Sayfa 518 / 1204 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon
15,511 ile 15,540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray yine transfer konusunda en geç kaLan takım oLdu. Beşiktaş,Fenerbahçe ve hatta Trabzonspor biLe transferi bitirmek üzere iken neredeyse AnadoLu takımLarı biLe transferLerin yarısını yaptı GaLatasaray haLa bekLemede. Geçmiş yıLLarda Türkiye de ki takımLarın çoğu geciken transfer sıkıntısı çok yaşadı. GaLatasaray biraz daha bekLemeye devam eder, oyuncuLarı kamp dönemine yetiştiremezse Ligin iLk yarısında GaLatasaray ı Fatih Terim de kurtaramaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GaLatasaray yine transfer konusunda en geç kaLan takım oLdu. Beşiktaş,Fenerbahçe ve hatta Trabzonspor biLe transferi bitirmek üzere iken neredeyse AnadoLu takımLarı biLe transferLerin yarısını yaptı GaLatasaray haLa bekLemede. Geçmiş yıLLarda Türkiye de ki takımLarın çoğu geciken transfer sıkıntısı çok yaşadı. GaLatasaray biraz daha bekLemeye devam eder, oyuncuLarı kamp dönemine yetiştiremezse Ligin iLk yarısında GaLatasaray ı Fatih Terim de kurtaramaz.
    Bence yönetim ve Fatih Terim'in düşüncesi en azından 6 iyi hatta çok iyi yabancının etrafında mevcut yerli oyunculardan iyi ve vasat olanları toparlamak, geçen sene dibe vuran performanslarını arttırmalarını sağlamak. Bu nedenle geç kalmış gibi görünsekte sadece yerli transferinde geç kaldığımızı düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İste Turk ve Alman mentalitesi arasidaki fark tesadufen de olsa ortada Ozgur A2 takima alalim diyor, elin Alman'i Dortmund'a direkt adam yapacak. Dortmund da seneye ŞL oynayacak altini cizeyim
    A takımda kupa maçlarında bile forma şansı bulamayacağını bildiğim için A2 dedim. Bana kalsa ohooo takımda 26 yaşın üstünde adam tutmam
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalede Ufuk (yedek), defansta Servet, Sabri, Hakan/Çağlar (ilk 11), Gökhan Zan yedek, ortasaha da Selçuk, Arda (ilk 11), Yekta ve Kazım (Yedek) mevcut yerli durumu bu şekilde. Zaten piyasada alınacak ve direk ilk 11'e koyulacak çok fazla oyuncu yoktu Galatasaray açısından. Alabileceğimiz vasat üstü yerli oyuncuların ikisini Beşiktaş, ikisini Fenerbahçe aldı ancak bunlardan Serdar ya da Ersan Servet'i hemen kesebilir miydi bu soru işareti çünkü teknik direktörümüz Fatih Terim. Orhan Şam Sabri'den formayı alabilir miydi, hiç sanmıyorum. Bence Pektemek'i biz almalıydık, ancak o da banko oynayamazdı. Galatasaray seneye sadece lig ve kupa'da mücadele edecek bunu da düşünmek gerek. Şu anda yabancı olarak takımda kalması kesin olan sadece Elmander var o da yeni transfer zaten. Bunun dışında, Pino, Culio, Cana, Stancu ve Baros için her an süpriz durumlar olabilir, yapılacak etkili transferler takımın çehresini değiştirebilir bence.
    Last edited by uAburak89 : 06.Haziran.2011 at 00:09

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hala pazartesi birseyler bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sebastian Larsson, aradığımız adam bence, MR için. Böylece takımda Kazım, Arda, Pino gibi kanat oyuncuları var her iki kanatta da oynayabilen. Aydın da eh işte. Larsson ilaç olur. Kallström-Larsson-Elmander'in yanına bir de isveçli stoper aldık mıydı, çok sağlam olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozgur kendin yaptiysan cok basarisiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ozgur kendin yaptiysan cok basarisiz

Şöyle bi deniyim dedim ortamı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

Ya yapmayın şunu. İnanmıştım...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence tam tersine bir şeyler beklemeyelim ki oyuncu gelsin yönetim beklenmedik zamanda patlayacak sanırım

Arkadaslar artik resmi sitemizde bile böyle bisey cikarsa inanmayacam anasini satiyim o hale geldim simdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Pazartesi bekliyorum birseyler ama beklentim dusuk Drogba'dan umidi kestim acikcasi Larsson gelse takla atacak kivama getirdim kendimi

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Ben Pazartesi bekliyorum birseyler ama beklentim dusuk Drogba'dan umidi kestim acikcasi Larsson gelse takla atacak kivama getirdim kendimi
    Fatih hoca Romanya'dan 2 oyuncuyu takibe almış biri Romanya gol kralı diğeri de dinamo'nun defans oyuncusuymuş.Beklentilerin altında transferler olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Fatih hoca Romanya'dan 2 oyuncuyu takibe almış biri Romanya gol kralı diğeri de dinamo'nun defans oyuncusuymuş.Beklentilerin altında transferler olabilir.
    Aman Allah korusun artık takımda bir tane bile Rumen görmek istemiyorum , Bosna maçındaki Rumen taraftarlardan sonra...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://twitter.com/#!/MusleraCom

@MusleraCom
    Fernando Muslera
    Update: Goodbye Lazio + Galatasaray Add Muslera to Keeper List http://www.fernando-muslera.com

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    http://twitter.com/#!/MusleraCom

@MusleraCom
    Fernando Muslera
    Update: Goodbye Lazio + Galatasaray Add Muslera to Keeper List http://www.fernando-muslera.com
    Uzun yıllar sonra kalemizi iyi bir kaleciye emanet edeceğiz gibi duruyor.Hadi hayırlısı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Güzel transfer oldu kalemizi uzun yıllar başarıyla koruyabilecek bir kaleci.Uzun zamandır ilk kez bir transfere bu kadar güveniyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by okumus View Post
    romanya gol kralı bizde zaten de ne oluyor
    bu iş biraz hagi kokuyor gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın kendisi bile bye bye Lazio derken, neden hiç bir resmi ağızdan veya siteden transfer haberi duymuyoruz yahu?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    romanya gol kralı bizde zaten de ne oluyor
    bu iş biraz hagi kokuyor gibi geldi bana.
    Açıkcası yalan haber olsaydı paylaşılmazdı Galatasaray Gazetesi haberi olduğu için burada paylaşma gereği duydum.Drogba'dan da vazgeçilmiş sanırım farklı oyunculara yönelinmiş.Ünal Aysal drogba'yı bizim yerimize başkaları gündeme getirdi bizde kamuoyunda oluşan beklentileri düşünerek teklifte bulunduk ama transfer zor görünüyor diye açıklama yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...-asamasinda---

Hadi açıklayın şu adamı bugün gözünüzü seveyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haberler sonunda çıkmaya başladı Muslera ile ilgili.Ntvspor ve Sporx yazdı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pazartesi, pazartesi diye tutturdum oluyor gibi birşeyler sanki

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Muslera imza aşamasında...

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, çıkmaza girdiği Buffon transferinden sonra yöneldiği Fernando Muslera'da imza aşamasına geldi.

İtalyanların dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon transferinde çıkmaza giren ve bu gelişmenin üzerine Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı gündemine alan Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Güney Afrika'nın evsahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay ile 3.lük yaşayan Muslera, Diego Forlan ile birlikte organizasyonda ülkeleri adına en dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi.

İtalyan kulübü ise, sarı kırmızılılarda forma giyen Lorik Cana'yı kadrosuna katmak istiyor. Arnavut futbolcu ile imza aşamasına gelen Lazio ile Galatasaray kulüpleri, her iki transferi de ayrı ayrı değerlendirirken, transferi takas yollu sonlandırmaya yanaşmıyor.

STANCU ROMANYA'YA MI DÖNÜYOR?

Öte yandan Rumen medyası, Galatasaray'da forma giyen Stancu'nun Steaua Bükreş'e kiralık olarak dönebileceğini yazıyor.

Ntvspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Muslera'da hiç kaleci tipi yok Futbolcu tipi de yok adamda Benden küçük gösteriyor valla çok beybi feys

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zapata'da hiç kaleci fiziği yoktu en azından Muslera uzun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lugano da beybi feys ama bi tozuttu mu gözler yerinden oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lotito: 'Muslera can leave Lazio'

Claudio Lotito has opened the door for Nando Muslera to leave Lazio, but “nobody has requested Stefano Mauri.”
    Uruguayan goalkeeper Muslera has turned down a contract extension and is heavily linked with a move to Galatasaray.

“If Muslera wants to leave, then we’ll see what happens,” declared Lazio President Lotito.

“I believe that if a player does not want to stay, then he is free to go. If he doesn’t wish to remain, then I’ll accept that and act accordingly.”

Another Biancocelesti star, midfielder Mauri, is thought to be of interest to Inter and Juventus.

“Nobody has requested Mauri, so I don’t think he is linked with any club other than Lazio.”

http://www.football-italia.net/jun6p.html

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Muslera'nın tibi ergen olmayan liseli gibi

Mesaj Yetkileri