Şöyle bir haber var Hürriyet'te;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19511014.asp
Fenerbahçe, kendi altyapısında yetişen 20 yaşındaki eski Ankaragücü oyuncusu Özgür Çek'i transfer etti.
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu genç futbolcu, geçtiğimiz hafta Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshetmişti.
Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişen Özgür Çek, Özer Hurmacı transferi karşılığında verilmişti.
http://www.yazete.com/fenerbahce-ilk...lmedya/380428/
Akşam soralım bakalım sayın Temelli'ye..
Lisandro lopez haberleri var ulursa kesinlikle formasını alırım radyosporda okudum güveniyorumda o siteye
Serdar Kulbilge mi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Alayı medyada çıktı.![]()
Ahmet Ercanlar, Kocaman ın kaliteli bir forvet istediğini yazdı. Borges olacağına inanmıyorum dedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Hoca transferin Ordu maçına yetişmeyebileceğini ve uzayabileceğini söyledi. Hedefimiz Play-Off'lara iyi kadroyla girmek dedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe’nin forvet transferi listesinde üst sırada yer alan ünlü Arjantinli golcü Lisandro Lopez’in transferi için sarı lacivertliler 1 hafta içerisinde kesin hamleyi yapmayı planlıyor.
NİHAT ÖZDEMİR LOPEZ’İN TRANSFERİNİ ÇOK İSTİYOR
Arjantinli golcünün transferiyle başkanvekili Nihat Özdemir, bizzat ilgileniyor. Özdemir’in bu transferin bitirilmesi konusunda kararlı olduğu öğrenildi ve özellikle Lopez’in alınsasını istediği öğrenildi. Arjantin’de yaşayan Emreni asıllı menajer Oscar Kumru ile Doğan Ercan da futbolcu ve futbolcunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketiyle görüşmeleri yoğunlaştırdılar.
Sarı lacivertliler O. Lyon’da forma giyen 28 yaşındaki golcü futbolcu ilk teklifi vermişti.
LOPEZ ARJANTİN’E DÖNMEK İSTİYOR; ANCAK MENAJERİ FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİNİ CAZİP BULUYOR
Kulüp ve oyuncu arasında görüşmeleri yürüten menajer Doğan Ercan, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada Lopez ve menajeriyle görüştük, oyuncunun fikri Arjantin’e dönmekten yana, belli bir sakatlık döneminin ardından takıma döndü; şimdi oynuyor; ancak fikri futbol hayatını ülkesinde sürdürmekten yana. Menajeri Fenerbahçe’den gelen teklife sıcak bakıyor ve oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. İki olasılığı da barından bir transfer süreci; transferin maliyeti ise 5 ile 6 milyon avro arasında” dedi.
PORTO’DAN LYON’A 24 MİLYON AVRO’YA TRANSFER OLDU; ANCAK ŞU ANKİ SATIŞ BEDELİ 6 MİLYON AVRO
Forvetin yanı sıra kanatta da oynama özelliğine sahip olan Lopez, futbola Racing Club'ta başladı. 2003 yılında ise bu takımda profesyonel futbol hayatına başladı. 2 sezonun ardından 2005 yılında Porto takımına transfer oldu. Ardından 2009 senesinde 24 milyon euro karşılığında Lyon takımına transfer olmuştur. 2005 yılından itibaren Arjantin milli takımında 7 kez ter döktü. Sezon başındaki sakatlığının ardından yeniden formasına kavuştu ve Lyon’u üst sıralara taşımaya başladı.
Lopez, Porto’da 106 maçta 49 gol kaydetti; 2009 yılından bu yana formasını giydiği Lyon’da ise 68 maçta 38 golü bulunuyor.
@EmreUtkucan Emre Utkucan
Lugano: "Fenerbahce'ye donmek istemiyorum. Bu cikan dedikodular tamamen yalan."
Yine mi bize gol atan forveti alacağız ?ama en azından bu sefer iyisini alıyoruz.
Fenerbahce'nin ilgilendigi sag kanat oyuncusu Krasic. Kiralik olarak takima kazandirilmaya calisiliyor. Juve ile gorusmeler suruyor. @chemedya Ahmet ercanlar
Tamam da forvet lazım forvet..
Krasic'e hiç gerek yok şu aşamada Dia'yı arada oynatmayı denesin hoca yeter.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lisandro Lopez 5-6 Milyon euro mu ?
Şaka heralde bu ücret.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dia varken krasic gereksiz olur gibi
Hayır yani, krasiç olmayınca dia alınmıştı.. Çok mantıksız bi hamle olur.. Ha Belki Dia satılır devre arasında ama o da mantıksız bi seçim olur..
Dia'yı ben de oynatsın diye bekliyordum ama Trabzon maçında oyuna girdikten sonra bende tam bir hayal kırıklığı yarattı Dia. Sakatlığı sanırım henüz atlatamamış ya da kendine gelemedi. Form tutabilirse çok faydalı olacak bir oyuncu ama tutabilirse.
Rıdvan bir programında sağa bir oyuncu Dia sakatlanıyor, tam verim alınamıyor, Topuz ortaya geçer bir de ileri uca 2 oyuncu diye birşeyler söylemişti. Bu sebeple sağ tarafa oyuncu alınma ihtimalini yüksek buluyorum. Olmasa da olur gerçi, önemli olan forvet transferi.
Lisandro'nun geleceğini sanmıyorum ben gelirse muazzam olur orası ayrı...
Gelicek gelicek lisandro veya gignac gelicek ben aykut hocanın borgesi isticeğini tahmin etmiyorum
Lisandro yalan olmuş gibi, Gignac'ın menajeri taş koymuş bonservisini alsınlar diye, Fener 5 milyon + Dia 'yı Mevlüt için önermiş son olarak.
Tamamen Tivitırdan derlemedir![]()
eto'o bitmiş.
Dia'nın gitmesini hiçbir şekilde istemiyorum şahsen.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Mevlut haberi o sekliyle yalandır
Mevlüt'ün şuanki ederi 4-5 milyondan fazla olmaz. Ne özelliği varki 5 artı Dia gibi bir adamı teklif edelim. Tamamiyle enayilik olur böyle bir teklif. Hatta daha ötesi...
yabancı bir forvet alacağımızı düşünüyorum. bu isim yine fransa'dan olacaktır tahminimce.
(/s)