Sayfa 529 / 896 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
15,841 ile 15,870 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizde kalmak istemeyen yaşlı ve maliyetli ama kaliteli Niang'ın gitmesi beni çok üzmedi şu durumda. Bu alınan adam iyi bir oyuncuya benziyor. Vuruşları iyi, ayağını iyi kullanabiliyor. Bizle oynadıkları maçta Kadıköydeki golü o atmış 2-2 lik rövanştada asist yapmıştı. Takımının en önemli ismiydi. Üstelik 23 yaşında ve geleceği olan maliyeti daha ucuz olan birisi. Niang'ın aldığı yıllık ücret bile satılması için bir sebep olabilir.
    Last edited by goosfraba : 05.Eylül.2011 at 00:23

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168827

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Henri Bienvenu adlı oyuncunun transferi konusunda Kulübü Youngboys ile görüşmelere başlamıştır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlısı olsun uzun zamandır F.Bahçe bu kadar duyulmamış bir forvet almamıştı.

Her zaman en gözde olan gol krallarını getiren yıllardır böyle devam eden bir klüp rotayı bu kez farklı yöne çevirmiş.

Bence daha başarılı bir transfer olacak F.Bahçe adına.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hayırlısı olsun uzun zamandır F.Bahçe bu kadar duyulmamış bir forvet almamıştı.

Her zaman en gözde olan gol krallarını getiren yıllardır böyle devam eden bir klüp rotayı bu kez farklı yöne çevirmiş.

Bence daha başarılı bir transfer olacak F.Bahçe adına.
    Bu transferde Aykut Kocaman'ın izlediği bildiği adamları aldırmasının etkisidir. Yoksa Aykut Kocaman gelmeseydi aynı has aynı hamam devam edilirdi diye düşünüyorum.

Yeni forvet KAP'A bildirildi.
    http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168827
    Last edited by SAİT71 : 05.Eylül.2011 at 00:53

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Silinen mesajımın silinme sebebini görünce bi an dedim bana mı fake diyo

Silinmesin diye yorum yapalım.Young Boys maçlarımızda tanıdım Bienvenu'yu.Takıma genel olarak hasta olmuştum inanılmaz bi oyun oynamışlardı bize karşı.Sonrasında da takip ediyordum fırsat buldukça takımı ve Doubai , Bienvenu , Sutter gibi adamlarını.

Genel olarak iyi bir forvet ama yukarda da söylendiği gibi tanınmamış olduğu için kesin bişey de söyleyemiyoruz.Ama biz ne isimler gördük formayı kaldıramayan.O yüzden umutluyum bu adamdan.Kendini ispatlamak isteyecektir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yobo transferi nerede yazıyor ? Herkes Yobo geldi diyor bari borsaya bildirildi mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bildirilmedi. Everton ile görüşmeler sürüyor. Anlaşma ihtimali %90 mış. GFB kulüpten aldığı bilgide böyle söylüyor.

Ayrıca Bienvenu ile ilgili videolara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.videoportal.sf.tv/video?i...ehnlichevideos

Verdiğim linkte Young Boys'un bir maçı var. Ve gol atmış. Daha çok videoya ulaşabilmenizde mümkün.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ibrahim seten ; FB'DE SON DAKİKA: Yobo'nun kiralama bedeli konusunda Everton ile F.Bahçe hala anlaşma sağlayamadı. Transferin gerçekleşmeme ihtimali yükseldi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Takımdaki yabancı oyuncuları birer birer giden Fenerbahçe'de son giden isim Senegalli golcü Mamadou Niang oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Mamadou Niang'ı Katar ekibi Al Sadd'a sattı. Katar takımı, Senegalli golcü için sarı-laciverli kulübe 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Sarı-lacivertlilere geçen sezon transfer olan Mamadou Niang ise Fenerbahçe formasıyla 29 müsabakada oynamış ve 15 gol atmıştı.

Sporx
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Selçuk Yula: Yobo ile kiralık olarak kesin anlaşıldı
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bienvenu ile ilgili 4 milyon euro bonservis 1 milyon euro da maaşı deniyor twitterda.Yobo da Fenerbahçe muhabirlerine göre kesin geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Niang'ı herşey bir yana sadece yaşını göz önüne aldığımızda bile bu rakama vermiş olmamız iyi bir satış bence.Her ne kadar önemli oyuncularımızdan biri olsada.Aslında şuan gidenler-gelenler tablosuna baktığımızda çok fazla değişen birşey olmadığını görüyoruz.Tabi bunu Yobo transferinin biteceğini varsayarak söylüyorum.Kesimal'i 2 Milli maça izledim ve ikisinde de güven vermedi bana.Lugano'nun yerini doldurabilir mi şimdilik soru işareti.Ben Bienvenu için olumlu düşünüyorum.Henüz 23 yaşında.Hızlı ve bitirici vuruşları çok iyi.Fizik olarakda zayıf değil.Çok şükür "Batan geminin malları bunlar" kısmını atlattık gibi.Bu süreci GG'yi kaybetmeden atlatmış olmamıza ayrı bir seviniyorum.Mali açıdan oldukça büyük kaybımız oldu.Niang'ın yerine eğer ekonomik açıdan mümkün olursa El Arabi'yi isterim tabiki ama zor.Kaldı ki benim Bienvenu'dan ne kadar umutlu olduğumu tahmin edemezsiniz.Next Eto'o çıkmasını bekliyorum bu elemanın.İnşallah bizi ters köşe yapmaz.Bugün son gün sanırım transferde.Yobo mutlaka bitirilmeli.El Arabi'de gelirse bomba olur.Transfer hareketini yadırgamanızı anlamıyorum.Birşeyleri görmeseler böyle yatırım yapmazlar.Bu konuda müsterih olun.

Bu saatten sonra küme düşme falan olmaz hiç dert etmeyin.Federasyon ve ittifağı olduğu yayıncı kuruluşun işine gelmez çünkü bu.Play-Off sistemi ne için çıkartıldı?Adam hiç en fazla üyelik sattığı takımı 2. lige düşürtür mü?Her neyse.Maddi zararını CAS'tan çıkacak sonuç doğrultusunda temin ederiz inşallah.Olan şampiyonlar ligimize ve 2 aydır alt-üst olan biz taraftarların kimyalarına oldu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ibrahimseten ibrahim seten
    EN SON DAKİKA: Al Ain'den (Al Sadd değil, bu sefer doğru yazıyorum FBahçeli 1 oyuncuya daha teklif var. Yarını bekleyin karambole kalmasın...

Yobo gelmeyecek demiyorum. Şu an itibarıyla "geldi" denemez. kaynak fb yönetimi ve yobo'nun menajeri. yazdıklarım çk açık, okuyun aydınlanın

2. Everton kiralama bedeli olarak 1 milyon euro istiyor.. FB 300 bin euro öneriyor.. Bu arada yobo ile 2.2 milyon euro'ya anlaşma sağlandı

3. FB yönetimi hem everton'ı hem zaman sorununu çözeceğine inanıyor.. Eğer everton ikna edilemezse tek aday monacolu sebastien puygrenier..

4. AKocaman'ın 1 yıldır izlediği bienvenu'nün bonservisi 4 milyon e.. genç oyuncuya ise yılda 1 milyon e ödenecek, yani niang'ın 3'te 1'i..

5. puygrenier monaco'da oynadı ama zenit'in oyuncusu aslında..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gyan'ı istemiyorum ben şahsen.Bu yeni transferimiz kapalı kutu ama daha önce de söylediğim gibi plase yapmayı biliyorsa aynı zamanda güçlü ve hızlı olduğunu da bildiğimize göre Alex'in önünde iş yapacaktır.

Gyan'ı istemiyorum çünkü plase denen vuruşu adam ya bilmiyor ya da tercih etmiyor Abanmak yasak yeğenim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şirketimiz Joseph Yobo adlı oyuncunun kiralanması konusunda, kulübü Everton ile görüşmelere başlanmıştır

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168853
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ohh yobo kap a bildirilmiş iyice rahatladım da acaba bienvenu dışında başka forvet kesin olarak alınacakmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bir forvet daha alınıp alınmayacağı belli değil ama ben artık son günde Niang'ın bırakılacağını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bi Emenike gitti yenisi geldi güzel transfer Bienvenu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence forvete gerek yok semih ile bienveiu"mu neyse iste 2"si goturur ayrica dia"da forvette oynuyabilior ve alt yapidan ismail diye biri var galiba onuda yetistirirlerse fenerbahce kadrosunu bozmadan yoluna devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yobo yine son gün geldi. Son günlerin adamı Yobo.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

3. forvete gerek yok Berk 3. forvet olur .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Bize golü atan oyuncuymuş. İzlediğim kadarıyla iki ayağınıda kullanabiliyor galiba ama bana daha çok sol ayağı iyi gibi geldi
    İlginç videolarda falan sol ayağını kullandığını görüyoruz ama FM'de Right Only yazıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah Allah, attığı uzaktan goller felan var sol ayağıyla vurmuş. Bence yanlış, sadece Sağ ayağını kullanan biri için çok iyi kullanabiliyor sol ayağını. Ya tam araştırılmadan yapılmış yada ben yanlış tesbit ettim.

İsviçre araştırmacılarının ihmali olmuştur o zaman.Ben de izledim çünkü birkaç golünü sol ayağıyla.

Bu arada federasyondan bu gece yarısına kadar transfer izni almışız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çağdaş Atan: "Fenerbahçe'nin Bienvenu'yu alması açıkcası beni şaşırttı. Bienvenu, bir Niang değil.

Çağdaş Atan : Bienvenu Türkiye'de 8-10 gol atar. Antu : Çağdaş Atan'ı da bir cemaat evinde görmüşler.O yüzden böyle konuşuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten kimse Niang demiyor, Niang'da bir zamanlar Niang değildi ama potansiyeline erişti ve kalitesini gösterdi. Aykut hocanın izlediği adamdan şüphe etmem.. Çağdaş boş konuşmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O yasta bi Niang olmasi zaten beklenemez. Cagdas Turkiyeye fiziken gelemedigi icin sozleriyle ulasmaya calisiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Niang olsa young boysta olmazdı zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

7.5 m euroya Al-Saad la anlaşmış Niang hayırlısı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Niang satılmalıydı. Bu paraya Niang'ı bir daha satamayız. En fazla 2 milyona felan bırakırdık Niang'ı. Aldığı parada cabası. Zaten ligde mücadele edecek takım. Benim korkum Niang'ın satılıp yerine transfer yapılmamasıydı. Çok şükür o durgunluğu atlattık ve hiç değilse rezil olmayacak bir kadro kurduk. 7.5 iyi para. Tabi peşinse...

Mesaj Yetkileri