Terim okadar basarisini su son yaptigi haraketle silip atmistir.
Emeklerini calmaya calisan adamin federasyonuna hizmet ediyor.
Terim okadar basarisini su son yaptigi haraketle silip atmistir.
Emeklerini calmaya calisan adamin federasyonuna hizmet ediyor.
#CemUzanBaskanOlsun
![]()
Ünal Aysal, master of puppets moduna da geçebilir.
Birini destekleyecem falan demişti
Cem Uzan böyle kıyaklarda bulundu takıma evet fakat Galatasaray'a öyle herkes başkan olamaz. Defalarca gördük hataları, bu dolandırıcının takımda işi ne.. Zaten afaki konuşuyoruz tabi
Cem Uzan gibi bir isim Galatasaray'ın başkanlığına yakışmaz.
Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ben de kendisini severim ama Abdurrahim Albayrak daha bir kaç hafta önce " Galatasaray yönetimi başkalarını aldı, beni takımın uçağına almadı." diye medyaya ağlayıp duruyorken, şimdi Ünal Aysal'ın başkan olacağı yeni yönetimde yer almak için lobi yapıyor. Gerek yok böyle şeylere.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
melo bitti aysal bitti selcuk burak bitti simdide sneijdere saldiriyorlar , gs ye her taraftan saldiri var diyince hadi yea....
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27278366.asp
Onur'un bahsetigi medya grubu![]()
Acaba?
![]()
Hee yardımcısı da Yılmaz Vural olacak.
Prandelli bu takımın teknik direktörüdür ve öyle olmaya devam etmelidir,ettirilmelidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yav mizah iyi güzel de burak'ı beğenmemek büyük cahillik be...
Oyun anlamında sıkıntıları olan birisi Burak. Ofsayta düşme, doğru vuruşu seçme gibi çözemediği sorunları var. TS'deki son sezonu ile GS'daki ilk sezonunda sanki eksikleri için daha çok çalışıyordu, belkide çalışmasının karşılığını daha fazla alıyordu. Yaşı epey oldu ama bana göre Burak'ın sorunları çalışmayla aşılamayacak sorunlar değil.
Tabi ne olursa olsun büyük oyuncudur. Dört büyüklerin hepsinde oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların ikisinde üst düzey top oynadı. Eleştirilebilir ama maç sırasında motivasyonunu bozacak tepkiler vermesi yanlış oldu GS taraftarının. Tabi kimi pozisyonda kızarız, çok sinirleniriz, ben olsam atarım deriz ama sahada işler her zaman öyle olmuyor. Burak çok kıymetli değeri bilinmesi gereken bir oyuncu. Bir an önce taraftarla barışması lazım.
bu aralar guzel bir haber gelebilir aysal tekrar adayligini koyacak diye.![]()
Hadi inşallah. Aysal ve Süren dışında hiçbiri içime sinmez. Bunlar dışında adı geçenlerden biri olması kısa vadede bir kıvılcım yaratabilir belki ancak uzun vadede bizi geriye götürür. Şu an kulübü en iyi bilen, her şeye en hakim kişi Faruk Süren. O da Aysal'ı boşuna desteklemiyor. Bırakırsa kulübün zarar göreceğinin farkında. Bugüne kadar kendisinden sonraki hiçbir başkanı böylesine desteklememişti.
Aysal bu kulüp için bir şanstır hele ki günümüz şartlarında, ancak kısa vadede hedeflerini gerçekleştirmesi pek kolay değil. Uzun bir süreç gerekiyor ancak arkasında yeterli desteği hissetmediğinde geri adım atıyor. Kendisini en çok eleştireceğim 2 şeyden birisi bu, diğeri ise transferleri son güne bırakması. Avrupa kulübü olmak istiyorsan bir sonraki sezonun transferlerini daha sezon sona ermeden belirlemiş ve önemli bir kısmını bitirmiş olmalısın. Bu hem transferde daha az kulüple rekabet etmeni, hem transferleri daha ucuza halletmeni hem de gelecek oyuncuların takıma erken katılıp sezon başı çalışmalarına katılmalarını, dolayısıyla takımla daha iyi kaynaşmalarını sağlar.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Aysal yüzünden, eskiden aldıkları rantı alamayanlar dışında Aysal' ı desteklemeyen yok zaten.
Umarım adaylığını koyar.
Football is simple,but Football Manager is not
Fatih Terim'den sonra kimseye sıkı sıkı tutunmam,tutunmuyorum.Kalması iyi olsa bile gitmek isteyen bir adamın kararından döndükten sonra başarılı olması mümkün değil bence.Yolu açık olsun,daima camianın içinde olsun bu güzel adam.Kimsenin yeri dolmaz değil.
ROK beyaz tv de acikladi aysal devlet ile kavgali oldugu icin devlet ve gsdeki divandakiler istemiyor o yuzden sagdan soldan saldiriyorlar diye.
ünal aysal uğraşsa devlet falan önünde duramaz da bu yaştan sonra godfather oynayacak hali yok adamın keyfine bakar niye kassın ki![]()
Arsenal macinin hakemi Gianluca Rocchi`ymis.2010 yılındaki Atletico maçinda Perea'nın eliyle sürüklediği topa penaltı vermeyen hakem.(Canerin kirmizi kart gordugu mac.)
Neyse, umarim hayirlisi olur.
Mesut Ozil "Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor" demis.Fanatik gazetesiyle bir roportaj yapmis;
http://www.sporx.com/aslan-dovmesini...um=facebookcom
Last edited by Banega : 29.Eylül.2014 at 21:34
27 Mart 2011,şükürler olsun o güne,bizi kurtardı adını bile anmak istemediğimi şahıstan.
Şimdi çıkmış çakal gibi konuşuyor takım iyi değil ya,bundan önce ki 3,5 yıl neden susuyordu acaba.Fırsatçı.
Ya Adnan Başkan iyi güzel konuşuyosun, bu maddi yapının temelini attın falan filan da. Gittin Adnan Sezgin için Haldun Üstünel'i harcadın. Saçma sapan adamları takıma doldurdun. Hocaların istediği adamları değil Adnan Sezgin'in istediği adamları aldın. Sonra TFF, hakemler bize karşıydı o yüzden 8. olduk. Yok canım daha neler biz yanlış maçları mı izledik koca sezon.
Screw you guys, I'm goin' home
Aysal, başkan adayının Cemal Özgörkey olduğunu söyledi. İzmir'den başkan çıkacak Galatasaray'a umarım. Alp Yalman'dansa Özgörkey daha tercih edilebilir bence.
Haldun Üstünel ,,Abd. Albayrak gibi isimler gittikten sonra doku bozuldu... Ben bu isimlerin bulundugu bir yönetimistiyorum.Profesyonellik bize uymadı.Zorlamaya gerek yok.... Amatör ruhla başarı geliyor bizde...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Valla kim gelirse gelsin düzeni bozmasın yeterli. Prandelli'yi yollayıp başkasını getirirse yeni başkan büyük ayıp eder. Tamam adamın hataları var ama kalması taraftarıyım ben daha yeni başladı sezon destur.
Aysal'ın GS'a çok faydası olduğu çok açık. Yorulmuşluk hissi var tavırlarında, uğraşmak istemiyor sanki çok fazla.
Anlamadığım bir konu mali durumun 2016'ya kadar sorunsuz olduğunu her sorulduğunda söylemesi. Neden 2016 orasını anlayamadım. Sonrasında durum nedir merak etmemek mümkün değil. Yakından takip eden arkadaşlar belki bilgi sahibidir bu konuda.