Sayfa 533 / 1204 İlkİlk ... 334334835235315325335345355435836331033 ... SonSon
15,961 ile 15,990 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Galatasaray Gazetesi
    GSG Gündem | ARDA'NIN AÇIKLAMALARI!
    Galatatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı büyük bir merak konusu olan Arda Turan, Lig TV'de yayınlanan röportajında Galatasaray'da kalacağının sinyallerini verdi.

Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirten Arda, "Fatih Terim ile baba oğul gibiyiz ve bizim onunla olan ilişkimiz sadece futbol olarak açıklanamaz. Terim'in benim üzerinde büyük emeği vardır ve kendisine olan sevgim sonsuz. Her şeyi zaman gösterecek ancak ben şu anda Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum ve 27 Haziran'da toplanıyoruz" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferlerini de değerlendiren Arda, "Hem Selçuk hem de Ceyhun, Galatasaray'a büyük katkı sağlayacaktır. İkisi de bana göre mevkiilerine göre Türkiye'nin en iyi futbolcuları arasında yer alıyor. Hem Galatasaray'a hem de her iki arkadaşıma da hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluk ve bundan başka da bir hedefimiz olamaz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Arda Turan'ın takımda tutulması konusunda yönetime kesin bir talimat verdiği ve genç futbolcunun sözleşmesinin uzatılarak sarı-kırmızılı forma altındaki kariyerine devam edeceği son günlerde sıkça konuşulmaya başlanmıştı. Başkan Ünal Aysal ve Bülent Tulun da, Arda Turan'ın Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olduğunu ve yıldız futbolcunun takımda kalması için ısrarcı olacaklarını belirtmişti.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e olası transferi uzunca bir süre gündemi meşgul etti ve etmeye de devam edecek. Ancak başkan Ünal Aysal'ın güçlü bir kadro kurmak için büyük çaba sarfetmesi ve özellikle Fatih Terim'in Arda Turan'ı 'vazgeçilmezi' olarak belirlemesi Arda Turan'ın kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam edeceğinin en büyük göstergelerinden biri...

Arda'nın bugünkü yaptığı açıklamalar da en azından bir sezon daha Galatasaray'da futbol oynayacağını sinyalliyor... Webaslan.com'un Arda konusundaki yorumu; "Arda Turan kalır"...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Valla sadece yan top zaafı varsa çok iyi.Kaç yıldır bizim kalecilerin topun kendisine karşı bi zaafı var.Karşı koyamıyolar topa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Valla sadece yan top zaafı varsa çok iyi.Kaç yıldır bizim kalecilerin topun kendisine karşı bi zaafı var.Karşı koyamıyolar topa
    Aynen şu son 2 senedir kalemizi koruyan kalecilerin yaptıkları kurtarışlardan bir video hazırlasak 1 dakikayı geçmez heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Aynen şu son 2 senedir kalemizi koruyan kalecilerin yaptıkları kurtarışlardan bir video hazırlasak 1 dakikayı geçmez heralde.

Öyle demeyin, bizim kaleciler sayesinde Selçuk şahin milli forma giyiyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

NTV Spor'a inanmayın diyorsunuz ama bu NTV Spor'un haberi değil ki. Başka bir haberi alıntı yapmışlar.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ''Muslera'dan Galatasaray'a hayır''

14 Haziran 2011 13:10 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da Muslera transferi her geçen gün başka bir boyut kazanıyor. İtalyan gazetesi Coriere dello Sport, Muslera'nın Galatasaray'la anlaşamadığını iddia etti.

Galatasaray'da Muslera transferi her geçen gün başka bir boyut kazanıyor. İtalyan gazetesi Coriere dello Sport, Muslera'nın Galatasaray'la anlaşamadığını iddia etti.
    ''Muslera'dan Galatasaray'a hayır'' başlığıyla verilen haberde Uruguaylı kaleci ülke basınına ''Galatasaray ile anlaştım'' şeklinde bir açıklamada bulunmadığını söyledi. İtalyan basını da bu gelişmeyle Galatasaray'ın Muslera transferinin 'karmaşıklaştığını' vurguladı.
    Haberde ayrıca Lazio ile Lorik Cana arasında da bir anlaşma olmadığı ve görüşmelerin yavaş ilerlediği vurgulandı.

Kaynak: NTVSpor

Bunlarda sapıttı iyice.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Reyes için Atletico'ya 5 milyon euro teklif etti. Atletico 7 milyon istiyor.

Kaynak: France Football

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Doğruysa haber 2 Milyondan bir zarar çıkmaz transferde limitimiz yok demişti Ünal başkan verelim alalım derim sonuçta adam Reyes çok isterim gelmesini...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu nerden çıktı bu muslera aşkı durduk yere ? Hani avrupanın en iyi kalecilerinden birini alıyorduk ? Bu oğlan sürekli hatalı goller yiyen sıradan bir kaleci. En azından şu anda öyle.Biz de Neuer gibi ,Adler gibi , Ochoa ya da ne bileyim Kameni gibi kalecilere yönelsekya...
    Helal valla bir tek Muslera hakkında senin yorumun iyi Leo Franco'da geldiğinde Galatasaraylılar çok sevinmişti fakat gelmeden önce lakabı Kova Franco dedim diye tepki almıştım arkadaslardan. Ha Muslera da çok hatalı goller yiyor ama genç kendini geliştirir mi orası malum? Bknz: Volkan Demirel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Helal valla bir tek Muslera hakkında senin yorumun iyi Leo Franco'da geldiğinde Galatasaraylılar çok sevinmişti fakat gelmeden önce lakabı Kova Franco dedim diye tepki almıştım arkadaslardan. Ha Muslera da çok hatalı goller yiyor ama genç kendini geliştirir mi orası malum? Bknz: Volkan Demirel.
    Ben Leo Franco geldiğinde sevinmeyi bırak kahrolmuştum.Leo Franco deyince aklıma Galatasaray Mallorca maçında habire yediği aşırtma goller geliyor.O zaman 4-5 yaşlarında olmama rağmen.Keşke Morgan De Sanctis kalsaydı.O adamında şanssızlığı önünde bir türlü stoper olmaması oldu.Adamın önünde Kewell bile stoper oynadı.Muslera'nın gelmesi taraftarıyım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera'yla Volkan çok farklı. Muslera'yı İtalya Ligi'nde izlemeyenler Dünya Kupası'nda izlemiştir diye düşünüyorum. Muslera'yı izleyen birinin istemeyeceğini pek sanmıyorum kendisini. Uzun vaadeli kontrat yapılırsa ve şansı da yanında olursa bence yıllarca kaleye transferi düşünmeyiz. Galatasaray'a ne zaman yerli kaleci yararlı olmuş ki zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İnşallah siz haklı olursunuz, ne diyim Hem genç hem de bu kadar yetenek vaad eden bir kaleciyi Lazio gibi bir takım bırakmazdı ama neyse...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kontrat konusunda anlaşılamayınca bırakmak zorunda kaldı Lazio. Muslera'nın istediği kontratı veremediler.

Taffarel gelmeden önce lakabı "delik"ti diye biliyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Senin profildeki yaş doğruysa sen duyum üzerine yazmışsın onu.Taffarel 1998 yılında geldi, yani bundan 13 sene önce, yani sen 7 yaşındayken O yaştan beri futbol takip ediyorum diyorsan sözüm yok.

Taffarel, Brezilya Milli Futbol Takımı tarihinde en fazla kaleci forması giymiş oyuncudur (tam olarak 141 karşılaşma). 1994'deki zaferden başka, 1990 ve 1998 Dünya Kupası'nda da forma giymiştir.

Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA şampiyonluğu ve Süper Kupa şampiyonluğunda takıma önemli katkılarda bulunmuşdur.bu dönemde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilmiştir. Beyefendi kişiliği ve örnek aile babası olması sebebiyle Türkiye'de taraflı tarafsız birçok kişinin gönlünü fethetmiştir

Kariyeri
    1984-1990 - SC Internacional
    1990-1993 - Parma
    1993-1994 - Reggina
    1994-1997 - Inter Milan
    1998-2001 - Galatasaray

Bize geldiği takıma da bir bak istersen

Taffarel Inter'den gelmedi ki hatta orda hic oynamadi

1984-1990 internacional (brezilya)
    1990-1993 parma (italya)
    1993-1994 reggiana (italya)
    1995-1998 atlético mineiro (brezilya)
    1998-2000 galatasaray (türkiye)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben geldiği takıma netten baktım ama bizdeki performansını ve dünya kupasındaki performanslarını çok iyi hatırlıyorum. Yani Taffarel ile Muslera, ak ile kara gibi.

ben geldiği takıma netten baktım ama bizdeki performansını ve dünya kupasındaki performanslarını çok iyi hatırlıyorum. Yani Taffarel ile Muslera, ak ile kara gibi.
    Görüldügü gibi Taffarel'in kulüp bazinda zirvesi GS. Taffarel apayri bi kaleciydi zaten milli takimin da efsanesiydi. Muslera'yi ben bi kac mac canli izledim ama internetteki yorumlar videolar vs olumlu cepheden gelen toplarda kolay kolay gol yemiyor ayrica refleksleri muazzam ama bi yan top sorunu oldugu kesin gelirse bunu da Taffarel'le birlikte gelistirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neden Muslera da bir Taffarel olmasın ki? 24 yaşında önü açık, Avrupa tecrübeli, milli takımında forma giyiyor. İnanmadan başarılmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben adam gelince çok kötü oynayacak demiyorum zaten.Belki tutar ama yine risk alıyoruz

Senin profildeki yaş doğruysa sen duyum üzerine yazmışsın onu.Taffarel 1998 yılında geldi, yani bundan 13 sene önce, yani sen 7 yaşındayken O yaştan beri futbol takip ediyorum diyorsan sözüm yok.

Taffarel, Brezilya Milli Futbol Takımı tarihinde en fazla kaleci forması giymiş oyuncudur (tam olarak 141 karşılaşma). 1994'deki zaferden başka, 1990 ve 1998 Dünya Kupası'nda da forma giymiştir.

Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA şampiyonluğu ve Süper Kupa şampiyonluğunda takıma önemli katkılarda bulunmuşdur.bu dönemde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilmiştir. Beyefendi kişiliği ve örnek aile babası olması sebebiyle Türkiye'de taraflı tarafsız birçok kişinin gönlünü fethetmiştir

Kariyeri
    1984-1990 - SC Internacional
    1990-1993 - Parma
    1993-1994 - Reggina
    1994-1997 - Inter Milan
    1998-2001 - Galatasaray

Bize geldiği takıma da bir bak istersen

Evet eski bir Galatasaraylı yönetici bize gelmeden önceki yıllarda Taffarel'e italyada delik lakabını takmışlardı ama biz aldık çok iyi oynadı bizde demişti. Yönetici sallamamıştır diye düşündüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yeterli değil ama sonuçta bir işe başlandığının göstergesi. Eski yönetim olsaydı bunlardan hiç biri daha alınmamış olurdu. Yavaş yavaş alıyoruz işte adamları. Karamsarlığa gerek yok.
    Selçuk İnan ve Johan Elmander'le Adnan Polat zamanında anlaşılmış. Daha doğrusu Selçuk İnan bütün başkan adaylarıyla anlaşma yapmış ayrı ayrı.

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Volkan demirel çok uç nokta olmuş. Volkan hala daha çok üst düzey bir kaleci değil, fizik avantajını çok iyi kullanıyor sadece. Allah vergisi bir fiziği var ve bunu kullanıyor. Muslera'da öyle birşeyde yok. İnce vucudu.

Sergio Romero'yu almak lazım Volkan Demirel olsun istiyorsak.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ben adam gelince çok kötü oynayacak demiyorum zaten.Belki tutar ama yine risk alıyoruz
    muslerayı dünya kupasında izledim o zaman da demiştim keşke böyle bi kaleci alabilsek yani ben eminim çok faydalı olacaktır bize

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bir Fenerbahçe'li olarak bende onu diyorum ama siz bilirsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Selçuk İnan ve Johan Elmander'le Adnan Polat zamanında anlaşılmış. Daha doğrusu Selçuk İnan bütün başkan adaylarıyla anlaşma yapmış ayrı ayrı.

Volkan demirel çok uç nokta olmuş. Volkan hala daha çok üst düzey bir kaleci değil, fizik avantajını çok iyi kullanıyor sadece. Allah vergisi bir fiziği var ve bunu kullanıyor. Muslera'da öyle birşeyde yok. İnce vucudu.
    Ben fizik açısından demedim, tecrübe açısından dedim.. Yani artık öyle sacma sapan goller yemiyor ayrıca üst düzey kaleci mevzusunda bana göre üst düzeylerdendir Volkan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık kaleci antrenörümüz Nezihi değil Taffarel o yüzden Muslera'nın yan top zafiyetini yeneceğini düşünüyorum. Ama takım olarak yenmedikten sonra yönetim isterse kariyerinde yan toptan gol yememiş bi kaleci olarak getirsin hiçbi şey fark etmez
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Muslera geldi mi ki ?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Tafferel'de yaşadığı sakatlıktan dolayı yan toplara çıkmaya korkuyordu önemli olan defansta ki oyuncularla uyum sağlayabilmesi bence sorun kalecide değil defans oyuncularında sağlam defans olursa önünde iyi işler çıkarabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci transferi için isimler dönüyorda stoper,orta saha ve forvet için son günlerde medyada durgun.Kampa kadar mutlaka yetişmeli.Tam kadro hazırlık kampına başlamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha adam gelmeden karistirdi ortaligi, geldiyse ne ala hayirli olsun der nasil performans gosterecegini bekleriz bu kadar kafa patlatmaya gerek yok

Mesaj Yetkileri