Sayfa 52 / 141 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon
1,531 ile 1,560 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bekliyoruz ama basına acıklanması için yeni transferin bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin fesh edilmesi gerekiyor.Yalnız sunu söyleyim hoca konusunda hayal kırıklığı yasadım.Rijkaard gelirse ancak Zico'nun oluşturduğu temeli asabilir diğerleri faso fiso olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok geç kalındı yeni T.D. için. Çoktan açıklanmalıydı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

İşte Aragonesin teknik ekibi!

İspanyollar tarafından "Onlar Aragones´in şifre kırıcıları" diye adlandırılan bu ekip‚ Jose Armando Ufarte‚ Cesar Mendiondo ve fizyoterapist Dr. Jesus Parades´ten oluşuyor. İşte Aragones´le F.Bahçe´ye gelecek olan teknik kadronun özellikleri:

Jose Armando Ufarte
    Aragones´in en büyük yardımcısı. Takımda adeta ikinci bir Aragones gibi hareket ediyor. Sert‚ disiplinli ve en önemlisi işinin uzmanı. Aragones ona çok güveniyor. O da bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Brezilya´da futbol oynadı. İyi derecede Portekizce biliyor. Bu avantajı sayesinde‚ F.Bahçe´deki Brezilyalı futbolcularla iyi anlaşması bekleniyor.

Doğum tarihi: 17 Mayıs 1941
    Doğum yeri: Pontevedra-İspanya
    Çalıştığı takımlar: A. Madrid (1988)‚ Racing Santander (1988-1990)‚
    Union Deportivo Meride (90-1991)‚ İspanya U-16‚ U-19‚ U-21 (1997-)
    Başarıları: U-16 Milli Takımı´yla 1999 ve 2001´de Avrupa Şampiyonluğu.
    Futbolculuğu: Brezilya´da Flamengo‚ Corinthians ve Regatas´ta oynadı.
    İspanya´da ise Atletico Madrid ile Racing Santander formaları giydi.

Cesar Mendiondo
    Luis Aragones´in taktik geliştirme çalışmalarında önemli rol üstleniyor. Cesar Mendiendo enerjik ve hırslı bir antrenör. Rakip takımları izlemek ve analiz etmek onun görevi. Geçmişte‚ rakiplerle ilgili hazırladığı ayrıntılı dosyalar sayesinde Aragones birçok zorlu maçı kazanmayı bildi.
    Doğum yeri: Madrid
    Doğum tarihi: 1966
    Çalıştığı takımlar: Rayo Vallecano‚ Espanyol‚ Merida‚ Atletico Madrid
    Görevi: Taktik sorumlusu

Dr. Jesus Parades
    İspanya´nın en iyi fizyoterapisti olarak gösteriliyor. Ülke futbolunun iki sembol ismi Raul ve Casillas onun için "Parades varsa fizik-kondisyon sorunu yoktur" ifadesini kullanıyor. Parades´in gelmesiyle birlikte F.Bahçe´deki sakatlık sıkıntısının son bulması bekleniyor.

Aragones inanilmaz yanlis bir secim olur,hem teknik direktörlükten cakmaz hem de irkci bir insan.Daha önce verdigi irkci demecler ortada,yasi ortada ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aragones son derece yanlış bir tercih olur bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yaslı dede Arago gelme istemiyoruz seni!!!!!!

İspanya bir elensin bakalım o zaman bu haber doğru mu gerçek mi anlaşılır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Yönetim Argones'i getirirse kötü olur.Takip etmeye çalıştığım kadarıyla çoğu kişi Aragones'i istemiyor.Fenerbahçe camiyası taraftarla ters düşen bir iş yapmak istemez bence.Raul'u kadroya almayan adamdan hayır beklenmez.Adam La Liga'da yeniden dönüş yapmış, gol krallığı listesine girmiş sen adamı kadroya alma.Olacak iş değil.Bir de yaşlı bir hoca.Elimizde kalmaz gelirse inşaallah.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Aragones mi ? İnanmıyorum,inanmak istemiyorum.Bir resmi açıklama gelsin şu haberlerle ilgili yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones gelsin =))

Bazı arkadaşlar uzun vadeli çalışılacaksa Aragones olmasın demiş. Peki hiç düşündünüz mü bizim yönetimin uzun vadeli çalışma isteği olduğunu. Öyle bir istek yok.

Aragones takımı tanımıyor. Az çok bilgi alır. Bu yüzden Zico'nun yaptığı ayrımcılıklar olmaz. Semih bile 11 oynamaya başlayabilir.

Aragones'in ekibi dünya çapında. Hepsi birbirinden disiplinli antrenörler.

Burda hepinizin korkusu Galatasaraylılardan laf yemek. Kalli hesabı.
    Yönetimin uzun süreli çalışma isteği yok ise Aragones ilaç gibi gelicektir. Eğer haber doğru ise inşAllah gelir.

Benim Şahsi fikrimi sorarsanız Luis Van Gaal'i isterim tabikide.
    Last edited by nerazzuri : 20.Haziran.2008 at 19:17

İspanya kampı karıştı

Avrupa Şampiyonası'nın favorilerinden İspanya'nın kampında soğuk rüzgarlar esiyor. Teknik direktör Aragones'in basın toplantısında Ramos'u eleştirmesi üzerine bugünkü idmanda ikili arasında sözlü tartışma yaşandı.

Oyuncuları ile ilgili görüşlerini hiç çekinmeden açıklayan Aragones'in Ramos için, "Saha dışında hareketlerine dikkat etmeli, davranışlarını tasvip etmiyorum" sözlerinin ardından ilk idmanda Ramos, hocasına bu sözlerin ne anlama geldiğini sordu. Aragones'in de Realli yıldıza tepki göstermesiyle ikili arasında tartışma çıktı. Marchena'nın araya girip Ramos'u uzaklaştırmasıyla ortalık biraz yatıştı.

Marchena, yaptığı açıklamada, Ramos'un bu tür durumlarda biraz daha sakin olması gerektiğini söylerken, Torres, "Sadece müzik konusunda biraz atıştılar" diyerek esprili bir yaklaşım sergiledi.

Olayın kahramanlarından Aragones ise, "Sergio çok iyi bir insan ama biraz genç. Daha öğrenecek çok şeyi var. Bu tür tepkileri normal. Aramızda hiçbir sorun yok" dedi.
    Bu olaydan sonra Aragones kesinlikle getirilmemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ramosun 32 yasında ünlü bir modelle iliişkisi var İspanya da bu cok konusuluyor kıskanmıstır onu o gelirse gider taslarım o adamı baska adam mı yok yau ırkcı adamın bizim takımımızda işi yoktur.Gitsin Lazioya falan...Raul gibi adam alınmaz mı buraya kacıncı kez yazıyorum gitmis de La Redi almıs...

Yeni teknik direktörümüz %99.9 Luis Aragones.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yeni teknik direktörümüz %99.9 Luis Aragones.
    Nasıl yani????

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şu dakikadan sonra Türkiye'ye gelmeyecek hoca yoktur, hele finale kalırsak düşünemiyorum ... ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Yunanistan şampiyon oldu da ne oldu? Gerçi onlar birşey yapmadan şampiyon oldular, o da ayrı birşey ama...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Yunanistan şampiyon oldu da ne oldu? Gerçi onlar birşey yapmadan şampiyon oldular, o da ayrı birşey ama...
    Yunanistan'la biz birmiyiz.. Bizim avrupada kulüpler bazında da Milli Takımlar bazında da tabiri caizse "şeklimiz" var..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yunanistan'la biz birmiyiz.. Bizim avrupada kulüpler bazında da Milli Takımlar bazında da tabiri caizse "şeklimiz" var..
    Bende öyle olduğunu zannediyordum ama soruyorlar kimi tanıyorsun Türkiye'den diye, Hakan Şükür, Rüştü diyorlar. Şu takımı tanımıyorlar yani.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bende öyle olduğunu zannediyordum ama soruyorlar kimi tanıyorsun Türkiye'den diye, Hakan Şükür, Rüştü diyorlar. Şu takımı tanımıyorlar yani.
    gidip elin popçusuna sorarsan bilmez tabi ki, gidip ona kendi ülkesinden sorsan yine bilmez.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aragones'in ne işi var bu takımda yahu Yılmaz Vural falan gelsin oldu olucak

Sheriff Misafir

Ülkemize avrupadan gelen kupalar var, dünya 3.lüğümüz var, ülkemize gelen birçok yıldız var.. Türkiye diyip geçmeyin arkadaşlar, avrupada oynadığımız tüm takımlar bizden çekiniyor, ve bizim savunmamızdan değil inancımızdan, hırsımızdan, yeteneğimizden hücum gücümüzden çekiniyorlar.. Yunanistan'ın yakaladığı başarının tesadüf olduğunu tüm dünya kabul etti.. Ama bizim başarılarımız tesadüften öte birşey..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yunanistan hiç Dünya Kupası'nda yarı final yaptı mı acaba?

Ayrıca Fenerbahçe son sezon Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalisti.

Bilmem anlatabildim mi?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ajansspor fazla spor haberi yayınlamamasına rağmen bu Aragones olayını sitesinde verdi...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler bu Aragones geldi kanısı nerden çıktı.Termi bir açıklama varmı bu konuyla ilgili.Ben bir tek Uğur Dündar söylemiş diye duydum.Onunda şu ana kulple bir ilikisi yok.

Nesil
    2006

Son günlerde baya uzaklaştım. Aragones, Fenerbahçe ile anlaştı mı? Çünkü çoğu yerde bu isim durmadan geçiyor. Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyorum. Yetmiş küsür yaşında en fazla iki sezon kalır, sonra emekliye ayrılır. Bize uzun yıllar hizmet edecek bir isim lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Batuhan Abi bizde hangi t.d uzun yıllar hizmet verdi ki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim gelirse gelsin TSL'De takımı şampiyon yapamazsa kovulur Bu kadar açık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones iyidir iyi gelsin gelsin zaten fernando'nun dediği gibi isterse mourinho gelsin averajla şampiyon olamazsa bile kovulur

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

ispanyol hocalardan del bosgue geldi beşiktaş hala kurtulamadı oynattığı futbol rezalet bir sürü tazminatıda cabası ben şddetle karşıyım aragonese ama bakalım sonuç ne olacak

Sayfa 52 / 141 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon

Mesaj Yetkileri