Full Surumde Turkce Dıl Destegı Olmıycak
Full Surumde Turkce Dıl Destegı Olmıycak
belliydi SI in türkçe çıkarmayacağı. bu arada quickstartın farkı nedir?
Türkiye liginin olması
Hakikaten Ben Çok Beğendim FM2010'u.Gözüme Çarpan Bir Kaç Database Hatası'da Oldu Ama Bunlar Çok Çabuk Ve Kolayca Çözülebilecek Şeyler.Keşke Oyunu Orjinal Alabilseydim İlk Çıkacağı Zaman.Lakin Çok Zor Görünüyor.Sanırım Bu Yıl Orjinal Alanlar Türkçe Çıksın Çıkmasın Oyundan Keyif Alacaklardır.(Elbette Oyunu Sadece Türkçe Olacağı İçin Alacakları Ayrı Tutuyorum.)
arkadaşlar demoda quick start var onu anladık,peki sizce türkçede yayınlarlarmı oyun cıkınca? imzada attık ama..türkçe olsa alcaz orjinal
Kabaca bir hesapla 10,000 imzadan çok daha fazlasını vâddettiğimiz de bir gerçek. SI games 10,000 imza (satın alma sözü) istedi. 1 orjinal ürün ortalama 60 TL. 60 x 10000 = 600 000 TL yapıyor. Eski parayla 600 milyar.
Bedava reklam yapıyorlar diyenlere katılmıyorum çünkü reklamdan çok daha fazlası var burada. Her reklamın satışa dönüşeceğini kimse garanti edemez. Ama biz garanti ediyoruz.
Kampanya sürecinde yazmak istemedim. SI games taşın altına elini biraz daha koymalı, en azından Turksportal ve kampanyaya destek verenler kadar. Bunun başlangıcını da quick start'a ekleyerek gösterdi. Aralık ayına kadar Türkçe'yi eklemeleri lazım yoksa kendi adıma bir daha FM oynamayacağım.
Neyse Türkçe olmasını çok istiyorum ama imzalayanların sözünde durmasını Türkçe olmasından çok daha fazla istiyorum. Ülke itibarı söz konusu oldu artık.
Birincisi oyun çıkınca yayınlanmayacak. Satışlarla orantılı olarak bir kaç aya steam üzerinden çıkacak. Eğerki 9 bileri geçersek satışta ben ekleyeceklerini düşünüyorum.
ozaman yatar bu iş10bin cok fazla ya..sunu 5binden yapsalardi başta..zaten satiş olurdu kesin.bi sonraki sene 2-3e katlanirdi orjinal satış
Ya zaten hayal 10.000 satış , 10.000 imza toplanmayan bir ülkede.
Ama bir umut beklioruz işte...
Ben de satış sayısı eğer 8000-9000 i geçerse Türkçe oyuna eklenecektir diye düşünüyorum.Türkiye quickstartı koyan SI bana bu güveni verdi.
Steam'deki satışlar geçerli olacak. Umarım imza atıp söz veren arkadaşlar sözünde durur.
simdi ben anlamadim, oyunun resmi cikis tarihinde turkce cikmayacak ama turkiyedeki orjinal satislar 10.000 civari olursa turkce eklenti paketi mi cikaracaklar?
Aynen öyle. Daha sonrada yani diğer serilerdede oyun demoda dahil olmak üzere hep türkçe çıkacak![]()
valla oyunu gordukten sonra sevindim, gelisme var.eskisi gibi hatalar ve sorumsuzluklar devam etmez ise zaten orjinal alicam ben, hele ki gercekten bu sozlerini yerine getirir de turkce cikaricak olurlarsa etrafimdaki herkese orjinal aldirmaya zorlarim. etrafimizda cok fm oynayan durumu musait insan var.
Sayıyaya ulaşamamıza rağmen Sİ bir kıyak yapıp Demo'da yer vermiş Türkiye Ligine. Teşekkürler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Demoyu oynadım da yani Türkçe şart anadolu ingilizcesi ile olmuyor kocaman cümle içinden anca 1-2 kelimenin anlamını biliyoruz onada tutmuyor zaten ki bu sene oyun çok karmaşık görünüyor önceden çok daha hızlı yaptığım işlemleri oldukça zaman kaybederek yapıyorum bence Türkçe şart...
Oyun bu kadar karışmışken Türkçe olmazsa olmaz
SI bence "Orjinal alıp da İngilizce oyarsam" diye düşünmememiz için demoya koydu bizi. Bu bir açılımdır () ve biz de destek vermeliyiz onlara.
Sanırım alacağım orjinal oyunumu...
Eğer oyun çıktığında Türkçe olmazsa Turksportal Türkçe yamayı ne zaman çıkaracak. Yani bu olaylar olunca(İmza toplama vs.) Türkçe yamaya aramı verildi?
SI TÜRKÇE FM ÇIKARICAK TÜRKİYE LİGİNİ KOYMUŞLAR DEMOYA BU DA İP UCU İŞTE yöneticiler bişey sölemiyolar türkçe yama olayını kendileride askıya aldıklarına göreOYUN TÜRKÇE ÇIKICAK
![]()
arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bence türkçeyi beklemeyin çıkartmıyacaklar baktılar cm çıkardı rağbet gördü piyasada kendini yükseltmek için aynısını yaptı sevinelim teselli olalım diye demoya super ligi koydu okadar yani.