Umrım stoper olarak düşünülüyordur.. Yanına hızlı ve lider özellikli bir stoper daha alınırsa müthiş bir ikili kurmuş oluruz bence..
Servet de gitsin çok istediği Avrupa'sına.. Bonservis bile istemez..
Umrım stoper olarak düşünülüyordur.. Yanına hızlı ve lider özellikli bir stoper daha alınırsa müthiş bir ikili kurmuş oluruz bence..
Servet de gitsin çok istediği Avrupa'sına.. Bonservis bile istemez..
Stoper oynatılırsa gayet başarılı olur Ceyhun. Eskiden iyi uzun toplar da atıyordu ama sonraları yapamamaya başladı.
3 tane bonservissiz iyi oyuncu aldik bu iyi adimlarin baslangici sira yabancilarda umarim onlar da kampa kadar halledilir.
Ceyhun'u herzaman takimimda görmek istiyordum. Sonunda hayalim gerceklesiyor.
İyi transfer Ceyhun...
fm de gs kariyeri açtığımda direk aldığım 2 oyuncu ceyhun ve selçukbenim için çok iyi oldu
![]()
Şu transferi Fenerbahçe'nin yapmasını isterdim. İyi oyuncu,hayırlı olsun
Barcelonadan geldi. Tatildemiş.
Çok iyi transfer.
Ceyhun beklenilen seviyeye pek gelemedi fakat bu lig için iyi bir ön libero oyuncusu. Bizi taşıyacaktır bu sezon. İyi transfer bence.
Kilit bir noktaya iyi transfer bence. Hem stoper eksiği olan hem de ön libero eksiği olan bir takıma gitti. Fatih Terim göbeği Ceyhun-Selçuk ikilisine bile emanet edebilir ya da stoper de Servet-Ceyhun da oynatabilir. Hiç birşey olmasa kaliteli bir yedek olur.
Arkadaşlar Farkında mısınız bilmiyorum ama şimdiye kadar ki transferlerin hepsi bonservis bedelsiz geldi ve yönetim bonservisi elinde olan futbolcuların peşinden koşuyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı Başkan borçlar düşündüğümden fazla çıktı diye açıklamalar da yapıyor.Kendi klübüyle anlaşma sağlayamamış futbolculardan kurulu Toplama bir takım olacak gibiyiz.
Şirketimizin ana ortağı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin (Kulüp) Yönetim Kurulu toplantısında, Kulüp tüzüğünün 25.3. ve 28. maddeleri uyarınca, Genel Kurul'un olağanüstü olarak toplantıya çağrılması; toplantının 2 Temmuz 2011 Cumartesi günü yapılması, bu toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, bir sonraki toplantının 9 Temmuz 2011 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılması kararlaştırılmıştır. Toplantı gündeminde Kulüp'ün her türlü kredi, borç ve teminatlarının yeniden yapılandırılmasını teminen; Şirketimizin sermaye piyasasında işlem gören hisse senetlerinin ilgili mevzuat çerçevesinde satın alınması veya çoğunluk hissesi muhafaza edilmek kayıt ve koşuluyla satılması, rehnedilmesi, teminat gösterilmesi, hisseler üzerinde intifa hakkı kurulması konusunda tüzüğün 24.maddesinin 10, 12, 13 ve 19.fıkraları uyarınca Yönetim Kuruluna, 4.3.maddede sayılan faaliyetlerin yürütülmesi ve her türlü hukuki işlem, sözleşme ve tasarrufun gerçekleştirilmesi bakımından 31.05.2014 tarihine kadar yetki verilmesi konusu görüşülecektir.
KAP
( Bildirim saati 23:27)Bu saatte transfer için iyi oldu..Bilgi![]()
KAP'a şimdi bildirim yapıldı. 2-9 Temmuz olağanüstü mali genel kurul olacak.
Bankalara çok ucuk teminatlar verilmiş.Polat'ın işi zor![]()
Last edited by Emurafu : 11.Haziran.2011 at 03:28
Bonservissiz ama kaliteli adamlar alıyoruz. Eğer isterseniz fazladan bonservis verelim. Böylece taraftar da tatmin olur.
Te Allahım önceden kalitesiz oyuncular alırdık bonservissiz...Şimdi tam tersi kaliteli oyuncular alıyoruz kulübümüz açısından böylesi daha iyi Selçuk'u bonservisli aldığımızı düşünsene 8'den aşağı bırakmazlardı...Bu kadar olumsuz olmaya gerek yok daha kampa 1 ay var o 1 ay içinde daha çok transfer açıklanır rahat ol...Bonservisli oyuncu almak o kadar kolay değil...Yöneticiler çok çalışıyor elbet sonuçlanacak transferler...
Boyle bonservissizlere can kurban. Sanki Ali Turan, Serdar Ozkan, Gokhan Zan'i aldik. Aldigimiz adamlar Elmander, Selcuk İnan, Ceyhun Gulselam'i aldik. Bonservisli oyuncular cikiyor birisi kalkip bu kadar para verilir mi diyor, bonservissiz alinca toplama adam aliyoruz deniyor. Anlamak guc. Luis Fabiano ismi de cogaldi medyada. Gelirse cok iyi olur bence.
Luis Fabiano yeni gitti yahu.Yüklü miktara anca gelir...
Avrupa'ya donmek isteyen bir Brezilyali'yi Sao Paolo'nun o kadarda tuzlu miktara satacagini sanmiyorum abi. Ederi neyse ona gelir.
Giden yönetim öyle bir travma yaratmış ki konuşulanlara bakYönetim gitti, teknik direktör gitti, oyuncuların bir kısmı gitti. Bence taraftarında bir kısmının değişme vakti gelmiş
![]()
Bu arada Ceyhun transferi cok faydali olur eger imzalar atilirsa. Savunmada joker diyebilecegimiz bir isim olur gercekten de. Ayrica saniyorum ki Fatih Terim'in alternatif olarak gosterdigi oyuncularin coguyla anlasildi. (Kallstrom-Granqvist-Larsson vs.) Ama esas alinmasi istenen oyuncularla gorusmeler surdugu icin netlesmiyor bu transferler. Yonetim sıkı calisiyor gercekten de.
Bizim yönetim Gio'yu geri alsın Copa America'da döktürüyor yine.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu takımdan hiçbir şey olmaz bana göre siz hayal kurmaya devam edin.Kallstrom,Drogba imza atana kadar kötümserim ki atacaklarına da pek ihtimal vermiyorum.Fatih terim'in yönetime verdiği listenin en sonunda ki oyuncularla anlaşılacak Fatih Terim'e üzülüyorum yine istediği kadro olmayacak.![]()
Luis Fabiano yeni gitti ve yanlış hatırlamıyorsa 31 yaşında. Almamızın hiçbir anlamı yok bana göre![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Abi bu da çok hayalperest bir yorum yaKallström - Granqvist - Larsson'u alternatif olarak görüyoruz, daha iyileriyle anlaşamazsak bunlar cepte diyorsun yani ? Abi Galatasaray'a bundan iyi kim gelecek? Bir Lucas Neill geldi adam kral oldu yahu. Bu 3ü gelsin başka bir şey istemem cidden. Daha iyisini bulamayız. Bunlarla anlaşsalar havada kaparlar bence.
Daha kaleci alamadık her sezon başı gelecek 5 sene kaleyi korur diye kaleci transfer ediyorlar ucuz yollu adamlar saçma sapan goller yiyor.Bir takımın en önemli mevkii kalecidir bizde bir tane bile yok.Sabri sakatlansa yedeği yok.Hakan balta çok köt oynadı geçen sezon çağlar yeni düzeldi ama kendine güvenini kaybetmiş.Defansımızda Servet kaç yıldır tek başına savaşıyor yanına düzgün bir oyuncu gelmedi zaten yedeği de yok.Ortasaha da banko oynar diyebileceğimiz şimdilik Culio(yetersiz)- Selçuk var.Sağda pino-kazım ya çok iyiler yada berbat oynuyorlar.Arda'dan daha iyi oyuncu alınmadığı takdirde arda yine kendini bu takımın kralı sanacak Hasan Şaş'ın kopyası bence soldan dibe gir topu çek orta yap Arda'yı çözdüklerinde hiçbirşey yapamıyor. Milli maçlarda adamlar tanımadığı için o çalımı yiyorlar.Forvette Baros müzmin sakat.Stancu ne olacağı belli değil.Sadece Elmander var.
Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bakarsak Fener'in kadrosu zaten iyiydi kaliteli Türk oyuncularla takviye yaptı.Beşiktaş'ta transferin kralı şu anda zaten yabancı yıldızları çok iyi kadroyu Türk oyuncularla destekliyorlar.
Kadroları karşılaştırınca gerçek ortaya çıkıyor.Kusuruma bakmayın ama gerçek ortada.