Sayfa 537 / 569 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547 ... SonSon
16,081 ile 16,110 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Original Engin

Kontrat bittigindede bi Urfa veya Adana yapar , orda 1 sezonu bitiremedende futbolu birakir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu milletimizin ve medyamizin linç geleneğine bayiliyorum. Videoda hic bir kotu ve sakıncalı bir şey yok. Saygısızlık bile yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence de videoda bir sorun yok, bırak o kadar parayı ayda 10.000 TL bile kazansam kendimi kaybederim ben. Bu ülkedeki herkes ne kadar ahlaklı arkadaş!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bizim seyircilerden biri men cezası almış FB maçında Gökhan Gönül'e küfür ettiği için.

Galatasaray - Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'e küfreden Selçuk Şeker isimli taraftar spordan men cezası aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/137902 soruşturma numarası ile FEBAV (Fenerbahçeli Avukatlar) üyesi Av. Emre Kapukkaya ve Av. Halil Küçük'ün yaptığı şikayetle TT Arena'da Gökhan Gönül'e küfrettiği görüntülerden belli olan Selçuk Şeker isimli Sarı-Kırmızılı taraftar seyirden men cezası aldı.

İki Fenerbahçeli Avukatlar üyesi girişimiyle seyirden men cezası alan Selçuk Şeker hakkında ayrıca dava da açılacak..

İşte FEBAV üyesi 2 avukatın Galatasaraylı taraftar hakkında yaptığı şikayetin tam metni..

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bu çok iyi olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bütün statlara yayılması dileğiyle

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son 10 hatta belki 20 yılın en sakin ve olaysız GS-FB maçını oynadık ama almadığımız ceza kalmadı ha

Ünal Aysal 30 gün hak mahrumiyeti ve 22.000 TL para cezası aldı.
    Kulüp çirkin ve kötü tezahurat ile saha olaylarından dolayı PFDK'ya sevkedildi.
    Seyirci men cezası aldı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Passolig işe yaradı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla maçı falan geçtim daha istifa demeklede olmuyo bu işler sackpardew tarzı bi organizasyon yapmamız lazım kendini rezil hissetsin ki istifa etsin yeter bu kaçıncı maç 1 maçta ümit vermedik bi maçta düzgün güven veren savunma yapmadık bi maçta düzgün kontrollü ve organize atak yapmadık bala mala ilerledik ligde de olmuyo şl de duman ediyolar böyle yeter bi şampiyonlar ligi zevkimiz vardı onuda aldı bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalya'ya giden bir taraftar sormuş soruşturmuş demişler ki,

prandelli iyi adam, berbat bir teknik direktör. yavaş, algısı kıt, takıma hükmedemeyen, futbol bilgisi yetersiz. mancini ise çok dağa saygıdeğer, agresif, kurt gibi, klas ve üst düzey bir adam olarak biliniyor buralarda. prandelli de köyün zararsız ama cahil, güler yüzlü amcası.
    Yüzde yüz katılıyorum. Ve sunu eklemek istiyorum http://devrimderki.blogspot.co.uk/20...sifreleri.html mesela burada bahsedilenlerin hiç birin yapmadı Prandelli. Kafasının dikine gidiyor ve tamamen saçmalıyor bunu yaparkende. Hiç mi analiz etmezsin. Anlamıyorum, anlayamıyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gssözlükte Burak Yılmaz yorumları:

galatasaray'da nefret ettiğim iki adamdan biri. kendisine 5 metreden verilen yerden dümdüz pası ayağından 3 metre aşarak kontrol edemeyen bir yeteneksiz.
    (vegas aslani - 22 ekim 2014 23:03)

avrupa'nın herhangi bir ülkesinde 100 bin euro'dan fazla maaş alamaz.
    (sodommuftusu - 22 ekim 2014 23:31)

takımdan kovulana kadar her maç taraftarlarca ıslıklanması gereken futbol katili. yeni gelecek olan yönetim sözleşmesinde ciddi oranda indirim yapmazsa en ağır küfürlere, en iğrenç hakaretlere maruz kalmayı sonuna kadar hak eder.
    (halim abi - 22 ekim 2014 23:41)

tek başına da oynadı. yanındakiyle çift forvet de. 3-5-2 de oynadı 4-4-2'de. kanatsız da oynadı. tek kanatlı da çift kanatlıda.

eee performansı hep aynı. artık savunulacak bahanesi de kalmamıştır heralde. yarın çıkıp hattrick de yapsa anlayın artık iyi oyuncu değil bu adam.
    (thebeastlorikcana - 22 ekim 2014 23:52)

top kontrolünden aciz, gözlerimin gördüğü en yeteneksiz, en kalas forvet.

eskiden en azından bitiriciliği vardı, şimdi de bitiriyor ama takımı.
    (soldan soldan yardir riera - 22 ekim 2014 23:54 ~ 23:54)

Duygularıma tercüman oldular. Burak'ı ilk 11de gördüğüm hiçbir maçı izlemem bundan sonra. selçuk'un vasatlığına alıştık zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

burak tı selçuktu veysel di bu işin ikini aşaması şimdi herkesin prandelli nin kovulmasına yoğunlaşması lazım ben oyunculardan bu kadar kötü yararlanan bu kadar kötü top oynatan bi teknik direktör görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ünal aysal gider ayak manciniyi göndererek fena kazık attı gsye.

hiç boşuna mancini istifa etti demeyin adam onca parayı bırakıpta gitmez gitmesine zemin hazırladılar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ENGİN BAYTAR : BEN KADRO DIŞI KALDIKTAN SONRA HİÇ PARA ALMADIK..AMA KULUBÜMÜZÜ DE MAHKEMEYE VERMEDİK

Engin Baytar'dan "Para" açıklaması: A2 oyuncuları ile Vialand'e gidiyorduk o paralar çocukların giriş için bilet paralarıydı.

Engin Baytar:"Sabri, Eboue, ben ve Yiğit aramızda para toplayıp genç kardeşlerimize araba alma sözü vermiştik..."

Engin Baytar:"Yiğit para verememişti. Bizde dedik ki Aqua Florya'da kahvaltı edelim parasını sen öde o da kabul etti..."

Engin Baytar: İnsanlar öyle bir duruma getirdilerki ben yaptığım iyiliği söylemek zorunda kaldım. Bundan çok nefret ederim.

Engin Baytar: Kendimi övmek istemiyorum ama keşke herkes böyle bir şey yapsa. Utanıyorum bunu açıklamaktan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

34 yaşındaki sebastian kehl 12.27 km koşarken, Xelcuk 10.81 km koşuyor. Sanırım sorunu ve çözümü gördünüz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ah Engin ah. Kendi kendini bitirdin sen bu saatten sonra dönsen de yol olmaz senden artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.
    Muhteşem olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılar bana kızmasın ama sizin acilen yeni bir başkan ve teknik direktöre ihtiyacınız var. Her ikiside birbirinden vizyonsuz. Ünal Aysal iş yapıyormuş gibi görünüp de aslında kulübü batağa götüren bir adam. Her şey para değil, her şey transfer değil. Bizim 2 seneki beter halimize dönecek GS'nin finansı. Hatta şimdiki halimizde iyi sayılmaz ya neyse.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu takımda net olarak Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kesik yemesi gerekiyor.Hatta gönderilmeleri gerekiyor.

Forvete ihtiyaç mı var ? Hepsi çöp,Pandev yabancı sınırına takılmasa oynatırım ben ama o da fiziksel olarak kötü durumda,takıma alışamamış,yeteri kadar süre alamıyor.Eksisi çok yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oooo 4-6-0
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Oooo 4-6-0
    Olum ne yapayım ya seçenek mi var ? Bana göre var gerçi ama Prandelli değil hiç bir teknik direktör Umut,Burak ve Pandev varken Sinan Gümüş'ü forvette oynatmaz.Pardon,Mancini hariç,onu da küstürüp kaçırmıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulan zaten Umut gayet Sneijder'in seveceği tarzda hem sürekli koşu yapan hem duvar olabilen, sırtı dönük oynayabilen ve top indirebilen forvet. Türkiye maçlarında gördük bunu. Burak bu kadar imtiyazlı ama Umut'u niye gören yok? Burak bu sene 35 maç oynasın penaltısız 10 gol atamaz. Umut Bulut hem 10 golden fazla atar, hem attırır, hem de takımın siğer oyuncularının da gol atmasını sağlar, Olcan ve Sneijder gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut Bulut kafayla ve ayağıyla tiklemekten başka gol mol atamaz.Yıllardır izlediğimiz Umut'u başka bir futbolcuymuş gibi anlatıyorsunuz.

Umut pres yapar,hatalı pas yapar,son tercihleri hep hatalıdır.Şut çekebildi mi etkilidir ama sert ve dik gider vurduğu toplar.

umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
    10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
    olmaz abi o iş yatar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
    10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
    olmaz abi o iş yatar
    Herhalde Drogba performansı beklemeyin sadece Burak'in takıma katkısı 10 üzerinden -10 ise Umut 4luk falan katkı sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    06

İtalyan bozuntusu 3-5-2 terk olduğundan boşuna yormayalım kendimizi ,bildiğini yapmaya devam eder

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Umut Bulut'u savunmayın artık bu adamın yapabildiği tek şey top rakipteyken pres yapmak başka hiç bir şeyi yok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Oyuncuları bırakın yahu şu hoca 4. yıldızı alsak bile gitmeli. Bu kadar rezillik yeter. Dursun başkan gelirse iyi şeyler olabilir 2015'te Aysal dönebilir yeniden. O dönmese bile Ali Dürüst başkan olabilir diye düşünüyorum ben. Alp Yalman başkan olursa iyi şeyler beklemiyor bizleri onu da söylemeden geçmemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Dursun Bey gelirse aynı şekilde devam edilir, Alp Bey gelirse hocayı kısa süre içinde gönderir ve riskli hamleler yapar gibi geliyor dışardan bakınca bana. O yüzden Dursun Bey kazansın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri