Sayfa 539 / 896 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
16,141 ile 16,170 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fener bu işi iyi yapıyor bence. Biliyorlar ki yerlisi iyi olan şampiyon oluyor genelde. Daha maliyetle ve seçilecek oyuncularla ilgili kesin birşey yok diye biliyorum. Oyuncuları Yanal seçer heralde gelince.

Es-Es açısından bakarsak daha hocayı takımın başına getirmeden yönetim olarak böyle bi transferi gerçekleştirmek çok yanlış bana göre.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tekrarlıyorum, Rıdvan Dilmen bir programda sağ öne ve forvete transfer olur, Mehmet Topuz da ortaya geçer demişti. Bu sebeple sağ kanada da transfer bekliyorum.

Dia'dan da ümitliydim ama sakatlıktan sonra toparlayamadı sanırım. Trabzon maçında girdikten sonra koşmadı bile neredeyse, daha iyisi gelecekse sorun yok ama O'nun ayarında veya daha altlarda birisine de ihtiyaç yok, Dia da belli standartın üstünde çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Fener bu işi iyi yapıyor bence. Biliyorlar ki yerlisi iyi olan şampiyon oluyor genelde. Daha maliyetle ve seçilecek oyuncularla ilgili kesin birşey yok diye biliyorum. Oyuncuları Yanal seçer heralde gelince.

Es-Es açısından bakarsak daha hocayı takımın başına getirmeden yönetim olarak böyle bi transferi gerçekleştirmek çok yanlış bana göre.
    aziz yıldırım, genç ve potansiyeli olan türk oyuncuları bitirin demiş. şu günlerde bunları yapmak, geleceğe en büyük yatırımdır.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ayrıca cenk tosun için de bir girişim yapmışız. 3 milyon euro + özer deniliyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Antep o kadar düşük bonservise bırakmaz diye tahmin ediyorum Cenk'i.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Cenk Tosun gelmesin,bitti Cenk.İstanbul^'da alemlere akma potansiyelinin artmasıyla daha çok dağıtır kendini.Ayrıca bence Alper'i direk 11'e monte etmeliyiz beklemeye gerek yok.Cristian'dan da Selçuk'tan da iyi oyuncu Alper.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ayrıca cenk tosun için de bir girişim yapmışız. 3 milyon euro + özer deniliyor.
    Özer her ne kadar beklentileri karşılayamamış olsa da gözden çıkarmamak gerek. Hele hele sadece yarım sezon çok iyi oynamış ama şuan piyasada olmayan Cenk için hiç gözden çıkarılmamalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Alper Potuk yedek kalırsa kelimeler kifayetsiz kalır cidden.Selçuk ve Cristian'a 10 basar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yedek kalacağını sanmıyorum da , işin kesinliği nedir ya Alper için ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alper emre'nin yerine düşünülen bir oyuncu. bu sene yedek kalması normal olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor yönetiminin Galatasaray'ı hedef alarak yaptığı teklife Aykut Kocaman karşı çıkarak, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Gergin ortamı daha da germeyelim" dedi.

FENERBAHÇE'DEN AMRABAT'A VETO
    Hatırlanacağı gibi Kayserispor, Faslı yıldızının transferi konusunda Galatasaray ile sert tartışmalara girdi. İki Sarı-Kırmızılı kulüp birbirlerine sert suçlamalarda bulununca ortalık bir anda gerildi.

Kayserispor yönetimi sözleşmesi devam eden Amrabat ile ilgili olarak kendilerine danışılmadan transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray yönetimini ağır bir dille suçladı. Her de kadar başkan Ünal Aysal ve kurmayları bu durumu toparlamaya çalışsalar da bunda başarılı olamadılar. Daha sonra Abdürrahim Albayrak da Süleyman Hurma ile görüşerek transfer olayını tatlıya bağlamaya çalıştı ama Kayserispor buna yanaşmadı.

"GALATASARAY'A İNAT SİZE VERELİM"
    İşte bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Kayserispor yönetiminden Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifin geldiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, "Galatasaray'a inat size verelim" diyerek Amrabat'ı Fenerbahçe'ye teklif ettikleri belirtildi. Ancak bu duruma teknik direktör Aykut Kocaman'ın, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Ayrıca zaten ortam gergin bunu daha germenin anlamı yok" diyerek net bir tavır koyup teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    alper emre'nin yerine düşünülen bir oyuncu. bu sene yedek kalması normal olur.
    İlla Emre'nin gitmesini beklemezler heralde oynatmak için.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alper iyi transfer, harcanmaz insAllah.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Halil unal: " Pazartesi gunu Alper Potuk icin son teklifler alinacak.ersun hocanin izni var gitmesi icin"

Daha kesin değilmiş. Yarın belli olacak, piyasa yapmaya çalışıyor heralde.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Halil unal: " Pazartesi gunu Alper Potuk icin son teklifler alinacak.ersun hocanin izni var gitmesi icin"

Daha kesin değilmiş. Yarın belli olacak, piyasa yapmaya çalışıyor heralde.
    Eğer böle açıklama yapıldıysa Alper büyük ölçüde Fenerbahçede..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Kayserispor yönetiminin Galatasaray'ı hedef alarak yaptığı teklife Aykut Kocaman karşı çıkarak, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Gergin ortamı daha da germeyelim" dedi.

FENERBAHÇE'DEN AMRABAT'A VETO
    Hatırlanacağı gibi Kayserispor, Faslı yıldızının transferi konusunda Galatasaray ile sert tartışmalara girdi. İki Sarı-Kırmızılı kulüp birbirlerine sert suçlamalarda bulununca ortalık bir anda gerildi.

Kayserispor yönetimi sözleşmesi devam eden Amrabat ile ilgili olarak kendilerine danışılmadan transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray yönetimini ağır bir dille suçladı. Her de kadar başkan Ünal Aysal ve kurmayları bu durumu toparlamaya çalışsalar da bunda başarılı olamadılar. Daha sonra Abdürrahim Albayrak da Süleyman Hurma ile görüşerek transfer olayını tatlıya bağlamaya çalıştı ama Kayserispor buna yanaşmadı.

"GALATASARAY'A İNAT SİZE VERELİM"
    İşte bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Kayserispor yönetiminden Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifin geldiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, "Galatasaray'a inat size verelim" diyerek Amrabat'ı Fenerbahçe'ye teklif ettikleri belirtildi. Ancak bu duruma teknik direktör Aykut Kocaman'ın, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Ayrıca zaten ortam gergin bunu daha germenin anlamı yok" diyerek net bir tavır koyup teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum ama eğer doğruysada yazıklar olsun gerçekten. Bir insan anca bu kadar seviyeyi düşürebilir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

17. Default

Alper gelirse çok iyi bir transfer olur . Sağlam bir santrafor alırsak Alex'siz Mehmet-Emre-Alper orta üçlü Stoch-Dia-alınacak santrafor ile çok sağlam bir 4-3-3 oluşturabiliriz . Alper geleceğe yatırım olarak hakikaten çok sağlam bir transfer olur .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Asbaşkan Ömer Temelli az önce twitterdan resmen açıkladı.. Özgür Fenerbahçede..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hayırlı olsun. böylelikle uğur'a yol göründü.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Asbaşkan Ömer Temelli az önce twitterdan resmen açıkladı.. Özgür Fenerbahçede..
    Biri gelecek mi yazmış evet gelecek diye cevap vermiş sadece. Onun dışında göremedim ben bir açıklama.

Ayrıca Özer + Para = Cenk haberine doğru değil dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bide akşam Lisandro Lopez diye bomba patlatsalar harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Biri gelecek mi yazmış evet gelecek diye cevap vermiş sadece. Onun dışında göremedim ben bir açıklama.

Ayrıca Özer + Para = Cenk haberine doğru değil dedi.
    Comando77160 aslan volkan
    @OmerTemelli ozgur bize gelecek mi? bu konu da net bir aciklama yaparsiniz umarim. her soruya verdiginiz cevaplar icinde tesekkur ederim

@OmerTemelli
    Omer Temelli
    @Comando77160 gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Comando77160 aslan volkan
    @OmerTemelli ozgur bize gelecek mi? bu konu da net bir aciklama yaparsiniz umarim. her soruya verdiginiz cevaplar icinde tesekkur ederim

@OmerTemelli
    Omer Temelli
    @Comando77160 gelecek
    Bu kesin olarak alındığı anlamına gelmez ki. Gelecek diyor son anda biri devreye girse belki onlar alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe özgür'ü, özgür fenerbahçe'yi istiyor. araya girenlere veya girecek olanlara pek birşey düşmeyecek. şu anda tek sorun, a.gücü'nden ayrılan futbolculara koyulan transfer yasağı sanırım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu kesin olarak alındığı anlamına gelmez ki. Gelecek diyor son anda biri devreye girse belki onlar alacak.
    Tamam işte gelebilir demiyor ki gelecek diyor Gelebilir dese dediğin doğru.. Mesela alper için olabilir diyor, onda kesin bi durum yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fenerbahçe özgür'ü, özgür fenerbahçe'yi istiyor. araya girenlere veya girecek olanlara pek birşey düşmeyecek. şu anda tek sorun, a.gücü'nden ayrılan futbolculara koyulan transfer yasağı sanırım.
    Transfer yasağı yok diye biliyorum sadece sezon sonu beklensin isteniyordu ve bütün kulüp başkanlarını bunu kabul etmiş. Resmi birşey yok diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam işte gelebilir demiyor ki gelecek diyor Gelebilir dese dediğin doğru.. Mesela alper için olabilir diyor, onda kesin bi durum yok..
    Valla idmanda görmeden geldi diyemiyoruz. Artık oyuncular saniyesinde kaçırılabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Transfer yasağı yok diye biliyorum sadece sezon sonu beklensin isteniyordu ve bütün kulüp başkanlarını bunu kabul etmiş. Resmi birşey yok diye biliyorum.
    Çok saçma sezon sonunun beklenmesi.. Oyuncular ne yapacak 6 ay boyunca, yazıktır.. ben de sanmıyorum böyle bi yasağın olduğunu..

Valla idmanda görmeden geldi diyemiyoruz. Artık oyuncular saniyesinde kaçırılabiliyor.
    Yok yok kaçıramazlar merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

- ömer bey krasiç ile ilgileniliyor mu?

OmerTemelli Omer Temelli

@Mehmetsazak1 evet

http://twitter.com/#!/OmerTemelli/st...99935075098624
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Alper Potuk,Necip'le birlikte geleceğin en iyi 2 Türk MC'sinden biri,tebrikler. Mükemmel transfer.

Mesaj Yetkileri