Kesinlikle öyle. Gerçi Barça bu ne yapacağı belli olmazdı ama 3-1 yaptıktan sonra bırakmazdık büyük ihtimal , maçın genelinde iyi savunma yaptık
Kesinlikle öyle. Gerçi Barça bu ne yapacağı belli olmazdı ama 3-1 yaptıktan sonra bırakmazdık büyük ihtimal , maçın genelinde iyi savunma yaptık
Ya Facebook'da herkes ''Messi mi Arda mı?'' tartışması yapıyorTamam Arda bu yıl La Liga'da en popüler oyuncu veya oyunculardan biri olabilir ama Messi ile karşılaştırmak komik bir şaka.Messi'nin yarattığı harikaları dünya üzerinde ''şu an'' yaratabilecek bir futbolcu yoktur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Akşam kim kazanacak manasında yapılıyordur , yani öyle olması lazım başka türlüsü dediğin gibi komik![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8WB0nyHPMhg
2.14'ü dinlemenizi öneririm..
Last edited by di canio : 24.Eylül.2011 at 20:33 Reason: Düzeltildi.
Real maçı yine +7![]()
Arda yedekmiş.
eto'o bitmiş.
Bu arada Barca sıfır stoperle çıkıyor.
eto'o bitmiş.
gerçek mevkisi stoper olan adam yok doğru ama Busquets ve Mascherano defans göbek oynuyorlar.
ben gerçek stoperden bahsetmiştim.
eto'o bitmiş.
puyol ve pique neden yedekte oturur anlamis degilim
barca atti messi ile
barca 3-4-3 oynuyor bildigim kadari ile
bu barcelona bu sezon da toplar kupaları.
(/s)
barcelona çok iyi oynuyor. ortasaha'yı geçen atletico'lu oyuncuya 3 kişiyle pres yapıp genelde topu da çalıyorlar.
(/s)
A.Madrid 1 gol atarmı ?Barça gerçekten iyi oynuyor
Atar mı değil, atmalı beni yakmamalı.![]()
Of of Messi 3-0
Messii bir sihirbaz gibi.
eto'o bitmiş.
Messi süper attı.
Umudurm Falcao ve girerse Arda![]()
Harlem Show gibi oluyor macBarcanin karsisindakiler hep figuran rolundeler.
AMadrid in ilk 11 ini internette gormemis olsam kimin oynadigini bilemezdim herhalde suan
Abartip stopersiz 3-4-3 oyanayan Barca daha oncesinde pas futboluyla SIKILAN bizleri %100 ofans yapmaya baslayarak epey bir eglendiriyorlar. Bunun otesi yok galiba, boylesine formda bi takimi daha ilk yarida 3-0 soyunma odasina yolladi![]()