Originally Posted by
emreözdoğan
arkadaşlar ajax'la yeni bi oyun açtım. bana AMC, DR, DL gerekiyor. özelliklede AMC ve DL bölgeleri çok kötü. yine DR'de oynayabilcek grygera, heitinga filan var ama ben orayada çok kaliteli bi adam istiyorum. ayrıca DM'de alcam ama onu ben bulurum. biliyorum bazı isimler. sizden AMC, DR, DL bölgelerine adam almam için yardım istiyorum. fiyatları ucuz olsun. hepsine toplam 11 milyon euro yetiştirmem gerekiyor. yaşlarıda 19-23 arası olsun. fiyatlarının ucuz olması önemli. DL'ye chellini'yi düşündüm juve satılığa koymuş. sizce onu alsam iyi olur mu? bide bişey daha sorcam. bende şu forvetler var: rosenberg,huntelaar,charisteas,ryan babel ve manucharyan. bu 5 forvet var ama hiçbirisi tam olarak iyi değil gibime geldi. huntelaar'da daha genç baya ve özellikleri pek iç açıcı değil. sizce forvet almam gerekir mi? bana bide forvet söylerseniz iyi olur. yalnız forvetinde çok ucuz olması gerekiyor. ucuz ve bitirici bi forvet lazım. beni yıllarca sürükleyebilmeli ligde ve şamp liginde. sizce almalımıyım forvet? almalıysam kimi almalıyım. önerilerinizi bekliyorum. biraz acele olursa sevinirim çünkü oyuna başladım ve transferleri çabuk bitirmek istiyorum. şimdiden teşekkürler