matheu döktürüyo soldado bom boş kaleye dokunmasa arkadakinin dokuncağı topa kayarak vurdu sonuç aut idda ediyorum valencia barçayı yensin şampiyon olur![]()
matheu döktürüyo soldado bom boş kaleye dokunmasa arkadakinin dokuncağı topa kayarak vurdu sonuç aut idda ediyorum valencia barçayı yensin şampiyon olur![]()
Soldado inanılmaz bir gol kaçırdı.
Barça'nın sol kanadını otobana çevirdik böyle giderse 3ü buluruz. İlk yarı yemeyelim. Soldado jenerliklik bir gol kaçırdı.
real için oyna soldado![]()
eto'o bitmiş.
valencia siir gibi top oynuyor su anda barcelona istedigini sahaya yansitamiyor..![]()
Fabregas 2-2 oldu cok sogukkanli vurdu topa
Of of of ne pozisyonlardı be.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O ne be 90+4 tamamlanmadan bitirdi hakem![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Messi'nin Villa'ya 4 kişinin arasından attığı pas ibretlikti.O pasın asist olmamasına üzüldüm.
Hakikaten Messi'nin attığı pas futboldan gelinen son noktadır ya![]()
Bazen geceleri denk gelirdi Arjantin ligi maçlarını izlerdim. Falcao acayip pozisyonlar kaçırırdı. Yani gelişip önemli bir oyuncu olması bir nebze beklenebilirdi ama böylesine her pozisyondan gol çıkarabilecek bir golcü haline gelmesi açıkçası beni şaşırttı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ne adamsınız yav![]()
Barcelona'nın Hollandalı oyuncusu sakatlığı sebebiyle 6 ay sahalardan uzak kalacak.
Valencia maçında yedek kulübesinde bulunan ancak oyuna girmeyen Afellay, dün yapılan antrenmanda dizinden sakatlandı ve antrenmanı yarıda bıraktı.
Kulüp doktorlarının yaptığı açıklamaya göre Katalan ekibinin Hollandalı oyuncusu, dizindeki sakatlık sebebiyle sahalardan yaklaşık 6 ay uzak kalacak.
Acılar içinde sahayı terk eden 25 yaşındaki oyuncunun Cuma günü bıçak altına yatması bekleniyor. Afellay'ın bu sezon futbol oynaması beklenmiyor.
Belki İspanya'da şuan için pek kıyaslanmıyordur ama yinede ikiside takımlarının kilit isimlerinden birisi. En azından Arda artık o yolda ilerliyor. İleride Messi, Ronaldo, Nuri, Arda çekişmelerini okuruz inşallah![]()
Arda,Messi'den iyi olduğunu kanıtlayacak aslanım![]()
![]()
alacağız inşAllah...Valencia boş kaleye atamayarak galibiyeti kaçırdı biz niye yenmeyelimki
inanırsak başarırız güveniyorum Atletico'ya Arda orta açar Falcao çakar kafayı Atletico kazanır
![]()
son maçta ardayı hiç beyenmedim ardaya pas atmıyolar çok canımı sıkıyo hele o salvo mudur silviyomudur nedir hep ona atıyolar![]()
Falcao gibi golcüm olsun sürekli ona orta açmalarını sölerdim gerekeni Falcao yapıyor zaten![]()
Falcao bu sene banko gol kralı...Asist kralıda umarım Ardamız olur![]()
Arda anlamış olmalıydı aslında Falcao ya açılan her orta nerdeyse gol oldugunu süreklli ona açmalı![]()
Arda ilk sezonunda yine iyi. Her maç iyi olacak diye bir kaide yok. Üstelik Türkiye gibi bir ligde oynayan bir adamın 3-4 maçta oranın kültürüne alışması beklenemez. 1 sezon sonra Arda çok daha üst düzey olur. Bence en az 7-8 CA hatta 10 CA bile artar değeri...
Yarın çok büyük bir fırsat var elinde. Gerçi artık her sene 2 kere bu fırsatı olacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
+2 de Madrid maçı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yeni Bernabeu projesi http://www.marca.com/2011/09/22/mult...316689296.html
Onu atsa belkide Barcelona'yı yeneceklerdi.En azından bizim puan kayıpları sorun oluşturmazdı.