Sayfa 54 / 130 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça'yı durdurmanın yolu koşmak , bunu yapan yok

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence Barça'yı durdurmanın yolu diye birşey yok. Kendi kendilerini durdurmadıkları sürece onları durduramazlar. (Form düşüklüğü, sakatlık, cezalar vb.)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hatta abartıp bir sistemle oynadıklarını falan da düşünmüyorum, oyuncular çıkıyor ve sahaya yayılıyor. Önemli olan tek nokta pas yapmak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ah Agüero neredesin

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

messi resital sunuyor

Pique ardaya bi omuz yere serdi sari gordu ama pique

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oha Messi...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bi açtım gol oldu şansa bak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Messi hattrick 5-0 bitti kupon yatar

Nesil
    2007
    Yer
    34

KG olsaydı 5' e 131 alıyordum ben de RasAnt, kısmet değilmiş. Sağlık olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

maci ara ara izliyebildim oyundaydim arda nasildi beyler bence kotuydu karsisindaki rakip barca falcao,reyes ws hepsi kotu oynadi tahminimce

Nesil
    2007
    Yer
    34

Arda girdikten sonra Atletico aldığı topları soldan oynamaya çalıştı ama Arda yalnız kaldı. Zaten Atletico ileride hiç birşey yapamadı. Yanılmıyosam 84'de Diego'nun Adrian'a attığı ara pası ve kaleciyle karşı karşıya kalması haricinde pozisyon da yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Messi'yi Barcelona'dan alabilecek bir değer yok şu an.Dünyada bulunan her parayı Barcelona'ya versen yine alamazsın Messi'yi.Adam şiir gibi futbol oynuyor.Kesinlikle uzaydan bir yerden gelme bu adam.Şu dünya üzerinde Messi ile kıyaslanacak bir adam görmüyorum.Pele'ymiş Maradona'ymış palavra hepsi.Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ve ondan daha iyi bir oyuncu kaç onyıl sonra ortaya çıkar bilemem.Farklı düşünenler olabilir ama benim düşüncem bu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Messi'yi Barcelona'dan alabilecek bir değer yok şu an.Dünyada bulunan her parayı Barcelona'ya versen yine alamazsın Messi'yi.Adam şiir gibi futbol oynuyor.Kesinlikle uzaydan bir yerden gelme bu adam.Şu dünya üzerinde Messi ile kıyaslanacak bir adam görmüyorum.Pele'ymiş Maradona'ymış palavra hepsi.Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ve ondan daha iyi bir oyuncu kaç onyıl sonra ortaya çıkar bilemem.Farklı düşünenler olabilir ama benim düşüncem bu
    pele ve maradonanin oynadigi zaman ile bu zaman bir degil ki eskiden daha iyi dunya yildizlari vardi Efsanelesmis oyuncular.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pele ve maradonanin oynadigi zaman ile bu zaman bir degil ki eskiden daha iyi dunya yildizlari vardi Efsanelesmis oyuncular.
    Farklı düşünenler olabilir ama benim düşüncem bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maradona'nın en iyi olduğunu düşünenlerde de mesela Pele'yi izlemeyip Maradona'yı izledikleri için öyle düşünüyor. Bu tarz oyuncular o kadar iyi oynuyor ki artık daha iyisi yapılamaz gibi geliyor. Mesela ben de Pele'nin en iyisi olduğunu düşünsem de Ronaldinho kadar keyif veren bir oyuncu olamaz gibi geliyor, sokak futbolcusunun son temsilcisi olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forumda zaten Pele'yi izlemiş biri olması imkansız.Ama Maradona'yı izlemiş biri olabilir.Şahsen ben ikisininde birçok videosunu izledim.İkiside harika futbolcularmış ama Messi'nin futbolculuğu bana göre onlardan daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşa katılıyorum şu ana kadar izlediğim en zevk veren futbolcu Ronaldinho , Cristiano Ronaldo. Messi iyi futbolcu fakat göze hitap etmiyor pek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2007den beri Messiyi izlerim benim izlediğim en iyi ikinci futbolcudur Zidane'den sonra .Messi'nin bazı ajantajları var, Guardiola, Xavi, Iniesta gibi.Ayrıca fizik olarak Maradona'dan çok önde.Pasör oyuncularla oynuyor Messi.Ama Maradona farklıymış anlattıklarına göre o cüsseye rağmen pire gibiymiş.Kendi döneminde 1e1de geçmediği adam kalmamış. Biraz istek meselesi istediği her zaman oynuyormuş.Maradona anlayacağın farklıymış.Messi'yi tutmak istediğinde 2-3 adam veriyorsun tutuyor ama yinede 1-2 asist yapabiliyor ona pası Xavi, Iniesta veriyor.Maradona'da öyle değilmiş işte.Hem Arjantinde hem diğer takımlarında..En büyük örneği Napoli..
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    2007den beri Messiyi izlerim benim izlediğim en iyi ikinci futbolcudur Zidane'den sonra .Messi'nin bazı ajantajları var, Guardiola, Xavi, Iniesta gibi.Ayrıca fizik olarak Maradona'dan çok önde.Pasör oyuncularla oynuyor Messi.Ama Maradona farklıymış anlattıklarına göre o cüsseye rağmen pire gibiymiş.Kendi döneminde 1e1de geçmediği adam kalmamış. Biraz istek meselesi istediği her zaman oynuyormuş.Maradona anlayacağın farklıymış.Messi'yi tutmak istediğinde 2-3 adam veriyorsun tutuyor ama yinede 1-2 asist yapabiliyor ona pası Xavi, Iniesta veriyor.Maradona'da öyle değilmiş işte.Hem Arjantinde hem diğer takımlarında..En büyük örneği Napoli..
    Maradona kötü demiyorum ki zaten ben.Bana göre Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diyorum.Messi sadece Iniesta ve Xavi sayesinde Messi olmadı zaten.Sen nasıl Zidane'ı beğeniyorsan bende Messi'yi beğeniyorum.Kısacası Messi bildiğiniz gibi çok zorluklarla bugüne geldi ve yaptıkları rakip futbolcular dahil herkesi şaşırtabilir ama Messi yapabileceğini biliyor,hissediyor.Sanki eski günlerin acısını futbol oynayarak çıkarıyor.Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.Daha çok şaşıracağız.Ve herkes bir gün Messi'yi kabul edecek İnşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Dönem farkları var bir kere kıyaslanmaları yersiz. Şu dönemde ki en iyi futbolcu bencede Messi'dir orası ayrı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Messi insan değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Atletico hocasının yerinde olsam ve Arda gibi bir adamım olsa onu ortada denerdim. Arda çok yaratıcı, teknik bir adam. Ortadan daha çok gol attırabilir La ligada.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Arkadaş gelene 3 gidene 4 atan A.Madrid bile Barca'dan 5 yiyorsa sözün bittiği yerdeyizdir. Bu Barca'yı durduracak tek şey kendi kendisi, artık bunu kabul etmek gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi hayranlığı biraz abartılmış sanırım sende =) dünyada bulunan her para falan , herkesin bir fiyatı vardır unutmayalım , qatar foundation buna bir örnek olabilir belki ( farkl olaylar olsa da )

maradona veya pele'yi izlemedim , ronaldo - zidane gibi adamları izledim , ikisinin de şu anki messi ve ronaldo'dan iyi olduğunu düşünüyorum , ayrıca ronaldinho'nun oynadığı zamanlarda yine messi ve ronaldo'dan daha iyi bir oyun sergilediğini düşünüyorum.

Messi dünyanın en iyisi olabilir , o potansiyel var ama tek başına birşeyler yapması gerekiyor , çünkü şu barcelona'da işleyen sistemi messi'yi çıkartıp pedro , alexis sanchezle devam etseniz de çok büyük fark olmaz ama messi'yi besleyen bu oyunu oynamasını sağlayan o sistem olmadan birşeyler yapabilir mi ? daha bunu göremedik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Messi hayranlığı biraz abartılmış sanırım sende =) dünyada bulunan her para falan , herkesin bir fiyatı vardır unutmayalım , qatar foundation buna bir örnek olabilir belki ( farkl olaylar olsa da )

maradona veya pele'yi izlemedim , ronaldo - zidane gibi adamları izledim , ikisinin de şu anki messi ve ronaldo'dan iyi olduğunu düşünüyorum , ayrıca ronaldinho'nun oynadığı zamanlarda yine messi ve ronaldo'dan daha iyi bir oyun sergilediğini düşünüyorum.

Messi dünyanın en iyisi olabilir , o potansiyel var ama tek başına birşeyler yapması gerekiyor , çünkü şu barcelona'da işleyen sistemi messi'yi çıkartıp pedro , alexis sanchezle devam etseniz de çok büyük fark olmaz ama messi'yi besleyen bu oyunu oynamasını sağlayan o sistem olmadan birşeyler yapabilir mi ? daha bunu göremedik.
    Orada demek istediğim Barcelona Messi'yi satmaz.Messi'de git denmedikçe gitmez.Ronaldo ve Zidane gibi adamları bende izledim.İkisinede büyük hayranlığım vardır.Ama ben hiçbiri için bu dünyadan değil tabiri duymadım.Neyse Messi'nin oynayacağı daha çok sene var.Bu konu hakkında daha çok tartışmak istemiyorum herkesin fikri kendine

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çünkü o zamanlar yıldız oyuncu çok fazlaydı.3 5 ile sınırlı değildi
    eto'o bitmiş.

Del Piero_10 Misafir

Default Pique: "Üçlü savunma işe yarıyor"

Katalanların yıldız oyuncularından Gerard Pique, Pep Guardiola'nın bu sezon uygulamaya başladığı üçlü defanstan memnun görünüyor.

Barcelona'nın yıldız savunma oyuncusu Gerard Pique, özellikle Camp Nou'da oynanan maçlarda takımın 3-4-3 sistemiyle oynamasını olumlu karşılıyor.

Son La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu, savunmadaki önemli yıldızlarının yokluğunda, bu sezon, Camp Nou'da oynadığı lig maçlarında 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıktı. Guardiola'nın ekibi bu maçlarda Villarreal'i 5-0, Osasuna'yı 8-0 ve Atletico Madrid'i ise 5-0'la geçti.

Gerard Pique, bu dizilişin iç saha maçlarında kalıcı olması gerektiğini söylerken, Sport'a yaptığı açıklamada "Bu sistem iç sahada işe yarıyor. Çünkü biz hücuma son derece ağırlık veriyoruz. Rakipler ise geride kalmayı tercih ediyorlar." şeklinde konuştu.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan 24 yaşındaki oyuncu, yeniden sahaya çıkmanın harika bir his olduğunu ve yavaş yavaş eski formuna kavuşacağını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM'de süper bir taktik bulursun , bug gibi birşeydir hemen etkisini gösterir ya aynen öyle. 5-0 , 8-0 , 5-0.. Bir takım 3 maçta niye 18 gol atar ki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceleri 3-5-2, daha sonra 4-4-2, şimdilerde 4-2-3-1 gelecekte ise 3-4-3 sanırım. Modayı hep birileri belirler birileri başlatır ya o hesap.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Zaten 3-4-3 oynuyorlar, nereden çıktı bu yorum.?

Alves orta sahanın sağ açığı gibi, Abidal de sol bek gibi değil stoper bozma. Abidal bol bol çıkıyordu, defans ortaya kayıyordu.

Solda Villa- ortada Messi, sağda Pedro da ileri üçlü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 54 / 130 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri