başarabiliriz arkadaşlar hepimiz bayram paralarımıza hayatımızda 1 kere olsun orjinal bir fm alarak sonunda her kelimesi bile türkçe olan fm keyfini çıkarabiliriz şu an cm 2010 oynuyorum ve fm ye içim gidiyor aynı bu şekilde türkçe olması için....
Ticaret risk almaktır. Eğer FM 2010 Türkçe olarak satışa sunulsaydı, eminim ki 10.000 adetten daha fazla satılırdı. Ben oyun Türkçe olarak çıkmadığı sürece orijinal almam.
Bknz: Crysis, Türkçe çıktı ve orijinal aldım. Satış miktarını bilmiyorum ama ben oyunu alırken kapış kapış satılıyordu.
satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
bunları kim takip ediyor nasıl?
Demoya koymak ne ki ? Bir kaç eklemeden ibaret zaten bütün ligler ellerinde hazır sadece bazı kalıp eklemeleri yapıp demonun boyutunu arttırıyorlar biraz.
ben oyunu türkçe istiyorum. isterlerse demoyu koymasınlar...
Arkadaşlar galiba cevap için oyun çıkışını bekleyeceğiz biraz sabırlı olalım. Oyun çok pratik ve güzel olmuş. 3D fena olmamış elbette çok eksiği var ama.. Türkçe çıkarsa mükemmel olur.
Demo'yu oynadım güzel gözüküyor orjinal alacagım. İlk başlarda pek hoşuma gitmemişti ama menü'ye falan alışınca hoşuma gitti.
kendinizi kandırmayın arkadaşlar 2011 den önce olacağını sanmıyorum
ardaşlar şu steamden kaç tane aktivasyon verckler ne zamn belli olucak bi söylermsnz ona göre sipraiş vercem 1 tane verme ihtimalleri varmı