Sayfa 53 / 483 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Süreç alehimize işliyor gibi görünüyor. Şike konusunda futbolcu tutuklanmaması,Korcan dışında bana mantıksız geliyor.Daha önce de yazdım 19 maçta şike varsa düz hesap 57 tane falan şikeden sporcu ya da hakem tutuklanmalıydı bence ama fark etmez sonuçta emniyet kanıtlar kesin diyor, savcı tutukluyor, Aziz Yıldırım susma hakkımı kullanacağım diyor bakalım ne olacak.Ben siyasi olduğuna inanıyorum hala ama değil derlerse de yapabileceğimiz bir şey yok önümüze bakıp verilen karara göre hareket edeceğiz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Susma hakkı ne oLuyor anLamadım ben. Susunca ne oLuyor yani, neye etkisi var. Kararı mı erteLiyor, yoksa kararın başka merciLer iLe veriLmesi mi sağLanıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Susma hakkı ne oLuyor anLamadım ben. Susunca ne oLuyor yani, neye etkisi var. Kararı mı erteLiyor, yoksa kararın başka merciLer iLe veriLmesi mi sağLanıyor.
    polise ifade vermek istemiyorum demiş direkt olarak savcı karşısına çıkarılacak.Filmlerden bildiğim genelde suçlular atarlanır susma hakkımı kullanıyorum diye bakalım en azından polis ifadesi ile uğraşılmadan hemen savcı karşısına çıkacak 1-2 saat daha hızlandı durum diye sevinebiliriz diye düşünüyorum, zaten günlerdir Pollyannacılık oynamaktan imanım gevredi de neyse.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Süreç alehimize işliyor gibi görünüyor. Şike konusunda futbolcu tutuklanmaması,Korcan dışında bana mantıksız geliyor.Daha önce de yazdım 19 maçta şike varsa düz hesap 57 tane falan şikeden sporcu ya da hakem tutuklanmalıydı bence ama fark etmez sonuçta emniyet kanıtlar kesin diyor, savcı tutukluyor, Aziz Yıldırım susma hakkımı kullanacağım diyor bakalım ne olacak.Ben siyasi olduğuna inanıyorum hala ama değil derlerse de yapabileceğimiz bir şey yok önümüze bakıp verilen karara göre hareket edeceğiz.
    Zaten Aziz Yıldırım tutuklanırsa yönetim düşecek, olağanüstü kongre olacak. Çünkü adli tatil olacağı için en az 5-6 ay içerde kalacaklar. Ayrıca 19 maç TFF'ye yollandığı zaman delliler de verilecektir. Bir de tutuklu yargılanacak olanların delilleri kamuoyu ile paylaşıldığı zaman herşey ortaya çıkacak.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aziz Yıldırım suçlu olsa bile, şike yapsa bile Fenerbahçe taraftarı destekleyecek mi?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

susma hakkini kullaniyorsa allaha havale ediyor ozman =)

susma hakkini kullaniyorsa dememkki birseyler var.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Polise güvenmiyorsan susma hakkını kullanabilirsin. Bu yasal bir haktır. (Eski zamanlarda elektrik ve su gibi metodlarla bu hakkın kullanılmasına müsade etmezlerdi ama sanırım artık fiziki işkence pek olmuyor.) Önemli olan savcıya vereceğin ifade... Dolayısıyla Başkanımızın susma hakkını kullanması çok manidardır ve daha savcılık delilleri incelemeden yargıya müdahale etmek istercesine skandal bir açıklama yapan emniyeti protestodur. Bu bir mesajdır. Polis bu davada tarafsız kalmamış, gerek el altından bilgi sızdırma, gerekse hukuk devleti normlarına aykırı şekilde yargı dururken suçlu ilan etme gibi davranışlarla görevini suistimal etmiştir. Başkan ifade vermeyerek onları saymıyor, onlara inanmadığını, onlara güvenmediğini ifade ediyor. Susma hakkını kullanmaktan amaç budur. Amerikan filmlerinde söylenen ilk cümledir: "Yasaların sana verdiği konuşmama hakkını kullanabilirsin."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Aziz Yıldırım suçlu olsa bile, şike yapsa bile Fenerbahçe taraftarı destekleyecek mi?
    Böyle birşey mümkün mü sence? Her zaman söyleriz Aslolan Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'nin adına leke getiren hiçkimse bu saatten sonra bizi bağlamaz.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şu aşamada Aziz Yıldırım'ın tutuklanmaması büyük sürpriz olur.Keza Aziz Yıldırım'ın altında çalışan yöneticiler dahi tutuklandı ve başkanın örgütün lideri olduğu söyleniyordu sürekli.Zaten hastalık olmasaydıda en son o sorgulanacaktı bu bile emniyettekilerin, en tepedeki kişinin Aziz Yıldırım olduğunu düşündüklerinin kanıtıdır bana kalırsa.

Tutuklanma resmiyet kazandıktan sonra adli tatil olduğu için mahkeme hemen yapılmayacak deniyor o halde suçlamaları yetkili biri çıkıp detayları ile kamuoyuna anlatırsa iyi olur, sonuçta federasyon 1 hafta içinde karar vermek zorunda.

Ben artık küme düşürüldük gözü ile bakıyorum.Bundan sonra ne yapılacak hangi futbolcular kalacak, kimler gitmek isteyecek planlamasına geçilmeli.Mümkünse yeni başkan da Sadettin Saran olsun, Ülkerlerden birisi değil.

Son olarak hala diyorumki eğer şike varsa toplamda 50-60 civarı futbolcu veya hakem tutuklanmalı ikinci,üçüncü dalga olarak.Sonuçta 19 maçta şike yapılması için 1 tane Korcan yetmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8'i serbest bırakıldı. 3^ü mahkemeye sevk edildi.

Kaynak: NTVSpor
    Last edited by GeorgeWeah : 07.Temmuz.2011 at 17:38
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Polise güvenmiyorsan susma hakkını kullanabilirsin. Bu yasal bir haktır. (Eski zamanlarda elektrik ve su gibi metodlarla bu hakkın kullanılmasına müsade etmezlerdi ama sanırım artık fiziki işkence pek olmuyor.) Önemli olan savcıya vereceğin ifade... Dolayısıyla Başkanımızın susma hakkını kullanması çok manidardır ve daha savcılık delilleri incelemeden yargıya müdahale etmek istercesine skandal bir açıklama yapan emniyeti protestodur. Bu bir mesajdır. Polis bu davada tarafsız kalmamış, gerek el altından bilgi sızdırma, gerekse hukuk devleti normlarına aykırı şekilde yargı dururken suçlu ilan etme gibi davranışlarla görevini suistimal etmiştir. Başkan ifade vermeyerek onları saymıyor, onlara inanmadığını, onlara güvenmediğini ifade ediyor. Susma hakkını kullanmaktan amaç budur. Amerikan filmlerinde söylenen ilk cümledir: "Yasaların sana verdiği konuşmama hakkını kullanabilirsin."
    Tam yazıcaktım ki sen yazmışsın fakat şimdi bu olayı da "sucunu kabul ediyor işte, daha ne konusacak ki?" diye düşünecekler kesin..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sustukca millet yipraniyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aziz başkan geçen hafta şike yaptılar ispatlarım diye bi açıklama yapmıştı yalanlanmadıysa umarım onu açıklasın biz yandıysak pisliğe bulaşan herkes yansın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ntvspor da adliyeye sevk edilen 11 kişden 8 i serbest kaldı yazıyor kimler acaba.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu sabah sevkedilmiş bu isimler.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şike soruşturması kapsamında adliyeye sevkedilen 11 kişiden 8'i serbest kaldı.
    Diğer 3 kişi de tutuklanma talebi gerekçesiyle mahkemeye sevkedildi.
    Soruşturma kapsamında aralarında Mecnun Otyakmaz, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Ümit Karan, Bülent Uygun, İlhan Ekşioğlu, Korcan Çelikay, Olgun Peker gibi isimler tutuklanmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ister bank asyada olsun ister akbank ta ister se de amatör kümede
    en kötü gün bu günse bugün de fenerbahçe
    her şeyin keyfini çıkarmak lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ister bank asyada olsun ister akbank ta ister se de amatör kümede
    en kötü gün bu günse bugün de fenerbahçe
    her şeyin keyfini çıkarmak lazım

Helal olsun hayata her daim mutlu gözle bakmak buna denir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Helal olsun hayata her daim mutlu gözle bakmak buna denir
    bir fenerbahçeli olarak takımımızın her zaman ardındayız fenerbahçe denizdir denize düşen üçbeş mikrop kulübümüzün kirliliği anlamına gelmez o yüzden fenerbahçeliyiz her demde ve her ortamda takımımızın arkasındayız. gelişmeleri bu gözle izlemeye devam edeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu davada en cok uzuldugum noktalardan biri de Cemil Turan gibi Fenerbahcenin tarihindeki efsane bir futbolcunun boyle bir davada isminin gecmesi oldu. Onun disinda umarim yoneltilen suclamalar curutulur. Yoksa Fenerbahce icin bu yil utanc yili olacaktir. Her nekadar diger klupler de tarihte bu tip suclamalarla anilmis olsa da ispatlanmis bir sike davasi durumunda bu leke omur boyu maalesef camianin uzerinde kalacaktir. Boylesine bir ezeli rekabet ortaminda da SIKLIKLA dile getirelecektir. Su an itibariyle olacaklari onceden kestirmek guc olsa da hicbir sey eskisi gibi kalmayacaktir.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Adam hapse girebilir, bu durumda ilk düşüncesi kendisini kurtarmak olur; Fenerbahçe ikinci planda.
    Reina'daki şampiyonluk kutlamasında atılan havai fişekleri görünce,"Bu kadar çok havai fişek atacağınıza kulübe bağış yapsaydınız" diyen ve kendisinden çok Fenerbahçe'yi düşünen bir insan aklıma geldi şimdi Aziz Yıldırım'ın kendini kurtarmak adına Fenerbahçe'ye zarar vereceğini asla düşünmüyorum.İmkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Reina'daki şampiyonluk kutlamasında atılan havai fişekleri görünce,"Bu kadar çok havai fişek atacağınıza kulübe bağış yapsaydınız" diyen ve kendisinden çok Fenerbahçe'yi düşünen bir insan aklıma geldi şimdi Aziz Yıldırım'ın kendini kurtarmak adına Fenerbahçe'ye zarar vereceğini asla düşünmüyorum.İmkansız.
    İkisi çok farklı şey burda adamın hayatı söz konusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Susma hakkı , savunma hakkı ihlali durumlarında da kullanılabilir , bir çok durumda kullanılabilir , kötü olarak görmeyin.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Verdiğiniz örnekle yakından uzaktan alakası yok benim anlatmak istediğimin Zaten Fenerbahçe'ye zarar vereceğini söylemedim, ilk düşüncesi kendisi olur; sonuçta Fenerbahçe başkanı olduğu kadar iş adamı da.

Üstelik Fenerbahçe her şekilde kurtulur, hadi diyelim bu sene küme düştü seneye yine burda.Juventus gibi.Juve de küme düştü geri geldi.Kim Juve'ye şikeci diyor?Dalga geçilebilir ama Juve her zaman Juve'dir; birkaç şampiyonluğu şikeyle olabilir diğerleri, Avrupa'da ki başarıları...Tabi hala toparlanamadılar biraz daha zaman lazım ama Juve diyince hala duruyoruz...

Fenerbahçe ise daha hızlı toparlanır, Türkiye Ligi sonuçta rekabet o kadar fazla değil; son zamanlarda artıyor tabi ama konumuz o değil.Bu sene küme düşse dahi en fazla 3 seneye şampiyonluğa oynar.Tek problem şu anki yetişen neslin Fenerbahçe'li olmasının zorlaşması ve ilerde yaşanabilecek taraftar kaybı olur, oda Avrupa başarıları ile dengelenir...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ntv'de bi avukat,şike varsa kesin olarak düşme olur.TFF kurallarında bu mevcut dedi.Düşürüldükten sonrada birde - puanla başlama cezasıda varmış.

Fenerbahçe zora düşebilir.2.lige düşerse zirveden dibe inme gibi bir durum olur.Benim üzüldüğüm nokta da borsadaki o değeri olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Habertürk şampiyonu antep yaptı. Kupayı da sahipsiz bıraktı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Habertürk şampiyonu antep yaptı. Kupayı da sahipsiz bıraktı.
    Bursaspor'da mı şike yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bursaspor'da mı şike yapmış
    hayır , en ufak bir haber bile çıksa bununla ilgili savunmayın dediğiniz Fenerbahçelilerin çok daha ötesinde kör bir şekilde savunacağınız biliyoruz ama

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aziz Yıldırım bu geceyi Emniyet Müdürlüğünde geçirecek yarın Sabah 08:30'da adliyeye sevk edilecek.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın : " Yıldırım Demirören'i ifadeye çağırmadık. "

NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    hayır , en ufak bir haber bile çıksa bununla ilgili savunmayın dediğiniz Fenerbahçelilerin çok daha ötesinde kör bir şekilde savunacağınız biliyoruz ama
    Bursa'daki bir maçta futbolcuların maçı sattığını anlayınca bütün stad Bursaspor'lu topçulara,satılmış (...) diye bağırmıştı.Bazı gerçekleri görüp ona göre hareket etmek lazım diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri