Sayfa 53 / 142 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Bende öyle olduğunu zannediyordum ama soruyorlar kimi tanıyorsun Türkiye'den diye, Hakan Şükür, Rüştü diyorlar. Şu takımı tanımıyorlar yani.
    gidip elin popçusuna sorarsan bilmez tabi ki, gidip ona kendi ülkesinden sorsan yine bilmez.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aragones'in ne işi var bu takımda yahu Yılmaz Vural falan gelsin oldu olucak

Sheriff Misafir

Bende öyle olduğunu zannediyordum ama soruyorlar kimi tanıyorsun Türkiye'den diye, Hakan Şükür, Rüştü diyorlar. Şu takımı tanımıyorlar yani.
    Ülkemize avrupadan gelen kupalar var, dünya 3.lüğümüz var, ülkemize gelen birçok yıldız var.. Türkiye diyip geçmeyin arkadaşlar, avrupada oynadığımız tüm takımlar bizden çekiniyor, ve bizim savunmamızdan değil inancımızdan, hırsımızdan, yeteneğimizden hücum gücümüzden çekiniyorlar.. Yunanistan'ın yakaladığı başarının tesadüf olduğunu tüm dünya kabul etti.. Ama bizim başarılarımız tesadüften öte birşey..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler bu Aragones geldi kanısı nerden çıktı.Termi bir açıklama varmı bu konuyla ilgili.Ben bir tek Uğur Dündar söylemiş diye duydum.Onunda şu ana kulple bir ilikisi yok.

Nesil
    2006

Son günlerde baya uzaklaştım. Aragones, Fenerbahçe ile anlaştı mı? Çünkü çoğu yerde bu isim durmadan geçiyor. Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyorum. Yetmiş küsür yaşında en fazla iki sezon kalır, sonra emekliye ayrılır. Bize uzun yıllar hizmet edecek bir isim lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Batuhan Abi bizde hangi t.d uzun yıllar hizmet verdi ki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim gelirse gelsin TSL'De takımı şampiyon yapamazsa kovulur Bu kadar açık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones iyidir iyi gelsin gelsin zaten fernando'nun dediği gibi isterse mourinho gelsin averajla şampiyon olamazsa bile kovulur

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

ispanyol hocalardan del bosgue geldi beşiktaş hala kurtulamadı oynattığı futbol rezalet bir sürü tazminatıda cabası ben şddetle karşıyım aragonese ama bakalım sonuç ne olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Luis Aragonesin Fenerbahçemize Teknik Direktör Olmasını İster misiniz?

Hayır 17243 %76.77

Evet 5217 %23.22

Toplam: 22460 oy

en büyük taraftar sitemizden anket :/ ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Aragones yerine Werner Lorant'a bile razıyım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lucescu gelse ya TSL'yi de tanıyor Bu şartlar altında daha iyisini bulmak çok zor bence

Güiza'da sona doğru

Fenerbahçe, İspanya Futbol Federasyonu’ndan özel izin aldı, golcüyü Almanya’da sağlık kontrolünden geçirip, ön anlaşmaya imza attırdı

Fenerbahçe golcüsüne nihayet kavuştu. Teknik direktörlüğe Luis Aragones’i getirmeyi düşünen sarı-lacivertliler, hocaya imza attırmadan öğrencisinin işini bitirdi, Güiza’ya imza attırdı. İspanya Milli Takımı ile birlikte Avrupa Şampiyonası’nda yer alan futbolcu için İspanya Futbol Federasyonu’ndan özel izin alan Fenerbahçe, Güiza’yı Almanya’da sağlık kontrolünden geçirdi. Buradan olumlu sonuç alan sarı-lacivertliler, İspanya Ligi’nde gol krallığına ulaşan Real Mallorca’nın yıldızıyla ön sözleşme yaptı.

Yerini doldurdu
    İspanyol kulübü de bu gelişmeler sonrasında forvetini Gineli Alhassane Keita ile takviye etti. El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre, Mallorca’nın, Suudi Arabistan’ın Al-İttihad takımında forma giyen 24 yaşındaki oyuncuyu beş yıllığına renklerine bağladığı ifade edildi. Gineli oyuncunun bonservisi için 3 milyon euro ödeneceği duyurulurken, Güiza’dan ne kadar para geleceği belirtilmedi.

21.06.2008
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

O dede gelmesin taslarım onu:@

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aragones gelirse Güiza transferide gerçekleşebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özledik seni Zico. Yönetimimize güveniyoruz Aragones'in ne kadar yanlış bir seçim olacağı ortadadır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güiza neysede Aragones gelmemeli.Aragones'in yardımcalırı gelse iyi olur ama kendisi gelmemeli.Gelirsede 1+1 yıllık anlaşma yapılmalı.Ah Aziz Başkan ah.Çıkıp güzel güzel konuşuyorsun ama şu getirdiğin adamlara bak

Aragones %99.9 Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacak. Kendisiyle her konuda anlaşıldı, hiçbir pürüz yok. %0.1'lik ihtimali de Aziz Yıldırım'ın taraftar tepkisinden dolayı son anda vazgeçme ihtimali olarak yazdım. Ama çok çok küçük bir ihtimal.

Aragones ile birlikte Güiza da geliyor. Sağlık kontrolünden bile geçirilmiş Münih'te.

İspanya elenir elenmez açıklanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu ispanya milli takım antrenörü ve la liga gol kralı fenerbahçeye gelmiş moraller kötü nedenki yahu bence ikiside gayet başarılı olucaklar ülkemizde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Güiza yerinde transfer bence.Eralp Güiza'yı kim istemiyor yahu?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yunanistan şampiyon oldu da ne oldu? Gerçi onlar birşey yapmadan şampiyon oldular, o da ayrı birşey ama...
    Yunanistan hiç Dünya Kupası'nda yarı final yaptı mı acaba?

Ayrıca Fenerbahçe son sezon Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalisti.

Bilmem anlatabildim mi?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yahu ispanya milli takım antrenörü ve la liga gol kralı fenerbahçeye gelmiş moraller kötü nedenki yahu bence ikiside gayet başarılı olucaklar ülkemizde
    Şimdi bu iki ismin Fenerbahçe'ye geldiğini varsayalım ve değerlendirelim.

Aragones'in artı yönleri
    + Disiplinli (Oyuncular maç ayırt etmeyecek geçen yıl olduğu gibi.)
    + Tecrübeli (Tecrübesiyle takıma çok şey katacak.)
    + Kaliteli bir ekibe sahip (Bu ekibi sayesinde teknik-taktik analizlerde sıkıntı yaşanmayacak ve kondisyon konusunda da geçen yılki fiyasko olmayacak.)
    + Popülarite (Dünyaca ünlü olmasından özellikle İspanyol futbolcuların transferi kolaylaşacak.)
    + Oyun sistemi (Ofansif anlayışı benimseyen ve yaratıcı futbolcuları çok iyi kullanan bir sistemi var.)
    + Oyuncu ayırt etmeme ve takım dengesi (Bu sayede hakeden formayı alacak. Yıldız oyuncularla diğer oyuncular arasındaki dengeyi ve takımsal uyumu iyi sağlayacak.)
    + Kazanım (Futbolculara vereceği çok şey var, hem tecrübesi hem iletişimiyle.)
    + Ekol (İspanyol ekolünü takımımıza aşılayacak, Brezilya ekolünden sonra Avrupa tarzı bir ekolle karşı karşıya kalacak takım ve şüphesiz olumlu olacak.)

Aragones'in eksi yönleri
    - Irkçı söylemler (Bu yüzden çok başı ağrıyacak, en ufak bir şeyde basın üstüne gidecek.)
    - Yaş (Yaşından dolayı çok eleştirilecek, Kalli gibi.)
    - Disiplini sağlama adına oyuncularla yaşanacak sorunlar (Disiplinden taviz vermediği için oyuncularla arasında sorunlar olabilir.)
    - Kulüp tecrübesi (Uzun zamandır kulüp takımı çalıştırmadığından sıkıntı yaşayabilir.)
    - Taviz (İşine karışılmasına taviz vermediğinden başkanla ve yöneticilerle arasında sorunlar olabilir.)
    - Türkiye ligi (Ligimizi iyi tanımadığından sıkıntı doğabilir.)

Güiza'nın artı yönleri
    + Son vuruşlarda olan klası
    + Kalitesini kanıtlamış olması
    + Tek forvetli sistemde (tabii sistem bu olursa) başarılı olması
    + Avrupalı bir golcü olması ve dolayısıyla Avrupa futbolunu iyi bilmesi, Avrupai tarzda oynaması
    + İspanyol bir hocayla çalışacak olmanın verdiği güven ve uyum
    + İspanyolca bilen bir Kezman ve Lugano'nun olmasının vereceği rahatlık
    + Luca Toni örneğinde olduğu gibi olası bir dünya yıldızı olma ihtimali

Güiza'nın eksi yönleri
    - Kezman örneğinde olduğu gibi olası bir kötü performansta basının üzerine gitmesi
    - Geçen yıl gösterdiği başarının "tesadüf mü" şüphesi
    - Aynı başarıyı tekrarlayamaması halinde edilecek büyük zarar
    - Türkiye'ye zor adapte olma ihtimali
    - Takım içinde uyum sorunu yaşama ihtimali
    - Gol kralı olarak gelip de bekleneni verememesi halinde basının üzerine gidip oyuncuyu küstürme ihtimali
    - La Liga gibi zor bir ligden gelip Türkiye ligini küçük görüp hüsran yaratma ihtimali

Aklıma gelenler bunlar, elden geldiğince yazmaya çalıştım. İnşallah eksi taraflar hiç gerçekleşmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bütün Fenerbahçeliler büyük bir dünya yıldızı beklerken Güiza'nın gelecek olması biraz hayal kırıklığı yaratıyor.Sonuçta 28 yaşına gelmiş ve La Liga'da 96 maç oynamış biri.İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı gibi.28 yaşından sonra gündeme gelebilmiş yani.

Aragones'e hiç girmiyorum zaten gelmesi gerek son kişi.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bütün Fenerbahçeliler büyük bir dünya yıldızı beklerken Güiza'nın gelecek olması biraz hayal kırıklığı yaratıyor.Sonuçta 28 yaşına gelmiş ve La Liga'da 96 maç oynamış biri.İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı gibi.28 yaşından sonra gündeme gelebilmiş yani.

Aragones'e hiç girmiyorum zaten gelmesi gerek son kişi.
    Dünya yıldızı beklerken? Bu beklentiye sokan kim, basın... Her gün Eto'o, Shevchenko, Adriano, Ronaldinho haberleri çıkarsa elbette beklentiye girersin istemeden.

Güiza transfer edilirse kesinlikle taraftarda hayal kırıklığı yaratmaz, yaratmamalı. Bende yaratmaz mesela, çünkü aklı başında bir taraftar bahsi geçen dünya yıldızlarının gelmeyeceğini, gelmesinin zor olduğunu bilir. Adriano'ya 55 milyon Euro, Sheva'ya 30 milyon Euro, Eto'o'ya 40 milyon Euro bonservis bedeli ödenemez.

İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı çok saçma bir deyim. Bak aradaki liglere, İspanya ligi ile Türkiye ligini karşılaştırıyorsun. Nihat'ın 18 gol attığı ligde 27 gol atıyor Güiza, bu inanılmaz bir başarıdır. Nistelrooy, Henry, Eto'o, Kanoute gibi isimleri geride bırakıyor, ve daha nicesini.

28 yaşına gelmiş olması da bir şey ifade etmez, Luca Toni kaç yaşında şöhret oldu? Kaç yaşında yıldız oldu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen'e katılıyorum.Dünyanın en büyük liglerinden La Liga'da 27 gol atmak gerçekten büyük iş.Bence alınırsa müthiş transfer olur.Uyum sorunuda yaşamazsa gollerine Türkiye'de devam eder.Katkısı büyük olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Aziz Yıldırım'dan "dünya yıldızı getireceğim" diye bir cümle duymadım ben, o nedenle bu transfere şaşırmadım. Artı, Güiza kesinlikle doğru tercih, hem hızlı hem güçlü hemde bitirici bir forvet. Tam bir striker. Fenerbahçe o konuda doğru bir tercih yaptı bana göre.

Aragones'e gelince;
    Bu adamın takımı motive etme, ateşmele özelliği yok bence. Kesinlikle futbolcularıyla da sorunlar yaşıyor. Yani Fenerbahçe'nin Zico'da bulamadığı özellikler Aragones'te de yok.

Eğer transferi gerçekleştiyse söyleyecek şey kalmamış demektir, hayırlı olsun.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güiza benim için hayal kırıklığıdır açıkçası.Aziz Yıldırım kendi söyledi Dünya yıldızı dedi bana göre Güiza bir Dünya yıldızı değildir.Aragones için pek söyleyecek bir şeyim yok açıkçası tamam istemiyorum ama fazla alternatif yok ayrıca İspanyol olduğu için Brezilyalılarla uyumlu çalışabilir.Güiza gelmiş 28'ine yeni vitrin yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence isimden çok vereceği katkıyı göz önünde tutmak gerekiyor.Adam La Liga'da gol kralı olmuş.Daha ne yapsın.Ayrıca 28 yaşı çok geç bir yaş değil.Heleki Toni'nin 30 lu yaşlarda ismini duyurmasını göz önünde tutarsak..

Ayrıca Aziz Yıldırım devre arasında Hürriyetspor'a verdiği röportajda "Çok önemli bir dünya yıldızı size gelebilirim dedi.Temaslarımız var."gibi bir şeyler demişti.Bu Güiza değildir kesinlikle.Çünkü Güiza o zaman şimdiki kadar isim yapmamıştı.Sanmıyorum Fenerbahçe yönetiminin dikkatini çeksin.Herhalde gelmek isteyen oyuncunun kulübüyle anlaşılamadı..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar taş gibi forvet işte güiza daha ne istiyorsunuz keşke galatasaray'a gelse

yunanistan maçındada 1 gol 1 asist yaptı.komple bir forvet.

Sayfa 53 / 142 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri