Klose'nin eşi haklı beyler. Münih bildiğin köy yahu![]()
Klose'nin eşi haklı beyler. Münih bildiğin köy yahu![]()
"İstanbul çok büyük bir şehir. Şu ana kadar böyle bir metropolde yaşamadık. Bizim için iyi olacağını sanmıyorum"
Hiç inandırıcı değil bu haber.
Togutay Yarar
Fonseca Istanbul'da. Muslera artik aciklanir gibi bir aksilik olmazsa
Hadi hadi, Muslera açıklansın. Avatar totemi de yaptık hadi artık.![]()
Klose'nin Galatasaray'da başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Klose'nin son 4 yıllık performasına bakarsak çok kötü bir performansı var. Bayen Münih'te ise istikrat sorunu vardı. Bir türlü istenilen performansı veremedi ve sözleşmesi bittiğinde de uzatılmadı. Klose'nin Milli Takım futbolcusu olduğunu düşünüyorum.
Togutay Yarar nasıl bir isimdir yahu.Haber güzel bu arada.
Dİvan kurulunda klübün borcunun çok yüksek olduğu ve transfer yapılmayacağına dair açıklamalar yapılmış.Fotomaç ve Milliyet internet haberiAna başlık kapanabilir seneye paf takımla çıkarız artık
http://www.fotomac.com.tr/Galatasara...eye-gitmeliyiz
Az önce ntvsporda izledim.Başkan gereken transferler yapılacak ve kulübün geliri buna yeter dedi.
Başkan Riva'yı değerlendirmek için yetki istiyor, bu nedenle o şekilde konuşuyor. Mali Genel kurul isteği bu yüzden, Riva için alınan imar izni 2012 Ocak ayına kadar, kongreden gereken izni alacak ve orayı değerlendirecek. Yanlış bilmiyorsam Riva sonrası kulübe yine uzun vadeli bir yatırım olarak yeni bir arazi kazandırılacak, zaten Riva'dan gelecek para 50 sene yeter kulübe doğru kullanılırsa. Kısacasa Galatasaray'ın parası yok, mali durumu kötü geyikleri tamamen hikaye, Ünal Aysal'ın bugün yaptığı açıklamalar da strateji.
Ünal Aysal'ın bir lafı da "Galatasaray'ın benim servetime ihtiyacı yok." zaten. Bu para mevzusu transferde kesinlikle önümüzde engel değil.
Drogba gelir bütün türkler oynamaz herşeyi drogba'ya bırakır. Ee yıldız ya kendileri. Klose gelirse orta saha oynar iyi paslar klose maç başına 2 gol ortalama ile oynar![]()
İstanbul'a büyük diye Trabzon'a küçük diye gitmiyor. Karın var derdin var.
Klose'nin transferi zora girdi. Alman yıldızın eşi İstanbul'a gelmek istemiyor.
Yapılan görüşmeler sonucu Galatasaray'a olumlu bakan Miroslaw Klose'ye eşi engel oldu. İstanbul'da yaşamak istemeyen eşi nedeniyle Miroslav Klose transferi zora girdi.
Ntvspor'un haberine göre; Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, Bayern Münih'ten ayrılan Miroslav Klose'nin transferi zora girdi. Bu görüşmeleri eşine bildiren Klose'nin ret yanıtı aldığı öğrenildi. Klose'nin eşi İstanbul'a gelmek istemedi.
Dün, Bülent Tulun ve Ümit Davala, Miroslav Klose ile görüşmüş ve Alman futbolcu olumlu yanıt vermişti. Fakat Klose'nin eşinin "İstanbul çok büyük bir şehir. Şu ana kadar böyle bir metropolde yaşamadık. Bizim için iyi olacağını sanmıyorum" sözleri üzerine Alman futbolcudan olumsuz mesaj geldi.
Galatasaray yönetimi de alternatif isimlere yönelmeye başladı. Klose'nin alternatifleri de yakın zamanda belli olacak.
kaynak mynet
Miroslav Klose resmen Lazio'da.
http://www.sslazio.it/news/news/1-ne...omunicato.html
Anlaşılan o ki yönetim sınıfta kalmıştır arkadaşlar.Sürekli tarih erteleyerek bizlere verdikleri sözleri tutamıyorlar gazetelerde bizlerle dalga geçer gibi her gün yeni bir yıldıza imza attırıyorlar.Klose'nin eşi istemedi diye birşey yok bana göre yönetimimiz söz verip tutamayınca saçma sapan bahaneler uydurmaya başladı.Madem Ünal başkan çıkıp ''Ben klübe para vermem klübün transfer yapmaya yetecek parası var'' diyor neden hala tek bir yıldız takıma gelmedi.Elmander bence yıldız transfer değil.Drogba'nın da geleceğine inanmıyorum.Şimdiden kendimizi alıştıralım 2.hatta 3. sınıf topçular yıldız diye klübümüze getirilecek gibi gözüküyor.Bu saatten sonra imza atana kadar hiç bir oyuncu transferi haberine inanmamak gerek.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, eğer bütün eksik bölgelerimize Elmander ayarında transfer yaparsak, bence takım tamam olur.
Drogba, Klose (biz her ne kadar beğenmesek laf etsek de) sonuçta dünya yıldızı adamlar, yani Drogba demek stopere Puyol'u almak, sağ kanada Robben'i almak falan demek. Galatasaray'a gelmeleri zaten çok zor Drogba gibi adamların. UEFA'ya bile gitmiyoruz. Başarıya aç, agresif oyuncular almalıyız. Ya da kendini kanıtlamış oyuncular. Lucas Neill ingiltere liginde kral mıydı sanki? Buraya 30lu yaşlarda geldi adam ligin en kaliteli stoperlerinden birisi hala öyle değil mi? Elmander, kesinlikle iyi transfer.
Tek söz.Daha çok erken.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Klose Lazio'ya imza attı!
Galatasaray'a geleceği konuşulan Miroslav Klose, yarın Lazio'ya imzayı atıyor...
Goal.com Türkiye
Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray'a geleceği yönünde anılan ve eşinin istememesi sebebiyle Türkiye'ye gelmediği konuşulan Miroslav Klose, Lazio forması giyecek.
Skysports'un verdiği habere göre Alman oyuncu Klose, anlaşmaya vardığı Lazio için yarın Roma şehrinde sağlık kontrolünden geçecek.
Bayern Münih'ten ayrılan oyuncunun adı daha önce Trabzonspor ile de anılmıştı.
Ben Elmandere kötü oyuncu demedim yararlı olacağına da inanıyorum.Ünal Aysal başkan olduktan sonra 5-6 yıldız oyuncu alıcam dedi tarih verdi bekledik transfer yapılmadı şimdi yeni bir tarih verdi 20 haziran diye.Baştan atıp tuttu şimdi de işler umduğu gibi gitmiyor.Takımın borcu var deniyor madem mali yapı çok önemli Adnan başkan kalsaydı arada hiçbir fark yok.Lucas neill'dan filan bahsetmişsin ama ligi kaçıncı bitirdiğimizde ortada madem çok kaliteli oyuncular neden bu durumdayız.Parayla satın alınabilecek bir çok yıldız oyuncu var birçok oyuncuya geçmiş senelerde teklif sunduk ama adamlar qatar gibi ülkelere gittiler neden? para için...Sözleri tutamayacak bir başkan her gün kanallara çıkıp şov yapmamalı.Baştan çıtayı yüksek koymasaydı bugün bu konuşmaları yapmıyorduk.
avrupa kupalarına gidemeyen bir takım var.
nasıl olur da yıldız transferi beklersiniz aklım almıyor.
(/s)
Ona bakarsan biz İnamotolu halimizle, Fabio Pinto, Lukunku, Petre'li halimizle bile bu kadar kötü hiç olmadık. Oyuncular çok mu kaliteliydi? Bence sırf buna yormamak lazım. Bir Muslera büyük başarıdır. Bir Kallström büyük başarıdır. Para diyorsun da şu an takımdan yollayalım dediğimiz Lorik Cana bile 2M Euro alıyor. Doğru düzgün maç oynamayan Baros 3M Euro alıyor. Düşün ki Drogba gibi adamlara 6M Euro falan vermemiz lazım. Sence Galatasaray için çok fazla değil mi? Şampiyon olmuş bile olsaydık, yine de fazla. Ben de isterim Drogba gelsin Klose gelsin, ama bir yanda da gerçekler var.
Öte yandan, yönetimin şu atıp tutmacı tavrından ben de hoşlanmıyorum. Ama iyi transferler bekliyorum. Bu Drogba olmaz da Cisse olur mesela. Ama ama kötü adamlar almayız ben güveniyorum yeni yönetime.
Bazen yetmeyebilir ama olsun![]()
Bu adamlar zaten gelmişler kaç yaşına.Avrupada oynasa nolur oynamasa nolur.Çıkar ligte kupada oynar alır parasını adamın işine daha çok gelir.Bir Kallström için bunu söyleyemeyiz ama Drogba için rahatlıkla söyleyebiliriz.
Yarın akşam Kallstrom'de başka klübe imza atarsa ne olacak ? Kesin transfer gibi yazmışsın oda daha imzayı atmadı.Muslera'da da sorun çıkarsa Cisse'de olmazsa yönetimin yaptığı hatayı kabullenip seninde söylediğin gibi yararlı transferler yapacağız bu transferler içinde yıldız oyuncularda olabilir diye açıklama yapması lazım en azından. Yeni stadın dolması için yıldız şart.Asıl sıkıntı yeni yönetimin daha işin başında çuvallaması ve inatla hala açıklamalara devam etmesi.Çıkan transfer haberlerini yalanlamayıp kamuoyunda beklenti oluşmuş bir deniycez demesi gerçekci olmayan Ünal başkan ne yazık ki.
Yıldız futbolcular Avrupa kupalarında oynamayan takımlara gidemez diye yeni bir kural mı çıktı ? Yani kötü bir sezon geçirip Avrupa'ya gidemedik diye Galatasaray'ı yerin dibine sokmaya da gerek yok. Avrupa'da en çok tanınan bilinen ve saygı duyulan Türk kulubüdür Galatasaray. Her zaman yıldız futbolcuların gelebileceği de bir kulüptür.