Sayfa 530 / 896 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
15,871 ile 15,900 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

23 yaşında kariyerin başında bir futbolcuyla 33 yaşına gelmiş potansiyeline tamamiyle ulaşmış bir futbolcuyu karşılaştırmayı anca Çağdaş Atan gibi futbol zekası kıt birinden beklerdim.Boş konuşmuş Çağdaş.

Niang'ın hem yaşı hem de aldığı maaşı nedeniyle satılması doğru bir hamle oldu.Gönül isterdi ki takımda kalsaydı,ama olmadı.7.5 mn € Niang yaşında bir futbolcu için çok iyi bir rakamdır şu anda.1 sene daha kalsaydı 3-4 mn € düşecekti belki bu rakam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Çağdaş Atan : Bienvenu Türkiye'de 8-10 gol atar.
    Yahu Niang da zaten 29 maçta 15 gol atmıştı çok büyük bir kayıp değil. Üzerini Alex abisi tamamlar

Niang transferi resmi mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

KAP'a bildirim olmadığı için şuanda değil ama bir çok muhabir aynı haberi teyit ediyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Niang gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncumuz Mamadou Hamidou Niang'ın transferi konusunda Katar Al Sadd kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe şampiyon kadroyu çok bozdu .

En önemli silahları gitti , şampiyon kadrodan 5 oyuncu eksildi .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2 gündür yoktum neler neler olmuş. Bu transferlerin yapılmış veya yapılacak olması bizim bu sene ligi düşündüğümüzü gösteriyor. Niang'ın da gidecek olması ben de buruk bir sevinç yaratmış olsa da Bienvenu tam Aykut hocanın sistemine göre bir oyuncu. Çok can yakacağını düşünüyorum 1-2 sene içinde.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Niang gitsin ben sorun etmem de Emenike hep yakacak canımı.Çok büyük bir oyuncu olacak bence Emenike ve maalesef onun gelişimini Fenerbahçe formasıyla izleme zevkini kaçırdık.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Şike soruşturması yüzünden takımın en önemli isimleri, Lugano, Andre Santos ve şimdi de Niang gitti. Emenike gibi geleceğin yıldız adayı da satılmak zorunda kalındı.

Kırk yılın başı kaliteli iki forvet alınmıştı (Niang ve Emenike), onlar da gitti. Çok yazık oldu takımımıza.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe şampiyon kadroyu çok bozdu .

En önemli silahları gitti , şampiyon kadrodan 5 oyuncu eksildi .
    Fenerbahçe sanki çok istedi de sanki en önemli oyuncularını göndermeyi,şampiyon kadroyu bozmayı.

Bu soruşturmadan en büyük zararı yiyen biziz.Şampiyon takımımız dağıldı,giden oyuncuların bulunduğu bir kadro ligi ve Avrupa'yı dağıtırdı.

Giden oyuncular arasında bir tek Emenike'ye üzüldüm.Kalsaydı çok büyük işler yapacaktı Fenerbahçe formasıyla.Şimdi Rusya'da onun ne kadar büyük bir futbolcu olacağını ahlar vahlar ile seyredeceğiz.

Yine de giden oyuncuların yerine şu anda en makul transferler yapılıyor.Elbette hemen yerlerini doldurabilecek isimler değiller.Bir uyum sürecinin geçmesi gerekiyor.

Aykut Hoca bu takımın başındayken yeni gelen oyuncuların hepsine güvenim tam.Transferlere en ufak bir şüpheyle bile yaklaşamıyorum.

Daum'un elindeki kadro çok daha kötüydü Bursaspor'un şampiyon olduğu sene.Hala mevcut kadromuz ligde şampiyonluğa çok rahat oynayabilecek düzeydedir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yapilan transfer cok vasat yeni sezonda cok büyük forvet sIkintisi cekecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Daum'un şampiyonluğa oynattığı takım daha kötüydü ama o sene lig daha kalitesizdi.Hem lig az puanla bitti o sene hem de kalite olarak o zamanki rakiplerimizin kadrosu şimdikiler ile kıyaslanamazlar bile.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu takımda dia ve stoch'u tutmak büyük başarıydı, yönetim de bunu başardı. bundan ziyade gidenler önce kulübün menfaatini, sonra kendi menfaatlerini düşünerek gittiler.

young boys bienvenu'nun transferini duyurmuş.

bienvenu yarın istanbul'a geliyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Henri tabi ki bir Niang değil. Niang olmak demek 32 yaşında bonservis olarak 7.5 m € etmek, 4 yıllık 16 m € maaş teklifi almak demek. Açıkçası Niang'a kızamıyorum, çünkü kendisine teklif edilen para çok iyi. Bazı yerlerde yıllık 4 m €, bazı yerlerde ise 4.5 m € şeklinde bilgiler var. Üstelik 4 yıllık sözleşme. Yani adamlar Niang'a sen 36 yaşında oynarken dahi sana 4.5 m € vereceğiz diyorlar. Bu basit bir şey değil.

Umarım Henri potansiyeli yüksek bir oyuncudur ve gelişime açıktır. Buna rağmen bizim bir forvete daha ihtiyacımız olduğu çok açık. Henri'yi Emenike yerine sayarsak Niang yerine de bir forvet daha almamız lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız Yobo'nun kiralık alınması gündemde ama Everton bonservisi ile vermeye çalışıyormuş. Elimizi çabuk tutmalıyız. Az bir zaman kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dananın kuyruğu bugün kopacak.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sunderland Bendtner ' i aldığı için Gyan'da son dakikada birşeyler olabilir.Ama nereye bakalım
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ibrahimseten ibrahim seten
    Yobo Paris'ten Istanbul ucagina bindi, YBoys Bienvenu'yu acikladi, Niang baglasan durmaz, bu saatten sonra artik sicak haber olmaz. Umarim

Gyan haberleri artıyor.Doğrudur umarım.Gelirse sevinirim açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

gokhanguckaya Gökhan Güçkaya
    aykutTyildirim tarafından

YOBO sabıha gokcen havaalanına BİENVENU ıse ataturk havaalanına ınecekler

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

bienvenuyu canlıda izledim geçen seneki maçta genç kaliteli çok güçlü bi golcü çooook işimize yarar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vFor View Post
    bienvenuyu canlıda izledim geçen seneki maçta genç kaliteli çok güçlü bi golcü çooook işimize yarar.
    Ama bi Niang değil

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

niang tamam kalitelide 33 yaşına gelmiş adam zirvedeydi artık bundan sonra ne artı ne eksiydi ben inanıyorum 23 yaşında 1-2 senedir çok geliştirdi kendini ama niangdan daha güçlü onuda söylemeliyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    gokhanguckaya Gökhan Güçkaya
    aykutTyildirim tarafından

YOBO sabıha gokcen havaalanına BİENVENU ıse ataturk havaalanına ınecekler
    Yobo tecrübeli tabii, Kadıköye yakın yere iniyor diğeri ne bilsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milan Baros Fenerbahçe'li olabilirmiş .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İyi de bonservisi Galatasaray'da, nasıl olacak o iş?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Karisi söylemiş sanırım Milan Baros'un ya Fenerbahçe'ye gidicek ya da bir Rus takımına Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gelmesini isteyebileceğim tek futbolcu .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yok artık cidden mi ? baroş u beğenirim gelse sevinirim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Karisi söylemiş sanırım Milan Baros'un ya Fenerbahçe'ye gidicek ya da bir Rus takımına Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gelmesini isteyebileceğim tek futbolcu .
    Ben karısının yerinde olsam Rusya'ya göndermem :P

Mesaj Yetkileri