Liverpool'u eleyebiliriz eğer çok uçuk farklar olmadıysa oyun başından beriElersekte ki öyle düşünüyorum finale çıkarız.Juventus gibi takıma 5 atmakla elinde ne kadar kalite bi kadro olduğu bi kez daha ortaya çıkmış oldu
![]()
Liverpool'u eleyebiliriz eğer çok uçuk farklar olmadıysa oyun başından beriElersekte ki öyle düşünüyorum finale çıkarız.Juventus gibi takıma 5 atmakla elinde ne kadar kalite bi kadro olduğu bi kez daha ortaya çıkmış oldu
![]()
hocam oyunda bu takıma bunları yaşattıktan sonra çıktığında takımın gerçek haline üzülüyomusun![]()
Leverkusen çok sağlam takım oluyor ilerleyen yıllarda. Eğer sende de aynıysa Liverpool'u ciddiye alalım ama Leverkusen'e çok dikkat etmek lazım. Gerçi şöyle de birşey var. Liverpool'u geçmeden Leverkusen ya da Marsilya ile karşılaşma şansımız yok.En iyisi maç, maç ve tur tur düşünmek.
TariboWest
Hocam bırak Galatasaray şampiyon olsun bu sene![]()
![]()
Gaziantep'ten az daha çelme yiyiyorduk.
Gülümseme ve saygımlarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
O zaman saygı ve sevgilerimle
![]()
bugun banka asyada kariyer aç deseler alacağım tek takımdır Karşıyaka. FM2010'da 2023'e kadar devam eden kariyerim vardı universite yillarimda. Çok gece uykusuz kaldık cok gunduzler derslerden kactik Karsiyaka ile devam etmek icin. sehir taraftar stat hepsi bambaska ambianslara sahipler. taraftari icin ek parantez acmak isterdim de lafi uzatmanin alemi yok. bence Avrupa'nin orta sira takimlarini alip basari yakalamak yerine Karşıyaka'yı almak çok daha mantıklı. bu ara islerimin yogunlugundan dolayi giremiyorum kusura bakma 9. sezondan giris yaptimbasarilarinin devamini diliyorum. Allah yuzunu kara cikarmasin
Databse cok mu genis ? tamam takipteyim![]()
Evet arkadaşlar son save den sonra oyunum bu şekildedir.
http://s2.dosya.tc/server18/qgs5zE/KSK1912.rar.html
hocam 2016 senesinde topladığın 27 puan gidecek 13 puan var ondan sonraki sezon o biraz düşürebilir ortalamayı o yüzden 2021 de 27 ve üstü başarı lazım dahada yükselmek için![]()