Don Vito Corleone
![]()
Don Vito Corleone
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mor formada tanıtıldı,içlerinde en güzeli kesinlikle beyaz forma çok hoş olmuş.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
mor forma t-short gibi olmus
hiç biri güzel değil valla beyaz forma fanila gibi mor forma polo yaka tshirt gibi çubuklununda o çizgilerini hiç beğenmedim
Arıboğan'a ait olduğu söylenen açıklamalar gerçek mi ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Burada isim verilmemiş ama Fenerbahçe sayfalarında Lütfi Arıboğan diye bahsedilmiş. O yüzden öyle sordum.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27215881.asp
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Açıklama gerçek olabilir şaşırmam ama hangi yöneticidir onu bilemem. Arıboğan iddiası pek mantıklı gelmedi bana çünkü Arıboğan'ın başkana yakın olduğunu düşünüyorum.
Ben de Eboue'nin açıklamalarını paylaşayım:
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...me-bulamiyorum
Şu kısmı özellikle:
"Benim kimseyle sorunum yoktu. Ben neredeyse 9 yıl Arsenal'de çok büyük oyuncularla oynadım ve kimseyle sorunum olmadı. Neden sanki problem varmış gibi düşünülüyor? Ben Galatasaray'da kimseyle en ufak bir probleam yaşamadım. Antrenman sahasının dışında bile yaşamadım. Tek bir oyuncu çıkıp da benimle sorun yaşadığını söylerse bunun yalan olduğunu söylerim kameralar karşısında. 3 yılda hiç görmediğim insanlar benim yöneticilerle, arkadaşlarımla problem yaşadığımı söylediler. 3 yıldır böyle bir şey söylenmemişken şimdi niye söyleniyor?"
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Dürüst ve namuslu insanlar isimlerini gizlemezler ve dürüst ve namuslu insanlar kanıt niteliği taşımayan kimin ağzından çıktığı belli olmayan bu lafları haber yapmazlar.
Şu ülkede hala Serhat Ulueren kaynaklı haberler itibar görüyor mu? Gözümle görsem, kulağımla duysam Serhat Ulueren adını duyduğum anda güler geçerim. İlk cümlede adını okumamla haberi kapatmam bir oldu.
Ünal Aysal 45 gün ceza mı almış?
Ekleme:
Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu Ünal Aysal'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray Liv Hospital'ın Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 sezonu play-off final serisinin son maçına çıkmamasının ardından yaptıkları açıklamalar nedeniyle, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile yöneticileri Mehmet Karlı ve Necati Demirkol'a 45'er gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, başkan ve iki yöneticiye hak mahrumiyetinin yanı sıra 15'er bin lira para cezası verildi.
Disiplin Yönergesinin 11.3, 11.6 ve 18. maddeleri gereğince Aysal, Karlı ve Demirkol'a verilen 30'ar gün hak mahrumiyeti ve 10'ar bin lira cezalarının, eylemin neticelerinin ülke basketbolunda bıraktığı olumsuz izler nedeniyle 14. madde gereğince yarısı oranında arttırıldığı belirtildi.
Bu arada sarı-kırmızılı kulüp, TBL Yönetim Esasları Yönergesi'nin 10.8 maddesi çerçevesinde, haklı bir nedene dayanmaksızın sahaya çıkılmaması nedeniyle, organizasyona verilen her türlü maddi zararlardan sorumlu tutuldu.
Galatasaray Liv Hospital Takımı'nın müsabaka ortamı hazır olmasına rağmen, "Yönergelere ve verilen taahhütnameye aykırı olarak" sahaya çıkmaması şeklindeki kararın, tüm kulüp yönetim kurulu tarafından alındığının kamuoyuna açıklandığı dikkate alınarak, tüm yönetim kuruluna ayrıca ihtar cezası verildi.
Sabri takima geri kazandirilmali 3-5 mactir veysele bakiyorum sag bek icin yetersiz sabri yine birseyler yapiyor orta aciyor sut cekiyor ileri geri , sahsen veyselde onu goremiyorum.. bruma monte edilmeli takima o girince hizlaniyor takim , selcuk inan 3-5 mac yedek olmali akillanmali...
muslera
sabri-chedjou-semih-tarik
melo-furkan(yekta)
olcan-sneijder-bruma
burak
zor birsey degil.
Abi Burak yazmayın suraya artik yahu.
Chedjou oynasinpandev var. Berk var. Berk umuttan daha kotu oynayamaz gecen sene gorduk. Nuri olsa bence daha iyiydi tabi ama o artik malagali
Galatasaray'ın Huawei ile olan forma sponsorluğunun bedeli KDV dahil 4.130.000 USD olarak açıklandı.
THY, Galatasaray'a sponsorluk bedeli olarak KDV dahil 2.750.000 USD ödeyecektir.
Toplamda tek yıllık 7 milyon dolara yakın forma göğüs sponsorluk ücreti alacaklar...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=384353
Last edited by sentugo : 17.Eylül.2014 at 16:35
Sentugo.
siir gibi konustu unal aysal , bazi hatalarinida kabul etti... bu arada baskanin konusmalarina bakilirsa yarin istifa edebilir umarim oyle birsey yapmaz sadece yonetimindeki butun adamlari degistirsin yeterli.
safimizi belli edelim... aysal basarisiz diyen yoktur umarim.
![]()
Aman çokta fifi yani,Ünal Aysal hariç diğer yöneticilerin iş yaptığı yok Ünal Aysal istifa etse nolacak,yeni gelecek başkan belki daha etkili bir yönetim ile gelir.
Yine mi konuştu pff
yonetim kurulu toplantisi vardi o yuzden konustu , yarinda kararini aciklicak tamam mi devammi diye umarim devam eder.
Ben de devam etmesini isterim. Ben genel anlamda başarılı buluyorum, bir tek transferleri son güne bırakmasına deli oluyorum.
Bu arada bence Selçuk İnan'ın sorunu sakalları,keserse eski haline dönecektir.
Kes şu sakalları SelçukKeserse 5 maç kredi veriyorum,destekleyeceğim 5 maç daha
Şaka bir yana Galatasaray taraftarının büyük bir çoğunluğu Selçuk İnan'a kendisinden daha fazla üzülüyor.Selçuk İnan üzülmüyor bile olabilir çünkü üzülen adam gayret eder,dener.Durmadan korkak oynamaz.Bu kadar büyük tepki almasının nedeni de sevgiden dolayı.Burak mesela onun kadar tepki almıyor,çünkü adamın seviyesi bu daha fazlasını yapamaz ama Selçuk'un daha iyisini yaptığını gördük,o yüzden tepki ona daha sert oluyor.(Sosyal medyadan bahsediyorum,stadta yapılan saçmalıktan değil.)
Ünal Aysal'ın tek hatasıydı be Terim'i göndermek.. Sevdiğim ve Galatasaray'a çok şey katmış bir insan fakat ben de şu adamın İtalyan Hoca sevdasına tutuluyorum arkadaş
Gs uyeleri yarin aysal istifasini vercek diyorlar umarim olmaz gs tekrar 5-10 yil geri gider..
Adnan Polat vb. tipler geçmesinde başa Aysal giderse gider sonuçta kendi isteğiyle gidecek.Öyle karalar bağlamanın gereği yok.Galatasaray'da herkes gider,yeri dolar.
Ünal Aysal varken bazı yöneticiler ve UA adlı taraftar grubumuzdan yüksek rütbeli bazı kesimler yolunu bulamıyorlar sanırım. Yoksa böyle bir başkanın istifasını istemenin mantığa sığan bir tarafı yok
eskiden beridir Ultraslan' ı pek sevmezdim. Son birkaç yıldaki karaktersiz davranışlarından sonra iyice sevmemeye başladım.
Football is simple,but Football Manager is not