ligde kalabileceğimiz tek bir yöntem var bana kalırsa o da havuzdan çekilmek. ama onda da tazminatın altından kalkamayız. hukukçularımız bir yol bulmalı...
ligde kalabileceğimiz tek bir yöntem var bana kalırsa o da havuzdan çekilmek. ama onda da tazminatın altından kalkamayız. hukukçularımız bir yol bulmalı...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
lugano maddi yönden gitmemiş.PSG daha önceden anlaşmış.Nasıl gülüyor fotolarda zaten.
chemedya Ahmet Ercanlar
5 Eylül'e kadar 1-2 oyuncu transfer edebilir Fenerbahçe. Bunun için bonservisi elinde olan oyunculara ve kiralama ihtimaline bakılıyor.
Espana Football: Valencia'nın Gökhan Gönül planı askıya alındı..Fenerbahçe Gönül için 9 milyon euro istiyor
Valencia 5 milyon €'dan yukari cikmayinca fbahce oyuncusunu satmaktan vazgecti.. Resmi bilgi.. Gokhan fbahce'de kaldi..
Bir Galatasaray'lı olarak umarım Fenerbahçe küme düşmez. Düşecekse de yerli oyunculardan Avrupa'dan teklif alanlar gönderilmelidir . Volkan Demirel ve Gökhan Gönül'e iyi teklifler geldiği söyleniyor. Bence bu iki oyuncuda Avrupa'da iyi işler çıkarabilecek kapasitededir.
Bugün yayınlanan bazı gazetelerde milli takım kampında arkadaşlarıma ''Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ama yönetim beni satacak'' şeklinde sözler sarfettiğime dair bir takım hayali haberler yer almaktadır.
Bu ifadeler kesinlikle bana ait değildir.
Hiç haketmediğimiz halde camiamıza yaşatılan bu zor günleri, takım arkadaşlarımız, teknik heyetimiz ve yöneticilerimizle birlikte, taraftarımızın da müthiş desteğiyle, örnek bir dayanışma duygusu içinde en az zararla atlatmaya çalışıyoruz.
Bu dönemde bir de böyle uydurma haberlerle uğraşmak bizleri son derece rahatsız etmektedir.
Ben Gökhan Gönül olarak hiçbir yere gitmediğimi bir kez daha buradan duyurmak istiyorum. Bu dönemde bazı Avrupa kulüplerinden gelen bir takım teklifler söz konusudur. Ancak yapılan teklifler, menfaatleri karşılamadığı için değerlendirilmemiştir.
Taraftarımızın yönetimimiz tarafından resmi bir açıklama yapılmadıkça bu tarz iddialara itibar etmemelerini rica ediyorum.
Sevgilerimle,
Gökhan Gönül
http://www.gokhangonul.com.tr/aciklama.html
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İyi olmuş.Gökhan Gönül'ün şu anki değeri 10-15 mn € eder.Aşağısında bir teklifte satılması saçmalık olurdu.Gökhan'ın kalacak olmasına da ayrıca sevindim.
Arda Turan'ın 12 milyon euro ettiği yerde Gökhan Gönül'ün piyasası 9-10 milyon euro'dan fazla değildir.
Gökhan 12-15 falan ederde 15 M € 'dan yukarısı etmez .
anadolu kulüpleri oyuncularını pahalısattıklarında sürekli söyleniyoruz da biz dışarıya oyuncu satarken bizde onlar gibi fiyatı tavan yapıyoruz gökhan ın ederi 7-8 m € dur
Zaten yönetimde 10'dan aşağı bırakmayacak gibi ki doğrusuda budur.
Arda'nın 12 ettiği yerde Gökhan'ı 15 civarı bir paranın dışında satmak akıl dışıdır.Arda'nın yeteneklerini biliyoruz tamam ama sürekli sakatlıktan dolayı maç kaçıran bir oyuncu profiliyle 12 milyon euro bonservis ödendi Arda'ya.Gökhan Gönül maç kaçırmayan hem atan hem attıran(bir bek için fazlaca miktarda) bir oyuncudur.Bu kadar küçümsemeyin türk değerlerini.
şimdi olayı Arda-Gökhan olayına çevirmek yanlış ama avrupa daki diğer transferler gözler önünde. bence Arda ucuza gitmiştir. Gökhan da ucuza gidecek diye bir şart yok..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe , Andre Santos için Arsenal ile anlaştı .
2. yolcu belli oldu .
Yahu iyice abarttılar işi. Hem ligde oynamak zorundayız diyorlar hem de oyuncuları satıyorlar. Sıra kimde? Dia-Stoch-Niang?
TariboWest
Transfer bedeli 7 M € imiş .
santos'tan sonra niang da gider.
(/s)
noluyor ya oyuncular birbir gidiyor :S
Diğer oyuncuların gitmesi sorun değil. Dia ve Stoch haricindeki yabancılar gidebilir... Nasıl olsa ligde bu sene oynasakta boş. Hedefi olmayacak oyuncuların... Boşa maliyeti artırmaya gerek yok...
İssiar Dia Fransa'ya dönüyor büyük ihtimal. Santos ve Lugano'dan sonra Niang kesin gider.
TariboWest
Alex, Dia, Stoch ile Bank Asya'da gayet rahat ederiz. Eğer Süper Lig'de kalacaksak Santos'unda gitmesi durumunda bu kadro yeterli. Niang'a da iyi bir teklif gelirse 4-5 milyon gibi onuda çıkarabilirler...
Biraz konu dışına çıkmış olacağım ama Arda'nın sürekli sakatlanma gibi bir problemi olmadı hiçbir zaman.. Gerets zamanında as kadroya alındığı yıldan 2010-2011 sezonuna kadar sadece geçtiğimiz sezon ciddi bir sakatlık yaşadı ve sezonun büyük bir bölümünde forma giyemedi.. Onun dışında her sezon 40-45 maça çıkan bir Arda Turan izledik geçirdiği 5 sezonluk süreçte..
Konuya dönecek olursak, Türk oyuncuların piyasası maalesef çok düşük, üstelik de bu soruşturma olayları filan Avrupa'da da çok ciddi bir prestij kaybına neden oldu, şu ortamda Gökhan Gönül için bir Avrupa takımının gözden çıkaracağı para 8-9 Milyon Euro civarında olacaktır, fazlasını verecek takım aklıma gelmiyor, hele ki transfer döneminin sonlarının yaklaştığı şu günlerde.. Bence Gökhan Gönül en az bir sene daha Fenerbahçe forması giyecektir..
Çok iyi bir takım, avrupada bu sene çok iyi işler yapacağını düşündüğüm takım, geçen seneki performansının üzerine koyarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren takım, göz göre göre harcanıyor.
Maddi yönden tazminat davası açılacak, belki kazanılacak ama manevi tazminatın değeri paha biçilemez, o nasıl olacak onu merak ediyorum.
yönetim bu sene nerede oynayacağımızı biliyor ki bu adamları satıyor. yoksa taraftar bu kadar destek vermişken maddi sıkıntı diyemezler. acaba düşmek için birşeyler mi bulundu yoksa birşeyler mi göze alındı?
yoksa amaçsızca bu adamları satıyor muyuz
bir noktadan sonra kelimeler kifayetsiz kalıyor.
şahsen artık bu duruma tahammül edemiyorum.
(/s)
7M nedir ya.. cidden anlamak güç.. bunun tek kabul eder yanı santos'un gitmek için baskı yapmış olabileceğidir.
Tff herkesi zor durumda birakiyor