Dortmund'un rekorunu egale ettiler sanırsam.
Kıracaklar kesin rekoru.4 mağlubiyet almaları imkansız![]()
Dortmund'un rekorunu egale ettiler sanırsam.
Kıracaklar kesin rekoru.4 mağlubiyet almaları imkansız![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şu Bayern Munih'i alın bu ligden ayıptır 6-1 nedir ya 2 maç üst üste.![]()
Heriflerde vicdan kalmamış.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Nuri muhteşem bir gol atmış
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Final provası müthiş başladı Bayern her ne kadar rotasyona gitse de attı golünü 1-1 devam ediyor maç dakika 30.
Gladbach 1-0 geriye düştüğü maçta Mainz'i 4-2 mağlup etti. 19 yaşında ki genç İsveçli Hrgota hat-trick yapmış.
Şampiyon Bayern, Augsburg'u 3-0 mağlup etti.
2. Dortmund ise Deplasmanda Wolfsburg ile 3-3 berabere kaldı.
'Süper' Dortmund!
27 Temmuz 2013 23:28 NTVSpor.net
Süper Kupa Dortmund'un... Almanya Süper Kupası'nda güçlü rakibi Bayern Münih'i Reus[2], İlkay Gündoğan ve Van Buyten'in kendi kalesine attığı gollerle 4-2 mağlup eden Borussia Dortmund kupayı müzesine götüren taraf oldu.
madara ettiler munihi ilk kupayi kaybettietiler bakalim
Pep geçen sezon ki düzeni devam ettirmezse sıkıntı olur. Ayrıca Dortmund dünyada alanı daraltan en iyi takım. Adamlar nefes aldırmıyor.
Bayern tam kadro olamamanın sıkıntısını yaşadı bu maçta.Kalecileri zaten kaleci falan değildi aşırı saçmaladı.Javi Martinez'i de kesmiş hemen kadroya bile almamış Guardiola.O adamsız Munih çok sıkıntı yaşar bence.
Klopp, Guardiola'ya hoşgeldin mesajı verdi.Dortmund, Şampiyonlar Ligi finaline göre çok daha üstün bir oyun sergiledi ve hak ederek kazandı, tebrikler.
Canım FEDA olsun sana !
Saatimiz Diesel'den Dortmundlu'yuz ezelden.
Tebrikler Jürgen başgan![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Özet varmı arkadaşlar ?
Kaleci zaten Bayern seviyesinde değil, Van buyten futbolu bırakma zamanı gelmiş, Shaqiri pek bir şey yapamadı bi de Guardiola çok ilginç şeyler deniyor maç 3-2 iken Kroos'u çıkardı yerine orta sahaya Dante'yi aldı.
Aynen Engin takımın gole ihtiyacı var gitti Dante'yi aldı.Van Buyten ile başlama tercihi zaten komediydi Javi Martinez'i de kadroya almaması çok ilginçti.Takım elbet toparlar Ribery ve Neuer dönünce ama rakipsizler diyemem Bayern için Guardiola oturmuş sistemi bozmaya niyetli gibi çünkü.
Orta saha değil resmen forvet oynattı adam Dante'yi.Starke zaten rezaletti. Birde Guardiola'nın fantezileri ile Münih kaybetti. Neuer ve Ribery'nin eksikleri fazlasıyla hissedildi. Ayrıca Guardiola'nın bazı şeyleri anlaması, kafasına sokması lazım. Tiki-taka'yı güzelim Alman futboluna aşılaması imkansız. Yapacağı tek şey Alman futboluna zarar vermek olacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Bayern futbol da teknik direktör'ün sahaya etkisini net bir şekide gösteriyor.
Jupp Heynckes kodları vermeden Bayern o mükemmel günleri bir daha göremez
Tebrikler Dortmund, İlkay'ın golü çok şık topu çekişi ve vuruşu çok güzel.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
dun aksam dortmund werder macında W.bremende oynayan ozkan yıldırım diye bi oyuncu var. Dun kaybetmelerine ragmen ben aşırı begendim o oyuncuyu. Takip eden bilen var mıdır? Neyin nesidir bu cocuk milli takımda oynama şansı var mıdır vs.
FM'de rastlamıştım daha önce bu elemana bende milli takıma alabiliyordum ben oyunda gerçekte de elbet göze çarpmıştır böyle devam ederse alınabilir bence.
Puan Durumu
Gol Krallığı
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Oynanmakta olan Hoffenheim-Leverkusen maçında çok ilginç bir olay yaşandı. Leverkusen 1-0 öndeyken bir Leverkusen atağında Leverkusen'li Kiessling'in vurduğu kafa ağların yan tarafındaki bir yırtıktan kalenin içine girdi. Hakem ilk önce golü verdi, daha sonra iptal etti. Henüz oyun başlamamışken golü bir kez daha verdi. Tekrarlarda görülüyorki top dışardan içeri girmiş. Oyun başladıktan sonra hakemi çağırdı Hoffenheim'lı yedek oyuncular kalenin oraya, gösterdiler yırtığı. Ama iş işten geçmişti. Skor şu an 0-2.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
işte yılın olayı
http://www.youtube.com/watch?v=gui9eEO29J0
Puan Durumu
Fikstür
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu gol şimdi kural hatası mı,hakem hatası mı? Daha önce böyle bir şey olmuş sanırım Bayern'in bir maçında,tekrarlamışlar maçı.(Hoffenheim teknik direktörünün açıklamasında okudum) Leverkusen Almanya liginde en çok sempati duyduğum takımdır,Fm'den dolayı.Lider olmalarına da sevindim ama bu olayla oyuncularının tavrı hoş değil.Kiessling çok net farkında gol olmadığının ama çakallık yapmış.
So what?
Saike
Hakem de skandal. Hadi yanlış gördün, ilkinde ver golü. Önce verdi, sonra iptal etti, sonra tekrar golü verdi. İptal edip, tekrar vermesini sağlayan kim acaba? Kendisi mi verdi o kararı. Yardımcı için ters açı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Puan Durumu
Fikstür
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Geçen sezon ligi istediği düzeyde bitiremeyen Gladbach bu sezon yine çıkışlarda.
Lucien Favre'ye bayılıyorum. Oyuncu yönetimi çok iyi ve transfer konusunda da çok başarılı.
Freiburg'dan 2.5 Milyon €'ya aldığı Max Kruse döktürüyor. Ben bu sezon çizgisini bozmayacağını ve Avrupa vizesi alacağını düşünüyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bayern bu sezon da bırakmayacak gibi gözüküyor.Genelde 1 sezon Bayern,1 sezon başka bir Alman takımı seklinde giderdi şampiyonluk kazanma sıralaması ama Bayern son dönemde acayip kadro oluşturdu.Her geçen sezon üstüne katarak gidiyorlar.Durdurulabilmeleri zor gözüküyor.
So what?
Saike
Bayern deplasmanda üçlemiş Dortmund'u.Dediğim gibi bu sezon da şampiyonluğu kimseye bırakmayacak gibi gözüküyorlar.
So what?
Saike