Efsane kariyer olur işte 20 sezonda![]()
53 sayfayıda okudum hiç sıkılmadan birşey sorcam süper ligdeki transfer resimlerini koymuşsun ama hiç bjk yokbjk'ım transfer yapmıyomu
Güzel başlangıç Şampiyonlar Ligine . .Ayrıca bence değişiklik olur bir milli takımda yönet bence ya karssporla beraber yada tek başına iyi olur ve bu sezon sonu ayrıl artık Karsspordan .
![]()
San Marino nun başına geçeceğim sonraki planım o
Orta sıralarda da olsa bir istikrar tutturdular düşmeye oynamıyorlar
http://g1212.hizliresim.com/14/y/hgx3t.png
Galatasaray da lige iyi giriş yaptı , aramızdaki maçlar berirleyecek gibi
Teşekkürler hocam
İnşallah
Galatasaray artık rakibimiz değil![]()
![]()
Hocam herhalde Göztepem ligte kalmayı başarıyor?![]()
Galatasary'da artık rakibin olamaz , ŞL 'de evinde puan kaybetmezsen çıkarsın hocam .
10 numara 5 yıldız gidiyor vallaha![]()
Galatasaray'ın önüne geçeriz artık.![]()
Forvet çok iyi verim verdi.
Yanında Ruiz gibi onun kadar iyi bir forvet var kanatlardan da Olsen ve Sawada gibi 2 top cambazı var. Hucum hattım çok iyi oldu gerçekten. Yabancı sınırlaması olmasa böyle bir kaç daha oyuncu bulup ŞL yi alırdım
Teşekkür ederim dostumBen eğleniyorum ve amacımda okuyanlara da eğlence vermek. Zaten sıkılırsam kapatırım yoksa zevkli olmaz
Marsilya maçını böyle beklemiyordum , beraberlik iyi diyordum ama forvetler coştu![]()
Hocam zevkle takip ettiğim 3-4 tane kariyer var. Ama sizin anlatışınız , oynayışınız ve kariyerinize bayılıyorum yaBu arada marsilyaya napmışız öyle
![]()
Hocam birde şu an dünyanın en iyi oyuncusu kim? Özellikleri inanılmaz gelişen bi oyuncu varmı?
Maçlar çok iyi Marsilya şahane derbiyi Fenerbahçe'nin kazanması güzel.![]()