Sayfa 54 / 56 İlkİlk ... 4445253545556 SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Beşiktaş ve Trabzon gruptan cıkacaktır.Ülke puanı içinde çok önemli hem Yunanistan hem Belçika ekibini elemek çok güzel olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

buradaki bjk tottenham macina deplasman tribununden nasil bilet alabilirim acaba

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Bize Tottenham kesin çıkıcak. İçime doğuyor
    Sen gerçek Beşiktaşlı'ymışsın

Quote Originally Posted by bilmania View Post
    Sen gerçek Beşiktaşlı'ymışsın
    Hahahaha

Lokeren, Hull City'i eleyip gelmiş. Lokeren için büyük başarı.
    Legia geçen sezondan çok daha güçlü.
    Kharkiv kendi liginde 2 galibiyet 2 beraberlik almış.

Kıyasıya rekabet olacak bir grup. Lokeren bile gruptan çıkabilir.

Bir kaza bela olmazsa lider çıkarız diye düşünüyorum. Gruplardan sonra Juventus gibi şanssız kuralar çekmezsek çeyrek final/yarı final görürüz.

Turnuvanın en golcü ismi Oscar Cardozo bizim kadromuzda bulunuyor.

Eski oyuncumuz, biz taraftarın sevgilisi Jaja, Kharkiv'de düzenli olarak forma giyiyor. O açıdan da hoş bir karşılaşma olucak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kolay olmasa da, çok da zor sayılmayacak bir grup. En büyük zorluğumuz, gruptaki rakiplerimizin tamamının tribünlerinin ateşli olması. Dışarıda alabileceğimiz 3-4 puan ve içeride kazanacağımız 6-7 puan, gruptan çıkmamıza yeterli olacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzon lider , Beşiktaş 2. çıkar gibi geliyor bana hadi hayırlısı. İyi kura çekti temsilcilerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bjk ts gs güzel kura çekti en kötü ihtimal üçü de uefada eleme oynarlar ama gs kendine gelirse 2. Tura çıkar ama bu futbolla zor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...2_DOWNLOAD.pdf

Fikstür de açıklandı. İlk maç Asteras, son maç Tottenham. İkisi de içeride. Son maçta Tottenhamla liderlik maçına çıkabiliriz veya Tottenham'ın sıralamayla alakalı bir sorunu olmaz, bize karşı yedekleriyle de çıkabilirler maça. Ben beğendim fikstürü.

Trabzon da; Metalist deplasmanıyla başlıyor, Legia deplasmanıyla bitiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İçerde Asteras
    Dışarda Tottenham
    Dışarda Partizan
    İçerde Partizan
    Dışarda Asteras
    İçerde Tottenham

güzel fikstür olmuş

Büyük ihtimal Bjk'nin maçları açık kanaldan(Star-Ntv-Ntv Spor), Trabzonspor'un maçları D-Smart'dan yayınlanacak.

Beşiktaş ile Trabzon 2. olarak çıkarlar diye düşünüyorum. Beşiktaşın da fikstürünü beğendim. Kısmet olursa burdaki ilk maça gitmeyi düşünüyorum, hadi hayırlısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence 3'er 3'er paylaştırılır 2 ekibin de maçları. Öbür türlü haksızlık olur gibi geliyor.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bence 3'er 3'er paylaştırılır 2 ekibin de maçları. Öbür türlü haksızlık olur gibi geliyor.
    Hakı- Haksızlığı pek takacaklarına sanmıyorum. Beşiktaş'dan daha çok para kazanacakları için Beşiktaş'ın maçlarını seçeceklerdir. Belki ayıp olmasın diye 1 maçımızı yayınlarlar

vay be partizan.

savaş çıkar savaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Everton menajeri Roberto Martinez, Avrupa Ligi için favorileri sayarken Beşiktaş'ı da saydı. Martinez, kendilerini favori görmezken, "Sevilla, Lyon, Inter, Tottenham ve Beşiktaş gibi iddialı takımlara favori demek daha mantıklı" dedi.

17. Default

İki ekibimize de dengeli ve iyi bir kura geldiğini söyleyebilirim . Beşiktaş'ın Tottenham'a teslim olacağını düşünmüyorum , diğer rakiplerini de hafife almaması gerekiyor . Aynı durum Trabzonspor için de geçerli , kağıt üzerinde gruptan çıkmak için net aday ancak geçtiğimiz sezon ki hırsı onların da göstermesi gerekiyor . Galatasaray'ın da negatif durumda grubu 3.olarak tamamlayacağını düşünürsek . 3 takımla Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalmamız iç açıcı olacaktır .

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Everton menajeri Roberto Martinez, Avrupa Ligi için favorileri sayarken Beşiktaş'ı da saydı. Martinez, kendilerini favori görmezken, "Sevilla, Lyon, Inter, Tottenham ve Beşiktaş gibi iddialı takımlara favori demek daha mantıklı" dedi.
    Yalnız Lyon gruplara 4. torbadan katılan Astra'ya elendi. Bu sene Beşiktaş sezon başındaki Arsenal'a karşı oynadığı oyunu genele yayabilirse hem Avrupa için hem de lig için baya iddialı gözüküyor. İnşallah 3 temsilcimiz de gidebilecekleri maksimum noktaya gidebilirler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2 takım da gruptan çıkar bence, umarım 2. turda şanssız kuralar çekmezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş ve Trabzon'a zorlu rakipler!

UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan Trabzonspor ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA'nın kura prosedürüne göre, Beşiktaşv e Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım, Avrupa Ligi'nde gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlara eklendi.
    İşte Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

Wolfsburg (Almanya)
    Anderlecht (Belçika)
    Aalborg (Danimarka)
    Guingamp (Fransa)
    Ajax (Hollanda)
    PSV Eindhoven (Hollanda)
    Liverpool (İngiltere)
    Villarreal (ispanya)
    Sevilla (İspanya)
    Roma (İtalya)
    Torino (İtalya)
    Celtic (İskoçya)
    Young Boys (İsviçre)
    Dnipro (Ukrayna)

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri

Salzburg (Avusturya)
    Mönchengladbach (Almanya)
    Club Brugge (Belçika)
    Feyenoord (Hollanda)
    Everton (İngiltere)
    Inter (İtalya)
    Napoli (İtalya)
    Fiorentina (İtalya)
    A.Bilbao (İspanya)
    Sporting Lizbon (Portekiz)
    Dinamo Moskova (Rusya)
    Zenit (Rusya)
    Dinamo Kiev (Ukrayna)
    Olympiakos (Yunanistan)

Kura çekimi İsviçre'nin Nyon şehrinde 15 Aralık Pazartesi günü yapılacak. 2. tur karşılaşmaları ise 19 ve 26 Şubat'ta oynanacak.

Kendi yorumum; Beşiktaş için Roma ve Liverpool gelirse zevkli maçlar izleriz diğer takımları rahat geçeriz ama bu 2'sinde zorlanabiliriz. Yine de ümitsiz değilim o kadar takımın içinden biz gider Aalborg'u çekmeyiz de ya Liverpool ya da Roma'yı çekeriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bence Trabzonspor garanti elenir bu turda. Belki şansa Club Brugge gelirse bi ihtimal var ama diğer takımlar çok güçlü.
    Biz de gelecek 3-4 rakibe göre elenebiliriz ama ben turu geçme şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzon'un geçebileceği 2 takım sayabilirim anca Feyenoord ve At.Bilbao onlarda. Bu sezon UEFA çok farklı olacak gibi. Neticede kazanan ŞL'ye gidecek asılacaktır tüm takımlar. Beşiktaş'ın rakipleri de zorlu ancak oynadıkları futbol ortada bu turda Liverpool dahi gelse turu geçeceklerini düşünüyorum ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Bence Trabzonspor garanti elenir bu turda. Belki şansa Club Brugge gelirse bi ihtimal var ama diğer takımlar çok güçlü.
    Biz de gelecek 3-4 rakibe göre elenebiliriz ama ben turu geçme şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Trabzonspor konusunda aynen katılıyorum, ben de bunu yazacaktım hatta.

Beşiktaş'a ise Aalborg veya Guingamp'tan biri gelsin isterim. Güçlü takımlardan birkaçı elensin, çeyrek finale kadar gidelim en azından.

Her iki takımımıza da kura şansı diliyorum. Beşiktaş'ın bu konuda, her ne kadar bahtsız olduğunu bilsem de.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Beşiktaşlı olarak Liverpool veya Anderlecht'i istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla bjkye belçika yada isviçre takımı

ts yede belçika takımı gelse tadından yenmez

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Everton veya Inter gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Inter
    Lazio
    Juve

ve simdide Napoli

seneyede Ac milan, Roma ... Devam eder

liverpool Besiktas macina buyuk ihtimal giderim.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

İntikam vakti liverpool !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yunanlarin kura sansina bakin hele. Tekrar tekrar tekrar!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yine zor kuralar çekmişiz, ayrıca yunanlar kura ballarını bir kez daha göstermişler. Bu sene Yunanistan'a geçiliriz gibi duruyor, işimiz gerçekten zor. Rakipler ne kadar şuan formsuz olsalar da maçlara uzun süre var güçlü takımlar.

Sayfa 54 / 56 İlkİlk ... 4445253545556 SonSon

Mesaj Yetkileri