Sayfa 525 / 896 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
15,721 ile 15,750 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Kaynak nedir?
    Tribündergi (gitmek istediği) , İbrahim Seten (gitmek istediği + Al Sadd transferi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbrahim Seten bir bomba daha patlattı . Ziegler Fenerbahçe'de diye . Kulübe teyit ettirmiş bakalım güvenilir mi bu kişi anlayacağız .

Edit : Ertem Şener'de Niang'ı yolladı . Yarın açıklanıyor diyor .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gyan"i kiralamak istiyormus fenerbahce..

Ziegler konusunda da Niang konusunda da konuşmak için henüz erken.İbrahim Seten'in yazdıklarını okudum,pek samimi gelmedi bana açıkcası.

"Konuştuğum üst düzey fbli yönetici:Bir anda Niang gidiyor diye 10 gazeteci mesaj attı.Ne olduğunu anlamadım"
    Böyle bir tweeti var.Kulüpte bir futbolcu satılıyor ve bundan üst düzey bir yöneticinin haberi olmuyor.Pek inanamadım açıkcası.

Ziegler konusunda da Del Piero_10 bizi bilgilendirirse memnun oluruz.Juventus'ta şu an durumu ile ilgili.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

niang ın yollanıp gyan ın alınmasına karşıyım. niang gidecekse daha iyisi gelsin ya da kimse gelmesin. bir sene sonra da guiza,kezman gibi uğraşmayalım onunla...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Niang giderse zaten iyi birini almanın imkanıda yok bu saatten sonra. Ya satmayacaksın yada satınca Berk ile felan idare edeceksin. Bu saatten sonra Niang'dan iyi birisini bizim şartlarımıza göre alabileceğimizi sanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen sene Niang'tan önce Gyan'la ilgilenilmişti ve yaklaşık 16 m € istenmişti diye hatırlıyorum. Ama çok şükür Niang'ı aldık ve geçtiğimiz sezon kendisinden epey faydalandık. Ancak şuan kendisine gelen teklifin maaş olarak cezbedici olduğu konuşuluyor. Giderse eğer Niang yerine Gyan faydalı olabilir. Bence Niang Gyan'dan daha kaliteli bir oyuncu ama Gyan da gezici özelliklere sahip olduğu için arkadaki isimleri rahatlatabilir. Onun açacağı boşlukları Alex'le değerlendirebiliriz. Fakat Sunderland Gyan'a iyi bir bonservis ödemişti ve yüklü bir bonservis belirlemişlerdir diye düşünüyorum. Dolayısıyla bana göre Gyan transferi şu aşamada zor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://www.sunderlandecho.com/sport/...ahce_1_3727584

Burada Gyan'a bizim tarafımızdan yapılan teklifin reddedildiği yazıyo galiba. E.Düzen paylaşmış...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ziegler konusunda da Del Piero_10 bizi bilgilendirirse memnun oluruz.Juventus'ta şu an durumu ile ilgili.
    Del Neri gitmeden kendisi ile anlaşılmıştı. Yeni teknik direktör Conte, sezon öncesi performansından memnun kalmamış. Hazırlık maçlarında fazla şansı bulamadı. Bu yüzden gönderilmesine karar verilmiş görünüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şirketimiz Reto Ziegler adlı oyuncunun kiralanması konusunda, kulübü Juventus ile görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168769
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

her ne kadar santos'un yerini dolduramayacak olsa da ziegler hayırlı olsun. belki bizi yanıltır.

bu arada kiralık sanırım.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hayırlı olsun.Umarım iyi performans gösterir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2 Yabancı yolda .Biri stoper diğer forvet.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Twitterdeki bir kac vatandas dedi ziegler hakkindaki goruslerini sahsen ben hic izlemedim

Ziegler uzaktan etkili vuruslari olan bir oyuncu. Ayrica yillarin Serie A tecrubesi olmasina ragmen Santos'tan daha genc.

Santos dribbling, adam eksiltme ve bitirici vurus olarak daha iyi teknige sahip ama Ziegler tempo ve kademe ozellikleriyle daha iyi sol bek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şuan da niang yollanmayacaksa yeni yabancı forvet gereksiz. muntari boşta, düşünülmeli...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    şuan da niang yollanmayacaksa yeni yabancı forvet gereksiz. muntari boşta, düşünülmeli...
    İnter'deki Muntari mi boşta olan? Eğer oysa neden serbest bıraktı İnter bilen var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Küçülmeye gitmiştik. Ziegler iyi oyuncu. Gelse de olur gelmese de olur ama iş yapabilir. Bu arada Appi de dönmek istediğini açıklamış. Bence geri alalım Appi'yi. Yabancı sınırlaması yok zaten.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ziegleri juvenin satması sacma geldi bana daha yeni almadılar mı bunlar adamı niye satıyorlar??
    ama fenerbahce icin ii oyuncu bnce santos un yerini rahat doldurur defansif özelligi daha ii

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

valla santosdan ne iyi nede kötü yerini doldurabilir bence santosun.

büyük takımların bekleri ofansif olarak üst düzey olmalı Santos gibi Marcelo gibi bence.Yani Ziegler günü kurtarmalık bir transfer ve bu açıdan mantıklı ama Santos'un yarısı etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

hyurekli haluk yurekli Ntvspor

Niang için teklif edilen 7 milyon EURO'yu FB kulübü kabul etmedi. Şu an itibariyla durum bu...

http://twitter.com/#!/hyurekli/statu...05774359146497
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ligtv kabul edildi diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gyan ve Yobo gelicekse Niang gidebilir ama gyan gelmeden giderse napıcaz bilmiyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Loran

- Niang için 8.5 m €'luk teklif geldi. %90 ihtimalle Niang gidiyor.

- Asamoah Gyan'la, Mervan Çelik'le ilgileniliyor.

- Ziegler önümüzdeki sezon kesinlikle Fenerbahçe forması giyecek. Kiralık da olabilir ama bonservisinin alınması da ihtimaller dahilinde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Muntari'nin eşinin Tr'ye gelmek istemediği söyleniyor. Bence o transfer zor. Gyan ise olabilir ama oda yağlı para istiyorlar o nedenle Niang'ı satmamızın anlamı kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Juventus'un İsviçreli oyuncusu Ziegler, İtalyan basınına Fenerbahçe'yle anlaştığını açıkladı. Ligtv son dakika

Pek izlediğim bir oyuncu değil ama umarım iyidir. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını bildirdiği Juventus oyuncusu Ziegler transferini bitirdiğini açıkladı.

Ziegler, İtalya basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini ve Fenerbahçe ile 2,5 milyon Euro'ya anlaştığını ifade etti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İnter'deki Muntari mi boşta olan? Eğer oysa neden serbest bıraktı İnter bilen var mı?
    boşta değil mi ? ben geçen gün twitter da okudum o yüzden yazdım. doğru olmayabilir o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını bildirdiği Juventus oyuncusu Ziegler transferini bitirdiğini açıkladı.

Ziegler, İtalya basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini ve Fenerbahçe ile 2,5 milyon Euro'ya anlaştığını ifade etti.

Sporx
    benim bildigim santos yillik 1,5 milyon euro civari para aliyordu ziegler gibi santostan kötü bir oyuncuya yillik 2,5 fazla degilmi sizce

Mesaj Yetkileri