transferlerden sonra takımı değerlendirirsek ilk 8'e bile giremeyiz.
şöyle ki,
volkan kötü bir kaleci. yani denildiği gibi ilk 5,10,20,50 lere girecek kapasitede bile değil. milli takımda nasıl oynuyor anlamıyorum. yan topları kötü, hava toplarında kötü, defansla iletişimi kötü, refleks yok.
defansta gökhan gönül'den hariç oynayabilecek adam yok. gökhan da zaten kötünün iyisi. yobo hantallaşmış geçen seneye göre, daha izlemedik ama hantallaşmış işte (!)... ziegler ise kademe hatalarıyla ünlüymüş. hiç iyi defans yapamazmış. ben hiç izlemedim ama öyle diyorlar. ziegler kötü defansmış yani. medet ummayalım derim. ayrıyetten serdar'a giç girmedim farkındaysanız. galiba hiddink veya oğuz çetin'den torpilli olsa gerek.
ortasahada direk oynayabilecek iyinin kötüleri, cristian, emre, topuz, özer, sezer var.
cristian'ı geldiği günden bugüne eleştiriyoruz ama bu sene, sezon başı çalışmalarında, hazırlık maçlarında vs. iyi diyorlardı ama bence yalan. izlemedim ama bence bunu diyen yalan söylüyor.
topuz. bal yapmayan arı. sadece koşar. pres yapar ama topu almak için pres yapmaz.
emre milli takımda nasıl kaptanlık yapıyor anlamıyorum. hayır milli takımda o kadar çok iyi ortasaha oyuncuları var ki, emre'ye gerek bile yok.
selçuk'u anlatmaya gerek yok zaten. özer ve sezer rotasyon ama bana sorsanız anadolu takımlarında dahi 60 dakikayı zor çıkarırlar.
stoch, dia gibi gençler gidip üniversite okusunlar. fenerbahçe yıllardır yeteneksiz oyuncuları barındırıp, dolu dolu maaş verdi. bu oyuncular fenerbahçe'den giderse işsiz kalır. o yüzden bir üniversite bitirmeleri bence şart.
alex de yaşlandı. geçen sene 28 gol attı ama nasıl attığı malum
semih içinse türkiye'nin en iyi forvetlerinden deniyor. ama ben inanmıyorum. öyle olsaydı şu an fenerbahçe'de değil avrupa'da oynardı. düz mantık benimkisi...
bienvenu tam bir kapalı kutu.
teknik direktörümüz aykut hoca'ya da güvenemiyorum doğrusu. ama biz fenerbahçeliyiz, hep destek tam destek.
herhalde bu yazdıklarıma fenerbahçeli arkadaşlar harfi harfine katılacaklardır.