Sayfa 53 / 1204 İlkİlk ... 3435152535455631031535531053 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

bahsettiğin futbolcular Kaka ve Zlatan yalnız. Sercan ya da Mehmet Topuz değil. karşılaştırabilir misin ki bu adamları birbirleriyle? bırak onu Türkiye'nin en iyi futbolcusu şu anda Arda (bana göre), Arda'yı karşılaştırabilir misin bu adamlarla? biraz abes olur taktir edersin ki.
    diğer yandan liglerden kazanılan paralar da belli. İngiltere PL'de ligden düşen takım TSL'deki şampiyondan çok daha fazla kazanıyor. stat gelirleri daha yüksek, merchandising almış başını gitmiş zaten. bir senede kazandığı parayı Türkiye'de üç büyük kulüp bir araya gelse toplayamaz. ekonomi büyük bir defa ve bahsedilen yetenekler de hakkını veriyorlar bu paraların. Türkiye'de böyle düşünemezsin, düşünmeye kalktın mı ortada bir kazıklama durumu sözkonusu olur ki görünen oluyor. ben bu nedenle Galatasarayımın bir Türk oyuncuya pazar vermesine karşıyım, bedava alabiliyorsa alsın yoksa altyapıdaki adamları kazandırsınlar takıma. 10 altyapı oyuncusundan 1 tanesinden bile verim alsan yeterlidir kanımca...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ben karşılaştırmadım, günümüzdeki en yakın örneği verdim.

Örneğin başkan Kızıl; '' Yahu Topuz ediyor 6-7 m €, benim Volkan'ım en az onun kadar kaliteli, ben neden istemiyeyim bu rakamları''

He işte olay burada kopuyor. Kıyaslama gibi bir durum yok ortada zaten, sadece bir örnek var.

Ayrıca, İngiltere liginin federasyon olarak gelirleri ortada, sponsorları reklam izlenme oranları ortada. Bizimde böyle gelirlerimiz olsa inanıyorumki herkes hakettiğini alacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

bence de sorun burada başlıyor, bizim böyle gelirlerimiz yok ve bu düzen devam ederse olamaz da ama sağolsun Anadolu kulüpleri sanki varmış gibi davranıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arkadaşlar öncelikle sizlerden ricam her zaman olduğu gibi bu yazdıklarımın ve bu görüntülerin burada kalması. Beni yine zor durumda bırakmayacağınıza inanıyor ve güveniyorum.

Aşağıdaki konuşmalar Fahri Yılmaz ağabey ile benim aramda bu akşam saatlerinde geçen sohbetten alınmış bir kesitdir.

Özetlemek gerekirse Galatasaray Spor Kulübü birçok yabancı oyuncuyla görüşüyor. Şu an gündemde olan isimler Jose Antonio Reyes , Cristian Zapata ve Oscar Cardozo. Bu isimler için ne zaman görüşüldü, halen görüşülüyor mu net bir bilgim yok şu an. Birkaç gün içinde tüm detayları öğrenip sizlerle paylaşmak istiyorum. Hassasiyetinize güveniyorum arkadaşlar.

Cristian Zapata:

Oscar Cardozo:

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İkiside inanılmaz transferler olur bilgiler için soal harikasın Selman

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Arkadaşlar öncelikle sizlerden ricam her zaman olduğu gibi bu yazdıklarımın ve bu görüntülerin burada kalması. Beni yine zor durumda bırakmayacağınıza inanıyor ve güveniyorum.

Aşağıdaki konuşmalar Fahri Yılmaz ağabey ile benim aramda bu akşam saatlerinde geçen sohbetten alınmış bir kesitdir.

Özetlemek gerekirse Galatasaray Spor Kulübü birçok yabancı oyuncuyla görüşüyor. Şu an gündemde olan isimler Jose Antonio Reyes , Cristian Zapata ve Oscar Cardozo. Bu isimler için ne zaman görüşüldü, halen görüşülüyor mu net bir bilgim yok şu an. Birkaç gün içinde tüm detayları öğrenip sizlerle paylaşmak istiyorum. Hassasiyetinize güveniyorum arkadaşlar.

Cristian Zapata:

Oscar Cardozo:

Yarın Fotomaç bunu Fahri Yılmaz ile röportaj yaptık işte Galatasaray'ın yıldızları diye ilk sayfaya koyarsa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yarın Fotomaç bunu Fahri Yılmaz ile röportaj yaptık işte Galatasaray'ın yıldızları diye ilk sayfaya koyarsa şaşırmam.
    Serhat bugüne kadar forumda paylaştığım haberlerden sadece Luccin ismini gazetede gördüm 2 yıl kadar önce.Tabi ki Fotomaç'tı Onun haricinde sızan olmadı umarım yine aynı hassasiyeti gösterir okuyan arkadaşlarımız

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Yalnız Zapata'nın bonservisi normal olarak pahalı olucaktır ama Cardozo alınabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cardozo FM'deki gibi oynıcaksa hiç durmasın atLasın geLsin Cardozo iyi topçu Zapata'da çift yönLü tam bizLik
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fotomaçın numarası kaçtı arıyorum hemen
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Enterokinaz Misafir

haberler doğruysa şenlik bekliyor bizi demektir. hayırlısı, bakalım.

Cimbom'dan iki müthiş isim

Galatasaray, tribünleri coşturacak, dünyaca ünlü iki yıldızın transferi için atakta...

Sarı kırmızılılar, küme düşen Newcastle United'dan ayrılma kararı alan Michael Owen ve Inter'in gözden çıkardığı Ricardo Quaresma'nın peşine düştü. Habertürk'ün haberine göre Başkan Adnan Polat, 30 yaşındaki İngiliz golcünün transferiyle bizzat ilgileniyor. 25 yaşındaki "Mustang" lakaplı Portekizli joker için ise Rijkaard devreye girdi. Hedef iki oyuncuyu da kiralık olarak renklere bağlayıp, Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esmek.

Bütün dünyanın yakından tanıdığı Portekizli Ricardo Qaresma ve Michael Owen için tura çıkan yönetim, 1 Temmuz'a kadar transferleri bitirmeye çalışacak. Başkan Adnan Polat'ın yaklaşık mart ayından beri almak için fırsat kolladığı Owen'a Rijkaard'ın da "olur" verdiği, Quaresma'nın transferinde ise tamamen Hollandalı çalıştırıcının tavsiyesi doğrultusunda adımlar atıldığı ifade ediliyor.

Oyun stiliyle vatandaşı Ronaldo'yu andıran ve şu anda Inter'de top koşturan Quaresma'nın bonservis bedeli 15 milyon euroyu bulduğu için bu oyuncu için kiralama yoluna gideceği açıklandı. Ünlü futbolcunun yıllık kira bedelinin 3 milyon euro olduğu ve bu rakamın düşürülmeye çalışıldığı belirtildi.

Polat'ın ısrarla istediği Owen'a ise Lucas Neill'de olduğu gibi Harry Kewell'ın aracılık ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Newcastle United forması giyen ancak takımının Premier Lig'e veda etmesiyle takımdan ayrılma kararı alan golcü oyuncuya menajerlik şirketi aracılığıyla son bir teklifin daha yapıldığı ortaya çıktı. Owen için de yıllık 2.5 milyon euro gözden çıkarıldı.

Kaynak: yazete.com

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bugün habertürk ün gazetesinde de bu isimler geçiyordu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    haberler doğruysa şenlik bekliyor bizi demektir. hayırlısı, bakalım.
    Fahri Yılmaz bu kulübün en çok içinde olan insanlardan biris. Onun söyledikleri duyum değil, gerçeklerdir. Ben tereddütsüz inanıyorum. Fakat şu var ki bu isimler gündemde diye bu isimler gelecek gibi birşey söz konusu değil. Herkes gibi beni de heyecanlandıran görüşmeler bunlar. Ancak bir gerçek var ki bu oyuncular genç ve değerli oyuncular. Şartları asgariye indirmeyi başarırlarsa imzalar ancak o zaman atılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Müthiş habermiş umarım en azından 1'i gerçekleşir .

Nesil
    2006
    Yer
    sami yen cehenneminden

Abi ciddi ciddi reyes'den zapata'dan bahsediyoruz öyle mi ? Hayırlısı olsun bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'yı ilk duydugumda pek ımkan vermedım ama kıralık yontemı bana da mantıklı gelıyor .. Owen ise Nihat gibi aynen .. Hem takımı düştü hem de fazla oynayamadı sakatlıklardan dolayı .. Nihat'a bitti, birşey yapamaz diyen arkadaşlar bu konuda ne yorum yaparlar acaba ?? Bana göre ikisi de çatır çatır topunu oynar

Cardozo gelebilir,kariyerine yeni bir başlangıç yapmak için Galatasaray doğru bir tercih olacaktır.

Zapata yüksek bonservis bedeli yüzünde zor,ama belli olmaz Haldun Üstünel arı gibi çalışıyor gerçekten

Arda'ya bir çılgın teklif daha!

Ünlü İspanyol kulübü Valencia'nın, Arda Turan için Galatasaray'a reddedilmesi çok güç bir teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.
    La Liga'da son yıllarda istediği başarılara ulaşamayan Valencia'nın, milli yıldızı renklerine bağlamak için 18 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi. İspanya'da yayımlanan ve Valencia'ya yakınlığıyla bilinen Super Deporte gazetesi, transferin yakın zaman içinde sonuçlanabileceğini yazdı.

Haberde, Valencia Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktörü Fernando Gomez'in geçen ay İstanbul'a gelerek Arda'yı izlediği ve yıldız futbolcunun transfer edilmesi için yeşil ışık yaktığı savunuldu.

Zigic'i de veriyorlar

Valencia'nın, Galatasaray'a iki teklif yapacağını vurgulayan Super Deporte, sarı-kırmızılı kulübe, 18 milyon euro veya 12 milyon euro artı Sırp forvet Zigic'in önerileceğini iddia etti.

Valencia'nın bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan sol kanat oyuncusu David Silva'nın boşluğunu Arda ile doldurmak istediği de belirtilen haberde, milli yıldız için, “Osmanlı topu Valencia surlarını vurmaya başladı” yakıştırması yapıldı.

Transferin gerçekleşmesi halinde Arda'nın yıllık 4 milyon euro kazanacağını yazan Super Deporte bu paranın İspanya'da süper yıldızlara ödendiğine dikkat çekti.

Gökhan Zan'ın yarısı

Türkiye'nin en değerli futbolcusu olarak gösterilen Arda Turan, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon euro alıyor. Senelik 2 milyon euro ödenecek olan Gökhan Zan'ın yarı fiyatına oynayan ve bu konuda yönetimden şimdiye kadar hiçbir talepte bulunmayan Arda; Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Lincoln, Alex, Güiza gibi futbolcuların ise 3'te 1'i fiyatına forma giyiyor.

sporx

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

18 milyon euro çok güzel bir para bence satabiliriz bu paraya ,yerini doldurabilirsek kendi kasamızdan 18 milyon euro bize ilaç gibi gelir hem ardanında avrupa isteği gerçekleşmiş olur.

18 milyon euro ardaya verilebilecek en iyi paralardan ilerde daha düşük tekliflerle gelebilir başka takımlar.kaçırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Sağol Selman ( Sayın emektar yöneticim yine bir emek koymuş ortaya ) ;
    Bu duyum süper tebrik ederim, Galatasaray forumlarında böyle sağlam duyumlar ve kaynaklar yok vallahi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu habere inanmakbilemiyorum. Valencia zaten kriz içinde, elden oyuncu çıkarmaya çalışıyorlar, gelipde Arda'ya 18 m € vericekler.

Keşke masabaşı ekibi araştırma yapsaymış.

Kriz lafı her yerde her kulüpte dolaşıyor (Real Madrid hariç.)
    Ayrıca Valencia Raul Albiol'den 15 Milyon Euro kazandı Real'e satarak.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quaresma hayal gibi ama Owen olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kriz lafı her yerde her kulüpte dolaşıyor (Real Madrid hariç.)
    Ayrıca Valencia Raul Albiol'den 15 Milyon Euro kazandı Real'e satarak.
    Bu 15m€ alıpda Arda'ya vereceğine sen inanıyorsan ben susarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cardozo kazmanın teki almamalıyız..Reyesi bizim maçta gördük adam bitmiş resmen..Zapatayı fmden biliyoruz öyleyse gelsin..

Quaresma gelirse yıkar türkiyeyi.. Owenın maaşı çok fazla ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Cardozo kazmanın teki almamalıyız..Reyesi bizim maçta gördük adam bitmiş resmen..Zapatayı fmden biliyoruz öyleyse gelsin..

Quaresma gelirse yıkar türkiyeyi.. Owenın maaşı çok fazla ihtimal vermiyorum.
    Reyes'i sadece bizim maça bakıp yorumlamak yanlış olur ben birkaç Benfica maçını izledim çok güzel oynuyordu.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bu 15m€ alıpda Arda'ya vereceğine sen inanıyorsan ben susarım
    Gerçekten susacaksan inanıyorum.
    Craig Bellamy'nin 15 milyon euro'ya satıldığı bir pazarda Arda da en az o kadar eder.
    Servet için de 8 milyon etmez diyenler Marsilya gelince ortalıktan kayboldular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Gerçekten susacaksan inanıyorum.
    Craig Bellamy'nin 15 milyon euro'ya satıldığı bir pazarda Arda da en az o kadar eder.
    Servet için de 8 milyon etmez diyenler Marsilya gelince ortalıktan kayboldular.
    Yanlış anladın. Ben Arda 15 m € etmez demedim, Valencia bu durumda iken o 15 m €'yu alıpda Arda'ya vermez dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Valencia borç batağında kimseyi alacak durumları yok diye biliyorum

Mesaj Yetkileri