Kendimi kötü hissettim bir an.Takımın başına da Yılmaz Vural gelseydi.Küme düşmekten o kurtarırdı bizi.Arda'ya Hasan Şaş diyorsunuz ya birşey demiyorum.Bir arada Arda mı Özer mi diyorlardı.Siz de onlardansınız sanırım.Kampa kadar bu transferler olmazsa bu yorumları bizde yaparız.Daha Haziran 11.Zaten ne geliyorsa bu tezcanlılıktan geliyor.
Daha kampın başlamasına çok var baktık transferler kampa yetişmedi o zaman eleştirirz şu an için eleştirmek çok saçma takımı yerin dibine sokmuş arkadaş şimdiden...Arda Hasan Şaş'ın kopyası oldu sonra diyoruz Arda neden kötü oynuyor...
Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Haziran.2011 at 17:32 Reason: Birazcık saygı.
Genç ve bonservissiz olması sebebiyle Ceyhun mantıklı bir transfer ancak şimdiye kadarki süreçte Ceyhun'un ismi futbolundan çok önde gitti. Eğer Ceyhun başarılı olmak istiyorsa oyununu isminin popülerliğine yaklaştırmalı. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Üç büyükleri birbirine düşürdü
Altay'ın 17'lik yıldızı Okay Yokuşlu; F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı birbirine düşürdü.
Sol ayağını müthiş kullanan ve Alex'e benzetilen Okay için kulübü 2.5 milyon euro istiyor. Beşiktaş'ın teklifi 1 milyon euro. Kocaman ve Terim de Okay'ın alınması için baskı yapıyor
Akşam'ın haberine göre; Gelecek sezon için kadrolarına takviyeler yapan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş arasındaki yeni 'kapışmanın' nedeni Okay Yokuşlu... Bank Asya 1. Lig'den düşen Altay'ın 9 Mart 1994 doğumlu yıldızı, Üç büyükler'i birbirine düşürdü. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 'Türk futbolunun geleceği' olarak görülen 17 yaşındaki Okay'ın alınması için yönetime baskı yapıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, bu 'rekabette' bir adım önde olduğu söylenebilir. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de, Okay Yokuşlu gelecek eszonki kadrosunda görmeyi çok istiyor. Beşiktaş'ın da Okay'ın alınması için Altay'a 1 milyon euro önerdiği ileri sürüldü. Ancak sol ayağını müthiş kullanan ve oyun stili olarak F.Bahçeli Alex'e benzetilen Okay Yokuşlu'yu isteyenler sadece F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'tan ibaret değil.
ALTAY'DA KALMASI ZOR!
ALMAN devi Bayern Münih, geçtiğimiz sezon Okay'ın birçok maçta takip ettirdi. Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund ile Fransa Ligi'ni mutlu sonla bitiren Lille de Okay Yokuşlu ile ilgileniyor. Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Altay ise, alt yapısından yetiştirdiği Türk Messi'si için 2.5 milyon euro benservis istiyor. Anlaşılan o ki, Okay gelecek sezon Altay forması giymeyecek. Ancak yeni formasının renginin ne olacağı ise, birçok takımın 'kapışmasının' ardından netleşecek.
15 yaşında ligde gol attı
GEÇTİĞİMİZ sezon Ocak 2010'da oynanan Altay-Ordu karşılaşmasında ağları havalandıran Okay Yokuşlu, Bank Asya 1. Lig'de gol atan en genç futbolcu unvanının sahibi. Okay, o maçta sadece 15 yaşındaydı. Tokatspor filelerini sarsan Okay, Türkiye Kupası'nda da gol sevinci yaşayan en genç isim
Haber Kaynağı: Milliyet
Ceyhun kadro derinliği ve alternatif açısından olumlu bir transfer. Ancak Trabzonspor'da aman aman bir performans göstermedi, beklentileri çok fazla arttırmamak gerek. Galatasaray'da yeni bir çıkış yakalayabilir mi, yapabilir mi zaman gösterecek, ama en azından oyuna sonradan Mustafa Sarp gireceğine Ceyhun girsin en kötü bir şut atar, heyecan olur. Mustafa demişken Trabzonspor ilgileniyormuş diye söylentiler var, umarım gerçektir gitsin artık ayın 11'i oldu hala takımda.
Galatasaray'lılar transferleri beğenmiyor olabilir ama diğer taraftarların Selçuk ve Ceyhun gibi kendi takımlarında görmek istediği oyuncular Galatasaray'a imza attı. Elmander ise ligimize göre kalburüstü bir forvet. Bu harcamalara karşılık iyi transferler.
Özgür Copa America 20 gün sonra başlıyacak.![]()
Üstte felaket tellalığı yapan arkadaş neyin peşindesin anlamış değilim.Daha takım tatilden çıkmamış,teknik kadro ile oyuncular bile daha yan yana gelmemişken bu takımdan bir şey olmaz diyorsun.Galatasaray'dan en çok nefret eden adam ancak senin kadar yorum yapabilir.Neyse daha başka bir şey yazmak istemiyorum...
yok gold cup'dan bahsediyor aslında Meksika Copa Americada oynamıyor ki zaten.
Galatasaray Ceyhun, Selçuk transferleri çok iyi ama Elmander'i pek beğenmiyorum yine de bonservissiz geldi kötü olursa başka kulübe satılabilir zarar edilmez hatta kar bile edilebilir. Galatasaray taraftarının bu kadar çabuk karamsarlığa kapılması saçma geldi daha çok var sezonun açılmasına , Kampın başlamasına. Bu kadar kendinden emin ve aklı başında konuşan bir başkan var yakında göreceğiz bence iyi transferler yapacaklar.
Düşüncelerim hoşunuza gitmiyorsa bir daha düşüncelerimi dile getirmem herkes istediği gibi düşünmekte özgür benimde görüşlerim bu şekilde umarım savunduğunuz düşünceler doğrudur ben yanlış düşünüyorumdur sonuçta hepimiz Galatasaray'ımızın daha iyi olmasını istiyoruz.Farklı düşünceler zaten her zaman tepki çekmiştir
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen milli oyuncu Ceyhun Gülselam ile 3 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ
Iste bekledigim haber buydu![]()
Demek ki neymiş, haftasonu da futbolcu açıklanabiliyormuş
Futbol_5 Galatasaray1905
Muslera'ya senelik 2.800 verilecek buda 5 seneden=14.000 oluyor.Cana=5 milyon euro artı lazio'ya 2 milyon euro =21 milyon euro
![]()
Futbol_5 Galatasaray1905
Hemen ekliyim bildiğiniz gibi Cana ile beraber 21 milyon euro oluyor..Yıllık 2.800.000 alacak..
12 dakika önce
![]()
Futbol_5 Galatasaray1905
Ali Gürsoy Muslera transferini bitirmek üzere.. Çok ciddi bir teklif yapılmış 5 senelik anlaşma için 21 milyon euro..
17 dakika önce
![]()
Futbol_5 Galatasaray1905
Groningen taraftarlarına göre Andreas Granqvist Galatasaray'da..
Loveforfootball Love Football
Son dk.İbrahim Akın GS'a çok yakın.kulüpler arası fark çok az.teklif : oyuncu + para(2011 ağustos ve 2012 ocak olmak üzere 2 taksitle)
Screw you guys, I'm goin' home
"Muslera'ya senelik 2.800 verilecek buda 5 seneden=14.000 oluyor.Cana=5 milyon euro artı lazio'ya 2 milyon euro =21 milyon euro "
Bunu yazan arkadaş Cana'nın alacaklarını niye düşmemiş![]()
Boş iş bu maaş hesaplamaları Adnan Polat hesaplamaları bunlar. Bana göre önemli olan bonservis. Tabiki maaşta klübün kasasından çıkıyor fakat bu adamlarda işini yaptığı sürece aldığı maaşın hesaplanması bana hoş gelmiyor.
Bu adamlar iş yapmazsa eyvallah hesaplayın ama eğer işlerini en iyi şekilde yapıyorlarsa da bu adamların maaşını hesaplamak kahvaltıya çağırdığınız bir komşunun lokmalarını saymaktan farksızdır.
Forma yakışmış.Umarız kendisi görev verildiğinde hem orta sahayı toparlar hem de defansta görev verilirse başarılı olur.
Şu Muslera da bir gelse artık.Yıllar sonra iyi bir kaleci gelecek kalemize yalnız transferin açıklanmaması korkutuyor beni.İnşallah elimizden kaçırmayız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Formanın arkası C. Gülselam yazılacağına sadece Gülselam yazılsa daha iyi olur. Ayrıca Galatasaray formasının fontları kötü. Yeni formalarda düzeltilmesi gereken unsurların en başında geliyor.
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Lorik Cana Lazio'da, Muslera G.Saray'da.. Bugün ya da yarın resmen açıklanır..
Sevdiğim bir oyuncu olan Cana gidiyor, üzerine para vererek bir türlü emin olamadığım Muslera geliyor, ben bu transfere pek olumlu bakmıyorum, umarım Muslera geldiği takdirde çok iyi oynarda ben mahcup olurum.
Gökmen reyiz dediyse unutun Muslera'yı![]()
Kallstrom'un 6 numara giymesini cok isterdim. Ceyhun cok iyi transfer oldu, iyi alternatif. Muslera da kaleyi saglama alacak. Transferde yavas yavas yol katediyoruz, guzel.
Bu arada hic kanat isimleri cikmiyor medyada, surpriz bir isim gelebilir.
Lig TV'de Muslera'nın resmi sözleşme imzaladığı yazıyormuş.
Hayırlı olsun iki önemli isim daha kadroya kattılar.Muslera bence iyi transfer daha yaşıda genç sanırım uzun yıllar hizmet edebilecek düzeyde
İnanalım mı?![]()