Sayfa 527 / 1204 İlkİlk ... 274274775175255265275285295375776271027 ... SonSon
15,781 ile 15,810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Umrım stoper olarak düşünülüyordur.. Yanına hızlı ve lider özellikli bir stoper daha alınırsa müthiş bir ikili kurmuş oluruz bence..

Servet de gitsin çok istediği Avrupa'sına.. Bonservis bile istemez..

Stoper oynatılırsa gayet başarılı olur Ceyhun. Eskiden iyi uzun toplar da atıyordu ama sonraları yapamamaya başladı.

3 tane bonservissiz iyi oyuncu aldik bu iyi adimlarin baslangici sira yabancilarda umarim onlar da kampa kadar halledilir.

Ceyhun'u herzaman takimimda görmek istiyordum. Sonunda hayalim gerceklesiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi transfer Ceyhun...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fm de gs kariyeri açtığımda direk aldığım 2 oyuncu ceyhun ve selçuk benim için çok iyi oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu transferi Fenerbahçe'nin yapmasını isterdim. İyi oyuncu,hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barcelonadan geldi. Tatildemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok iyi transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Şu transferi Fenerbahçe'nin yapmasını isterdim. İyi oyuncu,hayırlı olsun

Selçuk Şahin varken yerine başka birini yakıştıramıyor Fenerbahçe o yüzden istememişlerdir

Takımımız için güzel transfer olucak inşallah. Barış-Ayhan-Sarp 3 lüsünden sonra bırakın çağ atlamayı gezegen değiştiriyoruz resmen
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun beklenilen seviyeye pek gelemedi fakat bu lig için iyi bir ön libero oyuncusu. Bizi taşıyacaktır bu sezon. İyi transfer bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kilit bir noktaya iyi transfer bence. Hem stoper eksiği olan hem de ön libero eksiği olan bir takıma gitti. Fatih Terim göbeği Ceyhun-Selçuk ikilisine bile emanet edebilir ya da stoper de Servet-Ceyhun da oynatabilir. Hiç birşey olmasa kaliteli bir yedek olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Arkadaşlar Farkında mısınız bilmiyorum ama şimdiye kadar ki transferlerin hepsi bonservis bedelsiz geldi ve yönetim bonservisi elinde olan futbolcuların peşinden koşuyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı Başkan borçlar düşündüğümden fazla çıktı diye açıklamalar da yapıyor.Kendi klübüyle anlaşma sağlayamamış futbolculardan kurulu Toplama bir takım olacak gibiyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şirketimizin ana ortağı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin (Kulüp) Yönetim Kurulu toplantısında, Kulüp tüzüğünün 25.3. ve 28. maddeleri uyarınca, Genel Kurul'un olağanüstü olarak toplantıya çağrılması; toplantının 2 Temmuz 2011 Cumartesi günü yapılması, bu toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, bir sonraki toplantının 9 Temmuz 2011 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılması kararlaştırılmıştır. Toplantı gündeminde Kulüp'ün her türlü kredi, borç ve teminatlarının yeniden yapılandırılmasını teminen; Şirketimizin sermaye piyasasında işlem gören hisse senetlerinin ilgili mevzuat çerçevesinde satın alınması veya çoğunluk hissesi muhafaza edilmek kayıt ve koşuluyla satılması, rehnedilmesi, teminat gösterilmesi, hisseler üzerinde intifa hakkı kurulması konusunda tüzüğün 24.maddesinin 10, 12, 13 ve 19.fıkraları uyarınca Yönetim Kuruluna, 4.3.maddede sayılan faaliyetlerin yürütülmesi ve her türlü hukuki işlem, sözleşme ve tasarrufun gerçekleştirilmesi bakımından 31.05.2014 tarihine kadar yetki verilmesi konusu görüşülecektir.

KAP
    ( Bildirim saati 23:27)Bu saatte transfer için iyi oldu..Bilgi

KAP'a şimdi bildirim yapıldı. 2-9 Temmuz olağanüstü mali genel kurul olacak.
    Bankalara çok ucuk teminatlar verilmiş.Polat'ın işi zor
    Last edited by Emurafu : 11.Haziran.2011 at 03:28

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Arkadaşlar Farkında mısınız bilmiyorum ama şimdiye kadar ki transferlerin hepsi bonservis bedelsiz geldi ve yönetim bonservisi elinde olan futbolcuların peşinden koşuyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı Başkan borçlar düşündüğümden fazla çıktı diye açıklamalar da yapıyor.Kendi klübüyle anlaşma sağlayamamış futbolculardan kurulu Toplama bir takım olacak gibiyiz.

Abicim sen felaket tellalı mısın Bi kere de olumlu yorum yap Yerli 2 yabancı 1 oyuncuyu bonservissiz aldık.Hepsi de iyi oyuncular.Onlara verilecek bonservisleri gelecek daha kaliteli oyuncular için kullanırız bu kadar basit yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bonservissiz ama kaliteli adamlar alıyoruz. Eğer isterseniz fazladan bonservis verelim. Böylece taraftar da tatmin olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Te Allahım önceden kalitesiz oyuncular alırdık bonservissiz...Şimdi tam tersi kaliteli oyuncular alıyoruz kulübümüz açısından böylesi daha iyi Selçuk'u bonservisli aldığımızı düşünsene 8'den aşağı bırakmazlardı...Bu kadar olumsuz olmaya gerek yok daha kampa 1 ay var o 1 ay içinde daha çok transfer açıklanır rahat ol...Bonservisli oyuncu almak o kadar kolay değil...Yöneticiler çok çalışıyor elbet sonuçlanacak transferler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boyle bonservissizlere can kurban. Sanki Ali Turan, Serdar Ozkan, Gokhan Zan'i aldik. Aldigimiz adamlar Elmander, Selcuk İnan, Ceyhun Gulselam'i aldik. Bonservisli oyuncular cikiyor birisi kalkip bu kadar para verilir mi diyor, bonservissiz alinca toplama adam aliyoruz deniyor. Anlamak guc. Luis Fabiano ismi de cogaldi medyada. Gelirse cok iyi olur bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Luis Fabiano yeni gitti yahu.Yüklü miktara anca gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa'ya donmek isteyen bir Brezilyali'yi Sao Paolo'nun o kadarda tuzlu miktara satacagini sanmiyorum abi. Ederi neyse ona gelir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Giden yönetim öyle bir travma yaratmış ki konuşulanlara bak Yönetim gitti, teknik direktör gitti, oyuncuların bir kısmı gitti. Bence taraftarında bir kısmının değişme vakti gelmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Ceyhun transferi cok faydali olur eger imzalar atilirsa. Savunmada joker diyebilecegimiz bir isim olur gercekten de. Ayrica saniyorum ki Fatih Terim'in alternatif olarak gosterdigi oyuncularin coguyla anlasildi. (Kallstrom-Granqvist-Larsson vs.) Ama esas alinmasi istenen oyuncularla gorusmeler surdugu icin netlesmiyor bu transferler. Yonetim sıkı calisiyor gercekten de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim yönetim Gio'yu geri alsın Copa America'da döktürüyor yine.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bu takımdan hiçbir şey olmaz bana göre siz hayal kurmaya devam edin.Kallstrom,Drogba imza atana kadar kötümserim ki atacaklarına da pek ihtimal vermiyorum.Fatih terim'in yönetime verdiği listenin en sonunda ki oyuncularla anlaşılacak Fatih Terim'e üzülüyorum yine istediği kadro olmayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Luis Fabiano yeni gitti ve yanlış hatırlamıyorsa 31 yaşında. Almamızın hiçbir anlamı yok bana göre
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu takımdan hiçbir şey olmaz bana göre siz hayal kurmaya devam edin.Kallstrom,Drogba imza atana kadar kötümserim ki atacaklarına da pek ihtimal vermiyorum.Fatih terim'in yönetime verdiği listenin en sonunda ki oyuncularla anlaşılacak Fatih Terim'e üzülüyorum yine istediği kadro olmayacak.
    Abi sen nası bi insansın Yav azcık pozitif ol, umutlu ol, önceki yönetimden kalan her şeyi unut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bizim yönetim Gio'yu geri alsın Copa America'da döktürüyor yine.
    Gold Cup o

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Gold Cup o
    O da olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu arada Ceyhun transferi cok faydali olur eger imzalar atilirsa. Savunmada joker diyebilecegimiz bir isim olur gercekten de. Ayrica saniyorum ki Fatih Terim'in alternatif olarak gosterdigi oyuncularin coguyla anlasildi. (Kallstrom-Granqvist-Larsson vs.) Ama esas alinmasi istenen oyuncularla gorusmeler surdugu icin netlesmiyor bu transferler. Yonetim sıkı calisiyor gercekten de.
    Abi bu da çok hayalperest bir yorum ya Kallström - Granqvist - Larsson'u alternatif olarak görüyoruz, daha iyileriyle anlaşamazsak bunlar cepte diyorsun yani ? Abi Galatasaray'a bundan iyi kim gelecek? Bir Lucas Neill geldi adam kral oldu yahu. Bu 3ü gelsin başka bir şey istemem cidden. Daha iyisini bulamayız. Bunlarla anlaşsalar havada kaparlar bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Abi sen nası bi insansın Yav azcık pozitif ol, umutlu ol, önceki yönetimden kalan her şeyi unut
    Daha kaleci alamadık her sezon başı gelecek 5 sene kaleyi korur diye kaleci transfer ediyorlar ucuz yollu adamlar saçma sapan goller yiyor.Bir takımın en önemli mevkii kalecidir bizde bir tane bile yok.Sabri sakatlansa yedeği yok.Hakan balta çok köt oynadı geçen sezon çağlar yeni düzeldi ama kendine güvenini kaybetmiş.Defansımızda Servet kaç yıldır tek başına savaşıyor yanına düzgün bir oyuncu gelmedi zaten yedeği de yok.Ortasaha da banko oynar diyebileceğimiz şimdilik Culio(yetersiz)- Selçuk var.Sağda pino-kazım ya çok iyiler yada berbat oynuyorlar.Arda'dan daha iyi oyuncu alınmadığı takdirde arda yine kendini bu takımın kralı sanacak Hasan Şaş'ın kopyası bence soldan dibe gir topu çek orta yap Arda'yı çözdüklerinde hiçbirşey yapamıyor. Milli maçlarda adamlar tanımadığı için o çalımı yiyorlar.Forvette Baros müzmin sakat.Stancu ne olacağı belli değil.Sadece Elmander var.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bakarsak Fener'in kadrosu zaten iyiydi kaliteli Türk oyuncularla takviye yaptı.Beşiktaş'ta transferin kralı şu anda zaten yabancı yıldızları çok iyi kadroyu Türk oyuncularla destekliyorlar.

Kadroları karşılaştırınca gerçek ortaya çıkıyor.Kusuruma bakmayın ama gerçek ortada.

Mesaj Yetkileri