Original Engin
Kontrat bittigindede bi Urfa veya Adana yapar , orda 1 sezonu bitiremedende futbolu birakir
Original Engin
Kontrat bittigindede bi Urfa veya Adana yapar , orda 1 sezonu bitiremedende futbolu birakir
Bu milletimizin ve medyamizin linç geleneğine bayiliyorum. Videoda hic bir kotu ve sakıncalı bir şey yok. Saygısızlık bile yok.
Bence de videoda bir sorun yok, bırak o kadar parayı ayda 10.000 TL bile kazansam kendimi kaybederim ben. Bu ülkedeki herkes ne kadar ahlaklı arkadaş!
Bizim seyircilerden biri men cezası almış FB maçında Gökhan Gönül'e küfür ettiği için.
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'e küfreden Selçuk Şeker isimli taraftar spordan men cezası aldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/137902 soruşturma numarası ile FEBAV (Fenerbahçeli Avukatlar) üyesi Av. Emre Kapukkaya ve Av. Halil Küçük'ün yaptığı şikayetle TT Arena'da Gökhan Gönül'e küfrettiği görüntülerden belli olan Selçuk Şeker isimli Sarı-Kırmızılı taraftar seyirden men cezası aldı.
İki Fenerbahçeli Avukatlar üyesi girişimiyle seyirden men cezası alan Selçuk Şeker hakkında ayrıca dava da açılacak..
İşte FEBAV üyesi 2 avukatın Galatasaraylı taraftar hakkında yaptığı şikayetin tam metni..
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bu çok iyi olmuş.
Son 10 hatta belki 20 yılın en sakin ve olaysız GS-FB maçını oynadık ama almadığımız ceza kalmadı ha
Ünal Aysal 30 gün hak mahrumiyeti ve 22.000 TL para cezası aldı.
Kulüp çirkin ve kötü tezahurat ile saha olaylarından dolayı PFDK'ya sevkedildi.
Seyirci men cezası aldı.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Passolig işe yaradı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
valla maçı falan geçtim daha istifa demeklede olmuyo bu işler sackpardew tarzı bi organizasyon yapmamız lazım kendini rezil hissetsin ki istifa etsin yeter bu kaçıncı maç 1 maçta ümit vermedik bi maçta düzgün güven veren savunma yapmadık bi maçta düzgün kontrollü ve organize atak yapmadık bala mala ilerledik ligde de olmuyo şl de duman ediyolar böyle yeter bi şampiyonlar ligi zevkimiz vardı onuda aldı bu adam
İtalya'ya giden bir taraftar sormuş soruşturmuş demişler ki,
Yüzde yüz katılıyorum. Ve sunu eklemek istiyorum http://devrimderki.blogspot.co.uk/20...sifreleri.html mesela burada bahsedilenlerin hiç birin yapmadı Prandelli. Kafasının dikine gidiyor ve tamamen saçmalıyor bunu yaparkende. Hiç mi analiz etmezsin. Anlamıyorum, anlayamıyorum.prandelli iyi adam, berbat bir teknik direktör. yavaş, algısı kıt, takıma hükmedemeyen, futbol bilgisi yetersiz. mancini ise çok dağa saygıdeğer, agresif, kurt gibi, klas ve üst düzey bir adam olarak biliniyor buralarda. prandelli de köyün zararsız ama cahil, güler yüzlü amcası.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gssözlükte Burak Yılmaz yorumları:
galatasaray'da nefret ettiğim iki adamdan biri. kendisine 5 metreden verilen yerden dümdüz pası ayağından 3 metre aşarak kontrol edemeyen bir yeteneksiz.
(vegas aslani - 22 ekim 2014 23:03)
avrupa'nın herhangi bir ülkesinde 100 bin euro'dan fazla maaş alamaz.
(sodommuftusu - 22 ekim 2014 23:31)
takımdan kovulana kadar her maç taraftarlarca ıslıklanması gereken futbol katili. yeni gelecek olan yönetim sözleşmesinde ciddi oranda indirim yapmazsa en ağır küfürlere, en iğrenç hakaretlere maruz kalmayı sonuna kadar hak eder.
(halim abi - 22 ekim 2014 23:41)
tek başına da oynadı. yanındakiyle çift forvet de. 3-5-2 de oynadı 4-4-2'de. kanatsız da oynadı. tek kanatlı da çift kanatlıda.
eee performansı hep aynı. artık savunulacak bahanesi de kalmamıştır heralde. yarın çıkıp hattrick de yapsa anlayın artık iyi oyuncu değil bu adam.
(thebeastlorikcana - 22 ekim 2014 23:52)
top kontrolünden aciz, gözlerimin gördüğü en yeteneksiz, en kalas forvet.
eskiden en azından bitiriciliği vardı, şimdi de bitiriyor ama takımı.
(soldan soldan yardir riera - 22 ekim 2014 23:54 ~ 23:54)
Duygularıma tercüman oldular. Burak'ı ilk 11de gördüğüm hiçbir maçı izlemem bundan sonra. selçuk'un vasatlığına alıştık zaten.
burak tı selçuktu veysel di bu işin ikini aşaması şimdi herkesin prandelli nin kovulmasına yoğunlaşması lazım ben oyunculardan bu kadar kötü yararlanan bu kadar kötü top oynatan bi teknik direktör görmedim
ünal aysal gider ayak manciniyi göndererek fena kazık attı gsye.
hiç boşuna mancini istifa etti demeyin adam onca parayı bırakıpta gitmez gitmesine zemin hazırladılar
ENGİN BAYTAR : BEN KADRO DIŞI KALDIKTAN SONRA HİÇ PARA ALMADIK..AMA KULUBÜMÜZÜ DE MAHKEMEYE VERMEDİK
Engin Baytar'dan "Para" açıklaması: A2 oyuncuları ile Vialand'e gidiyorduk o paralar çocukların giriş için bilet paralarıydı.
Engin Baytar:"Sabri, Eboue, ben ve Yiğit aramızda para toplayıp genç kardeşlerimize araba alma sözü vermiştik..."
Engin Baytar:"Yiğit para verememişti. Bizde dedik ki Aqua Florya'da kahvaltı edelim parasını sen öde o da kabul etti..."
Engin Baytar: İnsanlar öyle bir duruma getirdilerki ben yaptığım iyiliği söylemek zorunda kaldım. Bundan çok nefret ederim.
Engin Baytar: Kendimi övmek istemiyorum ama keşke herkes böyle bir şey yapsa. Utanıyorum bunu açıklamaktan.
34 yaşındaki sebastian kehl 12.27 km koşarken, Xelcuk 10.81 km koşuyor. Sanırım sorunu ve çözümü gördünüz.
Ah Engin ah. Kendi kendini bitirdin sen bu saatten sonra dönsen de yol olmaz senden artık.
Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.
Galatasaraylılar bana kızmasın ama sizin acilen yeni bir başkan ve teknik direktöre ihtiyacınız var. Her ikiside birbirinden vizyonsuz. Ünal Aysal iş yapıyormuş gibi görünüp de aslında kulübü batağa götüren bir adam. Her şey para değil, her şey transfer değil. Bizim 2 seneki beter halimize dönecek GS'nin finansı. Hatta şimdiki halimizde iyi sayılmaz ya neyse.
FM Gazetesi
Şu takımda net olarak Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kesik yemesi gerekiyor.Hatta gönderilmeleri gerekiyor.
Forvete ihtiyaç mı var ? Hepsi çöp,Pandev yabancı sınırına takılmasa oynatırım ben ama o da fiziksel olarak kötü durumda,takıma alışamamış,yeteri kadar süre alamıyor.Eksisi çok yani.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oooo 4-6-0![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ulan zaten Umut gayet Sneijder'in seveceği tarzda hem sürekli koşu yapan hem duvar olabilen, sırtı dönük oynayabilen ve top indirebilen forvet. Türkiye maçlarında gördük bunu. Burak bu kadar imtiyazlı ama Umut'u niye gören yok? Burak bu sene 35 maç oynasın penaltısız 10 gol atamaz. Umut Bulut hem 10 golden fazla atar, hem attırır, hem de takımın siğer oyuncularının da gol atmasını sağlar, Olcan ve Sneijder gibi.
Umut Bulut kafayla ve ayağıyla tiklemekten başka gol mol atamaz.Yıllardır izlediğimiz Umut'u başka bir futbolcuymuş gibi anlatıyorsunuz.
Umut pres yapar,hatalı pas yapar,son tercihleri hep hatalıdır.Şut çekebildi mi etkilidir ama sert ve dik gider vurduğu toplar.
umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
olmaz abi o iş yatar![]()
İtalyan bozuntusu 3-5-2 terk olduğundan boşuna yormayalım kendimizi ,bildiğini yapmaya devam eder
steam : aytekin79
Umut Bulut'u savunmayın artık bu adamın yapabildiği tek şey top rakipteyken pres yapmak başka hiç bir şeyi yok.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oyuncuları bırakın yahu şu hoca 4. yıldızı alsak bile gitmeli. Bu kadar rezillik yeter. Dursun başkan gelirse iyi şeyler olabilir 2015'te Aysal dönebilir yeniden. O dönmese bile Ali Dürüst başkan olabilir diye düşünüyorum ben. Alp Yalman başkan olursa iyi şeyler beklemiyor bizleri onu da söylemeden geçmemek lazım.
Dursun Bey gelirse aynı şekilde devam edilir, Alp Bey gelirse hocayı kısa süre içinde gönderir ve riskli hamleler yapar gibi geliyor dışardan bakınca bana. O yüzden Dursun Bey kazansın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly