Güncellemeden sonra maçlara girerken crash dumps hatası alıyorum bu hatayı başka alan var mı ?
DeMarcos ve Aytekin79 teşekkür ederim. Düzeldi bende de. Maç motorunu da çok beğendim üç maçlık gözlemim sonucu. Hücum görevi verilen oyuncuların sürekli hücumu düşündüğü artık daha da bir belli oluyor. Paslaşmalar güzel. Gol kısırlığı sorunu da olmadı.
Önceki sürümde bir dosya yüklemiştim ben takım ve müsabaka isimleri orjinal olmuştu. FCP Porto olmuştu mesela. Yeni update ile eski haline döndü. Çözümü nedir ?
Bu maç tarihlerini ayarlama işini yeni öğrendim ben bu sayede 5 günde 3 maç yapma sorununun önüne geçebiliyor muyuz ?
@perpetua
![]()
her frikik gol olmasın be arkadaş.
Beyler siz bu oyunu nasıl bu kadar şevkle oynuyorsunuz? En başından beri olan kalecilerin bazı pozisyonlarda ve bütün direkten dönen pozisyonlarda donması, tepki vermemesi veya 20 saniye sonra tepki vermesi son güncellemeyle hala devam ediyor. Bütün lig maçlarının gollerini izleyin 5 haftada 20 tane böyle komik, aptalca gol görürsünüz. Sizin zevkinizi azaltmıyor mu?
yıllardır oynarım şu oyunu bizim ligde hiç değişmeyen, hiç düzeltilmeyen en önemli olay rakiplerin güçsüzleşmesi. bazen saçma sapan transferler oluyor bazense hiç transfer yapmıyorlar. ben 2014'de idi galiba. g.saray'ın 38 yaşındaki hürriyet gücer'i aldığını gördüm. trabzon'un 3-4 sene neredeyse tüm oyuncularını satıp hiç transfer yapmadığını gördüm. ana kadrosunda 8-10 tane saçma sapan isim gözüküyordu. kariyerde 5-6 sene ilerleyip ben kadromu 0'dan kurmuşken g.saray'ın hala aynı takımla oynadığını gördüm. premier lig'de falan olmuyor bu olay. yapay zekanın bizim ligin en azından büyük takımlarına biraz daha mantıklı transferler yapması lazım.
arkadaşlar yardım lütfen
Romanya'da yaşıyorum.Hem renklerinden hem de Steaua Bükreşe nefret duyduğumdan dolayı burada Petrolul Ploieşti takımını seviyor ve destekliyorum.
Oyunda da çok zevkli oluyor Romanya Ligi.
neyse 15.3.0 güncellemesinden sonra takımın üst menüdeki rengi değişti ve resimde gördüğünüz gibi sarı zemin üzerine beyaz yazı çıkıyor (daha önceden mavi idi)
editöre girdim forma rengi bilmem ne değiştirdim ama olmuyor bi türlü
tam olarak okunmadığı için can sıkıcı oluyor
nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı ?
son hali
önceki hali
![]()
Yabancı bir forumda FM 2014'ün maç motorunun daha iyi olduğunu söyleyen bir kullanıcıya SI Games yetkilisi "Firstly if you prefer the 2014 match engine then if you look in preferences you CAN switch to using that" şeklinde eğer istersek ayarlardan eski motora dönebileceğimizi söylüyor. Normalde ihtimal vermezdim ama yetkili biri söyleyince yine de bir bakayım dedim ve göremedim değişimi yapabileceğim bir alan. Yok değil mi böyle bir seçenek?
Merak edenler için link: http://community.sigames.com/showthread.php/419454-FMH15-too-unrealistic
bir an için ümitlendim, çünkü şut sayılarının fazlalığından şikayetçiyim ben de. sağolasın hocam. Hazır sen yukarıda maç motorunu övmüşken sana da sorayım, her maçında senin ve rakibin attığı şutların toplamı 30'u geçiyor mu? Sen 30, rakip 30 değil tabii, sen+rakip şut toplamı 30 üstü mü hep?
Normalde Türkiye ligi pek oynamam çünkü 2-3 sezon sonra rakipler güçlenmediği için ligde rakipsiz kalıyoruz.
Tabi bu her lig için geçerli mutlaka rakipsiz kalıyoruz ama Türkiye liginde rakipler transfer yapmadığı için hemen 2 sezon içinde rakipsiz kalıyorduk.
Yabancı kuralı değişince belki bu oyunda değişir umuduyla kariyer açtım ve 2. sezonun ortasına gelmek üzereyim. Fenerbahçe ve Trabzonspor 3 transfer dönemi boyunca neredeyse hiç transfer yapmadı üstüne bütün iyi oyuncularını satıyorlar(Caner, Gökhan Gönül vs.). Beşiktaş 4-5 yabancı aldı ama onlar da hep kalitesiz ve yine en iyi oyuncularını (Töre, Ba vs.) avrupa takımlarına sattılar.
Sıkıldım bile kariyerden ve oyunun bence en keyifli ligleri İngiltere alt ligleri olduğu için oraya geçtim.
Umarım Türkiye liginin bu sorunu hallolur da keyifli, zorlayan bir oyun oynayabiliriz kendi ligimizde de.
Bunlar dışında bence maç motoru şu ana kadar olanların en iyilerinden biri. Şutlar, karşı karşıya pozisyonlar, savunma reaksiyonları baya güzel geldi bana.
Spor Toto Super Lig yazısı Spor Toto Super League olarak değişti sizlerde de öyle mi ? TFF Süper Kupa da TFF Super Cup olmuş arkadaşlar sizlerde de öyle midir ?
Bu ne yahu oyun kuramıyorum crash dump hatası veriyor?
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ilk golü biri bana açıklayabilir mi?
savunmalar felaket derecesinde kötü
Eski veritabanı ile devam ediyorum yeni güncellemeyle birlikte. Fakat ilk 2 sezonda fırtınalar estirdiğim taktiğim, 3.sezonda işlevini yitirmiş hale geldi. Deplasmanda maç kazanmak imkansız gibi birşey. Mutlaka gol yiyorsun, ne yapsan da ne etsen de en az 1 gol atıyor ev sahibi takım. Stoperlerim de üstelik Doria-Mangala 2lisi. Büyük küçük farketmez, her takım kendi evinde Barça kesildi resmen.
15.4.1'e kurban olayım cidden. O kadar bekledik güncellemeyi, b.k ettiler oyunu, yuh diyorum...
Steam ID : byildirim04
1-2 ufak güncellemeyle çok iyi olacaktır oyun. Bazı buglar var çünkü. Oyuncu profilinde cakili stoper > hücum seçebiliyorsun bazen.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
SI artık şu transfer olayına bi el atsa ve rekabet 10 sene sonra da sürse çok güzel olacak..
Tüm takımlar pc kontrolündeyken sıkıntı yok. Ama bizim yönettiğimiz takımın her zaman gerisinde kalıyorlar. Çok zor olmasa gerek takımların eksiklerini, ihtiyaçlarını belirleyerek ona göre transfer yapmalarını sağlamak.
Yukarıda bi arkadaş real chedjou'yu istedi demiş. Yani işte saçmalığa bak. Ben barca'yı yönetiyor olsam real gidip böyle 2 tane transfer yapsa oyundan soğurum.
Gerekirse pc tarafından yönetilen takımlara avantaj sağlasınlar. Ne bileyim tüm oyuncuları biliyor falan olsun rakipler.
Bu şekilde tadı kalmıyor gerçekten.
Çok haklısın hocam ben de bundan hep şikayetçi oluyorum senelerdir. Süper lige bosnalı bi kanat oyuncusu almıştım akhisar için 32 maçta 11 gol 6 asist yapmıştı adam 23 yaşında olmasına rağmen değeri çok çok azdı performansına göre. Aynı şekilde real madridin c takımından genç eero diye danimarkalı bi yarma forvet getirmistim 197 boyunda o da 23 maçta 2 gol attı ama bosnalı arkadaştan değeri çok daha yüksekti direk elden çıkardım.
performansın transfer piyasasına etkisinin daha yüksek olması gerekiyor.
Yeni yama PTT 1.ligi de kapsıyor mu? 5 yabancı olarak?