtiği yol biraz farklı bu sebeple.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@uAburak89

turkiye gibi desene, buyuyoruz buyuyoruz diye diye borclar aldi basini gitti. ekonomik olarak eskisine oranla daha aktif durumdayiz belki ama gelir gider acigi da ona gore artti. ihracat ithalat acigini konusmaya bile gerek yok. benzerlikler hayli fazla. turkiyenin gelecegi ne kadar parlaksa bu perspektifte gs de o kadar basarili olur. benim bu konuda ulkem adina umudum yok ne yazik ki, belki unal basgan klubunde bunu basarir

@TeNaciOUS MidFieLdeR

abi bizim klüp olarak düzgün yaptığımız bir şeyi söylesene, hakikaten yok mu ?

bu arada forma alacaktım o da güzel olmamış ne pis iğrenç bir klübüz anlamadım ki.
    mor çıksa bari onu alayım.
    zaten bu sene de küme düşeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@davidvilla

verilen sportif kararlar genel olarak sportif basariyi getirdi hocam, bu acik. daha organize bir klup goruntusu vermeyi basardi son donem galatasaray ama yukarda arkadasin da dedigi gibi borclarla birlikte buyume adimi ne kadar dogru, tartisilir. cok buyuk yatirim yapildi, neticesi de alindi sayilir ama sonrasi da onemli. unal baskan gittikten sonra mali yapi ne kadar ayakta durur, muamma. neyse laf lafi acicak, daha uzatmayayim

tamam da abicim herkes bu model ile büyümeye çalışıyor zaten.
    galatasaray klubü daha şeffaf sadece mali tablolarda ne oluyorsa herkesin haberi oluyor.
    ben kendimi bildim bileli galatasaray batıyor. 10 sene olmuştur heralde

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben pek emin degilim hocam bu konuda. onumuzde yasanmis bir suru ornek var, ornek alinacak bir model olmadigi kesin. unal aysala kadar bir sekilde basari da saglayan ama makul butcelerle bunu basaran bir gs vardi. simdiki durum cok farkli, hesabi kitabi yapiliyordur umarim. yoksa cok sert cakilir.

Aksamki maci GSTV yayinlayacakmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezonun ilk golü Yekta'dan geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aynen gstvde maç

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Amrabat 2 gol Yekta 1 gol atmış 3-1 kazanmışız. Amrabat iyi sinyaller veriyor belliki. İleriye artık alsak alsak yabancı bir forvet alırız gibi geliyor. Kanata da gelirse Türk oyuncu gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Maçı full izledim. Geçen seneki takımla bu takım arasında bariz farklar var. Bunlardan ilki saha parselizasyonu. Rakip kim olursa olsun geçen yıla oranla sahaya daha iyi yayılıyor takım ve rakibe boş alan bırakmadan presle topu kazanıyorlar. Maç içinde birçok kez rakip takım daha 3 pas bile yapamadan topu kaptırdılar. İkinci fark ise takım hücumda daha iştahlı ve üretken bir yapıya bürünmüş. Amrabat ve Furkan Özçal hücumu yönlendiren isimlerdi. 3.golün asistini yapan Umut Gündoğan onun haricinde pek bir varlık gösteremedi. Bruma sonradan oyuna girdi ve pek topla buluşmadı. Ama sakatlık süresince yatmadığı ve çalıştığı çok belli, hücuma dinamizm kattı ve defansa da yardımcı oldu. Yediğimiz gol de kabul edilebilir bence. Duran top ve Eray'ın hatasından kaynaklıydı çünkü. Eray'ın daha önünde çok yol var. (Sinan Bolat transferi oldukça akıllı bir hamle oldu) Genel olarak Prandelli bu sezon bize göze hoş gelen bir futbol izlettireceğinin sinyallerini verdi. Fatih Terim dönemindeki tempo ve coşku da yakalanırsa bu sezon şampiyonluğa çok ciddi adayız diye düşünüyorum. Daha ilk maç olması ve de rakibin güçsüz olması bir etken değil. Çünkü genel olarak takımın mentalitesi oturmuş. Önümüzdeki hazırlık maçlarında da aynı seviyede devam edecektir diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri