drogbanın doğum günümü lazım mehmetD![]()
drogbanın doğum günümü lazım mehmetD![]()
Eğer Ceyhun'u da alırsak Trabzon'a karşı 3-0 öne geçmiş olucaz![]()
Yalçın Dümer'e selamlar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Lyon'lu Ederson haberi çıkmış SporX'de. 25 yaşında ayrıca geçtiğimiz sezon 7 aylık bi sakatlık geçirmiş. Transfermarkt'a göre 5,5M€ değeri var. SporX, Lyon 7 milyona satabilir demiş.
http://www.transfermarkt.de/en/eders...ler_29035.html
Gereksiz muhabbetlere girmeyelim.
Granqvist hayirli ugurlu olsun arkadaslar.![]()
Groningen resmi sitesinde.. Alt twitler geçiyor.Türk medyasına göre bzidemiş..Onu diyordur
Granqvist gelirse guzel olur.
Bence gelmesin, yapamaz burda o.
Kayserispor,Beşiktaş gibi takımların yaptığı transferlerden biraz örnek alsa bizimkiler de iyi olacak.Biraz gurbetçi oyuncu getirin şu takıma.Ne varsa gurbetçilerde var!
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
E tabii yapacağın transferinde kalitesini iyi gözlemlemek zorundasın.Yoksa sonuç yukarıdakiler gibi olur.Antep alır Cenk Tosun olur,Kayseri alır Serdar Kesimal olur,sen alırsın Barış Özbek olur.Bu da yönetim ve transfer izleme komitesi farkı olur.Hatalardan ders almayı bilmezsen,her sene aynı senaryoyu izlemeye devam ederiz.
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA Ceyhun Gülselam Galatasaray'da. Selcuk Inan ile beraber saglik kontrolune girecek. (Radyospor)
hayırlı uğurlu olsun
Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor![]()
Hadi hayırlı olsun 3-0 öne geçtik![]()
Hayırlısıyla Mustafa Sarp'ı da Trabzona verdik mi bizim orta saha tam olur![]()
M.Sarp ve Ayhan'ı yollayalım Trabzonspor'a 5-0 olsun şu maç![]()
İyi transfer.Gerektiğinde stoper olarak dahi oynayabilir.Dirençli bir orta sahamız oldu.Artık bonservis bedeli ile oyuncu transfer edelim.Mümkünse yabancı olsun.
Bu Bonservissiz oyuncu transferi olayı Adnan Sezgin'den kalmış hala değişmemiş değişen tek şey artık kaliteli oyuncular geliyor Galatasaraya![]()
Ceyhun geliyor sanırım. İyi bir alternatif fakat hala yabancı stoper + yabancı kaleci acilen bekleniyor.
Lig Tv anlaşıldığını yazdı şimdi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Pınar Argun yazdıysa yattı kesin.
Edit : http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159136 bu sefer ayarı ben yedim. Hadi hayırlı olsun güzel alternatif. Sadri Şener'den Mustafa Sarp hamlesi bekliyoruz.![]()
Last edited by Sirius Black : 10.Haziran.2011 at 21:27
Bu 3-0 4-0 5-0 muhabbeti de iyimiş. Barış Özbek kazma da, sanırım millet Ceyhun'u Pirlo sanıyor. Ceyhun geldiğinde Selçuktan iyiydi ama üzerine hiç koyamadı. Bir de aldığı Trabzonu aşıyor. Zaten o yüzden opsiyonu kullanmadık. Egemen'in gitme nedeni de Ceyhun'un kontratıydı. Banko oynayan Egemen Ceyhunun 3 te 2 si kadar para alınca rest çekip gitti. Neyse, Galatasaraya hayırlı olsun.
Ntvspor son dakika haberi olarak veriyor Ceyhun'la görüşülmeye başlandığı borsaya bildirilmiş.
Mustafa Sarp'ı verirsek oyun biter.O satranç oyunun şahı kadar değerli bizim için.
Ceyhun'u severim beğenirim.Gelirse alternatif olarak iyi bir oyuncu.Doğru adımlar atıyoruz.Kallström ve Muslera'da bundan sonraki ilk önceliklerimiz olmalı.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbolcu Ceyhun Gülselam'ın Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Galatasaray için gerekli bir transferdi hayırlı olsun. Açıkçası ben kendi takımımda da görmek isterdim Ceyhun'u, zira Aurelio ve Ernst gidince işimize çok yarardı.![]()
Gelirse çok sevinirim çok iyi bir futbolcu olur/olabilir![]()