Sayfa 53 / 896 İlkİlk ... 343515253545563103153553 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün Fenerbahçe ve Kayseri yönetimi görüşecekti, anlaşmaya varmışlar. Şimdi Topuz yarın kulübe çağrılır anlaşmayı konuşmak için. Gelir kulübe oynamak istemiyorum derse transfer gerçekleşmez, anlaşırsa transfer gerçekleşmiş olur. Şimdi Topuz ile Fenerbahçe yönetiminin yapacağı görüşmeyi beklemek kaldı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ne bizde Ne de Fenerbahçe de forma giysin. Seneye bedava ya aLırız bizde
    Mehmet Topuz bu transferden dolayı Kayserispor'da kalırsa 6 ay bir süre ceza alacağı söyleniyor ve sözleşmesi uzayıp serbest kalma ihtimali kalmıyormuş ntv öyle söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olay şu, Mehmet Topuz Fenerbahçe'y araya aracı sokarak arıyor, bu dönemde neden Beşiktaş'ı aramamış, üstelik tuttuğu takım bilemiyorum, Fenerbahçe de kendisine bu şekilde yapmamız etik değil, demiş, Topuz istersenniz hemen gelip imza atayım dese de bu kabul edilmemiş ve önce kulübünle anlaşacağız, sen haber bekle denmiş. Şimdi kulüp ile anlaşıldı, Topuz görüşme için çağrılır, sen bize imza atmak için can atıyordun, işte bonservisi hallettik hadi denir. Olay bu.

Beşiktaş'ın oyunuyu bir şekilde ikna edip kararından vazgeçirmesi bu aşamada Fenerbahçe'yi bağlamaz, çünkü Mehmet kendisi istemiştir gelmek ve beni alın diye haber göndermiştir. O kadar iyi Beşiktaşlıydı da neden ilk olarak araya Rıdvan'ı sokup Fenerbahçe'ye haber gönderdi, Beşiktaş'a değil.

Fenerbahçe Mehmet ile konuştuğu gibi dediğini yapmıştır, şimdi oyuncu ile görüşmeye gelmiştir sıra.Bu görüşmede ben gelmek istemiyorum derse baş başayken, zaten Fenerbahçe vazgeçer transferden, demezse de sözleşme imzalanır.
    Last edited by goosfraba : 09.Haziran.2009 at 16:29
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz'un bonservisi için imzalar atıldı, ayrıca bizim Alex'te olduğu gibi Mehmet Topuz'un hakları kesin olarak satın alındı. Anlaşma sağlanmasa bile Mehmet Topuz herhangi bir takıma transfer olurken para alacağız. Satın alan takım isterse haklarını bizden satın alabiliyor.

Böyle birşey denmiş Topuz için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLecek sezon sonuna kadar için evet, geLecek sezon sonundan sonra serbest kaLıcak, nereye isterse gider
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Aziz Yıldırım ne yapar ne eder giydirir Topuz'a Fenerbahçe formasını Çocuk oyuncağı değil bu, bir Fenerbahçe'de oynamak istiyorum bir Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Sen Aziz Yıldırım'la, koca Fenerbahçe kulübüyle oyun mu oynuyorsun? Baştan diyecektin gelmeyeceğim diye, hatta hiçbir şey söylemesen de olurdu ama başkanı arayıp gelmek istiyorum demek ne demek? Rıdvan'ı arayıp Fenerbahçe'de oynamak istiyorum demek ne demek? Bunların hiçbirini yapmamış gibi bir de çıkmış bazı arkadaşlar hala ısrarcı davranıyor. Bu hareketleri yapmasa zaten emin olun ne başkan şu an uğraşırdı bu transfer için ne de taraftar bu denli ısrarcı olurdu. Bu gelişmeler olmamış olsa zaten şu an Topuz imzalamıştı, herkes de hayırlı olsun demişti hiçbir tatsızlık çıkmadan. Ama durum çok farklı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sen bu saatten sonra Mehmet Topuzun Fenerbahçe de oynayacağına inanıyorsan ben daha da birşey demem

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sen bu saatten sonra Mehmet Topuzun Fenerbahçe de oynayacağına inanıyorsan ben daha da birşey demem
    Beşiktaş'ta oynama ihtimalinden yüksekdir en azından Bonservisi bizde.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Demirörenin yerinde oLsam giderim Ankaraspor kuLübü iLe anLaşır Özer Hurmacı nın bonservisini aLırdım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şurda hemfikir oLmak gerek..

Kayseri yönetimi Fenerbahçe ye söz verdiği haLde Menajerine Mehmet Topuz hangi takıma gitmek istiyorsa ona koLayLık sağLayacağız demese...

Demirören Fenerbahçe bonservisini aLdık dediğinde gidip abuk, subuk konuşmasa, İnsan gibi Aziz YıLdırım ve Hurma iLe mantıkLı bir görüşme yapsa..

OLayLar buraya kadar geLmeyecek ve bu iş bitmiş oLacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Topuz o kadar bağırdı çağırdı tv'lere çıktı forma giydi etti hala Fenerbahçe bastırıyor.

Demirören bıraksın Topuz'u Fenerbahçe'liler de gururla giydirsin formalarını.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Topuz'un Tvlerde çıkıp yaptığı açıklamaların sağlıklı bir şekilde yapılmadığı düşüncesindeyim.

Gerçekten çok sıktı bu haberler,bence 2 kulüp de bıraksın bu transferi.Yakışmıyor bu futbolcu çünkü bu kulüplerimize.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Mehmet Topuz o kadar bağırdı çağırdı tv'lere çıktı forma giydi etti hala Fenerbahçe bastırıyor.

Demirören bıraksın Topuz'u Fenerbahçe'liler de gururla giydirsin formalarını.
    Siz gururla giydirebilecekmisiniz? Sen git Aziz Yıldırımı defalarca ara beni alın, ben Fenerliyim, hemen uçağa binip geliyim İstanbul'a vs. vs.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim için probLem yok biz gururLa giydireceğiz. Siz kabuLLenmiyorsunuz işte bırakın adam geLsin bize

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım büyük konuştu, Topuz ya Fenerbahçe'de forma giyecek yada Kayserispor'da oynayacak diye...

Nerede konuşuyorlar bunları yahu.

FB TV de mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Selçuk ile sözleşme yenilemişiz.
    Last edited by bay e-ko : 09.Haziran.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Flaş! Fenerbahçe'den 2 transfer ve Selçuk kaldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü transfere başladı! Sarı-lacivertli kulübün iletişim operatörü olan Fenercell'in üyelerine gönderdiği kısa mesaj ile takımın ilk transferleri açıklandı. Sarı-lacivertli kulüp G.Antep'ten Bekir İrtegün ve Sivasspor'dan Bilica'yı resmen kadrosuna kattı.

Öte yandan Selçuk Şahin ile sözleşme yenilendiği ifade edildi.

Uzun bir süredir Bekir İrtegün ve Bilica transferleri medyada konuşuluyordu. Sarı-lacivertli kulüp sessizliğin ardından resmi açıklamayı da yapmış bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sitede neden yayınlanmadı daha?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenercell'e mi geçsek ne?

Beklenilen 2 transfer gerçekleşti. Can da artık kesin gidecektir. Selçuk'un kalması da kadroya derinlik katması açısından faydalı olur sadece. Daum hala aynı seviyede olan Selçuk'U görünce 11'de düşünmeyecekitr zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İbrahim Kızıl'ın laflarını hatırlıyorumda
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Beyler artık transferleri öğrenmek nedense çok kolay oldu.

Bilica alındığını zaten Bülent Uygun kendi ağzı ile açıkladı. Fenerbahçe daha Aragones'i göndermediği için açıklayamıyor transferleri.

Bekir ise zaten devre arasından belliydi. Fenerbahçe yönetimi, Gaziantepspor ile anlaşamıyınca, bizde sezon sonu bedava alırız dediler.

Bir diğer transferde benden Poulsen Fenerbahçe forması giyecek. Dört gündür söylüyorum. =)))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sporx'e açıklamış heralde yönetim bi de resmi açıklama yapıldı yazıolar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk'u Alman kulüpleri istediğinden olsa gerek 3+1 yıllık sözleşme imzalanmış. Herhalde 10 yıllık sözleşme imzalanabilse 10 yıllık imzalarmışız. Selçuk'la sözleşme yenilenmesine üzüldüm ama yine de hayırlı olsun sonuçta formamızı giyecek, yapacak birşey yok. Bekir için de Gaziantepspor ortalığı ayağa kaldırmıştı, Fenerbahçe'ye geleceği belliydi kazanacakları 1 m € dolayında bir parayı da kazanamadılar. Bilica ligimizin kaliteli, istikrarlı oyuncularından ama umarım Lugano yerine düşünülmüyodur. Transferler kulübümüze hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenercell'e mi geçsek ne?

Beklenilen 2 transfer gerçekleşti. Can da artık kesin gidecektir. Selçuk'un kalması da kadroya derinlik katması açısından faydalı olur sadece. Daum hala aynı seviyede olan Selçuk'U görünce 11'de düşünmeyecekitr zaten.
    Selçuk, geçirdiği ciddi sakatlıklara rağmen gelişme gösterdi bence. Ayrıca Daum'un hazırlık kampında beğenmeyip gönderdiği Gökhan İnler'i de unutmamak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Siz gururla giydirebilecekmisiniz? Sen git Aziz Yıldırımı defalarca ara beni alın, ben Fenerliyim, hemen uçağa binip geliyim İstanbul'a vs. vs.
    Telefon konuşmaları vs yayınlandı mı TV'ler de ? Ben hiç rastlamadım da.Bunların sadece duyumdan ibaret olduğunu biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Selçuk'u Alman kulüpleri istediğinden olsa gerek 3+1 yıllık sözleşme imzalanmış. Herhalde 10 yıllık sözleşme imzalanabilse 10 yıllık imzalarmışız. Selçuk'la sözleşme yenilenmesine üzüldüm ama yine de hayırlı olsun sonuçta formamızı giyecek, yapacak birşey yok. Bekir için de Gaziantepspor ortalığı ayağa kaldırmıştı, Fenerbahçe'ye geleceği belliydi kazanacakları 1 m € dolayında bir parayı da kazanamadılar. Bilica ligimizin kaliteli, istikrarlı oyuncularından ama umarım Lugano yerine düşünülmüyodur. Transferler kulübümüze hayırlı olsun.
    Selçuk, zaten bu imzayıda atıysa 6+4=10 yıl Fenerbahçe forması giymiş olacak. Umarım bu kadar süre sonra Fenerbahçe'de formayı bırakır. Sonuçta 10 ve üstüne koyacağı 3-4 yıllık bir hizmeti olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un takımda kalması çok iyi oldu . Geçen senenin en istekli ve elinden gelenin en iyisini yapan bir isimdi . Bekir ve Bilica TSL iyi isimler ama Avrupada veya büyük maçlarda nasıl oynarlar kestirmek güç Bunları transfer olarak saymıyorum biz hala ekliyoruz . . .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yedek lazım takıma, bir anda tüm takım değiştirilmez.
    103 gol atan takımı da böyle yok ettiler.

Selçuk lig için iyi bir yedek, memnun edici bir imza oldu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default 3 oyuncuyla anlaşma sağlandı

Fenerbahçemiz, transfer döneminin başlamasından hemen sonra 3 önemli oyuncuyla anlaşma sağladı. Sivasspor'un geçtiğimiz sezon elde ettiği başarılarında büyük pay sahibi olan Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica Fenerbahçemize transfer olurken, Gaziantepspor defansının etkili isimlerinden Bekir İrtegün'de Fenerbahçemiz ile sözleşme imzaladı. Ayrıca Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımımızda 2003 yılından beri görev yapan Selçuk Şahin'de sözleşmesini uzatarak Fenerbahçe'de kaldı. Anlaşma sağlanan oyuncular ile ilgili imza töreni ve transfer ayrıntıları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Önce Fenercell'den açıklandı
    Bu önemli transfer gelişmelerinden ilk olarak Fenercell aboneleri haberdar oldu. Transfer haberleri tüm abonelere kulübümüzün resmi yayın organlarından açıklanmadan önce kısa mesaj yoluyla gönderildi. Aboneler Fenercell'li olmanın ayrıcalığını yaşadılar.

BILICA KİMDİR?
    14 ocak 1979 da Brezilya'nın Campina Grande şehrinde dünyaya gelen Fábio Alves da Silva (Bilica) futbola, ülkesi Brezilya'da başladı. Stoper mevkiinde oynayan Bilica 1.87 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. Bilica profesyonel kariyerine 1996 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. 2 sezon bu takımda forma giyen Brezilyalı oyuncu 1998 yılında İtalya'nın Venezia takımına transfer oldu. Venezia takımında 4 sezon top koşturan Bilica 75 karşılaşmada forma giydi. Bilica'nın Venezia'dan sonraki durağı bir başka İtalyan ekibi Brescia oldu. Brezilyalı oyuncu Brescia takımında 11 kez sahaya çıkarken bir sonraki yıl Palermo'nun yolunu tuttu.

Bilica Palermo takımında 12 kez forma giyerken aynı sezon Ancona'ya geçti. Brezilyalı futbolcu Ancona'da 17 maça çıktı. 2004 yılında ülkesine dönen Bilica Goias takımına giderken kısa bir süre sonra Gremio'da oynamaya başladı. Bilica Gremio' da 24 karşılaşmada forma giydi. 2005-06 sezonunun başında Almanya'nın Köln takımına transfer olan Bilica 15 kez sahaya çıkarken bir sonraki sezon Fransa ekiplerinden İstre'ye geçti. 41 maçta forma giyerek 1 sezonda İstre'de kaldı. 2007-08 sezonunda Romanya ligi takımlarından Cluj'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olan brezilyalı oyuncu 39 kez forma giydi.

1998-2000 yılları arasında 16 kez Brezilya yirmi yaş altı takımında top koşturan Bilica 2 gol atarken, 2000 Sdney Olimpiyatları'nda da milli takımda forma sansı buldu

BEKİR İRTEGÜN KİMDİR?
    20 nisan 1984'de Elazığ'da dünyaya gelen Bekir İrtegün futbola 1998 yılında Gaziantep Köy Hizmetleri'nde başladı. Bir yıl sonra Gaziantepspor'un altyapısına geçen Bekir İrtegün 2001 yılına kadar burada oynadıktan sonra 2001-2002 sezonuna Gaziantepspor'un Paf takımında başlayıp sezon içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek profesyonelliğe geçiş yaptı. Aynı sene içinde Gaziantepspor'a geri dönen Bekir İrtegün o sezon 1 maçta oynadı ve 2002-2003 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye kiralandı. Genç oyuncu bu ekipte 35 maça çıkarken 2 de gol attı. Genç futbolcu bir sene burada oynadıktan sonra 2003-2004 sezonundan 2008-2009 sezonuna kadar da Gaziantepspor'da futbol hayatını sürdürdü. Gaziantepspor formasıyla 147 maçta 2 gol kaydeden Bekir İrtegün Turkcell Süper Lig'de yer alan başarılı savunma oyuncularından biri olarak dikkat çekti
    2000-2003 yılları arasında toplam 26 kez Türkiye A Genç ,Millî futbol takımı| 2 kez Türkiye 15 yaş altı Milli takımı, 8 kez Türkiye 16 yaş altı Milli takımı , 10 kez Türkiye 19 yaş altı Milli takımı , 6 kez Türkiye 20 yaş altı Milli takımı, 26 kez Türkiye 21 yaş altı Millî futbol
    takımı| formalarını giydi. 2005 yılında Akdeniz Kupası'nda 5 kez olimpik milli takımda oynayan Bekir İtegün 2007 yılında ise 2008 avrupa futbol şampiyonası grup elemelerinde oynanan Norveç maçında A Milli takım formasını giydi.

Fenerbahce.org

Hayırlı olsun bu transferler savunmaya iyi güç kattık diye düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yasin kalsaydı daha da güç katmış olurduk tam da evlenmişti, evlenen futbolculara bakarsanız olumlu bir değişim yaşıyorlar. hayırlı olsun bu 2 transfer.
    (/s)

Mesaj Yetkileri