Galatasaray transferi Jawai, Arroyo ve Erceg ile kapatacak deniyor.
Galatasaray transferi Jawai, Arroyo ve Erceg ile kapatacak deniyor.
Carlos Arroyo 1+1 yıl daha Galatasaray'da.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beklenen haber geldi sonunda.Arroyo gibi bir oyuncuyu bulmuşsun bırakmak enayilik olurdu.Arroyo reis çoşturacak inşallah EL'de takımı.
Sırada Erceg var deniliyor, acaba bir yerli isim daha düşünülüyor mu en çok merak ettiğim konu bu.
Bojan kaldı. Nets'e gitmiyor. Hidayet'in de gelme durumu var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Geçen sene olan şeyin aynısı oldu ve Bogdanovic kaldı, Hidayet'i de alabilirsek mükemmel olur. Ama en büyük sorunumuz hala uzunlar, pota altına çok iyi 2 tane oyuncu almamız gerekiyor.
BEŞİKTAŞ:
Takımımız, geçen sezonu Sassari'de tamamlayan 23 yaşında ve 2.05 boyunda olan ABD'li forvet Drew Gordon'u gündemine aldı...
Serhat Çetin, Tofaş'a gitmiş. Kayınpederinin Tofaş'ın başkanı olması bu transferin en büyük etkeni olsa gerek, zira başka bir mantığı yok bu durumun.
Her şey için teşekkürler Serhat. Yolun açık olsun. Seninle fotoğraf çektirebilme fırsatına erişmiş olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
EDİT: Transfer yapmışız.
Beşiktaş, Anadolu Efes'ten Gökhan Şirin'i transfer etti.
1990 doğumlu ve 2.06 m boyundaki power forvet Anadolu Efes alt yapısından yetiştikten sonra Amerika'da St. Mary's Ryken Lisesi ve Charlotte Üniversitesi'nde oynamıştı.
Anadolu Efes'te fazla süre bulamayan Şirin geçen sezon 5 dakika, 2.0 sayı, 0.9 ribaundla oynamıştı.
Beşiktaş genç oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yaptı.
Basketfaul
Last edited by footballer33 : 15.Temmuz.2013 at 20:17
Erceg, Kleiza ve Aleks Maric isimleri geçiyor bizimle, Jawai'den de vazgeçilecekmiş galiba.
Kleiza sakatlıklar mağduru ama dikiş tutturursa efsane olur.
Cemal Nalga da, Türk Telekom'a gitti. Son durum:
https://www.bjk.com.tr/tr/takim/10/
Basketbolda Beşiktaş yönetimi ne yapmaya çalışıyo sanırım Beşiktaş taraftarıda anlamamıştır.Resmen ellerine yüzlerine bulaştırdılar basketbol şubesini.
Muratcan Güler'inde bu şartlarda kalıcağını sanmıyorum.
Gökhan Şirin-Maxim Mutaf-Berkay Candan-Mehmet Yağmur gibi yerliler alınır.3-4 tanede kolejden yabancı adam getirirler.Bu sezon Beşiktaş playofa girerse heralde başarı sayarlar.
Efes,Vasileiadis'i almış.Önemli bir transfer.Bilbao'da beğendiğim biriydi.Deli gibi sallıyor üçlükleri.
Yabancılardan Buckman ve Ruzic gibi ligi tanıyan oyuncular gelecekse yine iyidir.Buckman ile geçen sene biz ilgileniyorduk.Son anda gelmemişti.Buckman baya katkı sağlar.Ruzic'in yaşı sıkıntılı olsada Tofaş'ta oda fena değildi.
Beşiktaş mutlaka Tutku Açık ve Serhat Çetin'i elinde tutmalıydı.
Bu arada Telekom bütçeyi arttırıp hedef büyültmüş.Hüseyin Beşok, Can Akın, Ümüt Sonkol ve Polat Kaya‘yı almışlar.Şimdide Kerem Tunçeri ve Cemal Nalga'yı bitiriyorlarmış.Bakalım iyi yerli rotasyonu yapıyorlar.Yabancı oyuncularınıda iyi seçerlerse geçmiş senelerde yakaladığı havayı yine yakalar.
Ruzic yerli statüsünde oynayacak. Buckman hamlesi, aralarında en iyisi. Ben de, çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Yerli rotasyonumuzu biraz daha genişletip kalitelendirirsek ve yabancıları iyi seçersek, ilk 4 şansımız olabilir ligde. Şu halimizle, ancak 6., 7. falan bitiririz normal sezonu. Playofflarda da çeyrek finali zor geçeriz. Hâlâ sponsor olmaması da çok kötü ve ilginç bir durum.
4 kupa almış bir basketbol takımı 1 yılda nasıl batırılır, çok güzel gösterdi yönetim. Emeği geçenlere teşekkürler.
Canım FEDA olsun sana !
fenere kleiza gelmis bahseden yok
bjelica ile de anlasma saglandi. malagadan zoric ile de anlasmaya yakin. nick calathes ismi de transfer icin adi gecenlerden.
yerli oyunculardan da talip olunan onemli ismler var, izzet turkyilmaz ismi geciyor.
Kleiza, Zoric, Bjelica bitti.
Teodosic ve Calathes'ten birini almak için çaba var.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bjelica, Zoric ve Kleiza için imza töreni
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferleri NEMAN BJELICA, LUKA ZORIC ve LINAS KLEIZA için, 29 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak olan sağlık kontrollerinden sonra, aynı gün saat 18:00’de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek.
İmza töreni ve basın toplantısı, tüm taraftarlarımıza açık gerçekleştirilecek.
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35632
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beşiktaş'ta da, Erman Kunter yurda dönüş yaptıktan sonra hareketli bir dönem yaşanmaya başladı.
Tomislav Ruzic ve Caner Topaloğlu'ndan sonra; Mehmet Yağmur, Gökhan Şirin ve Colton Iverson da resmen açıklandı. Ayrıca, Muratcan Güler ile 2 yıllık sözleşme yenilendi.
Gündemde, ismi geçen -buraya da yazdığım- bazı basketbolcular da var. Bunların dışında da isimler var. Mesela; Kevin Foster, Erick Green ve Ryan Broekhoff. En azından 2'sini alacağımızı düşünüyorum.
Last edited by footballer33 : 26.Temmuz.2013 at 20:49
Beşiktaş'ın bu sezon işi zor,ben bomba gibi bir Türk Telekom bekliyorum,çok sürprizler yapabilirler.
Efes Planinic'i almış, Farmar'dan daha etkili olacaktır.
Milos Teodosic'i almışız diyorlar doğruysa var ya olaylar olaylar : )
...
Teodosic'i de almisiz yok artik Fenerbahçe Ülker)
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu takımın maçına gitmek isterdim ahh ahh tam düsecek zamanı buldu Antalya BB.![]()
Teodosic top dikmeye alışkındır![]()
Hayırlı olsun çok iyi transfer
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Resmi bir açıklama yok ama her yerde yazmaya başladı.. Süper kadro kuruluyor.
nedim karakas kontratli oyuncu dedi teo icin, transfer gundemimizde yok kendisi demisti aksamki baglantisinda. gelecegini sanmiyorum, dedikodudur yazilanlar.
Eğer teo geldiyse Ülker adına çok güzel transfer demektir. Ne kadar itici gelse de Teo' nun kalitesi tartışılamaz
Football is simple,but Football Manager is not
Teo mu yok daha neler.
geçen senenin acısını çıkartıyorlar anlaşılan