Bundan başka bir de parçalı olacak mı önümüzdeki sezon? Olmayacaksa yazık etmişler bence. Hem güzel gözükmüyor hem de parçalı forma olmadan Galatasaray eksik geliyor bana.
Bundan başka bir de parçalı olacak mı önümüzdeki sezon? Olmayacaksa yazık etmişler bence. Hem güzel gözükmüyor hem de parçalı forma olmadan Galatasaray eksik geliyor bana.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu seneki parçalı da setin içinde bulunacak.
Screw you guys, I'm goin' home
O nasıl bir forma olmuş ya,paintten falan mı yapmışlar tasarımını.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Pazarlarda satılan çakma formalara benzemiş. Umarım böyle bir forma olmaz.
Benim hoşuma gitti ya, parçalıyla beraber olacaklarsa sorun yok.Fakat bu seneki formaların içinde parçalı forma yoksa fiyasko olur.
Beyaz formanın dışında güzel değil bence
Tuğrul'un ilk attığı resimdeki gibi yapsalar süper olurmuş alttaki resimdeki gibi olursa hoş olmaz.Beyaz'ın gideri var gibi bi tek ama yine de parçalısız olmamalıydı.
O morumsu forma ne yahu ne cins tasarımlar var öyle. Onun yerine parçalı olmalıydı bence.
Şirketimiz ile Nike European Operations B.V. arasında 2011 yılında imzalanan Ürün Tedarik, Sponsorluk ve Lisans Sözleşmesi ("Sözleşme"), varılan karşılıklı mutabakatla tadil edilmiştir. Tadil kapsamında Sözleşme süresi, 10 milyon Euro'luk bölümü imza sırasında ödenmek üzere, toplam 70,75 milyon Euro ilave bedelle 30 Haziran 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.
Şirketimiz ile Tacirler Menkul Kıymetler A.Ş. arasında imzalanmış olan sezonluk 3.2 milyon TL tutarındaki reklam ve sponsorluk sözleşmesi (toplam 4 futbol sezonu), sözleşmede yer alan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=367582
Hayırlı olsun ne diyelim![]()
muthis para yalniz. suan en cok kazanan takimiz sponsorluktan
Marka değeri en yüksek kulüp olduğumuz için çok normal.Bir de şu göğüs reklamı için iyi bir sponsor geldi mi tamamdır. Adnan Polat zamanında stadyum için acele etmeseydi Türk Telekom'dan daha çok para verecek bir sponsor da bulabilirdik.
10m euro pesin + 70,75m = 80,75 mio EUR. Süre 10 yıl. Yıllık: 8.075.000 kazancakmisiz valla iyi para.
gogus sponsoruda gazprom yada emirates olsa tadindan yenmez
Ünal Başgan geldiğinden beri hep yükselişteyiz her anlamda. Adam Avrupa fatihini tekrar diriltti her anlamda. En önemlisi de hiç bir şeyi bazıları gibi lafta bırakmadı adam ne dediyse yaptı başardı. Fatih hoca'yı ilk gönderdiğinde belki de ona en çok kızanlardandım ancak zamanla anladıkki orda da doğru kararı vermiş çok büyük başkansın Ünal Aysal hadi yeter sana bu kadar övgü şu hoca işini hallet artık başganım.![]()
10m peşin, toplam 70,75m deniyor Burak'ın paylaştığı KAP bildiriminde. Ayrıca bir 10 milyon daha mı var? Yani 20 milyon mu geçecek ilk etapta peşin olarak? Zaten benim anladığım şartlarla çok iyi anlaşma da, eğer 20 milyon euro geçecekse ilk etapta çok daha iyi anlaşma olmuş.
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, İstanbul'da Hikmet Karaman'la görüşüyor.
Kaynak: Sporx
...
1 saate yakın görüşme gerçekleşmiş ntvspor yazdı.
Arif senin hesap yanlış olabilir, bence de bildirime bakarsak toplam 70.75 olmalı. Yalnız kafama takılan başka bir nokta var, ilave diye belirtmişler. Bizim 2015-2016 sonuna kadar zaten anlaşmamız vardı Nike ile senelik 4.6 milyon euro bedel ile. Onları da dahil edersek şöyle bir tablo çıkar ortaya;
2014-15 4,6m € 10 m € =14,6 m €
2015-16 4,6m € 6,75 m € = 11,35 m €
2016-17 ve sonrası 6,75 m €
Bu arada Hikmet Karaman = Fatih Terim çakması, ayrıca kendisinin adı şike davasında geçmektedir, yasanın tarihi sayesinde yırtmıştır. Kesinlikle gelmemeli. Her şey bir yana, Mancini'yi gönderip Hikmet Karaman'ı getirmek büyük saçmalık olur.
"10 milyon Euro'luk bölümü imza sırasında ödenmek üzere, toplam 70,75 milyon Euro" denmesinden benim anladığım 70,75 milyon Euro'nun 10 milyon Euro'luk bölümü imza sırasında şeklinde. Bir yanlış anlama var bu konuda ama hangimizde acaba![]()
Osman abi senin dediğin doğru bence.
Hikmet Karaman olayı kolpa galiba, yalanlamalar gelmeye başladı.
Ünal Aysal bence Hikmet Karaman'la, basında Galatasaray'a gelmek istiyorum tarzı açıklamalar yapma diye görüşmüştür en fazla![]()
Hikmet hocayı denemek ilginç olur ama belli olmaz piyasadaki yabancı hocalara bakarsak pekte bir isim göremiyoruz öyle ahım şahım. Ama yine de Aysal risk almaz bence yabancı hoca alacaktır ya da yerlilerde önceliği Mustafa Denizli olur.
saçmasapan isimler yerine gelsin bari Hikmet Karaman da belki bir patlama etkisi yaratır. Ayrıca Mevlüt Gs adasındaymış ve görüşülüyormuş.
Hikmet hoca gelse burun kıvırmam hatta sevinebiliim bile. İlk sezon başarı garanti, sonrasında saçmalayabilir ama olsunYabancı hocalara milyonlarca avro saçmaktansa ligi ve ligdeki neredeyse bütün oyuncuları iyi bilen yerli bir hoca daha mantıklı olur.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014