Burak ' da , Umut ' da GS forveti değil hele hele Burak hiç değil Galatasaray forveti top kontrolü yapabilmeli ya profesyonel her forvet oyuncusu yapabilmeli.
Burak ' da , Umut ' da GS forveti değil hele hele Burak hiç değil Galatasaray forveti top kontrolü yapabilmeli ya profesyonel her forvet oyuncusu yapabilmeli.
Emrenin obur golu
https://vine.co/v/OqhVY1EF3Ze
bugun a2 deki macta sinan cok iyi oynadi bence a takima alinmali akip gidiyor resmen... umut gundogani ise hoca sol acikta denedi vasat"i asamadi bence iyi degildi , koray gunterde iyi degildi..
Hayır!
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Mayisda aysal baskan aday olacak diyorlar turkiyedeki islerini birakip... veya keske bize sponsor olsa
Bu arada Prandelli'nin dönmesi gereken sistem aynen şudur ;
Veysel kaldıramıyor o tempoyu kesinlikle oynamamalı sağ bekte.
Bir başka seçenek ise şu bence;
Tamamen farklı bir kadro ise şu olabilir;
Kısacası ben burada bu kadar farklı opsiyon bulabiliyorsam,Prandelli'nin bundan 50 tane daha bulması gerekiyor.Kadro onun elinde olmayan bir sisteme bu kadar bağlı kalırsa bir maç gelir,Sneijder'in çektiği o şut direkte patlar,dönüşünde gol yeriz,bunun sorumlusu Prandelli olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emre Çolak dün ki maçı almamızda önemli etkendi. Bu çocuk devamlı oynadığı taktirde yeni transfer etkisi yaratır gibi geliyor bana. Aynı şekilde Umut'da Burak'ın yerine ilk 11 başlamalı. Pandev'i saymadım bile çünkü ondan bir beklentim yok. Aynı şekilde Dzemaili de öyle. Napoli'ni bu 2 oyuncuyu sudan ucuza bize kakalamış olması da ayrı bir ironi.
Dortmund maçında ise hangi taktikle çıkarsak çıkalım yenileceğimizi düşünüyorum. Çünkü her şey taktik değil maalesef. Bunu oyunlarda bile görebiliyoruz.
Şuanki şartlarda ŞL'de bir başarı beklemiyorum takımdan. Ligi alıp seneye yeniden yapılanmaya gidilmesi gerek.
Bence bu şekilde oynamalıyız devre arası yabancı sınırı kalkarsa ne yapıp edip sözleşmesinin son senesindeki Huntelaar ı almamız lazım
Emre'yi mutlaka takıma monte etmek lazım. Eminim ki bu çocuk Almanya'da oynasa Hakan Çalhanoğlu'nu değil, Emre'yi konuşuyorduk.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sene sonu şöyle olsa ne güzel olur demi ?
![]()
Emre girer girmez biri Umut biri Sneijder olmak üzere iki tane gollük pas verdi .Prandellinin önümüzdeki maçlarda Emre'ye ciddi süreler vereceğini düşünüyorum.
Tabi birde şu var;Emre ayağında haddinden fazla top tutan bir oyuncu,bu sorununu halletmesi lazım kesinlikle.
galatasaray yavas oynuyor , ve ortasahasi cok etkisiz selcuk-cemali ve melo 3"u ayni tip oyuncular ozellkle xemali v selcuk...
benim kadro gorusum soyle olur emre colak a2 de ve milli takimdaki maclarini izledim guzel oynuyor bence denebilir takimda selcuktan daha kotu oynamaz...
muslera
tarik-semih-chedjou-olcan
melo
furkan-emre
bruma-burak-sneijder
ortasaha hem boyle daha iyi olur mucadeleci sert ve hemde hizli oynanir
Kusura bakmayında Dortmund bizim ortasahayı ezer geçer. Adamlar geçen hafta yenildikleri maçta 122 km koşmuşlar. Ortalama koşu mesafeleri 120 km. Biz 110 km'yi geçemiyoruz. Fiziksel olarak bizden çok üstünler.
Orta saha Melo-Furkan-Emre ya da Melo-Emre-Hamit olarak kurulabilir. Ama Dortmund maçına eğer Melo-Cemali-Selçuk orta sahasıyla çıkarsak rezil oluruz.
Hatta bence Dormund maçında 5 ortasaha ile oynayalım. Yani kanatlarımız ortasahalaşabilen(nasıl bir terimse bu artık)kanatlar olsun. Derinde Sneijder,Ortada Melo-Furkan, Sol kanat Emre, Sağ kanat Hamit olsun. İleride de Burak ya da Umut. Gol atma ihtimalimiz düşük olur ama en azından ezilmeyiz. 0-0, 1-0 falan yapmaya çalışırız. Çünkü bizim bu Dortmund'la baş etmemiz neredeyse imkansız. Adamlar fizik olarak çok üstünler ve muhteşem pres yapıyorlar. O bizim yapamadığımız presin kralını yapıyorlar. İşte bundan dolayı bu takıma karşı beli kalın oyuncular(Selçuk-Cemali) asla oynayamaz. Oynamamalı.
Emre MC mevkisinde hem zayıf kalır hem de defansif yönüyle sıkıntı yaşarız. Sneijder için sol iç ya da AMC uygun. Olcan zaten sağ açıkta iyi. ön liberoda Melo tamam fakat ben orta alanda 3 tane defansif kullanacağımıza melo-hamit'li 2 mc ve solda emre,sağda olcan ve ortada snejder isterim. olcan hiç top takibi yapmadı yalnız fb maçınca.bunu geliştirmesi lazım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ortasahada kosan basan adam ihtiyaci var. Duzgun bir santrafor da lazım. Isimiz su anki kadro yapısıyla cok zor
Bu yavas futbolumuzla Dortmund'a karsi top falan oynayamayiz bence..
Dortmund maçı gerçekten çok zor geçecek ama ben nedense puan alırız diye düşünüyorum.
Bu sene bizim icin kayip bir sene. Umarım sezon sonu yine o 8.likleri falan gormeyiz
Fizik kalitemizin geçen senekinden yüksek olması. Ve daha da iyiye gideceğine dair işaretler görüyorum. Fizik kalitesi Türkiye ligini kazanmak için en büyük etken.
Beklerin bu sene daha çok oyuna katılması ve ileri çıkması. Özellikle deplasmanlarda kazanabilmenin en büyük anahtarı bu bence.
Duran toplardan bu sene daha çok gol atmamız ve Prandelli'nin bu yönde çalışmalar yaptığını duymam. Duran toplar sayesinde şampiyon olmuştu geçen sene Fenerbahçe.
İlerideki pres gücü düşüklüğünden dolayı Prandelli'nin defansı çok çok öne çıkarmak istemesi sorunun çözümü için mantıklı bir düşünce. Takım rayına oturunca bu sistem çok işimize yarayacak. Ve Chedjou ile Semih ikilisi ikisi de hızlı stoperler(nispeten). H.Balta'yı da bu yüzden kullanmadığını düşünüyorum.
Ve biraz da şans yanımızda olursa bu sene şampiyon olacağız. Sadece biraz zaman. Ama bu sene Avrupa'yı harbiden unutun![]()
Ligde şampiyon olacağız diyorsunuz ama şu kadroya bakın pek inandırıcı değil.
Koca kadroda Muslera,Chedjou,Melo,Olcan,Sneijder ve Semih'ten başka belli bir seviyede oynayan oyuncu yok.
Birde şans bulamayan oyuncular var tabi onların durumu daha vahim.
Devre arasi transferleri yapilmadan hic bisey belli olmaz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selcuk cemali emre furkan yekta umut kagit üzerinde hep ayni tarz futbolcular bana kalırsa kadro planlamasindaki fatal error![]()
Valla şu takımda olmaması gereken isimler şunlardır;
Eray İşcan,Gökhan Zan,Hakan Balta,Veysel Sarı,Aydın Yılmaz,Selçuk İnan,Umut Bulut ve Burak Yılmaz.
Onların yanında teknik direktörün seçimine göre;
Telles,Furkan,Yasin,Yekta ve Umut Gündoğan'da gönderilebilir.
Yani şu kadroda adam akıllı,genç ve gelecek vaad eden oyuncular şu kadar;
Muslera,Alperen Uysal,Sinan,Semih,Emre Can Coşkun,Tarık Çamdal,Aurelien Chedjou,Koray Günter,Melo,Hamit,Dzemaili,Sneijder,Bruma,Sinan Gümüş,Olcan Adın,Emre Çolak,Birhan Vatansever,Goran Pandev.
Kalınla belirttiğim oyuncularda ne olacağı belli olmayan,gelecek vaad eden diyebileceğimiz oyuncular.Yani bana göre takımda 13 tane doğru düzgün oyuncu var,kadromuz da ki oyuncu sayısı ise 32![]()