İyi futbolcuydu , geçen sene çok düşmüştü performansı yolları ayırmak daha mantıklıydı
Kazandırdıgı maçlar oldu tabi , Eskişehir'de umarım gollerine devam eder.
İyi futbolcuydu , geçen sene çok düşmüştü performansı yolları ayırmak daha mantıklıydı
Kazandırdıgı maçlar oldu tabi , Eskişehir'de umarım gollerine devam eder.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Adnan Polat'ın "Arda Galatasaray'ın ruhudur ve ruhumuzu satmayız" lafı çok hoşuma gitti. Çok takdir ettim kendisini![]()
arda fenere tek bir şekilde gider o da
ilk önce avrupada orta halli bir takıma gider takım kötü olduğu için mutsuz olur ya da iyi bir takıma gider ama yedek kalır ve mutsuz olarak türkiyeye geri döner(bu senayro çok tanıdık geliyor) ama şu anda fenere gitmesi imkansız ama hayatı boyunca trde sadece gs forması giyer demek de imkansız
zamanın ne getireceği hiç belli olmaz
Volkan'da sona doğru
25 Haziran 2009 Perşembe * 09:09
Cim-Bom, Bursasporlu Volkan Şen konusunda sona yaklaşıyor.
Cim-Bom, Bursasporlu Volkan Şen konusunda sona yaklaşıyor. Başkanımız Adnan Polat'ın, Kulüpler Birliği toplantısından önce bir araya geldiği Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı'ya, “Volkan Şen bizim kadromuzda düşündüğümüz bir oyuncu. 1 milyon euro + Mehmet Güven teklifimize kararınızı verin” dediği öğrenildi. Yazıcı ise Ertuğrul Sağlam'ın kararına göre hareket edeceklerini söyledi.
Bu arada Sarı-kırmızılılarda Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ise transfer çalışmaları için İspanya'ya gitti.
Kaynak: Milliyet
Screw you guys, I'm goin' home
Cisse dün panathinaikosa gitti fanatik cimbom cisse fransaya gitti yazıyo![]()
1M € + Güven yok artık.
M.Guveni Bursaspor almaz bence 1 milyon euro da cok az Volkan icin hayatta vermezler..
Volkan'ın değeri en az 2.5 mn euro falan eder.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yanlıs anlasılmasın kendi görüşüm ama Topuz 6-7 edıyorsa Volkan da bi o kadar eder en az. .
TRT Spor 4.5 M € + 2 oyuncu dedi. Ancak oyuncuların isimlerini kaçırdım. . .
merak ettim volkanın kaç golü kaç asisti var milli takımda oynamışlığı varmı bu paralar konuşuluyor.iyi oyuncu olabilir ama galatasaray 4,5 artı 2 oyuncuyu hayatta vermez bence.
2 M € Yazıcı'nın satması deliliktir. Sağlamın gençleri sattıracağını zannetmiyorum zaten.(Çok büyük paralar olmadığı sürece)
volkan bence cok yetenekli bi oyuncu büyüklerden kim alırsa alsın iş yapar diye düşünüyorum gs istemekte haklı ama ertugrul hoca kolay kolay sattırmaz bencede
http://www.sporx.com/futbol/fransa/157789/?ref=AKM1
MArsilya Bordeaux'dan Diawara'yı istemiş. Servet'ten vazgeçmiş olabilirler mi?
Servet için önümüzdeki hafta gelecek marsilyalı yöneticiler demişti Haldun Üstünel. Gitmeyebilirde.
Kzinashvili heryerde anlaştım falan diyormuş inşallah gelmez .
Ya arkadaşlar çok mu içtiniz anlamadım ki, 4,5 mio € + 2 oyuncu ne demek bir fikriniz var mı? 750 bin € olsa bir oyuncu 6 mio €'dan bahsediyoruz, bu paraya da daha kaliteli 2 hatta belki 3 yabancı alınır çok rahat, özellikle Afrika kıtasında resmen kaynıyor bu tip oyuncular. sonra da "neden kulüpler yabancı sayısını arttırmak istiyor, Türk futbolu gelişmiyor bu şekilde." denir. gelişmez tabi sen biraz orta üstü bir oyuncunu bilmem kaç mio €'ya kakalamaya çalışırsan. sonra da o oyuncu ilk 11 bile oynayamadan bir başka kulübe gönderilir yok pahasına, sonra da 4 büyük kulüp neden borç batağında. bundan işte, bundan dolayı gelişmiyor Türk futbolu ve bundan dolayı lokomotif olması gereken büyük kulüpler günü kurtarma çabasıyla debeleniyorlar. kim ne derse desin Volkan değil 4-5 mio €, 1 mio € bile etmez, verilirse de acırım o paraya sadece.
1 milyon bile etmez he ? içtiniz diyene bak hele![]()
Belgorth daha herhangi bir para verilmedi sakin ol![]()
Topuz'un,Özer'in,İsmail'in vs. gibi oyuncuların astronomik rakamlar ödendiği bu transfer döneminde ne bekliyordunuz acaba? Sercan için bile kapı 5 m €'dan açılıyor.
Volkan Şen'de bana göre bir Mehmet Topuz kadar kaliteli. 4.5 m €+2 oyuncu gayet normal.
bu wikipedia saglam bi kaynak mı ya nl.wikipediada khizinashvili gs de deio kadroya almışlar bile khzinasvili hiç istemedğim bir oyuncu sizce gelme ihtimali varmı?
volkan bence mehmetten kaliteli yani bursada sercan o kadar abartıldı ki volkan gölgesinde kalıyo ilerde sercandan cok daha ünlü olacagı düşüncesindeyim
bende onu diyorum, ne içtiniz benzetmem de bundandır. Sercan 5 mio €, Topuz bilmem kaç mio €. ne yapıyorsunuz babacım siz, nedir bu adamların başarıları ki? en yetenekli dediğimiz Türk oyuncular bile Avrupa'da orta sınıf takımlarda anca oynuyorlar, mental açıdan hepsi zayıf bi defa. Avrupa'ya neden futbolcu gitmiyor çok fazla Türkiye'den? bu nedenle işte. adam neden alsın ki aynı kalitede bir oyuncuyu 3'te 1'ine alabilecekken başka bir ülkeden. ekstrem yetenekler çıkmadıkça da kimse almak istemiyor zaten farkındaysanız ya da bedavaya almak için fırsat kolluyor. biraz objektif olmaya çalışın, bu saydığınız adamlardan herhangi biri İngiltere ya da İspanya ligindeki orta sınıfın biraz üstü olan bir oyuncudan iyi mi? o liglerdeki bu tanıma uyan adamların fiyatları bile 2,5-3 mio € ki bunun çoğu da lig tanınmışlığından dolayı olan şişmeden kaynaklanır. sözümün arkasındayım ben, sadece Anadolu kulüplerinde oynamış ve hiçbir Avrupa maçı deneyimi bile olmayan bir oyuncuya 1 mio € bile fazla. biraz akılcı düşünün rica edeceğim.
Lig kalitesinin farkı burada ortaya çıkıyor işte. Tuncay dediğimiz futbolcu Türkiye ligi standartları içinde fazla bulamayacağınız hatta bulamayacağınız bir futbolcudur.
Ama İngiltere lig standartları içinde Tuncay gibi sürü ile Tuncay'dan daha kaliteli oyuncular alabilirler.
Şu an Türkiye'de ise, bu oyunculara muhtaç olduğumuz için, evet Avrupa'da daha iyileri var ama 6+2 denilen bu saçma kural malesef anadolu takımlar için biz koz.
haklısın bu yüzden yabancı sınırı kalkmalı diyorum ben tamam anadolu takımlarının hakları korunsun falan ama henrynin ronaldinhonun bonservis ucretlerini düşünelim sonra bizim bu türk oyuncularla kıyaslayalım cok sacma geliyo bana bu paraların ödenmesi ki kriz var avrupada oyuncu degerleri düşüyo (real madrid ve bi kac büyük takım haric) türkiyede tam tersi bulduk bi kapı koparabildigimiz kadar koparalım diyo anadolu takımları e sınır var mecbur transfer ediyosun koskoca nihat 4bucuk milyon euro iken istenenler cok fazla
Bunu şöylede açıklayabiliriz ;
Ronaldo'ya 96 m €, Kaka'ya 67 m € veren Madrid var ortada.
Zlatan'ı isteyen klüplere İnter başkanı, en az Kaka kadar kaliteli bir futbolcudur deyip kapıyı 70 m €'dan açması gibi.![]()