Sayfa 52 / 56 İlkİlk ... 2425051525354 ... SonSon
1,531 ile 1,560 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

C grubu gelecekti ne güzel. İki Alman takımı eşleşemeyeceği için Arsenal ve Dortmund'un grubuna biz düştük. Böyle şanssızlık olur mu ya?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal ile olan maçı merakla bekliyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu grupta 3. olursak iyi. Uefa'ya gideriz. Orada belki daha çok şansımız olur. Belki Beşiktaş ile UEFA'da eşleşiriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Galatasaray UEFA kupasını aldığı 2000 yılında Borussia Dortmund'u elemiş ve Arsenal'i de finalde yenmişti.

Ne Arsenal ne de Dortmund Juventus`tan guclu degil.Real,Barcelona,Bayern uclusu olmadikca evimizde her zaman avantajli olan taraf biziz.Fakat ben Dotmund`dan cekiniyorum.Ayrica daha once dedigim gibi, Arsenal tam bir Sampiyonlar Ligi takimi.Isimiz cok zor.Haydi Aslanlar!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arsenaldan falan cekinmiyorum en cok cekindigim takim dortmund makine gibi adamlar cok hizli oynuyorlar.. tempomuz kaldirmaz bunu , nese bakip gorecegiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Anderlecht'den içeride dışarıda 6 puan alırsak gruptan çıkarız. Arsenal karşısında ev-deplasman 3 puan çıkarırız tahmini. Dortmund çok zor. Onun oynadığı oyun bize ters gelir. Adamlar presin allahını yapıyor. 1 puan onlardan alabilirsek kafi

En korkutan takım beni Anderlecht cünkü hafife alınacak 6 puanlık kek takım değil hafife alırsak sonuncu oluruz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla Bu Gs'yi Sampiyonlar Ligi'nde 4. torbanın bazı takımları hariç bütün takımlar yenebilir.Ancak önceki yıllardaki Şl futbolunu oynarsa Uefa olabilir.Dortmund'a karşı iki maçta da sans vermiyorum inanılmaz bir sistemleri var grup asamasında elenmezler.Arsenal ise tam bir tur takımı yani iş son maçlara kalırsa Arsenal kesinlikle bırakmaz.Orta düzey avrupa takımlarına istedikleri oyunu kabul ettirip cok hızlı oynuyorlar.Anderlecht karşısında deplasmanda avantajlı olacaklar oradaki gurbetciler sayesinde ic saha maçı gibi olacak.Bakalım bence Gs Uefa mücadelesi verecek Anderlecht'te kolay lokma degil cok cok zorlu bir grup bekliyor Gs'yi.

Arsenal'ı, Beşiktaş maçlarına bakarak değerlendirmemek lazım. Gün geçtikçe çok iyi bir takım olacağını düşündüğüm Arsenal, Galatasaray karşısında çok güçlü olacaktır. Anderlecht'in grupta ki 3 rakibiyle de kafa kafaya oynayacağını düşünüyorum. Galatasaray çok zor bir grup çekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Ne Arsenal ne de Dortmund Juventus`tan guclu degil.R
    Juventus ne Arsenal'i ne de Dortmund'u geçebilir. Avrupa Kupaları için hala vasat bir oyun anlayışları var. Oldukça yavaş oynuyorlar. Oysa Dortmund makina gibi. Arsenal ise Beşiktaş maçlarında kadro anlamında tam olarak sahada olmadığından sorun yaşadı. Tabi bunda Beşiktaş'ın genç ve dinamik kadrosunun yoğun mücadelesi de etkiliydi. Yine de sezonun başlamasıyla beraber Arsenal yoğun tempoyla ritmini bulacaktır.

Galatasaray Drogba-Eboue gibi turnuva oyuncularından yoksun olacak. Yerlerine oynayan mevcut kadrodaki hiçbir oyuncu onların verdiğini veremez. Galatasaray'ın bu açığı kapatması gerekiyor. Selçuk ve Burak ikilisi hazırlık maçları da dahil olmak üzere alışıldık formundan uzaklar. Olcan-Yasin ikisili ise fazlasıyla lokal. Amrabat bu ikiliden daha fazla ön plana çıkacaktır.

Galatasaray'ın çok iyi hazırlanması gerekiyor. Tabi Lig ve Avrupa maçlarındaki konsantrasyon meselesi önemli. Bu süreçte ligde de takım kayıplar yaşayacaktır. Prandelli dengeyi nasıl koruyacak merak ediyorum. Fikstür şansı çok önemli olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Juventus ne Arsenal'i ne de Dortmund'u geçebilir. Avrupa Kupaları için hala vasat bir oyun anlayışları var. Oldukça yavaş oynuyorlar. Oysa Dortmund makina gibi. Arsenal ise Beşiktaş maçlarında kadro anlamında tam olarak sahada olmadığından sorun yaşadı. Tabi bunda Beşiktaş'ın genç ve dinamik kadrosunun yoğun mücadelesi de etkiliydi. Yine de sezonun başlamasıyla beraber Arsenal yoğun tempoyla ritmini bulacaktır.

Galatasaray Drogba-Eboue gibi turnuva oyuncularından yoksun olacak. Yerlerine oynayan mevcut kadrodaki hiçbir oyuncu onların verdiğini veremez. Galatasaray'ın bu açığı kapatması gerekiyor. Selçuk ve Burak ikilisi hazırlık maçları da dahil olmak üzere alışıldık formundan uzaklar. Olcan-Yasin ikisili ise fazlasıyla lokal. Amrabat bu ikiliden daha fazla ön plana çıkacaktır.

Galatasaray'ın çok iyi hazırlanması gerekiyor. Tabi Lig ve Avrupa maçlarındaki konsantrasyon meselesi önemli. Bu süreçte ligde de takım kayıplar yaşayacaktır. Prandelli dengeyi nasıl koruyacak merak ediyorum. Fikstür şansı çok önemli olacak.
    Evet haklisin, fakat ben Juventus`un bu iki takimi da gececegini dusUnuyorum.Gecen yil degil evvelki yil, gruplarda son sampiyon Chelsea`yi 3`leyerek yollamislardi ve grubu 1.ci bitirmislerdi.Tek sanssizliklari kurada cikan Bayern oldu.Yoksa her takimin hizli oynamasi gerekmez, nabza gore serbet vermek lazim.En azindan Juventus bu iki takimla ayni seviyede.Ama dedigin gibi, Dortmund`un baskisi bize cok ters gelecek gibi.Kaldi ki Arsenal`de tam bir Sampiyonlar Ligi takimi.Anderlecht icin fazla endiselenmiyorum gecen sene fark yiyorlardi herkesten, o eski gucleri yok.Takima bir an once takviye sart...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cok zor bir kura cektik açıkçası. Ben bu yil ki şansımizi maalesef gecen seneye gore daha dusuk görüyorum. Daha organize ve iyi olan takimlarla oynucaz. Eger gereken takviyeler yapilmayip, mevcut oyunumuzu gelistirmezsek, dördüncu veya ucuncu bitiriz grubu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence iyi bir kura çekimi oldu. Arena'dan 9 puan çıkarmak zor değil bence. Ancak asıl hedef Anderlecht takımından tam puan almak olmalı. Hakkımızda hayırlısı olsun liderliğe oynayabileceğimiz bir grupta olduğumuzu düşünüyorum. Dortmund eski gücünde değil eksikleri de çok ilk maç onlarla olursa iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray zor gruba düştü; fakat Juve ve Madridli gruptan da çıkmışlardı. Arsenal ve Dortmund'a içeride üstünlük sağlarlarsa şansları yüksek. Anderlecht maçları da önemli bu arada. Arsenal ve Dortmund'u düşünürken o kısmı es geçmemek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anderlecht (E) , Arsenal (D) , Dortmund (E) , Dortmund (D) , Anderlecht (D) , Arsenal (E)

fikstrümüz böyle. İlk maçı star veriyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Evimizde oynayacağımız Arsenal maçı gruptan çıkanı belirler kesin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Anderlecht maçlarından mutlak 6 puan çıkarmamız lazım.

Anderlecht'ten en az 4 puan cikarmaliyiz.Cok kolay bir grup degil ve unutmayin ki biz Turk klubuyuz gecen sene gittik kopenhaga ondan onceki sene bragaya yenildik ama gittik sonra buyuk takimlari yendik.Anderlechten 4 puan cikarirsak en kotu 3. Oluruz yolumuza devam ederiz yoksa sonuncu oluruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnşallah geçen yıl ki Juventus maçı gibi maçlarımız olur. Şuana kadar Galatasaray'ın bir çok şampiyonlar ligi maçını izledim ama benim için en unutulmaz ve en özel maç Juventus maçıydı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Liderlik asası Arsenal-Dortmund-Galatasaray arasında... Bence şanslar eşit...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bizim torbalar da kesinleşti:

1. TORBA:
    Sevilla
    Inter
    Tottenham
    PSV
    Napoli
    Dinamo Kiev
    Villarreal
    Fiorentina
    Salzburg
    M.Kharkiv
    Lille
    Kopenhag

2. TORBA:
    Steaua
    S.Liege
    Paok
    Celtic
    BEŞİKTAŞ
    Wolfsburg
    Club Brugge
    Dnipro
    TRABZONSPOR
    Panathinaikos
    S.Prag
    M'Gladbach

3. TORBA:
    Everton
    Young Boys
    D.Zagreb
    FC Zürih
    Estoril
    Legia Varşova
    Partizan
    Torino
    Feyenoord
    Guingamp
    St Etienne
    Dinamo Moskova

4. TORBA:
    Elfsborg
    S.Bratislava
    Aalborg
    Krasnodar
    Rijeka
    Lokeren
    A.Tripolis
    Apollon L.
    Karabağ
    Helsinki
    A.Giurgiu
    D.Minsk

M.Kharkiv, BEŞİKTAŞ, Estoril, Giurgiu... Vazgeçtim, iyi düşüneceğim bu defa, iyi olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Birinci torbadan Tottenham gelsin, boylece Evertonu cekmeyiz 3'den

İlk torbadan en zor takımlardahn birisi gelsin. -Tottenham, Napoli, Fiorentina- Bu üç takımdan birisi gelsin. Inter'in gelmesini istemem, onlar bizi tattı. Hiç biri olmazsa Kharkiv gelsin. Jaja ile hasret gidermiş oluruz.

Şöyle bir grup güzel olurdu.
    Tottenham- Trabzonspor- Guingamp- Rijeka

Ya da altta ki gibi zor gruplar çekelim, heyecan olsun
    Tottenham- Trabzonspor- Torino- Krasnador
    Napoli- Trabzonspor- Everton- Krasnador

Grubumuz ne kadar zor olursa olsun lider çıkarız.

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post

Ya da altta ki gibi zor gruplar çekelim, heyecan olsun
    Tottenham- Trabzonspor- Torino- Krasnador
    Napoli- Trabzonspor- Everton- Krasnador

Grubumuz ne kadar zor olursa olsun lider çıkarız.
    Bu yazdıgın 2 grupta sonuncu olursunuz

PSV Beşiktaş Everton Lokeren diyorum

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Bu yazdıgın 2 grupta sonuncu olursunuz
    Bu sezon hangi grup gelirse gelsin lider çıkıcaz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonla Beşiktaş çok çok abartılı bir kura çekmezlerse rahat çıkarlar gruplardan diyorum. Umarım iki ekibimiz de en kötü Çeyrek Final'i görürler. Kadroları buna müsait.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bu sene gruplardan çıkamayız ve muhtemelen sonuncu bitiririz.

Bize Tottenham kesin çıkıcak. İçime doğuyor

Sayfa 52 / 56 İlkİlk ... 2425051525354 ... SonSon

Mesaj Yetkileri