Sayfa 533 / 896 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
15,961 ile 15,990 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu takımın başında Aykut Kocaman olduğu sürece gelenlerin , gidenleri çok fazla aratacağını düşünmüyorum.Şu koşullarda gayet iyi transferler yapıldı bence.Sadece Lugano'nun tam anlamıyla doldurulamadı onun yerinde de Bekir,Orhan,Bilica,Serdar gibi oyuncularımız var.Türkiye ligi için gayet yeterli düzeydeler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Son transferlerin olması kadroya zenginlik kattı,bu sene geçen seneden çokta farklı bir kadro yok Deneyimli 2 isim Lugano ve Niang yerine 2 tane genç gelecek vaad eden oyuncular alındı Serdar ve Henri.

Santosun gitmesi beni hiç üzmedi Zieglerin gelmesi güzel defansif yönden Santostan daha verimli olacağına inanıyorum + daha hızlı bir sürü açık veriyordu Santos güzel oldu.

Orta saha gene aynı baroni yerine sağlam bir oyuncu görebilecekmiyiz merak ediyorum

Bu sene Semih daha çok forma giyecektir ben böyle düşünüyorum gitti gidecek derken forvete asıl transferimiz Semih oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Burada görmedim ama bir de Semih'e burun kıvıranlar var.Semih'e mi kaldık diye ? Bu takımın en zor zamanlarında Semih çıktı gol attı takımı sırtladı.Şimdi gerçek golcü olma zamanı.Türkiye'nin en iyi yerli forvetine güvenmemek hata olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Semih süper sezon geçirir demedim yanlış anlaşılmış.Yoboya da hızlı demedim , evet çok seri değil ama.Ağır değil diyorum sadece.Lugano daha ağırdı mesela ama sertliğiyle kapatıyordu o eksiğini.Ben de belirttim zaten yumuşak kalacak defansın ortası tek sorun o diye.

Bu takıma tek gereken şey birşeylerin net olması.Şampiyon olursak elimizden alırlar mı ? Ş.Ligine yollamazlar mı ? Belli değil.Belli olursa birşeyler rahat şampiyonluğa oynar takım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transferlerden sonra takımı değerlendirirsek ilk 8'e bile giremeyiz.

şöyle ki,

volkan kötü bir kaleci. yani denildiği gibi ilk 5,10,20,50 lere girecek kapasitede bile değil. milli takımda nasıl oynuyor anlamıyorum. yan topları kötü, hava toplarında kötü, defansla iletişimi kötü, refleks yok.

defansta gökhan gönül'den hariç oynayabilecek adam yok. gökhan da zaten kötünün iyisi. yobo hantallaşmış geçen seneye göre, daha izlemedik ama hantallaşmış işte (!)... ziegler ise kademe hatalarıyla ünlüymüş. hiç iyi defans yapamazmış. ben hiç izlemedim ama öyle diyorlar. ziegler kötü defansmış yani. medet ummayalım derim. ayrıyetten serdar'a giç girmedim farkındaysanız. galiba hiddink veya oğuz çetin'den torpilli olsa gerek.

ortasahada direk oynayabilecek iyinin kötüleri, cristian, emre, topuz, özer, sezer var.

cristian'ı geldiği günden bugüne eleştiriyoruz ama bu sene, sezon başı çalışmalarında, hazırlık maçlarında vs. iyi diyorlardı ama bence yalan. izlemedim ama bence bunu diyen yalan söylüyor.

topuz. bal yapmayan arı. sadece koşar. pres yapar ama topu almak için pres yapmaz.

emre milli takımda nasıl kaptanlık yapıyor anlamıyorum. hayır milli takımda o kadar çok iyi ortasaha oyuncuları var ki, emre'ye gerek bile yok.

selçuk'u anlatmaya gerek yok zaten. özer ve sezer rotasyon ama bana sorsanız anadolu takımlarında dahi 60 dakikayı zor çıkarırlar.

stoch, dia gibi gençler gidip üniversite okusunlar. fenerbahçe yıllardır yeteneksiz oyuncuları barındırıp, dolu dolu maaş verdi. bu oyuncular fenerbahçe'den giderse işsiz kalır. o yüzden bir üniversite bitirmeleri bence şart.

alex de yaşlandı. geçen sene 28 gol attı ama nasıl attığı malum

semih içinse türkiye'nin en iyi forvetlerinden deniyor. ama ben inanmıyorum. öyle olsaydı şu an fenerbahçe'de değil avrupa'da oynardı. düz mantık benimkisi...

bienvenu tam bir kapalı kutu.

teknik direktörümüz aykut hoca'ya da güvenemiyorum doğrusu. ama biz fenerbahçeliyiz, hep destek tam destek.

herhalde bu yazdıklarıma fenerbahçeli arkadaşlar harfi harfine katılacaklardır.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

şöyle ki,

volkan kötü bir kaleci. yani denildiği gibi ilk 5,10,20,50 lere girecek kapasitede bile değil. milli takımda nasıl oynuyor anlamıyorum. yan topları kötü, hava toplarında kötü, defansla iletişimi kötü, refleks yok.

defansta gökhan gönül'den hariç oynayabilecek adam yok. gökhan da zaten kötünün iyisi. yobo hantallaşmış geçen seneye göre, daha izlemedik ama hantallaşmış işte (!)... ziegler ise kademe hatalarıyla ünlüymüş. hiç iyi defans yapamazmış. ben hiç izlemedim ama öyle diyorlar. ziegler kötü defansmış yani. medet ummayalım derim. ayrıyetten serdar'a giç girmedim farkındaysanız. galiba hiddink veya oğuz çetin'den torpilli olsa gerek.

ortasahada direk oynayabilecek iyinin kötüleri, cristian, emre, topuz, özer, sezer var.

cristian'ı geldiği günden bugüne eleştiriyoruz ama bu sene, sezon başı çalışmalarında, hazırlık maçlarında vs. iyi diyorlardı ama bence yalan. izlemedim ama bence bunu diyen yalan söylüyor.

topuz. bal yapmayan arı. sadece koşar. pres yapar ama topu almak için pres yapmaz.

emre milli takımda nasıl kaptanlık yapıyor anlamıyorum. hayır milli takımda o kadar çok iyi ortasaha oyuncuları var ki, emre'ye gerek bile yok.

selçuk'u anlatmaya gerek yok zaten. özer ve sezer rotasyon ama bana sorsanız anadolu takımlarında dahi 60 dakikayı zor çıkarırlar.

stoch, dia gibi gençler gidip üniversite okusunlar. fenerbahçe yıllardır yeteneksiz oyuncuları barındırıp, dolu dolu maaş verdi. bu oyuncular fenerbahçe'den giderse işsiz kalır. o yüzden bir üniversite bitirmeleri bence şart.

semih içinse türkiye'nin en iyi forvetlerinden deniyor. ama ben inanmıyorum. öyle olsaydı şu an fenerbahçe'de değil avrupa'da oynardı. düz mantık benimkisi...

teknik direktörümüz aykut hoca'ya da güvenemiyorum doğrusu. ama biz fenerbahçeliyiz, hep destek tam destek.

Bunu ciddi bir şekilde mi yazıyorsun gerçekten ? Harfi harfine katılmıyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şöyle ki,

Aynen katılıyorum, bu seneki transferlerde kötü, hiç olmadı kadro. Bank Asya seviyesindeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

şöyle ki,

Volkan konusuna katılıyorum ben bunları söylediğimde yemediğim küfür kalmamıştı. Gökhan çok kaliteli bir oyuncu solda zieglerda bana göre avrupa standartlarında iyi bir oyuncu. Emre'nin ne kadar kişiliğini beğenmesemde ilerde basıp oynayan bir futbolcu ama takımın her bölgesi kötü olsada Alex bir şekilde o açığı doldurur ve çıkar sahneye. Bence Fenerbahçe bu sene rahat şampiyonluğa oynayabilir fakat şöyle bir durumda var. Geçen sene çok iyi bir takım olgusu oluşmuştu müthiş bir galibiyet serisi yakaladılar. Taraftarından futbolculara kadar takımdan çok umutluydular Avrupa kupalarında bile iyi bir başarı yakalamaları muhtemeldi fakat şu şike soruşturmaları ve şampiyonlar liginden men edilme bütün planları sistemleri alt üst etti. Hem maddi hem manevi zarara uğradılar taraftarı saymıyorum bile. Bu gerçekten kötü bi durum. Şuanda ise Niang'ın gitmesi kulüp menfaati açısından doğru olduğunu düşünüyorum 32-33 yaşlarında 7.5 milyon + yıllıkta 3 milyon euro alıyor sanırım 11.5 milyon euro yapar. Bienvenue yıllık 1 milyon bonservisi ise 4 milyon euro. Bende bu tarz kapalı kutu ne oynayacağı mechul futbocluların alınmasına karşıyım fakat söz konusu afrikalıysa o oynar. Gidenlerin dışında yeni gelenlerin takıma alışması ve sistemin oturmasıyla birlikte taraftarlar yine iyi bir Fenerbahçe izleyeceklerini düşünüyorum birde şu soruşturma sonlansa

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Goosfraba'ya katılmamak elde değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Goosfraba gelip durduk yere fenerbahçe kadrosunu eleştirmeye başlayanlarla alakalı ironi yapıyor, katılacaksanız bunu bilerek katılın ha
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Goosfraba gelip durduk yere fenerbahçe kadrosunu eleştirmeye başlayanlarla alakalı ironi yapıyor, katılacaksanız bunu bilerek katılın ha
    arkadasların bir cogu elestrilerin mizahi oldugunu anlayamadım ki sende buna acıklama yapma gereksinimi duyuyorsun bu hal kötüdür..

Fnerliler üzülmesin büyük takım her zaman üste oynar ancak transfer kadro durumu gecen seneye göre yetersiz yani söylemek istedigim sadece bu tutup 4.5 yıl öncesiyle karsılastırma yapmıyorum gecen seneye göre diyorum..ama bunu kabullenmek zor geliyor sanırım fenerlilere??

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Fnerliler üzülmesin büyük takım her zaman üste oynar ancak transfer kadro durumu gecen seneye göre yetersiz yani söylemek istedigim sadece bu tutup 4.5 yıl öncesiyle karsılastırma yapmıyorum gecen seneye göre diyorum..ama bunu kabullenmek zor geliyor sanırım fenerlilere??
    soruşturmadan en büyük darbeyi zaten biz yedik.ligi ve şampiyonlar ligini dağıtacak bir takım vardı fakat önemli taşları gittii,bunu kimse inkar etmiyor.

yine de şu an şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz..santos maç içinde iyi anlamda ekstra işler yapan fakat maç seçen istikrarsız bir futbolcuydu.ziegler tam bir takım oyuncusu,santos'un yaptıklarını yapamaz ama yapamadıklarını yapar.tek büyük eksikliğimiz lugano.lugano'nun boşluğu öyle hemen kolay kolay dolmayacak.serdar kesimale güvenmemiz gerekiyor.

bu zor dönemde bile gidenlerin yerine yapılan makul transferler yönetimin başarısıdır bana kalırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birşey istiyorum yine mümkün değil , imkansız biliyorum ama

şimdi çoğu arkadaş elbet kötü diyecek şöyle böyle diyecek , yarın biz zirveye oturduğumuzda , kadro zaten o kadar bozulmadı , şike yaptınız düşürülmedi , sizi korudular , sadece iki üç oyuncu gitti i kadrodan , düşürseler böyle olmazdı demesinler , bu mesajı da saklayayım sene içinde çok kopyala/yapıştır yapmam gerekebilr.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Niang 7.5 milyon euroya Al Sadd'da...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

32 yaşındaki niang'dan gelen nakit ve boşalan maaş bütçesi olumlu oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Soruşturma takımı resmen bitirdi özellikle moral açısından üstüne bide yabancılar gitti yerine adam aldık ama Niang yeri dolarmı orası soru işareti aldığımız adam hızlı ve fizik gücü iyi diyolar dışarıdan hiç tanınmamış bi adam almak her zaman risktir.

Ama bence çok güzel bi zamanda o riski göze aldı zaten takım moral açısından kötü ve çoğu kişi tarafından bişey beklenmiyo ama eğer beklenen katkıyı sağlarsa yeni aldığımız forvet tekrar toparlanırız bence

Niang'dan gelen para da bu işin cabası bu yüzden satılması iyi oldu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

32 yaşındaki bir futbolcuyu 7.5 milyon euro'ya satmak başarıdır. umarım bienvenu yerini doldurur fakat forvete ihtiyaç var.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Bence şu ana kadar yapılanlar doğrudur bu sene zaten ne olacaı belli değil artı yeni play off lu sistemde ne olacağıda belli olmaz bu seneyi fener en az hasarla kapatıp seneye iyi bir yapılanma içine girecektir ayrıca kim ne derse desin fener in kadrosu şampiyonluğa rahat oynacak kapasiye sahiptir tek tek bakıldığında diğer takımlardan hangi mevkide eksiklik vardır bence çoğu mevkide üstünlüğü vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Andre Santos ve Luganoyu satmamıza rağmen ligdeki en iyi defans dörtlüsü bizde bence. Bir tek orta sahada Cristian'ın yerine adam alamadık. umarım bu sene orta sahada Stoch - Emre - Mehmet - Dia dörtlüsüyle oynarız.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bence fener 4-3-3 oynaması gerek tek sorun bence Dia nın fazla skora katkı yapmaması.kalede volkan geri dörtlü g.gönül-s.kesimal-yobo-ziegler orta saha cristian -m.topuz - emre ileri üçlüde bienweu (inş. doğru yazmışımdır - alex - dia olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Niang ne kadara gelmişti ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Niang ne kadara gelmişti ki ?
    7 milyondu sanırım .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Niang 7'ye gelmişti sanırım ama belli bir yaştan sonra oyuncuların değeri her sene azalarak devam eder yani 7'ye alıp 1 sene sonra hemen hemen aynı ücrete satmak başarıdır.

Ayrıca kadromuz zayıfladı ama abartılacak kadar değil lig başladığında yine şampiyonluğa oynadığımızda bu görülecek zaten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

FM de 8 m euro geldiği yazıyor ama bu yaşta o fiyata satmak başarıdır

Ya renktaşlar kusura bakmayın ama ben birçoğunuzun aksine Niang'ı beğenmiyordum. Kaç maç izledim adam hepsinde çıldırttı. Artılarını inkar etmiyorum, şahsi görüşüm eksileri daha fazlaydı. Niang'ın o kadar paraya satılması son yıllarda yaptığımız en başarılı transfer olayıdır zannımca. Yerine gelen elemanı pek bilmiyorum, sol bekimizi de öyle. Ama bu takıma inancım tam.

Diğer takım taraftarı arkadaşlar takımı yerden yere çalmışsınız. Duyanda rakiplerimiz Messi'ler transfer etti sanacak. Futbol bir takım oyunuydu değil mi ?

O zaman yapılacak tek bir şey var. O da ezbere konuşmayı bırakmak ve bekleyip görmektir. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hasan Çetinkaya

hazard icin Lille 40mio€istiyor!91 dogumlu bir futbolcuyu R.Madrid,ManUtd,Chelsea isteyince baska bir yeri dusunmesi imkansiz!

http://twitter.com/#!/hasancetinkaya...43547851546624
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Santosun golcusu Borges haberleri ne kadar dogru, haberi olan var mi? Milliyet verdi haberi, eskiden olsa inanirdim ama artik kuskuyla yaklasiyorum her haberine. Umarim dogrudur. Iyi transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

10 gün önce antu'ya duyumu gelmişti. Doğru olabilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

emenike, moskova'ya verilirken geri alma opsiyonu konulmuş. biz istersek veya emenike dönmek isterse aynı paraya geri alabiliyormuşuz. belki bastırabiliriz devre arasında.
    (/s)

Mesaj Yetkileri