Drogba`da yok.Baska forvet gelmezse de bu sene boyle oynariz gibi.Burak her ne kadar kahretse de, gecen seneden cok cok daha fazla gol atar bu sistemde.
Drogba`da yok.Baska forvet gelmezse de bu sene boyle oynariz gibi.Burak her ne kadar kahretse de, gecen seneden cok cok daha fazla gol atar bu sistemde.
ben de bu 11'i bekliyorum açıkçası![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Stoper zayıf kalır bence. Oraya bir yabancı alıcaktır zaten Prandelli almazsa bile Chedjou var o da son dönemde gayet iyiydi.
o zaman da kanatta eksik kalıyoruz. Eğer Mancini'nin hatasına düşüp Burak'ı kaleden uzaklaştırırsa daha da kötü olur bizim açımızdan.Burak ya forvet oynayacak ya da satılacak. yedek oturursa fayda etmez...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Formalar tanıtıldı resmen sponsor yok böyle mi devam edilecek acaba
Screw you guys, I'm goin' home
Beyaz formayı görünce ilk başta milli takım forması diye hiç dikkat etmedim. Meğer bizim formamızmış. O ne öyle atlet gibi ya
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyaz forma çok kötü değil mi ?
Beyler pembe formadan her türlü iyidir uzatmayın.O arma olsun o forma alınır her türlü kulübe katkınızı yapın.
Bu arada Mor forma çıkmıyor mu ?
Ben beğendim formaları,özellikle beyaz forma sade ve şık olmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mesela Beyaz formayı atlet niyetine giyersiniz işte uyursunuz ne güzel.![]()
Şimdi o beyaz forma 110 TL'ye satışa sunulacak demeyin![]()
Beyaz formaları severim bence güzel olmuş ama diğer forma daha iyi olabilirdi
Sponsor ile birlikte beyaz forma harika olacaktır. Sadece şu an çok boş görünüyor.
MOR noldu MOR ?
Football is simple,but Football Manager is not
Bir şey olacağını sanmıyorum ama..
Şirketimiz tarafından profesyonel futbolcu İzet Hajrovic aleyhine FIFA nezdinde aşağıdaki konularda hukuki yola başvurulmuştur.
- 2014-2015 sezonu başlamadan önce FIFA düzenlemeleri (FIFA-RSTP Madde 17( 3 )) kapsamında futbolcuya sportif yaptırımlar uygulanması,
- Futbolcu tarafından öne sürülen iddia ve taleplerin red edilmesi,
- Futbolcunun sözleşmesini nedensiz olarak sonlandırmış olduğunun tespiti,
- Şirketimiz tarafından Grasshopper' a 11 Mart 2014 tarihinde ödenen 875.000 Euro üzerinden %5 faiz oranı ile hesaplanacak faiz bedelinin ve toplam bonservis tutarı olan 3.500.000 Euro'nun oyuncu tarafından karşılanması,
- Futbolcunun yerine alınacak oyuncu ile ilgili gider ve maliyetlerin futbolcu tarafından karşılanması,
- Futbolcunun Şirketimize 250.000 Euro tutarında manevi tazminat ödemesi,
- Futbolcu tarafından bu süreçte Şirketimiz tarafından katlanılan ve katlanılacak tüm hukuki ve idari giderlerin karşılanması.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sinan Bolat pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçmek için anlaşmalı hastaneye gelecek.
Ciddi bir bonservis bedeli ödeneceği bildirildi.
Son dakika haberi.
Çubuklu formanın birinci forma olmasına hala karşıyım ama güzel olmuş reklamsız, beyaz formanın yakası Fransa'nın iç saha formasınınki gibi olsaymış reklamsız olurmuş da bu haliyle çekilmiyor pek. Mor forma da Cl gruplarının belli olacağı dönemde açıklanır resmen.
Screw you guys, I'm goin' home
açıkçası beyaz formayı beğenmedim o kırmızı çizgilerin yanında sarı çizgide olmalıydı. Boyle milli takım forması gibi olmuş.
Cesare Prandelli, yarın saat 21.00'da GS TV'de.
Yalnız sponsor ve Şampiyonlar Ligi logoları ile birlikte formalar efsane olabilir
O kadar çok uğraştılar ki takımla yok Türk bayrağıdır o dur budur onlarda gidip direk Milli formayı çıkarmışlar, hadi buna da bir şey bulun!
Bence her ikisi de çok güzel olmuş, hele ilk forma çok tatlı olmuş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=3jy7r
Kadro böyle olabilir gibi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bruma,hamit,o yeni transfer sinan, korqy gunter cok iyilermis antremanlarda
4 M Euroya Gökhan Töre kaçırılır mi yahu? Hem de Beşiktaş'a çalım olurdu. Yabancı sınırı konusunda sürekli muhalefet ediyorlardı ya inadına gökhan töre'yi almak lazımdı. Ondan sonra yapamazlardı.