Sayfa 520 / 896 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
15,571 ile 15,600 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    7M nedir ya.. cidden anlamak güç.. bunun tek kabul eder yanı santos'un gitmek için baskı yapmış olabileceğidir.
    7 Milyon bence Santos için çok iyi bir rakam bence.. Yukarıda da dediğim gibi bu kaos ortamında Santos gibi bir oyuncu için 7 milyonun gözden çıkarılmış olması garip..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Stoch - dia ikilisi kalsın bari

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 ayda bu kadar maddi zarar olmaz . Takımda revizyon falan mı yapılmak isteniyor acaba .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1 ayda bu kadar maddi zarar olmaz . Takımda revizyon falan mı yapılmak isteniyor acaba .
    Geçen sene için verilen tüm parayı çıkarın, bu sezon küme düşme kararı verilirse bunu da çıkarın, takımların önemli bir gelirini oluşturuyor, yayın gelirleri, bu gelirden mahrum kalınca, bazı kesintiler yapmak gerekiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu ay ve önümüzdeki ay ciddi ödemeleri varmış FB'nin sanırım.90 milyon lira civarı.Bir FB muhabiri söyledi ama hangisi hatırlamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bende anlamadim nasil bukadar maddi zarar oluyor. Hani önümüzdeki sezon Bank Asya'da oynasa tamam anlarim ama Süper lig'de devam edecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Geçen sene için verilen tüm parayı çıkarın, bu sezon küme düşme kararı verilirse bunu da çıkarın, takımların önemli bir gelirini oluşturuyor, yayın gelirleri, bu gelirden mahrum kalınca, bazı kesintiler yapmak gerekiyor.
    Bu paralari geri aldilarmi yoksa yönetim önleminimi aliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Bende anlamadim nasil bukadar maddi zarar oluyor. Hani önümüzdeki sezon Bank Asya'da oynasa tamam anlarim ama Süper lig'de devam edecek.
    Bunun garantisi yok, federasyon karar vermediği için, lig devam ederken de düşürebilir, o zaman 2 sezon kayıp demek, geçen sezonun parasını da alamıyor, gelirler önemli ölçüde düşüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    7 Milyon bence Santos için çok iyi bir rakam bence.. Yukarıda da dediğim gibi bu kaos ortamında Santos gibi bir oyuncu için 7 milyonun gözden çıkarılmış olması garip..
    bu adamı geçen sezon barça izlemeye geldi 2 maç. ve ispanya da hem barçayla hem madridle anıldı. brazilya milli takımının sol beki ve şuan da arsenal a transfer oldu. bakınca gayette az.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu paralari geri aldilarmi yoksa yönetim önleminimi aliyor?
    Lig Tv ödeme yaptı mı bilmiyorum ama yapmadı galiba, yaptıysa bile federasyon tedbir koydurmuş olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şuan fenerbahçeye futboldan gelen para yok. geçen seneki tüm paraya tedbir konmuş diye biliyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bu adamı geçen sezon barça izlemeye geldi 2 maç. ve ispanya da hem barçayla hem madridle anıldı. brazilya milli takımının sol beki ve şuan da arsenal a transfer oldu. bakınca gayette az.
    Madrid'de de Barcelona'da da Brezilya Milli Takımı'nda da bu adamdan daha iyileri mevcut bence.. Bu adama 7 Milyon verene kadar Arsenal neden elindeki mevcut isimlere güvenmedi onu da anlamadım zaten.. Sol bekten çok daha acil problemleri vardı Arsenal'in, ama Wenger yeni bir transfer hatasına daha imza atmakta anlaşılan.. Kaldı ki üstteki iki mesajımda da belirttiğim kaos ortamında bu rakam bence yapılabilecek en iyi anlaşma, ki Andre Santos 5 Milyon'dan fazla edecek bir özelliğe sahip değil bence..

Düşünülmesi gereken nokta, Fenerbahçe'nin o mevkiide kimi düşündüğü bence.. Santos gittikten sonra sadece Caner kalıyor yanlış hatırlamıyorsam, bu durumda da Fenerbahçe'nin sol kanadından yeni bir otoban yapılabileceği çok net bir şekilde biliniyor.. Fenerbahçe'nin buna karşı bir önlemi var mı onu merak ediyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Lig Tv ödeme yaptı mı bilmiyorum ama yapmadı galiba, yaptıysa bile federasyon tedbir koydurmuş olabilir.
    Gerçekten çok zor durum dediginiz gibi eger Fenerbahçe hakli çikarsa madi kismini geçtim manevi kismini nasil geri verecekler. iyi kadro kurmustu Fenerbahçe suan Emenike'yi de sayarsam 3 oyuncu gitti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Brezilya Milli takımının as sol beki 7 m euro'ya gidiyor.

KAPATIYORUZ ! MALİYETİNE SATIŞLAR !! durumu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bahsedildiği kalitede olduğunu düşünmüyorum.. Madrid'de de Barcelona'da da Brezilya Milli Takımı'nda da bu adamdan daha iyileri mevcut bence.. Bu adama 7 Milyon verene kadar Arsenal neden elindeki mevcut isimlere güvenmedi onu da anlamadım zaten.. Sol bekten çok daha acil problemleri vardı Arsenal'in, ama Wenger yeni bir transfer hatasına daha imza atmakta anlaşılan.. Kaldı ki üstteki iki mesajımda da belirttiğim kaos ortamında bu rakam bence yapılabilecek en iyi anlaşma, ki Andre Santos 5 Milyon'dan fazla edecek bir özelliğe sahip değil bence..

Düşünülmesi gereken nokta, Fenerbahçe'nin o mevkiide kimi düşündüğü bence.. Santos gittikten sonra sadece Caner kalıyor yanlış hatırlamıyorsam, bu durumda da Fenerbahçe'nin sol kanadından yeni bir otoban yapılabileceği çok net bir şekilde biliniyor.. Fenerbahçe'nin buna karşı bir önlemi var mı onu merak ediyorum..
    neyse kardeşim hep bana göre madrid dekiler, barçadakiler, brezilyadakiler, arsenaldekiler andre den daha iyi demişsin. dediğin gibi zaten bu sana göre olan. o saydığın büyük takımların demek ki teknik adamları böyle düşünmüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gerçekten çok zor durum dediginiz gibi eger Fenerbahçe hakli çikarsa madi kismini geçtim manevi kismini nasil geri verecekler. iyi kadro kurmustu Fenerbahçe suan Emenike'yi de sayarsam 3 oyuncu gitti
    4 andre, emenike, guiza, lugano

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

neyse kardeşim hep bana göre madrid dekiler, barçadakiler, brezilyadakiler, arsenaldekiler andre den daha iyi demişsin. dediğin gibi zaten bu sana göre olan. o saydığın büyük takımların demek ki teknik adamları böyle düşünmüyor.
    Düşünmeselerdi alırlardı işte Arsenal'dekiler daha iyi demedim ayrıca, Arsenal'in sol bek mevkiisinde çok da ciddi bir sıkıntı olmadığını, o bölgeyi eldekilerle geçiştirebileceğini söyledim sadece.. Arsenal için diğer birçok mevkii daha acil transfer gerektiriyor sadece onu söyledim.. Ayrıca Wenger'in transfer konusunda son zamanlardaki yanlışları çok eleştiriliyor..

Santos Türkiye için iyi bir sol bek, ama Avrupa için o kadar da iyi değil.. Hele de elinden Clichy gibi bir adamı çıkarıp Santos'u aldıysan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Borsada hisselerin düşmesi nedeniyle bankalardan da kredi konusunda sıkıntı çıkıyormuş. ŞL'den yaklaşık 25 milyon €'luk zarar, muhtemelen TFF'den de alınamayan para maddi sıkıntıya neden olmuş olabilir. Ancak; Brezilya milli takımının sol bekini 7 m €'ya satacaksak yönetimdeki kişiler boşuna koltuk işgal ediyor demektir. Ali Koç'u çok beğenirim ancak Santos'un 7 m €'ya elden çıkarılması tek kelimeyle ayıptır. Küme düşürülsek bile 3-4 milyon €'ya elden çıkarılabilecek bir oyuncuyu lige devam ettiğimiz durumda 7 milyona satmak beceriksizlik. Saçma sapan oyuncular için 15 milyondan kapı açılıyor. Santos'un işini ciddiye aldığında ne kadar etkili bir bek olduğunu biliyoruz. Hücumda bu kadar etkili bir oyuncuyu bu paraya elden çıkarmamalıyız. Hele hele oyuncu takımda kalmak istiyorsa kesinlikle mantıksız. Güzel teklif varsa, satılır ona birşey diyemem. Ama 7 milyona değil!
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Düşünmeselerdi alırlardı işte Arsenal'dekiler daha iyi demedim ayrıca, Arsenal'in sol bek mevkiisinde çok da ciddi bir sıkıntı olmadığını, o bölgeyi eldekilerle geçiştirebileceğini söyledim sadece.. Arsenal için diğer birçok mevkii daha acil transfer gerektiriyor sadece onu söyledim.. Ayrıca Wenger'in transfer konusunda son zamanlardaki yanlışları çok eleştiriliyor..

Santos Türkiye için iyi bir sol bek, ama Avrupa için o kadar da iyi değil.. Hele de elinden Clichy gibi bir adamı çıkarıp Santos'u aldıysan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir..
    kardeşim görüşün budur saygı duyarım. ama bende diyorum ki bu adamın adı hiç ufak bir kulüple anılmadı ve büyük bir kulübe gitti. brezilya milli takımının sol beki. 7M çok az.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kardeşim görüşün budur saygı duyarım. ama bende diyorum ki bu adamın adı hiç ufak bir kulüple anılmadı ve büyük bir kulübe gitti. brezilya milli takımının sol beki. 7M çok az.
    Sizin bakış açınızla baktığımızda da hak vermiyor değilim zaten.. Ama mevcut durumda daha büyük bir para beklemek de hayalcilik olurdu, tıpkı bizim Arda'dan 15 Milyon'dan daha yüksek bir meblağ beklememiz gibi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arsenal Fenerbahçe'nin kötü durumunu koz olarak kullanmış olmalı.Santos'u beğenirsin beğenmezsin orası ayrı ama sonuçta Brezilya milli takımının etiketi var üstünde.Ne oyuncular 20-25 milyon eurolara gidiyor.Genede en aşağı 10'a satılabilirdi.Hayırlısı olsun artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bu durumda olmasaydı Santos'u rahat 13-14m£'ya satardı.7M£ bana göre az.
    Birde sanırım Fenerbahçe'nin her zaman övündüğü maddi yönü pekte iyi değilmiş.Maddi kaynak açmak için en iyi oyuncularını seri sonu ürün gibi elden çıkartıyor.Para olayı kulübün kendi kasasındanda halledilebilirdi.Ama oyuncular gitmek istiyorsa mecburda kalmış olabilir satmakta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Brezilya milli takımında oynayan oyuncu en kötü ama en kötü 10-12 milyon euroya gider. Burada transfer hatası var. 7 milyon euro Santos a az. Santos yetenekli bir oyuncu ama daha çok piyasası var. Brezilya'da oynaması fiyatını dahada arttırması lazım. En kötü 10-11'e verilmesi lazımdı. Transfer konusunda yanlış yapıyoruz. Öldü fiyatına verirsek işimiz var. Ayrıca Santos'un sol bek olarak F.Bahçe'ye çok birşey kattığını düşünmüyordum. Bek olarak zaten Santos'u çok beğenmiyorum. Daha çok ofansta etkili. Sol bek yabancı bir isim alacaksak Santos'tan daha iyilerini bulma şansımız yüksek.

Maddi konuya gelince kulübün geliri olmazsa geçen seneki alacağı paraya el konursa ve şampiyonlar liginden gelecek 25 milyon euro gibi bir rakamdan edilirse tabiki krize girer. Ödemeleri var ne ile ödeyecek başka?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben ihtimal vermiyorum bu paraya satacaklarına, Santos da gitmek istemiyorum çocuğum bu ülkede doğacak diyordu o konuda da sıkıntı yokken böyle bir şey olmaz. KAP'a bildirim gelmiş, resmi rakamı görmeden yorum yapmamak gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada anlaşma gereği Santos'un maliyetinin yüzde 35'ini Corinthians alıyormuş.Yani bu durumda FB'ye kalan para 4.5M

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

6 Milyon €'ya Stoch'un Zenit'e verileceği konuşuluyor... Umarım yalandır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şaka gibi sırada stoch var ve fiyat 6M

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçe ederinin çok altına oyuncu satmaya devam ediyor, yazık. TFF'nin yaptıkları ve yapamadıkları yüzünden ne hale geldi ortalık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben ihtimal vermiyorum bu paraya satacaklarına, Santos da gitmek istemiyorum çocuğum bu ülkede doğacak diyordu o konuda da sıkıntı yokken böyle bir şey olmaz. KAP'a bildirim gelmiş, resmi rakamı görmeden yorum yapmamak gerek.
    Evet öyle birşey de demişti. Ya dediği haberi yalan ya da transfer haberi. Ama Transfer haberi yalan olsaydı kulüpten bi yalanlama gelirdi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kulüp ciddi anlamda küçülmeye gidiyor...

Mesaj Yetkileri