Kleiza, Zoric, Bjelica bitti.
Teodosic ve Calathes'ten birini almak için çaba var.
Kleiza, Zoric, Bjelica bitti.
Teodosic ve Calathes'ten birini almak için çaba var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bjelica, Zoric ve Kleiza için imza töreni
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferleri NEMAN BJELICA, LUKA ZORIC ve LINAS KLEIZA için, 29 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak olan sağlık kontrollerinden sonra, aynı gün saat 18:00’de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek.
İmza töreni ve basın toplantısı, tüm taraftarlarımıza açık gerçekleştirilecek.
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35632
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beşiktaş'ta da, Erman Kunter yurda dönüş yaptıktan sonra hareketli bir dönem yaşanmaya başladı.
Tomislav Ruzic ve Caner Topaloğlu'ndan sonra; Mehmet Yağmur, Gökhan Şirin ve Colton Iverson da resmen açıklandı. Ayrıca, Muratcan Güler ile 2 yıllık sözleşme yenilendi.
Gündemde, ismi geçen -buraya da yazdığım- bazı basketbolcular da var. Bunların dışında da isimler var. Mesela; Kevin Foster, Erick Green ve Ryan Broekhoff. En azından 2'sini alacağımızı düşünüyorum.
Last edited by footballer33 : 26.Temmuz.2013 at 20:49
Beşiktaş'ın bu sezon işi zor,ben bomba gibi bir Türk Telekom bekliyorum,çok sürprizler yapabilirler.
Efes Planinic'i almış, Farmar'dan daha etkili olacaktır.
Milos Teodosic'i almışız diyorlar doğruysa var ya olaylar olaylar : )
...
Teodosic'i de almisiz yok artik Fenerbahçe Ülker)
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu takımın maçına gitmek isterdim ahh ahh tam düsecek zamanı buldu Antalya BB.![]()
Teodosic top dikmeye alışkındır![]()
Hayırlı olsun çok iyi transfer
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Resmi bir açıklama yok ama her yerde yazmaya başladı.. Süper kadro kuruluyor.
nedim karakas kontratli oyuncu dedi teo icin, transfer gundemimizde yok kendisi demisti aksamki baglantisinda. gelecegini sanmiyorum, dedikodudur yazilanlar.
Eğer teo geldiyse Ülker adına çok güzel transfer demektir. Ne kadar itici gelse de Teo' nun kalitesi tartışılamaz
Football is simple,but Football Manager is not
Teo mu yok daha neler.
geçen senenin acısını çıkartıyorlar anlaşılan
Teo gelirse kombineler yok satar. Zaten seyirci problemi yok Fenerbahçe'nin ancak yinede uçurur...
liv hospital ile ulker biraz farkli yalniz. ulker ve fener ayri ayri takimlardi, birlestiler. liv hospitalse sponsordan ote degil gs icin. bizimkiyse guc birligi, ama artik fb icin de ulker bir tur sponsorfb yerine ulker demek biraz gerebilir haliyle
teo bence aman aman bir oyuncu degil, takim icin bazan bela da olabiliyor. ben sahsen istemem. salonlari dolduracak kadar show adami da degil, niye kombineler patlasin kibo ondan daha izlenesi bir guard mesela.
Nasıl Teo aman aman bir oyuncu değil? Gerçekçi olun biraz. Teodosic mükemmel bir yetenektir. Takımın oyununu bir kaç kademe üste çıkarır. Bazen kontrolünü kaybettiği oluyor ama Obradovic kontrolünde bu mümkün olamaz. Teo üst düzey bir yıldızdır.
Teodosic, Spanoulis, Navarro, Calathes, Diamantidis, Bobby Brown, Bo McCalebb. Bunlardan daha iyisi yok Avrupa'da. Bu 7liden birini alamayacaksan NBA'den getirebiliyorsan Beno Udrih'i getirebilirsin. Bunların arkasından da Huertas ve Planinic gelir.
Fenerbahçe'nin oyununu dikte edebilmesi için Nick Calathes ya da Milos Teodosic'e ihtiyacı var. Calathes NBA yapmak istiyor. Obradovic her zaman sahada 2 PG ile oynar. Bo McCalebb ile Teosodic yanyana oynar.
Önce transferin kesinleşmesi gerekli. CSKA Moskova kadrosunda PG olarak Milos Teodosic ve Aaron Jackson varken Jeremy Pargo'yu da aldı. SG rotasyonu da kalabalık zaten, oraya da Vitaly Fridzon'u aldılar. Milos Teodosic'in huzursuz olduğu kesin. Buy-out alarak göndermek isteyeceklerdir.
Last edited by Cengo : 28.Temmuz.2013 at 08:13
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben begenmiyorum teo yu, þahsi fikrim. Egosu yüksek ve fazla benmerkezci. Böyle tipler takýma zarar verir. gelmesini istemem. Artý bo ile birlikte oynamalarý pek mantýklý olmaz. Keþke calathes olsa.
Aman aman değil derken salonu dolduracak tipte biri değil demek istedim. Tabi ki baktığın zaman teo avrupanın sayılı guardlarindan biri.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
açıklamış zaten liv hospital ile Ülker' in neden bir olmadığınıEskiden bir Ülker efsanesi vardı. Ne kadar satın alınmış olsa da yine de Ülker demekte bir sakınca görmüyorum şahsen.
Football is simple,but Football Manager is not
Herkes istediğini diyebilir tabi. O arkadaş Ülker der diğeride çıkar Liv Hospital der. Serbest herkes.
Mete Aktaş @MeteAktas76
Teodosic'in menajeri Grizzlies'in yıllık 6 mil.$'lık teklifini reddettiğini ve CSKA'da kalmak istediğini söyledi.
Milos Teodosic'in CSKA'da kalmak istediğini belirten menajeri "Eğer CSKA'nın tutumu değişirse o zaman opsiyonlarımızı değerlendiririz" dedi
Orijinal metin : http://www.sports.ru/basketball/151633036.html
BASKETBOL - TRANSFER | Beşiktaşımız , ABD'li oyuncu Kevin Foster ile anlaştı. Via : @BjkHaber_1903
Colton Iverson'dan sonra bu iyi geldi. Çok iyi transfer. Şimdi 1-2 tane de tecrübeli oyuncu almak lazım.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe Ülker , kadro uyumu sorunu yaşayacaktır.Avrupa için iyi kadro ama yerli kadrosu çok kötü.En azından GALATASARAY'ın yerli rotasyonunun yanında çok sırıtıyor.Avrupa'da başarı için uyum şart.Teodosic (henüz gelmedi) gelirse ve Kleiza sakatlıktan dönmüş olacaklar.Ne kadar katkı verecekleri muamma.Ayrıca Teodosic'in üzerine yapışan bir loserlık var.Bunları aşması kolay değil ülkerin.
Last edited by LaigLeNoiR : 29.Temmuz.2013 at 11:18 Reason: ülkerspor değil Fenerbahçe Ülker. Tekrarlanması halinde uyarı puanı alacaksınız.
Teodosic loser değil. Loserın anlamı bilinmeden yorumlar yapılıyor. Galatasaray'ı nasıl yüceltirim, Fenerbahçe nasıl küçültürüm diye düşünüp yorum yapmışsınız. Teosodic geldiği anda lig biter. Euroleague Final Four için iddialı olur takım. Kleiza toparlanamasa bile Bjelica'yı aldı Fenerbahçe, zaaf yaşamaz. Yerli kadrosu kötü ne demek gerçekten çözemiyorum. Teodosic ne kadar katkı verir diyen biri ile tartışmak anlamsız. Bunu basketbolu bilen birine söylemeyin, çok fena küçümserler, utanırsınız.
Teosodic olursa EL güç dengesi de şu hale gelir:
1.CSKA 2.Real Madrid 3.FENERBAHÇE 4.Barcelona 5.Olympiacos
Loserın yaptığına bak sen.
[YOUTUBE="slExeC6XL-o"]Teodosic unbelievable three-pointer vs Spain (09.08.2010)[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="YKRdwlZbQwo"]Milos Teodosic forces overtime with a 3 Vs. Slovenia (European Championship 2009)[/YOUTUBE]
Last edited by Cengo : 29.Temmuz.2013 at 06:55
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı