Çok çekişmeli bir maç oldu. Genel olarak oynadığımız maçlarda top hep bizde ama yeterince üretemez olduk son haftalarda. Hadraba yine gol attı.
Çok çekişmeli bir maç oldu. Genel olarak oynadığımız maçlarda top hep bizde ama yeterince üretemez olduk son haftalarda. Hadraba yine gol attı.
Ligin ilk yarısı bitti. Kısa bir değerlendirme yapacak olursak avrupa maçları serüveni paralelindeki maçlar dışında iyi olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yari Şubat29 da başlıyor. Lech le sıkı bir mücadele içinde olacağımızı düşünüyorum bakalım sezon sonu kimin yüzü gülecek
Şimdi Man City konuk ediyoruz. Hasılat rekoru gelebilir
Bide biz galip gelirsek diğer maçın sonucuna göre gruptan çıkma ihtimalide var![]()
Goooooolllllll kornerden karambolden topu çizginin diğer tarafa iteledikdk 28
Gooollllll Hadraba nın sağdan ortası arka direkte kendini unutturan Kur ve 2-0 dk 38![]()
dk 47 bizim Quattara Agüero yu öyle bir düşürdü ki penaltı ve 2-1 oldu
GS yeniliyor galip gelsek bile biz çıkamıyoruz...
zaten 10 kişi kaldık
10 kişi kalmamız sonucu etkiledi tabi ama ben oyuncularımın mücadelelerinden son derece memnunum. Bu kadar genç bir kadroyla böyle bir grupta bu sonucu başarı kabul ediyorum.
Yolumuza UEFA da devam edeceğiz
Şimdi ligde 2.5 aylık ara var genç yeteneklerin peşine düşeceğiz ve hazırlık maçı yaparız 2-3 tane
Türkiyeye götürme çabaları devam ediyor
Bunlar baya ciddiymiş
UEFA kuraları çekiliyor oha ya bi tane şu gelsin diyebileceğim takım yok hepsi büyük takım
Bu sene bizi temsil eden Lech ve Legia çıkamamış... Tek ben kaldım avrupada
Yinede iyi kura çektiğimizi düşünüyorum
Rakibimizin taktik ve kadrosu
Bizim eşleşmeden çıkan D.Moskova-Arsenal eşleşmesinden çıkanla karşılaşacak
Catania maçı şubatın 20 sinde o güne kadar iyi 1-2 takımla hazırlık maçı yapmam lazım
Geri gelmişsin , hoşgeldin..Forum çok sessiz bu aralar geri dönmüşken şevkin kırılmaz umarım..Tekrardan başarılar City'i yenebilseydin çok güzel olurdu , ama şimdilik Uefa'dan devam etmek en güzeli
Transfer dönemi açıldı. Yönetim hedef değişikliği istedi Şampiyonlar ligine katılmak olarak belirledik
Catania maçına iyi hazırlanmamız gerekiyor
Sol kanat oyuncumuz Marcin Kur 3 ay sakatlandı
Bu arada gözümüze kestirdiğimiz bir genci kadromuza dahil ettik. Hemide beleş
Michel için yeni Juninhodiyorlar ama nasıl ben anlamadım
İlk hazırlık maçımız. Aslında bir hazırlık maçı gibi bakmadık maça daha çok Catania maçı için provaydı bizim için ve neler yapabiliriz diye baktık. Olumlu şeyler vardı sahada bizim adımıza
![]()
Sol bekte Mohamed e altarnatif için yeni getirdiğimiz genç
2 aydır sakat olan sağ bel Diallo düz koşulara başladı
Maça sol bekimiz Mohamed in sakatlığı damga vurdu 4 ay gitti
Catania maçında sol kulvarda yedekler sahada olacak
UEFA ya turnuvanın devamı için listeyi gönderdik. Maça az kaldı
Maça giriyoruz