Sayfa 53 / 53 İlkİlk ... 343515253
1,561 ile 1,590 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by snaru View Post
    arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bence türkçeyi beklemeyin çıkartmıyacaklar baktılar cm çıkardı rağbet gördü piyasada kendini yükseltmek için aynısını yaptı sevinelim teselli olalım diye demoya super ligi koydu okadar yani.
    İkisi aynı şey mi ki?

başarabiliriz arkadaşlar hepimiz bayram paralarımıza hayatımızda 1 kere olsun orjinal bir fm alarak sonunda her kelimesi bile türkçe olan fm keyfini çıkarabiliriz şu an cm 2010 oynuyorum ve fm ye içim gidiyor aynı bu şekilde türkçe olması için....

Ticaret risk almaktır. Eğer FM 2010 Türkçe olarak satışa sunulsaydı, eminim ki 10.000 adetten daha fazla satılırdı. Ben oyun Türkçe olarak çıkmadığı sürece orijinal almam.
    Bknz: Crysis, Türkçe çıktı ve orijinal aldım. Satış miktarını bilmiyorum ama ben oyunu alırken kapış kapış satılıyordu.

Quote Originally Posted by Seocu View Post
    Ticaret risk almaktır. Eğer FM 2010 Türkçe olarak satışa sunulsaydı, eminim ki 10.000 adetten daha fazla satılırdı. Ben oyun Türkçe olarak çıkmadığı sürece orijinal almam.
    Bknz: Crysis, Türkçe çıktı ve orijinal aldım. Satış miktarını bilmiyorum ama ben oyunu alırken kapış kapış satılıyordu.

1. Oyun daha çıkmadı.

2. Crysis'in Türkçe çıktı çünkü oyunu Türkler yaptı ve oyunun satılmasında(Türkiye'de) Türklerin yapması büyük rol oynadı.

3. Kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
    bunları kim takip ediyor nasıl?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
    bunları kim takip ediyor nasıl?
    Bu konuda SI'dan cevap bekliyorum.

Demoya koymak ne ki ? Bir kaç eklemeden ibaret zaten bütün ligler ellerinde hazır sadece bazı kalıp eklemeleri yapıp demonun boyutunu arttırıyorlar biraz.
    ben oyunu türkçe istiyorum. isterlerse demoyu koymasınlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşlar galiba cevap için oyun çıkışını bekleyeceğiz biraz sabırlı olalım. Oyun çok pratik ve güzel olmuş. 3D fena olmamış elbette çok eksiği var ama.. Türkçe çıkarsa mükemmel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demo'yu oynadım güzel gözüküyor orjinal alacagım. İlk başlarda pek hoşuma gitmemişti ama menü'ye falan alışınca hoşuma gitti.

kendinizi kandırmayın arkadaşlar 2011 den önce olacağını sanmıyorum

ardaşlar şu steamden kaç tane aktivasyon verckler ne zamn belli olucak bi söylermsnz ona göre sipraiş vercem 1 tane verme ihtimalleri varmı

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Oyuna bu kadar geç ekleneceği için steam'de çıkacak. Editlemeye gerek yok. Sonuçta Türkçe'yi entegre edeceğiz oyuna ve bundan sonraki oyunlarda da böyle çıkacak.

Böyle bir kampanya için niye editlememizi istiyorsun ki ayrıca? Yalan değil birşey değil. Bu inat nedir yani?
    Bende kampanyaya destek veriyorum zaten. Bir çok foruma konu bile açtım bu kampanya ile ilgili. Yalan konuşuyorsunuz demedim. Sadece ilk sayfada ki o yazı insanların kafasında soru işareti bırakıyordu. En azından bende böyle oldu. Yoksa kimse sizi yalancılıkla suçlamıyor.

Sayfa 53 / 53 İlkİlk ... 343515253

Mesaj Yetkileri